Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-07-31, 13:35
Taigi buvo tema apie megstamiausi filma - o dabar bus apie aktorius :wink: Cia butu mano megstamiausi:
- Arnold Schwarzenegger (labai gerbiu ji dar ir kaip zmogu);
- Jackie Chan (puikus komikas, kuris nebijo paaukoti savo sveikata);
- Ian McKellen (arba geriau ji pavadinti Magnetto, ar Gandalfu - puikus savo kartos aktorius);
- Sean Connery;
- Mike Myers (arba Austin Powers)
Na o cia gal jus nezinosite, bet butinai turiu jos pamineti tarp mano megstamiausiu:
- Юрий Никулин
- Андрей Миронов
- Arnold Schwarzenegger (labai gerbiu ji dar ir kaip zmogu);
- Jackie Chan (puikus komikas, kuris nebijo paaukoti savo sveikata);
- Ian McKellen (arba geriau ji pavadinti Magnetto, ar Gandalfu - puikus savo kartos aktorius);
- Sean Connery;
- Mike Myers (arba Austin Powers)
Na o cia gal jus nezinosite, bet butinai turiu jos pamineti tarp mano megstamiausiu:
- Юрий Никулин
- Андрей Миронов
2005-07-31, 17:07
Rowan Atkinson - uzh veido ishrajshkas, uzh taj kad jo vejdas guminis.
Steven Seagal - visi gi turim savo megstamiausia mushejka, bet visi tradiciniai man acibode (tiek Stalone, Van Dam ar Shvarcas)
Jackie Chan - uzh taj kad visus triukus atlieka pac, ir malonu zhiureti filma zhinant kad ten kur vajzduojama kad jis krinta, ten jis pac (o ne kaskadininkas) ir krinta.
Steven Seagal - visi gi turim savo megstamiausia mushejka, bet visi tradiciniai man acibode (tiek Stalone, Van Dam ar Shvarcas)
Jackie Chan - uzh taj kad visus triukus atlieka pac, ir malonu zhiureti filma zhinant kad ten kur vajzduojama kad jis krinta, ten jis pac (o ne kaskadininkas) ir krinta.
Guest_Muzonas_*
2005-07-31, 20:47
Fortaz pasakė:
Rowan Atkinson - uzh veido ishrajshkas, uzh taj kad jo vejdas guminis.
Na Steven Seagal yra taip pat tradicinis aktorius ,nemaziau zinomas uz tuos
2005-08-14, 14:54
Audrey Tautou - Amelie from Marmantre (Amelija iš Monmartro), Dirty Pretty Things (Purvini gražūs dalykai), Happy End (Laiminga pabaiga), A Very Long Engagement (Ilgos Sužadėtuvės), The da Vinci Code (Da Vinčio Kodas). Viena mylimiausių mano aktorių. Ir ji vaidins 2006 pasirodysiančime Da Vinčio Kode. Gal nesugadins mano nuomonės apie ją.
Gael García Bernal - La mala education (Blogas auklėjimas), Dot The I (Visi taškai ant I), Sin Noticias De Dios (Iš dievo nieko naujo), Y tu mama tambien (Taip pat ir tavo mamą). Susidomėjau juos po Blogo auklėjimo. Pažiūrėjau kitus filmus ir patiko. (:
Toliau kai ir dievinamų nėra. Tik žinau, kad nekenčiu Willo Smith'o ir Bruce Williuso X.X
Iš tų nedievinamų yra Nicole Kidman ir Ewan Macgregor (čia po Mulen Ružo ir Žvaigždžių Karų).
Gael García Bernal - La mala education (Blogas auklėjimas), Dot The I (Visi taškai ant I), Sin Noticias De Dios (Iš dievo nieko naujo), Y tu mama tambien (Taip pat ir tavo mamą). Susidomėjau juos po Blogo auklėjimo. Pažiūrėjau kitus filmus ir patiko. (:
Toliau kai ir dievinamų nėra. Tik žinau, kad nekenčiu Willo Smith'o ir Bruce Williuso X.X
Iš tų nedievinamų yra Nicole Kidman ir Ewan Macgregor (čia po Mulen Ružo ir Žvaigždžių Karų).
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0