Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Thursday Night Event

Temoje atsakymų: 26

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

BWE presents:
Thursday Night Event

Uzgroja DMX - Where the hood at ir prasideda ivairiu fejerverku show. Groja muzika, fanai selsta, fejerverkai sprogineja. Ivairus TNE banneriai, TNE uzrasai arenoje. Lazeriu show. Zmones megaujasi svaigiais gerimais, uzkandziauja ir nekantrauja isvysti pirmaji TNE Show!..

Rodomas koridorius, o ten rodomas ant aptarnaujancio personalo darbuotojo rekiantis Eric Wilson.

Spoiler'is

[center]1.Kova: FnT vs Eric Wilson vs Jason Clue vs Ramiro Cruz vs Jordan Derek
(For the spot to BWE Federation championship)
5 men's gauntlet match

Pasigirsta The Game ft. 50 cent - Hate it or Love it gabaliukas ir i ringa ieina FnT. Arena spavieciama balta, melyna sviesa. FnT flirtuodamas su publika nueina iki ringo. Ringe iskelia rankas ir saukia „I`m Doing This For You“. Suskamba Three Days Gracee - Pain ir cia iseina The Contra kuris nesasi du kendo stick. Ramiai nueina iki ringo. Uzlipus i ringa atsistoja viduryje nuleides galva ir pasigirdus dainos zodziams "When the lights go out you will understand" kelioms sekundem dingsta sviesa, jai atsiradus Contra purskia is burnos zalia skysti uzlenkes galva atgal ir iskeles abi kendo stick i virsu. Poto atsitraukia prie tolimesniu ringo virviu ir pradeda musti viena i kita kendo stickus pagal ritma laukdamas savo varzovo.
Spoiler'is

Rodomas Refresh persirengimo kambarys:

Spoiler'is

2.Kova: Mr.Hardcore vs Xnitro vs Refresh
(BWE Continent Championship)
"Triple Threat Ladder match!"

Musu demesiui antroji kova ir matome pastatyta keletas dideliu ir mazu kopeciu. Visi pasiruose o kovos dalyviai jau zengia i ringa.
Uzgroja Linkin Park - Somewhere I Belong ir ant rampos pasirodo Mister Hardcore. Biski pavaiksto ant rampos ir pradeda bekti i ringa. Uzsoka ant jo ilipa i vidu ir padaro salto.
Uztemsta.Suskamba Disciple - Game On.Xnitro iseina kaip visada vienas, uzsimaukslines kepure ir ziuredamas i zeme,bei nauja kede apvyniota viela iskelia viena ranka ir nuaidi ferverku lavina,baigiantis ferverkams jis lekia i ringa ,isiuozes
Pasigirsta Papa Roach - Alive ir be jokiu ceremoniju pasirodo Refresh (Reklama jam nerupi)
Spoiler'is

Titanronas:
Spoiler'is

Main Event: Jason Speed vs Impaler
(First Time Ever)
Single Match

Uzgroja Fozzy – Enemy ir ant rampos pasirodo Jason Speed. Jason ramiai nueina i ringa ir i ji ilipa. Ringe uzlipa ant ringo virviu ir iskelia rankas. Ir cia jau skamba Marlin Mason – Spade. Ir cia pareina Impaler. Jis eina ramiai, vienas, susikaupes. Ringe parodo savo firmini taunta Jason`ui.
Spoiler'is

GM (TheOnlyAndOne) Labai atsipraso , kad show veluoja.. Pries pora minuciu jis dejo show ir NMO nuluzo , dabar jis negali ieiti i ji (nezinau , kodel kitiems viskas veikia) , tad show dedu as..
Atsiprasome uz nesklandumus!
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Na tiesa sakant kaikas supykde mane...Padarau Contrai savo finisheri - Shooting star leg drop.Tačiau kas iš to...Jis pakelia pečius ir toliau kovoja...Vėliau vėl, padarau ramui FNT, tačiau jis kaip naujai gimes, atrodo nieko nepajutes toliau kaunas...Tai galėjot kitus veiksmus padaryt, iš signature kanors.O daba mano finishers išviso nuvertinami...Šeip show neblogas.Ir dar kaikas supykdė...Derek, parašes tokias kalbas išliko ilgiau už mane ir contra?

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Pize.. Nesupranti sistemos. Tavo kalbos buvo geresnės. Tu gavai nupinint priešininką. OK, thats good. O Jordan Derek pralaimėjo jau pavargusiam Ramiro Cruz. Del Finisher tai pvz. kane išvengė 3 kartus tombstone.

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
tai KANE o ne 194cm gaves codebreakeri galvoji atsistotu ir sau poto laimingas lakstytu po ringa?Arba gauna Shooting star leg drop ir jam giliai .., jis nieko nepajuto. Galėjot vietoj tų veiksmų iš signature padaryt.Nes pvz Ram padaro Spear ir iškart pinina ir yra.Aš padarau FNT pininu ir nėra...

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Show ganetinai neblogas kaip pirmasis (jai taip butu galima pavadinti pirmuoju)
Pirma kova , is tiesu nebloga patiko , norejau , kad Ramas laimetu + tikrai netikroviskai atrodo finisher atlieka , o tas toliau laksto lyg gaves paprasta smugi.
Antra kova du kart kovojau ladder machuose abu juos pabaigiau taip pat :) vienas baigesi kai laikiausi ant titulo ir gavau spear ir nukritau , o kitas matot patys :) bet koks skirtumas svarbiausia as esu championas :) ne tik championas , bet pirmasis TNE champas :)
Trecia kova tikejausi Impaler pergales, bet ir Clue irode , kad jis gali tapti champu , jasonas vapse susimove , galejo titula laimet o padare suda, gal jo era jau baigiasi?

Duodu 6.5-7/10
Manyciau neblogai kaip pirmajam show (nors ir tas pirmasis tik is dalies)

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
1.Kova: Viskas puiku Clue pelnytai laimėjo. 8/10
2.Kova: Manes tiek nepatraukė o žinant ,kad čia buvo ladder kova tikėjausi daugiau. 6/10
3.Kova: Matčas gal ir geras ,bet ir vėl isikišimai vėl No Contest ir DQ vėl tas pats dalykas kuris sugadina jau ne pirma poteancialu matča BWE... ar jums russo šou padeda bookinti? (Nevertinu)

Show duočiau 6/10 normalus buvo. Idomu ar SNF bus geresnis?

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-01-02, 14:42

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
geras sou, neturiu prie ko prisikabinti. O tie kurie kritikuoja, tai patys pabandykit rasyt kovas, stengtis kiek imanydami o poto klausytis kaip jus kritikuoja be reikalo, vietoj to kad padekotu.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimądomaz, 2009-01-02, 15:02, pasakė:

geras sou, neturiu prie ko prisikabinti. O tie kurie kritikuoja, tai patys pabandykit rasyt kovas, stengtis kiek imanydami o poto klausytis kaip jus kritikuoja be reikalo, vietoj to kad padekotu.

Ne į temą
Pats Refresh pasakė ,kad geriau jau kritika ir išsakyti ka manai nėi ,parašyti du žodžius: Show geras arba show blogas. O šiaip tikrai jie šaunuoliai ,kad daro e-feda nes tai atima daaaug laiko. :)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
WOW Nuotrauka išties buvau maloniai nustebintas, šou tikrai patiko. prie smulkmenų nėr ko kabintis, todėl nuoširdžiai galiu pagirti tuos kurie prisidėjo prie šou :)
apie kovas:
1. na kažkaip nežinau ką čia apie ją ir sakyt, normali ir tiek :D 6/10
2. Labai patiko, buvo gerų spotų, ypač gražiai atlikti komandiniai veiksmai nors jie buvo varžovai :D. IMO kol kas geriausia kova per BWE gyvavimą :) 8/10
3. irgi visai nebloga kova, bet truputį prastesnė už prieš tai buvusią... 7/10

taigi šou gauna 7/10

p.s. jei taip ir toliau, Maniac norės ateiti į TNE :D

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
^^

Ne į temą
Uztenka Refresh sudalyvauti kovoj ir ji jau laikoma geriausia BWE kova :) :)

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Show patiko tikrai ,tokio nors norejau backtage SNF kur bet nemaciau kolkas.
1 kova- Visai nieko bei pelnyta jason Clue pergale.7/10
2 kova - Viskas gal butu ir gerai bet nepatiko sitos eilutes:
Mr.Hardcore krenta ant zemes o jo kojas laiko Refresh ir Xnitro..
Refresh ir Xnitro susizvalgo...
Double Extreme Leg Drop!!!
Po sios kovos Xnitrui lieka kovoti FnT, Eric Wilson,Jordan Derek .
Mr.Hardcore virsti heel arba bandyti atimti titula is Refresh ,sekmes jam.

As su refeshui i galva duociau negu su juo kazkoki move daryciau.10/10 geriausia kova BWE
3 kova - per daug gerai padaryta kova siem kovotojam kurie is vis neparase nei vienos kalbos si kova turejo buti antra.Ir jai sitie du zmones bus ideti del TNE pagrindinio titulo tikrai nusivilsiu vyr.bokeriu darbu.Tegul jie raso kalbas ar eina i apacia ir pradeda viska is naujo,nes tikrai butu negrazu kad kovotojai kovojantys del pagrindinio titulo atisprasant deja byby ir nieko neraso ir dar laimi kazka,o ,wrestleris pvz taimu pavyzdi Jordan Derek ir nieko negauna.Tai geriau j imeskit negu situs du zmones. 5/10

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Skaiciau show, man dideliu priekaistu nera, show patiko. Tik jau pradeda igrysti no-contestai. Pernelyg jais daznai yra piktnaudziaujama pastaruoju metu. Kur norima, kad abu isheitu kovotojai stipriai - DQ, ar no contest ir problemos kaip nebuta. Tai va, nereiktu pernelyg daznai nocontestais apdalinti ziurovus/skaitovus :)

, tik noreciau Future_Boyz biski nakackos duot.

Ka tu aisqini ne vienos kalbos neparases as? http://www.nmo.lt/Mr...vyko-t4445.html

Faktas tas kad nesiveliau i ta bendraja tema, kur visi varet. Ejau ten kur buvau paminetas as ir Jason.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Ne į temą
Impaler cia tik kalba del kovos gavimo,o kur tavo kalba kovai?

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Ne į temą
deja, as kai jau kalba rasiau - kova anonse jau buvo ideta. Taigi ne del to mano kalba rasyta buvo.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Ne į temą
Nu gerai Impaler tu dar rasei ,bet Speed tai tikrai ne

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Patiko show. Beje as pats prie jo siek tiek prsisidejau - du backstage sukuriau pirmus :) .
Ne į temą
Koks as pagyrunas :)
Na siaip show patiko. Viskas buvo awesome.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
No contestas todel, kad kalbu kovai kaip ir nemaciau per daugiausiai. Istikruju norejau pergale Impaleriui duoti nes jis bent tokia kaip pristatomaja kalba TNE buvo parases o is Jason net postu sulaukt bwe subfore sunku yra.. seip aciu uz vertinimus.. manau, kad gal labai nepasipusiu pasakydamas, kad antroji kova tikrai manau buvo nebloga.. stengiausi padaryti gerai.

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
1 kova: Dar pries maca buvo aisku kas laimes. 7/10
2 kova: Mano nuomone labai prasta kova no offence, kaip gali komandos draugas padedamas Refresh spardyt mane? Suprasciau kai be Refresh, bet, kad su Refresh pagalba tai totali nesamone. Pati kova viena geriausiu BWE kolkas, bet va vien delto per puse musu 4,5/10
Main Event: Vel DQ ir No Contest kiek galima? Pati kova 8/10

Pats sou ir kovos vertas 8/10

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-01-04, 14:56

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-01-04, 14:55, pasakė:

2 kova: Mano nuomone labai prasta kova no offence, kaip gali komandos draugas padedamas Refresh spardyt mane? Suprasciau kai be Refresh, bet, kad su Refresh pagalba tai totali nesamone.

Sito ir pradzioj nesupratau kai skaiciau , bet man tai padejo laimet :D As susitariau su Xnitro :D Joke. Siaip is tiesu kvailai atrode , kai komandos nariai dauzosi..

Kzkas

• nMo nariai
1
Ne į temą
Cia tu kaip Maniac su Silencer, jeigu duosi silpna varzova tu kausies su manim taip cia :D Jeigu padesi man laimet kausies pries mane :D

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
jusu tag team'as vistek labai nieko nereiskia TNE kadangi daugiau komandu kaip ir nera.. nebent tik su interferencais vienas i kito kovas galetumet padeti.. o seip nieko naudingo... tad kova kaip ir ishkirt jumis turejo ir dabar jus turetumet kovot pavieniui..

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1
Ne į temą
Tai kam dar tas Tag Team titulas reikalingas?

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
nu tai ble ir nusprendem ji pasalinti gi..

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1
Ne į temą
Tai ble pasalinot sita, bet mes del BWE galim kovot, nes juk viena bendra padaret.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
nu tai dabar titulas yra pas SNF.. nezinau kaip cia reikia tartis.. pradet fjuda su SKE.. as pvz nelabai buvau uz ta bendra titula kadangi dbr kas nuspres as ar vilius kam duoti teise kautis del titulu? as pvz visai mielai jums duociau sansa o gal pvz SNF GM nenori jums jo duoti.. cia beda jau

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0