Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Instrumentai

Temoje atsakymų: 71

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0
Ar jus mokate groti kokiais nors muzikiniais instrumentais? Jei taip tai parasykite kokiais :)

As pats moku groti gitara, jau turiu dvi , viena elektrine ir viena akustine. :)

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
ne nemoku groti jokiu instrumentu... :)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
man guitar hero uztenka ;D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Josh

Baltas diržas

• Naujokai
0
Klavietura moku.

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
o kas ja nemoka?

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąStunner, 2008-08-02, 15:44, pasakė:

o kas ja nemoka?

Tu pats pries kelis postus sakei, kad nemoki groti jokiu instrumentu.

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąInfest, 2008-08-02, 04:48, pasakė:

Tu pats pries kelis postus sakei, kad nemoki groti jokiu instrumentu.

sakiau..o klaviatura tau instrumentas?

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąStunner, 2008-08-02, 15:57, pasakė:

sakiau..o klaviatura tau instrumentas?

Na taip, ja reikia moketi groti.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
nesusisnekat jus matau ;D Cia apie kompo klaviatura snekat ar apie klavisinius
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Josh

Baltas diržas

• Naujokai
0
As apie rimta sintezatoriu

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
aš moku grot nervais :)
o jei rimtai, tai biškį piano moku... bet labai biškį... daug geriau sekas su programom muziką kurt :P

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
biski groju gitara.. nors manoji senute jau mirsta ;DD pas drauga visada nuejes jo akustine ir elektrine pabarskinu ;]] tevas parsivesh bugnus reiks prisest pamegint pamusht bet ten belekoke klausa reik turet ir puikiai ritma jaust.. ;]

Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
siek tiek moku pianinu groti :) bet labai nedaug vos kelias melodijas tokias kaip "du gaideliai" ir pns :D :D
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
moku groti is natu fleita arba liaudiska dudele :? atrgrojau nuo 5tos iki 10tos klases, dabar net nezinau ar prisiminciau kaip kuria nata spausti:D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-09-30, 15:55, pasakė:

moku groti is natu fleita arba liaudiska dudele :D atrgrojau nuo 5tos iki 10tos klases, dabar net nezinau ar prisiminciau kaip kuria nata spausti:D
Aš ir kažkada 5toj klasėj su d9dele grojau, tačiau tai truko kokius du mėnesius :D Negroju jiokiu instrumentu, tačiau norėčiau išmokti būgnais arba eletrine gitara :D
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Dudelė mokykloje :D;
Gitara bandžiau, bet su mokytojais nesigavo.. Vienas buvo labai "pareigingas", o su kitu labai gerai viskas buvo, liux mokė, bet žmona mirė autoavarijoje,tai nuo to laiko pamokų nėra ir abejoju ar bus :D
Būgną dar mušu :D

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ech iškilo labai didelis galvosūkis. Iš tikrųjų aš labai labai labai noriu išmokti groti gitara ir būgnais. Svarstau apie muzikos mokyklą, bet draugai sako kad paėmus du instrumentus bus lb sunku. Bet aš dabar labai entuziazmą pagavęs. Noriu ką nors tokio mokėt, o ne šiaip tik žiūrėt ir varvint seilę kaip kiti groja.
Turiu namuose akustinę gitarą, bet žinau kad savo jėgom tikrai neišmoksiu. Moku užspaust kelis akordus, bet tuom mano žinios ir baigėsi, bandžiau internete žiūrėt, skaičiau bet irgi nelabai padėjo. Privatus mokytojas? Nežinau ar apsimoka.
O būgnais šiaip noriu išmokt grot. Patinka man tas instrumentas. Namuose neturiu, bet norėčiau išmokt.

Problemos:
  • rinktis gitarą ar būgnus? mane labiau traukia gitara, nes galiu ir namuose pagrot, ir ateityje svajoju elektrine gitara grot.
  • eit į muzikalkę ir rinktis abu nors bus sunku. (suprantu, kad ten ne vien tais instrumentais mokytis. Juodas darbas ten... Istorija visokia dar t.t.)
  • eit i muzikalkę pasirinkus vieną?
  • išvis neit į muzikalkę?
gal kas nors žino, ar galėtų patarti?

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Aš tai vietoj taves imčiau gitara. Ir neit i jokia muzikos mokykla, pačiam mokytis, nebent vėliau kai pramoksi gal gali eit. Bet namuose mokytis ne taip, kad viena karta pabandžiau, ai nesigauna.. O bandyt ir bandyt, gal išeis kasnors :)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąNervas, 2009-02-03, 16:12, pasakė:

Ech iškilo labai didelis galvosūkis. Iš tikrųjų aš labai labai labai noriu išmokti groti gitara ir būgnais. Svarstau apie muzikos mokyklą, bet draugai sako kad paėmus du instrumentus bus lb sunku. Bet aš dabar labai entuziazmą pagavęs. Noriu ką nors tokio mokėt, o ne šiaip tik žiūrėt ir varvint seilę kaip kiti groja.
Turiu namuose akustinę gitarą, bet žinau kad savo jėgom tikrai neišmoksiu. Moku užspaust kelis akordus, bet tuom mano žinios ir baigėsi, bandžiau internete žiūrėt, skaičiau bet irgi nelabai padėjo. Privatus mokytojas? Nežinau ar apsimoka.
O būgnais šiaip noriu išmokt grot. Patinka man tas instrumentas. Namuose neturiu, bet norėčiau išmokt.

Problemos:
  • rinktis gitarą ar būgnus? mane labiau traukia gitara, nes galiu ir namuose pagrot, ir ateityje svajoju elektrine gitara grot.
  • eit į muzikalkę ir rinktis abu nors bus sunku. (suprantu, kad ten ne vien tais instrumentais mokytis. Juodas darbas ten... Istorija visokia dar t.t.)
  • eit i muzikalkę pasirinkus vieną?
  • išvis neit į muzikalkę?

Kadangi esi "Kavenskas", Juozo Gruodžio muzikos mokykla Tau kaip tik. nieko nelauk ir eik ten, ir gal po kokių 5 metų pamatysime Tave kaip "kelio į žvaigždes" nugalėtoją :)
Patarčiau rinktis Gitarą, nes su būgnais tik nervuosi kaimynus, o kuriant muziką juos 100% gali atstoti kompiuteris. o gitara galėsi ir serenadą mergaitei po langu pagort :)
trumpai ir aiškiai - imk gitarą ir varyk į muzikalkę :)

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Nemanai, kad yra toks dalykas kaip Jaunimo centras? O gal Kaune ten gitaromis negroja. Na, nezinau. Bet Panevezyje Jaunimo centre moko gitara groti. ir per metus Tu jau liux aletum groti :thumb: Jokiu muzikalkiu nesirink. Priides papildomu ten visokiu pamoku, kurios nesusijusios su ten iatara ar panasiai.
Pats norejau akirdionu i muzikalke eiti. Bet pagalvojau, kad ten dar 3pamokos kazkur bus man nereikalingos, tai persigalvojau.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Beck

Baltas diržas

• Naujokai
0
Groju akustinę 1.5m., bosu 3mėn.

Citata

rinktis gitarą ar būgnus? mane labiau traukia gitara, nes galiu ir namuose pagrot, ir ateityje svajoju elektrine gitara grot.
Žiūrint kokie Tavo siekiai. Pagalvok, kad Lietuvoje yra be galo daug gitaristų, o būgnininkų labai mažai. Pramokus mušt galėtum nesunkiai susirast grupę. Pats rinkčiausi būgnus jeigu turėčiau galimybę.

Ne į temą

Citata

Panevezyje Jaunimo centre moko gitara groti. ir per metus Tu jau liux aletum groti
Girdėjau, kad ta mokytoja Panevėžio "Jaunimo centre" prastai moko. Pvz: delną liepia laikyt prispaustą prie grifo :thumb:

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
na, nezinau kaip del to grifo ir tos mokytojos. Bet pries metus, tai ciuvelis 18metis mokindavo toks priklistas. Tai puikiai dabar groja tuos kurie mokino. Gal dabar nauja mokytoja, ar panasiai.

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-02-05, 21:26

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

Citata

Problemos:
rinktis gitarą ar būgnus? mane labiau traukia gitara, nes galiu ir namuose pagrot, ir ateityje svajoju elektrine gitara grot.
eit į muzikalkę ir rinktis abu nors bus sunku. (suprantu, kad ten ne vien tais instrumentais mokytis. Juodas darbas ten... Istorija visokia dar t.t.)
eit i muzikalkę pasirinkus vieną?
išvis neit į muzikalkę?

Nori rinktis kuom groti? Visu pirma kuom groti tai siulau Akustine Gitara. Ir kodel? Ogi todel kad jau namuose turi si daikta ir ji brangink. Tai labai puikus dalykas. Gitara uzspaudi kelis akordus? Saunu. Ir vien tai, kad ja turi yra gerai. O bugnu? Jiems isleisi labai didelius pinigus ir daug didesnius nei gitarai. Taigi lik prie gitaros. Jeigu turi grojanciu draugu paprasyk, kad duotu keleta pratimu ir mokinkis. Jeigu sieti ateities su grojimu nezadi, o tik mokinies tam kad moketi ir buti bent kazkiek gabiam tiesiog pradek mokintis gabalus. Muzikos mokykla? Naahhh.. tau prades per gerkle lysti muzikos mokykla. Tikrai nepatariu. Patariu mokytoja privaciai. Pas mus klaipedoje tai yra eini pas mokytoja privaciai bet nepigiai ir kainuoja, bet geriausiai. Labai greitai ismoksti dalyku kuriu reikia gitarai. Mano draugas per pusantru metu jau gan labai gerai varo su gitara. Koncertuoja jau ir pan. Taigi pasinaudok mano patarimu ir geriau privaciai mokykis groti. Ar kvieskis i namus ar pats eik. Maziau laiko ir nervu sunaudosi ir daugiau ismoksi tikrai. Tik tiek, kad negausi diplomo, kad esi baiges kaip kad muzikine mokykla. Bet cia jau ziurint ar jo tau reikia.

Na o pats asmeniskai moku groti biski gitara. Dabar kadangi mano klasikine senute jau atgyveno ant gimtadienio pirksiu nauja akustine. Taip pat laukiu kol tevas su bugnais grysh, taciau prie gitaros jau esu labai prisirises ir liksiu prie jos toliau tobuleti :D

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ačiū visiems už patarimus. Pabandysiu dar kart peržvelgt, daugiau pasidomėt ir pagaliau nuspręsių :o

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Groju dabar akustine is draugo pasiemes. Rytoj arba poryt perku pats sau akustine gitara. Dabar sedziu ties Andriaus Mamontovo gabalais. Keleta jau ismokau. Taip pat pradesiu James Blunt mokintis.. kuriu biski pats. Taip pat Fue - I should have told you uzdaini ismokau ;D lbj veza :)

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0