Per pastarasias dvi savaites ivyko keletas pasikeitimu. Svarbiausias pasikeitimas tas, kad siandien sueina lygiai 10 dienu kai esu forumo valdzioje.
That's right, del dabartiniu forumo vadu neaktyvumo, laikau nMo vadeles savo rankose ir esu pasiryzes pagelbeti forumui viskuo kuo tik galesiu, kad istraukti ji is sios neaktyvumo duobes.
Turiu vizija, bei planu, kurie turetu pajudinti foruma i aktyvumo puse, ko man reikia tai minimum dvieju zmoniu komandos, kurie butu pasiryze siek tiek pasiaukoti forumo labui. Siuo metu man reikalingas zmogus kuris dalintusi PW naujienu rasytojo pareigomis kartu su manim, bei zmogus kuris turi ideju ir galetu uzsiimti forumo reklaminimu/populerinimu. Zinoma, esant norui gales gauti ir daugiau "darbo". Zmoniu turinciu ryzto ir motyvacijos pasitarnauti forumui, lauksiu savo asmeniniu zinuciu gaviklyje, kur jiems detaliai isaiskinsiu ju pareigas, bei dabartinius forumo planus.
As for now...
Siuo metu yra derinamas naujas forumo dizainas, bei tvarkomi ir atnaujinami topic'ai. Turbut jau pastebejot, kad sena "Monday Night Raw" tema yra uzrakinta ir vietoj jos padarytas atskiras subforumas, kur kiekvienam savaitiniam sou bus sukurtas atskiras topic'as. Nuo kitos savaites tas pats bus atlikta ir su "Friday Night SmackDown!" + papildyti rekrutu paruosimai.
Kolkas tiek ziniu. Savanoriu lauksiu PM. Turintys klausimu, galit rasyti i sia tema.
Stay tuned for the following updates!