Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-01-21, 18:31
Na siandien pirmadienis ir diena kai Wrestling Observer Newsletter redaktorius, Dave Meltzer issiuncia savo didziausia metu darba - Wrestling Observer Newsletter 2007 Awards. Sie praeitu metu apdovanojimai turi 37 kategorijas, iskaitant viena nauja "MMA Most Valuable Fighter" (kuri nebuvo praeitais metais). Kaip tai paaiskino pats Dave, si nauja kategorija yra MA ekvivalentas "Lou Thesz/Ric Flair Award". Beje, atsiprasau, kad musu forume nebuvo imesta Meltzerio FOTY ir MOTY laimetoju - artimiausias dienas tai sutvarkisiu (t.y. imesiu)
Spoiler'is
2008-01-21, 22:00
Na siaip daugmas su visais sutinku. TNA ziuriu gauna tik avietes is Meltzerio ir pagristai. Galbut galeciau priestarauti "SMOTY", nes ten buvo tiesiog grazus momentas, bet vertinant pagal kovos grazuma, tai jinai neturejo laimeti rinkimu. Na PW MOTY taip pat siek tiek kelia abejoniu. As tiesa nemaciau Morishima vs Danielson I, bet girdejau atsiliepimu, kad ten ****-****1/2, tai yra paprastas Danielson title matchas. Manyciau McGuiness/Danielson butu is Driven butu geresnis variantas, bet cia tik mano nuomone. Ir Worst Feud of The Year - BGV vs Kane? Na man kazkaip nepaliko sleikstulio tas feud'as, juk visada WWE vyksta kazkokie dideliu wrestleriu feudai ir cia buvo vienas is ju. Nejaugi TNA nebuvo blogesnio feudo sitai kategorijai?
2008-01-21, 22:41
Lix, Jan 21 2008, 10:00 PM, pasakė:
Na siaip daugmas su visais sutinku. TNA ziuriu gauna tik avietes is Meltzerio ir pagristai. Galbut galeciau priestarauti "SMOTY", nes ten buvo tiesiog grazus momentas, bet vertinant pagal kovos grazuma, tai jinai neturejo laimeti rinkimu. Na PW MOTY taip pat siek tiek kelia abejoniu. As tiesa nemaciau Morishima vs Danielson I, bet girdejau atsiliepimu, kad ten ****-****1/2, tai yra paprastas Danielson title matchas. Manyciau McGuiness/Danielson butu is Driven butu geresnis variantas, bet cia tik mano nuomone. Ir Worst Feud of The Year - BGV vs Kane? Na man kazkaip nepaliko sleikstulio tas feud'as, juk visada WWE vyksta kazkokie dideliu wrestleriu feudai ir cia buvo vienas is ju. Nejaugi TNA nebuvo blogesnio feudo sitai kategorijai?
Pro-wrestlingo metu matcha tai as paimciau is Backlash'07: Cena/HBK/Orton/Edge. Nors irgi nemaciau Morishima/Danielson pirmo susitikimo, BET rytoj imesiu ji i foruma (dabar siuncios) ir paziursime kas ten ypatingo. O del blogiausio metu feudo, tai man istikruju nusibodo kas ECW ir Smackdown! matyti nauja Kane vs. BDV matcho kombinacija.
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0