Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Family guy

Temoje atsakymų: 12

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na pastaruoju pradėjau vis dažniau žiūrėt Family Guy.Nors daugelis bajerių yra nuripinti iš Simsonų,bet vistiek yra daugybė ngerų epizodų su išties juokingomis scenomis.

Informacija:

Wikipedia-http://en.wikipedia.org/wiki/Family_guy

Juos buvo uždraudę vienus metus rodyti per TV,dėl pernelyg aštraus "pyzdavojimosi iš žvaigždžių :) Ir tai buvo pirmas toks atvejis,kai šitą šou prikėlė,dėl to,kad žmonės mąsiškai pirko Family Guy DVD :D Great Job FOX! :)

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Is pirmo epo kolkas geri atsiliepimai :)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
ankscew ziuredawaw, kazkaip visiem pazystamiem jis pac geriausias multikas, man pabodo po keliu seriju ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Kazinau pradzioj tas random humoras,kai bajerius ne i tema meto buvo tikrai juokingas gal pirmus tris sezonus,bet poto tai jau atsibodo,o sesto sezono isvis nesugebejau zet (simpsonu 18 sezono irgi nesugebejau) :) .
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąMarkaL, Aug 19 2007, 01:04 AM, pasakė:

Kazinau pradzioj tas random humoras,kai bajerius ne i tema meto buvo tikrai juokingas gal pirmus tris sezonus,bet poto tai jau atsibodo,o sesto sezono isvis nesugebejau zet (simpsonu 18 sezono irgi nesugebejau) :( .

Na sestam sezone man daug bajerių buvo gerų.Yra dar kažkoks Family Guy Kūrėjų darbas,kurį įgarsina tie patys žmonės,kaip šitam seriale :)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
american dad ? :)
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Tai turbut. Man tas American Dad visai neblogas. Siaip linksmiausias yra Happy Tree Friends, tas tai valdo =D
Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Durnas serialas.simpsonai tai dar dar.KArtais rimtai kartais ant prikolo.O sitam tai ...........

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Na man tai jis nieko vertas SIMPSONAI žymiai idomiau už šeimos biča ;)

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Man kazkaip Family Guy geriau uz Simpsonus... is FG galima daugiau prisizvengt krc isvien prikolai... po kiekvienos serijos zandus skauda nuo juoko ,o per simpsonus daznai nebuna nieko juokingo.

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Simpsonai kur kas man idomiau nei Family Guy, nes tie jų bajeriai kažkaip nelabai juokingi.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Geri, subtilūs(nors dažnai ir ne taip atrodantys) bajeriai, tačiau ir išlaikantys kažkokią mintį, kaip Simpsonai. So, that means they're better -_-
Nuotrauka

Chairman

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man irgi šis cartoon'as labai patinka, antras po Simpsonų

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0