Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

MVP

Temoje atsakymų: 40

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Nusprendziau uzkurti topika, nes siek tiek pasidomejus apie ji radaw kai ka idomaus, ir idomu, ka manot apie ji kiti..
Zmogus, kuris Indie buvo zinomas kaip Antonio Banks, ir teigiantis kad tai jo tikras vardas, pradejo gana smarkiai tobuleti.
Taciau tikras vardas - Hasaan Asaad.
Kodel nusprendziau uzkurt topika?
Todel kad man kaip ir buvo sokas, o tuo paciu kaip ir susizavejimas, kad MVP - 9,5 metu atkalejes zmogus. Nuo 16 iki 25 metu jis sedejo kalejime. Uz ginkluota apiplesima ir pagrobima.
Kas cia zavaus? Kad jis ne nuejo senuoju keliu, o atejo i wrestlinga, ir chia daro pazhanga.
Kas ish pradzhiu atrode kaip lekshtas personazhas+prastas wrestleris, dbr atrodo kaip smarkiai tobulejantis ir laukiantis gimick-change'o (na bent jau apranga ruoshiama kejsti) zhmogus.
Zinaw, kad kaj kas sakys, kad jis gal ir nelabai tobuleja, nes dirbant su Benoit ir pagaliukas gali atrodyti tobulejanchiu. Taciau, jej zmogus sako, kad jis nuolatos studijuoja triju zhmoniu kasetes - Benoit, Eddie ir Malenko, tai rejshkia jis rimtai nusiteikes. (Ka beje - studijavima turint galvoj, daro ir KK ir Cade+Murdock).
Beje, verta paminet, kad MVP vienam interviu sake, kad jis labai dzhiaugiasi gaves Dream Feuda - su vienu savo idealu - Benoit. Shio feudo road-agentas: Dean Malenko. Sake kad tetruko tik Eddie buvimo:)
+Dar pasirode naujienu, kad MVP laikomas kaip ir Benoit-Project. T.y. kazhkas panashaus i tai, kaip HHH laiko Batista savo Pet-Project.
Taigi, ka manote apie MVP jus?
Ar manote kad jo lakia gera, tokia kaip Batistos ateitis, ar galvojate, kad jis liks Matt Hardy lygyje?

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Tai tu kaip ir viska pasakei :) Mes tai galime tik speti kokia bus jo ateitis ir kokio lygio jis pasieks. Jis yra charizmatiskas, can cut a promo, naturalus heel'as, taigi nelabai galiu ji isivaizduoti face'u (anot tuo pacio Kennedy, kuris jau is dalies yra face'as). Jeigu daryti kazkokias megejo prognozes - manau jis nepakils auksciau Edge lygio. T.y. as itraiu jis tures kelius "savo" metus, kai nesios World titula ir kazkiek kompanijos nastos guls ant jo peciu, bet jis nepasieks icon/legend lygio. Zmogus tures savo nisa. Matom kad jis darbstus (bent jau siam momentui susidaro tokia nuomone) ir jei jis bus istikimas kompanijai, Vince duos jam galimybe suzibeti.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Sakaj tik Edge lygio.. Tai iki sios dienos Edge lygis tikrai buvo tox... Nepilnaverchio/nepriprazhinto main-eventerio.
Bet ash laukiu, ir tikiuosi, kad tai pasikejs.
Del MVP - ash laukiu labai neblogo feudo jo su KK. KK tai Rock'o ir Austino mishinys, ir kitaip nei Cenos atveju, tame mishinyje Hogano dedamoji nedidele, todel shiuolaikiniame PW pasaulyje jis gales but ir face ir heel. Tas pac ir su MVP. Labai gali but, kad jie tarpusavyje tures feuda, kas butu idomu.
p.s. KK apie ka pasake ka? Nesuprataw ten bishkeli? Gal linka koki duok;)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, May 20 2007, 04:28 PM, pasakė:

Sakaj tik Edge lygio.. Tai iki sios dienos Edge lygis tikrai buvo tox... Nepilnaverchio/nepriprazhinto main-eventerio.

Butent. Bet nepilnavercio/nepripazinto... negrazus zodziai. Mano zodziais - Edge yra "tarpinio championo" statuso. Jis main-eventeris, bet nera ir, tikriausiai, niekad nebus #1 kompanijos veidu. Tokia mazdaug isivaizdoju ir MVP ateiti. Bet cia tik speju aisku.

Rodyti pranešimąFortaz, May 20 2007, 04:28 PM, pasakė:

p.s. KK apie ka pasake ka? Nesuprataw ten bishkeli? Gal linka koki duok;)

WHAT? :)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Nezinau, nelabai man patinka MVP. Dziaugiuosi jo pazanga ringe, jis heelo roleje atrodo neblogai, taciau jam truksta isskirtinumo. Kokius galite pasakyti MVP signature moves? Kokie catchphrase? Playmaker imo atrodo prastai kaip finisheris ir isvis jis ji naudoja tik pries jobberius + pries kane viena karta. Jo promo nuobodus, tokie kuriais tik ir skanduoti WHAT? :) Taigi mano "megejo prognoze" butu, kad jis nepakils iki main evento ir istrigs midcarde.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, May 20 2007, 04:42 PM, pasakė:

WHAT? :)
" (anot tuo pacio Kennedy, kuris jau is dalies yra face'as)."
tai va man ir idomu, ka tu cia cituoji, sakydamas "anot to pacio Kennedy".

Rodyti pranešimąLix, May 20 2007, 05:27 PM, pasakė:

Nezinau, nelabai man patinka MVP. Dziaugiuosi jo pazanga ringe, jis heelo roleje atrodo neblogai, taciau jam truksta isskirtinumo. Kokius galite pasakyti MVP signature moves? Kokie catchphrase? Playmaker imo atrodo prastai kaip finisheris ir isvis jis ji naudoja tik pries jobberius + pries kane viena karta. Jo promo nuobodus, tokie kuriais tik ir skanduoti WHAT? :) Taigi mano "megejo prognoze" butu, kad jis nepakils iki main evento ir istrigs midcarde.
Na Siganture move'u kiekis kad butu didelis - nera butinas dalykas. Man asmenishkaj net labiau patinka, kai nera tu move'u daug, ir kas karta gali kito tiketis.
Siaip trys move'ai
1.boot to the face/face wash to standing in the corner oponent
2. Playmaker.
3. Ballin Elbow (kaip peoples elbow)
Tagi trys judesiukai, pilnai uzhtenka - ish esmes jej Rock'ui ir Austin'ui tiek uzhteko padarant *****, kodel turetu MVP pritrukt..:)
Man pvz nepatinka Cenos, HBK tos baigiamosios serijos - jos atgyvenes dalykas, nuo Hogano, na geriausiu atveju - Goldbergo laiku (kiek kartu Goldbergo Jackhammer nesuveike po spear?, kiek kartu Hogano legdrop nesuveike po bigfoot? KELETAS tik ishimchiu - t.y. nelieka intrigos matcho gale).
Mane nervina tie patys veiksmai puolime, ir to geras pavyzdys - Flairo parodijavimas darant corner-flip, arba top-buckle-climb.
Ka noriu pasakyt, kad geram matchuj padaryt tureti kruva signature move'u nebutina. Ir netgi prieshingai - darymas 5kiu (kaip HBK) move'u serijos, ir oponento bejegishkumas ja bedarant sukuria daugiau teatro negu realesnes kovos ispudi. T.y. this sux.
Be to, nerejkia turet kruvos signature move'u kad butum geras wrestleris, zr Finlay, Fit.

Del frazes pritariu kad ne kokia, taciau kad jos nera - nepritariu (balllllinnnn~!).

Na o del promo skills'u - na jis Ortono lygio. T.y. kai kam gerai, kaip kam ne..
O fanu skandavimas su WHAT intarpuose - they're too smart 4 their own good. Vienas shudinu austino palikimu, pernaudotu smartais besidedanchiu marku/smarku.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
Ilgos baigiamosios serijos man irgi nepatinka, taciau ryskesniu signature move'u neturejimas padaro wrestlerio puolima nuobodu, na ypac marku akyse. Tie kur tu paminejai dar net man neigijo atminty, na bet jei jis toliau reguliariai naudos juos savo matchuose, turetu istrigti. Siaip tas pats ir su KK. Jis neturi net aiskaus finisherio. galvoju - o kaip jis uzbaigia savo matchus paprastai? Ogi jis labai retai laimi... :) Kiek atsimenu yra uzbaiges savo matchus su Hanging Neckbreaker, Kenton Bomb, Top Rope Samoan Drop... Tai va, zodziu, man puolimas idomesnis su keliais signature move'ais, taciau ne tai, kad visas puolimas yra signature move'ai (zr. Hardy, Jeff).

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, May 20 2007, 06:55 PM, pasakė:

"(anot tuo pacio Kennedy, kuris jau is dalies yra face'as)."
tai va man ir idomu, ka tu cia cituoji, sakydamas "anot to pacio Kennedy".

Cia mano lietuviu kalbos kulturos klaida butu :) Tiesiog vietoj "anot" pastatik "skirtingai nuo" ir suprasi, ka norejau pasakyti. Atsiprasau uz nesusipratima.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąLix, May 20 2007, 07:44 PM, pasakė:

Ilgos baigiamosios serijos man irgi nepatinka, taciau ryskesniu signature move'u neturejimas padaro wrestlerio puolima nuobodu, na ypac marku akyse. Tie kur tu paminejai dar net man neigijo atminty, na bet jei jis toliau reguliariai naudos juos savo matchuose, turetu istrigti. Siaip tas pats ir su KK. Jis neturi net aiskaus finisherio. galvoju - o kaip jis uzbaigia savo matchus paprastai? Ogi jis labai retai laimi... :) Kiek atsimenu yra uzbaiges savo matchus su Hanging Neckbreaker, Kenton Bomb, Top Rope Samoan Drop... Tai va, zodziu, man puolimas idomesnis su keliais signature move'ais, taciau ne tai, kad visas puolimas yra signature move'ai (zr. Hardy, Jeff).
Na tai del Signature move'u sakaw - argi turi ka nors pries SCSA ir Rock wrestlinima? Kad ir tas pac Bret Hart'as - ar dbr ishvardytum daugiau nei tris jo signature'us? O kad ir Benoit?
Kad tau tie move'ai neistrigo - tai tik del to, kad jis ju nepernaudoja, kas yra labai gerai. Del KK - irgi puiku, kad nzn su kuo jis laimi matcha. Kiek % is savo laimetu matchu Flair'as laimejo su Figure Four? Manau ne daugiau nei 4adali. O kokiu jis dar finisheriu be jo turi? O ar jis blogas wrestleris?:) Va tau ir atsakymas, kad nei baigiamojo nei signature move'u nerejkia net daugiau nei triju, kad padarytum gera matcha. Labai daug duoda body-parto (arba aplamai kurios nors kuno dalies) psixologija, ypach jej ji suderinta su varzhovo puolimu, o signature move'ai kiekvienam matchui kai tie patys - kas ish ju, kokia nauda?
Man slykstu, kai overusina kelis signature'us ir jie neprasmingi atrodo - pvz Angle 8 german suplex'ai ant Christian.. Ka dave? Ir panashiu atveju galima pavardint daugiau - pvz MVP daug kam atrode burrinamas, kai Benoit laimejo su Diving Headbut - nes jis jau 5 metus nebuvo ne jobberio nugalejes su tuo headbutu.

O siaip cia tema ackiram topikui - ka jus manot apie signature move'us, ju kishima i moveset'a ir t.t. Reikia ju, ar ne. Jej reikia - kiek? Labiausiai overusinti signature'ai, matcho eigai ityakos nedarantys, o naudojami tik trumpalaikiam efektui "ooo, jis kietas" sukelti (germanu, suplexu serijos).

Rodyti pranešimą`MalioK`, May 20 2007, 08:10 PM, pasakė:

Cia mano lietuviu kalbos kulturos klaida butu :) Tiesiog vietoj "anot" pastatik "skirtingai nuo" ir suprasi, ka norejau pasakyti. Atsiprasau uz nesusipratima.
Na itariau kazhka panashaus, bet taip ir nesuprataw ka turejaj galvoj tada. Dbr ajshq, NP.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąFortaz, May 20 2007, 08:24 PM, pasakė:

Na tai del Signature move'u sakaw - argi turi ka nors pries SCSA ir Rock wrestlinima? Kad ir tas pac Bret Hart'as - ar dbr ishvardytum daugiau nei tris jo signature'us? O kad ir Benoit?
Kad tau tie move'ai neistrigo - tai tik del to, kad jis ju nepernaudoja, kas yra labai gerai. Del KK - irgi puiku, kad nzn su kuo jis laimi matcha. Kiek % is savo laimetu matchu Flair'as laimejo su Figure Four? Manau ne daugiau nei 4adali. O kokiu jis dar finisheriu be jo turi? O ar jis blogas wrestleris?:) Va tau ir atsakymas, kad nei baigiamojo nei signature move'u nerejkia net daugiau nei triju, kad padarytum gera matcha. Labai daug duoda body-parto (arba aplamai kurios nors kuno dalies) psixologija, ypach jej ji suderinta su varzhovo puolimu, o signature move'ai kiekvienam matchui kai tie patys - kas ish ju, kokia nauda?
Man slykstu, kai overusina kelis signature'us ir jie neprasmingi atrodo - pvz Angle 8 german suplex'ai ant Christian.. Ka dave? Ir panashiu atveju galima pavardint daugiau - pvz MVP daug kam atrode burrinamas, kai Benoit laimejo su Diving Headbut - nes jis jau 5 metus nebuvo ne jobberio nugalejes su tuo headbutu.

Fortaz, o kur as sakiau, kad MVP blogas wrestleris, o tuo labiau blogas wrestleris NES neturi signature move'u?? Nes tu lyg kontraargumentuoji si teigini, nors as jo nebuvau pasakes. As sakau, kad MVP puolimas yra gan nuobodus, nes jis neturi nei credible finisherio, nei credible signature move'u. O butent jie padeda zmogui tapti over, jei zmogui su charizmos puse blogiau. Dabar as perziurejau sios savaites jo matcha su Hardziu ir jau Playmaker + boots po biski galima isskirti is jo move'u arsenalo. T.y. ir Furious raso savo reporte - "MVP throws a few Yakuza kicks and leaves. He's becoming quite reliant on those. Not that it's a bad thing. Just an observation. " Taigi viskas cia gerai, jis turi daug potencialo, taciau mano nuomone, jis nebus main eventeris, kaip ir sakiau.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
1. "kur as sakiau, kad MVP blogas wrestleris"
...
2. "As sakau, kad MVP puolimas yra gan nuobodus"
man - nuobodus puolimas=1/2 blogo wrestlerio. Pridejus bloga sellinima gausima pilna bloga wrestleri.
Kitaip sakant, as ne menamam "blogo wrestlerio" faktui kontraargumentuoju, o butent to "nuobodaus puolimo".
Kitaip tariant, perrashant senesnias mano mintis tavo paskutinio posto kontekstui - puolimo idomumui, prieshingai nei tu sakaj, tureti finisheriu ir signature move'u kruva nebutina.
Kitaip perklausiu - ar Flair puolimas nuobodus jo auksiniais laikais? O kiek finisheriu ir kiek sig'u?:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
Flairas nenuobodus, nes jis matcho metu labai daug cheatina, ypac tie laikimaisi uz virviu darant holda mane pralinksmina. taip pat - chops, WOO, stylin'n'profilin ir jo matcha smagu ziuret.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na chia zhinoma geriausias to pvz vienas mano megstamiausiu Flair'o matchu ish pask deshimtmechio - Flair vs Angle, battle of WHOO's. Chytinimas gali buti psixologija:)
Taciau, as klausiau apie geriausius Flair'o laikus - o tada tavo paminetu dalyku nebuvo taip daug, ir jis nebuvo juokinantis. Smagu ne juokinima, kaip dbr, zhiuret, o smagu, nes matchas geras. Du skirtingi dalykai.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
Vargu ar esu mates Flairo matchu is 80'uju. jei kas turit Flair-Steamboat mielai paimciau. 13GB is LM nezadu siust. O, kad puolimas nuobodus, tai dar nereiskia, kad butent man jis nuobodus, taciau jei jau man kyla tokia mintis, tai ka kalbeti marku akyse, kurie isimena move'us tik kai pamato wrestleri padaranti ji 100-aji karta.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na chia must-see matchai, ish kuriu bent po viena reikia paziuret, ir as juos iki pasiimant Flairo dvd matchiau bent po viena:
vs Harley, vs Barry, vs Steamboat, vs Funk, vs Sting.
Labai blogai, kad tavo matyti Flairo matchai geri daugiau komishkumu, o ne gerumu. Jis legenda ne del komishkumo, prieshingu atveju dirbtu cirke;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
Tai as puikiai tai suprantu. Tiesiog old-school wrestlingas nelabai manes traukia ir tiek. Pritariu, kad cia must-see, rades atsisiusiu(tik ne DVD formatu).

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Bishki ne y tema bet xebra, gal sufasuotumet ishkirpe MVP finisherius, buciau dekingas. Gal dar ir KK prie progos butu? Buciau dekingas

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Road dog

Baltas diržas

• Naujokai
0
Matau kad MVP nori, stengiasi ir mokosi, manau benoit ish jo gali padaryti gera wresleri, na o HHH bandymus (RKO ir Batista) mano manymu jie nevertino shitos "dovanos"

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na kagi, dar reiketu pamineti, kad MVP zinomas ir kaip Alvin Burke Jr. Idomu kox tikras yra vis delto..

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Jun 6 2007, 04:56 PM, pasakė:

Na kagi, dar reiketu pamineti, kad MVP zinomas ir kaip Alvin Burke Jr. Idomu kox tikras yra vis delto..

Alvin Burke Jr. yra jo tikras vardas su kurio jis sedo i kalejima.
Hasaan Asaad yra vardas kuri jis prieme kalejeme su islamu.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
geras, is kur sita suzinojaj, idomu:)
p.s. keista kad WWE jam neprikabino kokio talibo gimick'o:D

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Jun 6 2007, 07:19 PM, pasakė:

geras, is kur sita suzinojaj, idomu:)
p.s. keista kad WWE jam neprikabino kokio talibo gimick'o:D

Tiksliai neprisimenu, nes pastarasias dienas galvoje kavardakas, bet reges per LAW (ir jei neklistu, per paskutini, nes jie turejo MVP interview gabaliuka ir pries tai buvo uzsimine apie varda) :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Is sio SD taping'o pranesimu atrodo, kad MVP pagaliau gavp aprangos pakeitima.

Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Kai bus pasikeites inmesk pora scrrenu, nes SD neziuriu.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Lix

• Administratoriai
36
Koks dar screenu imetimas? Per sunku i WWE.com uzsukt?

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0