Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-08-01, 17:03
Taigi cia yra GFX Shopas, kuriame jus galesite prasyti sio forumo gfxeriu padaryti jums siga arba avatara su jusu vardu. Taigi jei norite prasyti, jums reiks uzpildyti sia forma:
Paveiksliuko tema:
Paveiksliuko dydis:
Naudojami paveiksliukai:
GFXeris, kuris darys jums paveiksliuka:
Kita:
Paaiskinimai:
Paveiksliuko tema - koks turi buti paveiksliukas, su kuo susijes, kaip atrodyti ir t.t.
Paveiksliuko dydis - na cia savaime suprantama, jei tiksliai nezinote, tai galit neuzpildyt.
Naudojami paveiksliukai - jei norit kad gfx'e butu ideta, kokia nors nuotrauka ar dar kas, tai duokite nuorodas i paveiksliukus. Galima neuzpildyti.
GFXeris, kuris darys jums paveiksliuka - Fantazy, Observer, Lix, koltasXxX, Skorpio, Bam, Ezzy - sie forumo dalyviai, moka kurti gfx'us, jei ka nors pamirsau, tai rasykit. Jei jums nesvarbu, kas padarys gfxa, tai galite sio punkto neuzpildyti.
Kita: Kita informacija, kuri "netelpa" i kitas skiltis.
Taigi jau galit pradet prasyti gfx'u
Paveiksliuko tema:
Paveiksliuko dydis:
Naudojami paveiksliukai:
GFXeris, kuris darys jums paveiksliuka:
Kita:
Paaiskinimai:
Paveiksliuko tema - koks turi buti paveiksliukas, su kuo susijes, kaip atrodyti ir t.t.
Paveiksliuko dydis - na cia savaime suprantama, jei tiksliai nezinote, tai galit neuzpildyt.
Naudojami paveiksliukai - jei norit kad gfx'e butu ideta, kokia nors nuotrauka ar dar kas, tai duokite nuorodas i paveiksliukus. Galima neuzpildyti.
GFXeris, kuris darys jums paveiksliuka - Fantazy, Observer, Lix, koltasXxX, Skorpio, Bam, Ezzy - sie forumo dalyviai, moka kurti gfx'us, jei ka nors pamirsau, tai rasykit. Jei jums nesvarbu, kas padarys gfxa, tai galite sio punkto neuzpildyti.
Kita: Kita informacija, kuri "netelpa" i kitas skiltis.
Taigi jau galit pradet prasyti gfx'u
2005-08-01, 17:45
Paveiksliuko tema: Apie Brock Lesnar
Paveiksliuko dydis: ( nornalus sig`o dydis :oops: neatsimenu tixlaus dydzio :oops:)
Naudojami paveiksliukai: Brock Lesnar darantis F5
Kita: butu mano nickas dogmas ir dar kazkas panasaus "Here Comes The Pain" (rastais smulkus)
Jei kas padarysit laukiu
Paveiksliuko dydis: ( nornalus sig`o dydis :oops: neatsimenu tixlaus dydzio :oops:)
Naudojami paveiksliukai: Brock Lesnar darantis F5
Kita: butu mano nickas dogmas ir dar kazkas panasaus "Here Comes The Pain" (rastais smulkus)
Jei kas padarysit laukiu
2005-08-01, 18:37
DeSerT pasakė:
Oj praleidau sita eilute :oops:
Tai as ir noreciau uzisakyt
Tema: Susijes su wrestlingu, turi but uzrasas HBK
Dydis: Noriu Sig'o ^^
Naudojami paveiksliukai: Bet kokia Shawn'o Michaels'o nuotrauka
Gfexeris: bet kas
Tai as ir noreciau uzisakyt
Tema: Susijes su wrestlingu, turi but uzrasas HBK
Dydis: Noriu Sig'o ^^
Naudojami paveiksliukai: Bet kokia Shawn'o Michaels'o nuotrauka
Gfexeris: bet kas
link: http://www.IMAGE8.ne.../824ba45efa.jpg
2005-08-13, 13:07
Siaip butu prasymas, kad patys susirastumet ir idetumet ta foto su kuria norit GFX, nes tiesiog lengviau butu O as pats gal irgi padirbesiu, bet nesu labai geras GFXeris ir tyngiu juos daryt
2005-08-13, 19:33
Bl jau ta posta karta bandau rasyt =/ Ezzy atsiprasau kad anksciau neparasiau, paprasciausiai nepastebejau posto =D Siaip visas stilius labai geras, HBK raidziu sriftas super, Shawn'o nuotrauka lb sexy parinkta, tik wa DeSerT uzrasa kiek per zemai =) Gal truputi galetum pakelt?
2005-08-15, 21:00
Ezzy taip graziai Sig'a man padarei, noriu ir avataro panasaus
Tema: Su shawn michaels, laikytis mano Sig'o stiliaus
Dydis: Avataru koks buna
Kas darys: ezzy butu neblogai
Kita: Parasyk viena is triju, kuris geriau atrodys: The Main Event, The Icon, The Show Stopper =)
Tai va buciau lb dekingas, ir dar tureciau komplekta sig'o ir avataro =D
Kita: Parasyk viena is triju, kuris geriau atrodys: The Main Event, The Icon, The Show Stopper =)
2005-08-15, 21:15
DeSerT pasakė:
Ezzy taip graziai Sig'a man padarei, noriu ir avataro panasaus
Vartotojų skaito šią temą: 6
narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0