Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-12-29, 21:08
Kiek atmintis traukia, tai iš filmų žiūrėjau vieną kažkokį, dabar užkrito pavadinimas. Per TV3 prieš kelis metus rodė, su titrais žiūrėjau. Apie karą filmas.
Be filmų, pamenu seniau žiūrėdavau Brigadą. oi ten šaunus serialas buvo. Labai emocijų daug būdavo žiūrint ir man jis visada pasiliks kaip vienų iš geriausių serialų ever.
2008-12-29, 21:14
Bottom, 2008-12-29, 19:08, pasakė:
Kiek atmintis traukia, tai iš filmų žiūrėjau vieną kažkokį, dabar užkrito pavadinimas. Per TV3 prieš kelis metus rodė, su titrais žiūrėjau. Apie karą filmas.
Be filmų, pamenu seniau žiūrėdavau Brigadą. oi ten šaunus serialas buvo. Labai emocijų daug būdavo žiūrint ir man jis visada pasiliks kaip vienų iš geriausių serialų ever.
As kalbant apie savo paskutini rusiska filma tai vakar ziurejau juoduojo humoro komedija Zhmurki, jeigu "isikerti" i filma, manau galima ganetinai prisijuokt Uzuzvakar ziurejau naujojo pastatymo Likimo Ironija, laimingu naujuju metu kazkaip taip vadinasi, galeciau pasakyti, kad ganetinai didelis "fufliakas" padarytas is filmo.
2008-12-29, 21:15
2008-12-30, 10:47
Valhalas, 2008-12-29, 19:15, pasakė:
Del Bumerio gal ir nesutikciau kad labai pavirsutiniskas filmas, bet Dienos/nakties sargyba as isviso neisikirtau ka ten man norima pasakyti. Ne visas siuolaikinis rusiskas kinas yra sausas, kad ir ta pati 9 rota, tikrai nepavadinciau sio filmo pavirsutinisku.
2008-12-30, 11:10
Skorpio, 2008-12-30, 10:47, pasakė:
Del Bumerio gal ir nesutikciau kad labai pavirsutiniskas filmas, bet Dienos/nakties sargyba as isviso neisikirtau ka ten man norima pasakyti. Ne visas siuolaikinis rusiskas kinas yra sausas, kad ir ta pati 9 rota, tikrai nepavadinciau sio filmo pavirsutinisku.
Na, Brolio neteko normaliai matyti, kaip ir 9 rota, kaip minėjau, galbūt čia tik mano bad luck Kadanors būtinai prieisiu ir prie šitų, dabar gi kinematografijos grafikas pas mane šiek tiek užimtas.
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0