Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Laurynas Green vs Jonas Nougravitacijus (No disqualification match to MWE Hardcore championship)

Temoje atsakymų: 1

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
Arenoje pasigirsta Bullet For My Valentine - Waking The Demon. Ir štai ant rampos išbėga Airboy! Pradeda šaudyti fejerverkai, o Airboy bėgdamas link ringo, pakeliui suploja su rankas atkišusiais žiūrovais. Įšliaužia į ringą ir užlipa ant virvių. Besišypsodamas rodo pirštu į salėje sėdinčius žiūrovus. Nulipa ir pasiima mikrofoną:

-Shadow of the Night... Preshow...Man galva neišneša, kas ten įvyko... Užslaptintas gėjizmas laimėjo ir įveikė viską savo kelyje!!! Ir vis gi aš norėčiau pasveikinti Bizūną, jo rankos spausti nenoriu, bet noriu pasveikinti - taip, tą vakarą tau pasisekė, sveikinu. Buvai geresnis už mus abu, tavo oponentus. O man paskutiniai mėnesiai ringe - tiesiog tragiški. Gyriaus, kad esu nenugalimas... Taip, iš pradžių vos negavau į kaulus nuo Valio... Praeitoj kovoj nesugebėjau įveikti savo priešininkų... Bet aš neverksiu ir nesiguosiu. Prakišau tai prakišau, gyvenimas tęsiasi ir eina sava vaga... Bet man taip netinka! Aš pakeisiu tą sušiktą kreivę, ištrinsiu su kempine ir perbraižysiu kreida, kad viskas pasikeistų. Aš prakišinėju, paskutiniuose match'uose atrodau super šūdinai, tiesiog esu Krisas Džerikas!!! I'm the best in the world at what I do... And I'm the best in the ring!... And always loose my fights... Ir man taip netinka!!! Kada paskutinį kartą laimėjau kovą? Senokai... O dar nuo Fusion laikų buvau nenugalimas, niekas negalėjo manęs įveikti, niekas nebuvo prispaudęs mano pečių prie ringo grindinio ilgiau nei dviem sekundėm, visad išsivaduodavau ir laimėdavau! Nu o dabar prakišinėju... Ir atsakymą, šitos problemos sprendimą, žinau - daugiau treniruočių, mąstymo ringe ir pasitikėjimo savimi - ir tada viskas išsitaisys, pažadu! Dabar mano kreivė smunka žemyn, tačiau tai tik iki sekančios mano kovos. Jeigu prakišiu dar vieną kovą, tai jau bus kaip taisyklė, nerašyta taisyklė, kurią kuo toliau, tuo sunkiau bus sulaužyti. Turiu atsistoti ant kojų, nes dabar tikrąja to žodžio prasme, nieko neslėpdamas - klūpau...
Jonas iškelia savo Hardcore championship diržą:
-Bet tai yra įrodymas to, kad nors ir pralaimėjąs, bet vis tiek sėdžiu karaliaus soste. Bet jeigu prarasiu ir tai... Atsitiesti bus labai sudėtinga. Tačiau juk tik sunkaus darbo dėka gali visus nugalėti! Ant lėkštutės čia niekas nepaduodama, viską turi užsidirbti krauju ir prakaitu! Tapau čempionu, tačiau dabar esu smugdomas! Kažkoks kvailas storulis yra labiau over nei aš, būdamas čempionu... O mano sekanti kova - prieš šios federacijos galvą - Lauryną. Kova be diskvalifikacijos... Tenoriu pasakyti tau vieną, asmeniškai tau... Aš kausiuosi garbingai. No Disqualification stipulation'as man šitame match'e nieko nereikš. Laimėsiu kumščiais... Tik taip galėsiu pajudėti iš gilios prarajos, kurioje dabar įklimpau. Pridaužęs tave su kėde, nesijausiu laimėjęs švariai, mano sąžinė nenusiplaus... Visą darbą atliksiu plikom rankom, ginsiuosi nuo visų tavo ginklų ir ruošiamų atakų, bet laimėsiu švariai. Ir man vienodai rodo, kad tai bus match be diskvalifikacijos.

Jonas numeta mikrofoną ir palieka ringą skambant Bulletams...

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2012-07-30, 19:48

lauris10

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
11
Arenoje pasigirsta MWE teminė muzikėlė ir visi žino , kad į areną ateis Laurynas Green. Jis ramiai kaip ir visada eina link ringo su mikrofonu ir užlipęs pradeda kalbėti:
Jonai Jonai Jonai. Tavo laikas baigėsi mažyli Jonai , o gal Jonukai? Nesvarbu. Suprask tu jau ir taip per ilgai laikai šį titulą , todėl laikas , kad jį iš tavęs atimtu(Šypsosi jis). Ir štai aš čia MWE GM Laurynas Green. Tai aš atimsiu tavo titulą iš tavęs ir tapsiu pirmuoju MWE GM , kuris turi titulą. Aš sunkiai treniruojuosi , darau viską , kad šio titulo tu neturėtum daugiau. Šis PPV bus pats didžiausias ir geriausias visu laiku MWE šou , todėl aš parinkau ME mūsų kovą , todėl nes ji yra pati svarbiausia ir bus tikiuosi pati įdomiausia jeigu tik tu rodysi norą kovoti. Visi fanai šauks arba tavo , arba mano vardą po šios laidos. Todėl Jonai ruoškis šiai kovai , todėl nes laukia tikrai labai įnirtinga kova.

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0