Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Human Giant! [Zmogus Milzinas]

Temoje atsakymų: 5

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ar ziurite kas sia laida per MTV? Kaip jum aktoriu vaidyba?? Visi juokingi siuzetai ir etc..

Per pastarasias dvi savaites jau rode naujas serijas, esu jomis patenkintas. Prisijuokiau iki soties. 'T-Shirt Squad' ;D laukiu nesulaukiu ateinancio antradienio.. Nors pripazystu, man geriausia Illusinators.. Azzizas aidina superiskai..
Kaip jus vertinate sia laida?

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
niekada sios laidos nepraleidziu man tai pat ji ziauriai patinka o su tuo T-Shirt Squad tai isvis nerealu :P

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Kai tas talismanas zuvo ;DD arba 'what an awesome t-shirt' ;DDD

bet kas be ko, aktoriai tai superiniai, vaidina nerealiai.. Toks jausmas kad tai butu tikrove..

Dar geras buvo su tuo dainininku paskutinioje serijoje paciam gale ;D kaip ji nusove ;D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Nepamenu kurioj serijoj, bet ziauriai zvengiau kai tipo per youtube zmogus norejo isgarset ir sau biby sutraiske XDDDDDDDD

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ja ja, pirmoje ;D ji mate 3mln zmoniu, o ta kur daro juokingas veido israiskas pamate 80mln ;DD tas kur nusipjove b**i, tai pabande padaryta ta israiskas, nieks nesijuoke, dar lievesnes tas Azzizas padare, visi luzo ;DDD

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Chairman

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man irgi visai nieko kartais šią laidą pažiūrėti :)

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0