Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

CM Punk. Why do you hate him?

Temoje atsakymų: 47

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Kuo jums nepatinka CM Punk? Ką patartumėte WWE, kad jis taptu jūsų vienu mėgstamiausių wrestlerių. Pvz. turn to Heel (ROH laikais jis būdamas heel buvo bella perfecta). Mano nuomone mano mėgstamiausia wrestleris turėtų tapti heel ir WWE leistu jam naudoti daugiau veiksmų. Dėl veiksmų draudimų jis tapo Japan style wrestler. Nors šiaip ROH jis buvo labai galingas. Arsenalas tikrai didelis. Deje WWE jo kaip Main Eventerio bent kol kas nemato.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Na jo kovos vis prasteja ir gana nuobodzios pasidare (bent jau man). Darosi kaip koks Cena mazai naudoja veiksmu ir benveik visada laimi. (Pvz:. kova su morrisonu truko kokias 8 minutes, padare gal kokius 4 veiksmus, visa kita laika jobbino ir laimejo). Jo promo taip pat nera ypatingi. Noreciau pamatyti Cm Punk'a heelinant.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-06-26, 14:06

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
:) :) :D

Jei jau rasai angliska pavadinima, tai bent jau parasyk taip, kad jis teisingai skambetu, o turetu skambeti "Why do you hate him".

Siaip kad jis man pradetu patikti, noreciau is jo kazkoki progresa matyti nuo atsiradimo WWE, ko as tikrai nematau. Pvz kur kas labiau simpatizuoju John'ui Morrison'ui, kuris pazanga padare ir ringe, ir ypac prie mikrofono. Gal Punk'o heel'o turn'as is tiesu sustatytu viska i savas vezias.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-06-26, 15:05, pasakė:

:) :) :D

Jei jau rasai angliska pavadinima, tai bent jau parasyk taip, kad jis teisingai skambetu, o turetu skambeti "Why do you hate him".

Siaip kad jis man pradetu patikti, noreciau is jo kazkoki progresa matyti nuo atsiradimo WWE, ko as tikrai nematau. Pvz kur kas labiau simpatizuoju John'ui Morrison'ui, kuris pazanga padare ir ringe, ir ypac prie mikrofono. Gal Punk'o heel'o turn'as is tiesu sustatytu viska i savas vezias.

Su pavadinimu tai geras ir jau nepirmą kartą :D :D

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąSmS, 2008-06-26, 15:08, pasakė:

Su pavadinimu tai geras ir jau nepirmą kartą :) :)
Ne į temą
Pamatytu jo anglu mokytoja, tai pirstus galetu nukapot uz tokia 4 klases kurso klaida :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
man, tiesą sakant, jis irgi pradeda atsibost... o nuojauta sako, kad jis dar labiau užpušintas bus... pvz iki raw čempiono (neaišku, koks bus tuo metu) titulo...

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
A6 Punk'ui neutralus. Pamėgčiau, jei jis padarytų sėkmingą heel turn'ą. Nuostabi situacija būtų "įšgryninant" lagaminuką. Gal bent tada duotų jam mic-time'o, o ne kaip dabar 2min. į mėnėsį.
Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Bottom, puikus point'as su lagamineliu. Lagamineli grynint turi heel'as, zhymiai idomiau, kai turintis lagamina nera sazhiningas, gerbiantis varzhova ir t..t.. Pazhiurekim i Edge, pradejo nuo lagamino, o dabar kone geriausias heel'as (imho geriausias) visam WWE, tai gal turnines Punk'as irgi taptu puikiu heel'u. Nors mano supratimu jo Straight Edge gimmick'as nelabai tinka heel'int.

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąDing3s, 2008-06-26, 16:30, pasakė:

Nors mano supratimu jo Straight Edge gimmick'as nelabai tinka heel'int.
No no, puikiai tinka heel'inti - "Straight Edge means I'm better than you" :)

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na man punkas, tai zmogus kuris nieko neisiskiria is kruvos midcarderiu WWE. Arba jo wwe nemoka isnaudoti, arba pats punkas suda mala. ROH laikais maciau jo kelias kovas su joe, ir man tikrai tai patiko na o dabar nei jis reiskiasi daug nei ka. speju siais metais bus pirma karta WWE istorijoi, kai lagaminelis neatnesa dirzo :)

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-06-26, 16:39, pasakė:

speju siais metais bus pirma karta WWE istorijoi, kai lagaminelis neatnesa dirzo :)
Ne į temą
kaip sunku tai atspeti...

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-06-26, 16:42, pasakė:

Ne į temą
kaip sunku tai atspeti...
Ne į temą
oi koks smaikstuolis :)

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Bring back teh Pepsi Plunge~! :)
Siaip manau jokiu abejoniu, kad ji reikia versti heel'u ir ipaisyti i kokia main evento programa (visgi butu itikimiau nei Lance Cade). Nemanau, kad jis gali tapti main eventeriu face'u, tiesiog negaus pakankamai pop. Na kazkas sake, kad jo kovos nuobodzios, bet juk visi WWE match'ai vienodi, isskyrus PPV main eventus ar dar specialiom progom koks nors. Reiktu, kad jis turnintu ant kokio nors upper midcarderio, pvz kad ir to pacio Kane, o po to kad jam butu leista daug kalbeti, nes jo heel promo bent jau ROH buvo labai geri, cia aisku gali buti kiek ispausti i remus.

coolka

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąLix, 2008-06-26, 18:12, pasakė:

Reiktu, kad jis turnintu ant kokio nors upper midcarderio, pvz kad ir to pacio Kane
arba galetu pradet kvoti su Chris Jericho o po to per koki PPV butu macas del IC ir lagaminelio , nugaletojas pasiima viska. :)

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Tai jei prades kovot su Jericho tai liks face'u, nes pats Jericho nesenai (pagaliau :)) turnino i heela.

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-06-26, 18:19

Lix

• Administratoriai
36
Jo, feudas pries Jericho butu logiskas, bet kad norisi, kad abudu heelai butu... :)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
ko gero turėtų kažkas dar turnintis heelu nes dabar raw beveik visi ME feisai: Batista, Cena, Kane, Punk, HBK, Rey... tik Y2J heelas...

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-06-26, 19:57, pasakė:

ko gero turėtų kažkas dar turnintis heelu nes dabar raw beveik visi ME feisai: Batista, Cena, Kane, Punk, HBK, Rey... tik Y2J heelas...
Manau Batista turninsis heelu, pries jo trumpa feuda su HBK, jis kaip ir dare maza maza turna. +nemanau, kad jis cia bus toks poluliarus kaip SD (bent tikiuosi).

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąDZT, 2008-06-26, 20:02, pasakė:

Manau Batista turninsis heelu, pries jo trumpa feuda su HBK, jis kaip ir dare maza maza turna. +nemanau, kad jis cia bus toks poluliarus kaip SD (bent tikiuosi).
visko gali būt... neaišku su tais amerikonais, ar jie mėgsta ar nemėgsta Batistos... :)

Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Seniau man jis patiko...Ir kovos idomios buvo...O dabar jis man nuobuodus kazkoks...Keli veiksmai kaip pas Cena o ir promo jo nekokie

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Cena bent pakalbet moka, nors paskutiniu metu irgi ne kazhka parodo, o Batista apskritai nezhinau ka moka :), ai ish keletos foto prisimminiau, kad moka verkt :). O del turn'u visada yra HBK, kuris manau tikrai gali heel'int.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąDing3s, 2008-06-26, 16:30, pasakė:

Bottom, puikus point'as su lagamineliu. Lagamineli grynint turi heel'as, zhymiai idomiau, kai turintis lagamina nera sazhiningas, gerbiantis varzhova ir t..t.. Pazhiurekim i Edge, pradejo nuo lagamino, o dabar kone geriausias heel'as (imho geriausias) visam WWE, tai gal turnines Punk'as irgi taptu puikiu heel'u. Nors mano supratimu jo Straight Edge gimmick'as nelabai tinka heel'int.

Edge yra geras heelas todel ,kad daro gerus promo ,o kada paskutina karta matei Punk ass b**ch (sorry uz issireiskima) daranti gerus promo? Be rysio cia gavosi ,kad siuo metu pas ji yra tas lagaminelis. Butu gerai buve jei Jeffas butu dalyvaves WM24 ir laimejas kaip buvo sutarta ,nes ji tuo metu buvo isaukstine iki main eventerio ir tas lagaminelis jam butu labai tikes. O dabar lagaminelis atiteko paprasciausiam midcarderiui.
Atsakant i temos klausima... I don't like that guy... Nieko gero as jam nepastebejau ,nei jis geras kovas daro ,nei idomius promo. Tie jo spyriai juoka sukelia ,o gimmickas isvis apsurdiskas... Sudziuvelis su narkomaniska isvaizda - pasisakantis pries narkotikus. DAMN...

Rodyti pranešimąCrack, 2008-06-26, 21:02, pasakė:

Seniau man jis patiko...Ir kovos idomios buvo...O dabar jis man nuobuodus kazkoks...Keli veiksmai kaip pas Cena o ir promo jo nekokie

Kovos idomumas nevisada priklauso nuo veiksmu skaiciaus.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Visu pirma, tai cia nera taip, kad CM Punk zmones nekencia. Cia tik nuskriaustas fanas gali kurti temas tokiu pavadinimu, is sirdies skausmo.
As asmeniskai manau kad jam pusho truxta, ir patys WWE kalti - jis nugali savo tipinius bitch'es, o rimtesniu pergaliu neturi.
Praleista gera progra su KOTR (ypac acimenant, kur dbr regalis).
Pamenat, kai jo gautas popas per Survivor Series permushe DX pop'a? As tik Hogan'a pamenu tokiu pasiekimu :)

Rodyti pranešimąDZT, 2008-06-26, 15:05, pasakė:

Na jo kovos vis prasteja ir gana nuobodzios pasidare (bent jau man). Darosi kaip koks Cena mazai naudoja veiksmu ir benveik visada laimi. (Pvz:. kova su morrisonu truko kokias 8 minutes, padare gal kokius 4 veiksmus, visa kita laika jobbino ir laimejo). Jo promo taip pat nera ypatingi. Noreciau pamatyti Cm Punk'a heelinant.
Del "darosi kaip Cena". Tau reikia ackirti CM Punk "wrestler who will sell anything" ir Cena, kuris per WM su HBK matche nesugebejo testinai sell'inti kojos traumos.

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-06-26, 16:16, pasakė:

man, tiesą sakant, jis irgi pradeda atsibost... o nuojauta sako, kad jis dar labiau užpušintas bus... pvz iki raw čempiono (neaišku, koks bus tuo metu) titulo...
Kaip jau kazkas minejo, jis bus pirmas, kuris nelaimes cahsindamasis, jej tai bus WWE ar WHC title. Manau jam Jeff Hardy lygis artimiausiais metais nusimato - auksciausiai non-main-eventeriu sarase.

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-06-26, 16:39, pasakė:

Na man punkas, tai zmogus kuris nieko neisiskiria is kruvos midcarderiu WWE. Arba jo wwe nemoka isnaudoti, arba pats punkas suda mala. ROH laikais maciau jo kelias kovas su joe, ir man tikrai tai patiko na o dabar nei jis reiskiasi daug nei ka. speju siais metais bus pirma karta WWE istorijoi, kai lagaminelis neatnesa dirzo :)
Dar karta pabreziu, zmogus ispudingai sell'ina. Iskaitant kuno darba, ir veido israiskas.
Na o norint reikstis, reikia gauti galimybes tai padaryti.
Gaila, bet manau Raw jis bus KK lygmenyje.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-06-26, 22:12, pasakė:

Pamenat, kai jo gautas popas per Survivor Series permushe DX pop'a? As tik Hogan'a pamenu tokiu pasiekimu :)
Leisk tau priminti, kad tai buvo per 2006-uju Survivor Series, CM Punk'o hometown'e, taigi stebetis neverta :)

EDIT: Sorry, suklydau, buvau kazkada girdejes, bet paziurejau, kad tai netiesa, nekreipkit demesio.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-06-26, 21:43

Lix

• Administratoriai
36
Galima nebent pasakyti, kad tai buvo ROH hometown'e :)

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0