Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2007-09-29, 21:07
Ka manote apie dabartine Cruiserweight'u divizija?
mano nuomone geriausi cruiserweigtai kurie yra praktiskai ignoruojami yra Matt Hardy ir mano naujas megstamiausias Gregory Helms... ir jie tikrai nusipelne daug daugiau nei gauna ir ju nepushina tai kad hornswoggle laimejo title manau visiskas bullsh*t atsiprasant siaip dar manau Jimmy Wang Yang yra geras high-flyer tik jam reiketu gimmick'a pakeist... nes kaubojus kuris yra high-flyer toliau chavo guerreo irgi manau nera prastas wrestler'is ir turetu gauti "savo gabaleli pyrago" ir manyciau i ten galetu imesti mysterio ... bus jam tu world title'u ir tas dabartinis feud su batista ir khali tikrai nesamone
kokios jusu nuomones?
mano nuomone geriausi cruiserweigtai kurie yra praktiskai ignoruojami yra Matt Hardy ir mano naujas megstamiausias Gregory Helms... ir jie tikrai nusipelne daug daugiau nei gauna ir ju nepushina tai kad hornswoggle laimejo title manau visiskas bullsh*t atsiprasant siaip dar manau Jimmy Wang Yang yra geras high-flyer tik jam reiketu gimmick'a pakeist... nes kaubojus kuris yra high-flyer toliau chavo guerreo irgi manau nera prastas wrestler'is ir turetu gauti "savo gabaleli pyrago" ir manyciau i ten galetu imesti mysterio ... bus jam tu world title'u ir tas dabartinis feud su batista ir khali tikrai nesamone
kokios jusu nuomones?
2007-09-30, 10:48
Na keli patikslinimai tavo postui:
- Matt Hardy nera CW, nors ir buvo pries kelis metus CW champas. Ir kodel jis nepushinamas? Man pavyzdziui jo feudas su MVP dabar yra vienas idomiausiu feudu WWE ir Matt'as turetu greit gauti US titula.
- Helms yra traumuotas, taigi jis ir negali buti pushinamas.
- Hornswoggle nebera Cruiserweight champas.
- Chavo ir Rey nuslieidimas i CW diviziona butu prilyginamas depushui, na ypac Rey'iui. Ir Rey nebefeudina su Khali ir Batista.
2007-09-30, 11:55
hmm... sorry del 3 ir 4 punktu nezinojau jau gal 4-5 dien pas mane kazko neatidaro didesniu servu... pvz wwe.com ir pan.
o apie helms'a tai jis siaip turi tuoi grizt ir turiu omeni jis jau seniai cruiserweightu divizijoi tiesiog sedi ir sedejo pries trauma... tik aisku ta bent jau jam dave "ilgiausia reign'a smackdown ir cruiserweight title istorijoje" bet tik tiek... tikrai manau jis daugiau nusipelnes
o del matt'o ir U.S. title... paziuresim-pamatysim
o apie helms'a tai jis siaip turi tuoi grizt ir turiu omeni jis jau seniai cruiserweightu divizijoi tiesiog sedi ir sedejo pries trauma... tik aisku ta bent jau jam dave "ilgiausia reign'a smackdown ir cruiserweight title istorijoje" bet tik tiek... tikrai manau jis daugiau nusipelnes
o del matt'o ir U.S. title... paziuresim-pamatysim
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0