Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Bizūno svarbus pranešimas

Temoje atsakymų: 7

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51
Užgroja Andrius - Mes Vyrai ir žiūrovai iškart pradeda boointi (dėl to, kad turbūt nemėgsta Andriaus, o ne Bizūno). Tačiau kaip niekas neįeina į areną taip niekas neįeina. Ir štai po pusę minutės pagaliau į areną įžengia Bizūnas. Tiktai jis šį kartą atrodo kiek kitaip negu visada. Dabar jis apsirišęs galvą bintu, sugipsuota viena koja, pasirėmęs ant vieno ramento ir viena ranka laikoma raiščio. Bizūnas nesivargina eiti link ringo, jis tiesiog sustoja ant rampos ir pradeda:

-Ačiū už palaikyma ištikimieji mano sirgaliai. Jūs patyt viską matėte kas įvyko per paskutinį MWE show. Mane iš pasalų užpuolė kažkoks kaukėtas gėjus kuris yra tieg įbaugintas mano egzistavimo, kad turėjo slėpti savo mergaitišką veidą po kaukę, kuri išplauta su "Lenor", kad nedirgintų jo švelnios mergaitiškos odos. Aš taip ir maniau, kad manim nori atsikratyti labai daug žmonių, tfu - gėjų. Jie yra tiek įbauginti mano dominavimo, kad jiems tenka naudoti pačias desperatiškiausias priemones. Bet vistiek, aš - jūsų didvyris, nepaisydamas traumų ir skausmo atėjau čia nes žinau kaip jūs norite mane pamatyti.
Prieikime prie reikalo. Turiu pranešimą GM Lauriui. Tam nedėkingam dviveidžiui! Taip, jis nesirūpina savo kompanijos žvaigždėm. Aš esu šios kompanijos žvaigždė! Ir kaip jis su manim elgiasi? Po to užpuoliko žemo lygio poelgio Lauris mane įkiša į kvalifikacinį mačą del MWE championship titulo. Aš neturėčiau kovoti dėl shoto! Man iškart turėtų būti duodamas shotas į titulą! Todėl turiu svarbų pranešimą: kadangi aš nesu kondicijoje, kad galėčiau eiti į ringą per sekantį renginį, aš reikalauju, kad GM Lauris mane išimtų iš šios kvalifikacinės kovos ir paskelbtų, kad aš gaunu MWE championship title shotą per ateinantį PPV, kuriame aš jau būsiu pasveikęs ir galėsiu kovoti.
Taip pat turiu antrą pranešimą. Per praeitą savo kovą aš nugalėjau Marian Ace. Ir po mūsų kovos man pasidarė aiškus vienas dalykas. Kad jis nera gėjus, o yra tikras vyras! Tai buvo pati sunkiausia kova mano karjeroje ir Marian įrodė, kad gali ringe laikytis net su vyrų vyru - Bizūnu. Tačiau iki šiol jam nesisekė todėl, kad gėjams jį pavykdavo užgožti. Gėjai buvo susivieniję prieš jį ir jis to nesitikėjo, todėl jam ir nepavykdavo laimėti. Gėjai susivieniję ir prieš mane tačiau aš esu išstudijavęs jų psichologiją ir žinau ko iš jų tikėtis, aš numatau jų sekantį žingsnį. Taigi, galiausiai prieinu prie savo antrojo svarbaus pranešimo. Kadangi aš išsiimu save iš kvalifikacinės kovos ir iškart gaunu MWE championship titleshotą, tai reiškia, kad atsiranda viena laisva vieta kvalifikacinėje kovoje ir tą vietą aš užleidžiu Marian Ace. O kad viskas vyktų teisingai ir gėjai nebandytų sutrugdyt tikriems vyrams, aš būsiu Marian Ace pašonėj per jo kovą prieš Andry Mcko.
Jei tikri vyrai, tokie kaip aš ir Ace susivienytų, jie laisvai sutriuškintų gėjus, kurie yra įsiveisę šioje kompanijoje.
Taigi žmonės, pasitikite - Marian Ace!

Bizūnas atkiša delną į išėjimą, laukdamas Marian Ace.
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
19
Suskamba Shinedown - Bully ir į areną agresyviai įeina Marian Ace, nieko nelaukdamas iškelia viduriniuosius pirštus ir keliauja link ringo, pakeliui įžeisdamas vieną ar kitą faną, laiptais įlipta į ringą ir vėlgi iškelia viduriniuosius pirštus į viršų.

- 3 kovos, 3 pralaimėjimai, tai turėtų būti gėda bet kokiam kovotojui, taipogi ir man. Tačiau taip nėra, kadangi dėl visų mano pralaimėjimų buvo kaltas 1 žmogus - IKLi, bet dėl jo galiu nesukti sau galvos, jis dabar nuolatinis reanimacijos klientas, tiksliau pasakius, nuolatinis gyventojas ( nusijuokia ). Po mano pralaimėjimų nebeliko žmogaus, kuris tikėtų mano sėkminga ateitimi, žinoma, be manęs, na bent jau aš taip galvojau. Ir galiausiai į ringą įžengė šis vyras, šis žmogus, kuris dėl grubios mano buvusio draugo klaidos nugalėjo mane, bet pergalė yra pergalė, ar ne? Na o dėl to smūgio į galvą iš plieninės kėdės... Nesikrimsk, aš pats pasielgčiau žymiai baisiau. Svarbu yra tai, jog tu priėmei tinkamą sprendimą, juk galiausiai kuris nors iš mūsų taps šios kompanijos čempionu, o tada mes būsime nesustabdomi. Mes sunaikinsime visą pedofilų, gėjų bei kitokių neaiškios kilmės asmenų ar padarų klanus, mes išpinsime sąmokslo teorijas ir galiausiai dideliame nuostabaus grožio merginų būryje užvaldysime šią skylę. Nesėkmės atvėju, kuo aš labai abejočiau, mes galėtume tapti labiausiai dominuojantys Tag Team čempionai ne tik šioje federacijoje, bet ir visame pasaulyje. Tačiau aš tikiu, jog tu jau esi apmastęs visas galimybes, kadangi tokių aštraus proto asmenų kaip tu ir aš yra be galo reta. Mes tiesiog sutverti dominavimui ir šiam reikalui tereikia tvirto, tikrų vyrų rankų paspaudimo.

Marian Ace ištiesia ranką link Bizūno ir laukia jo atsakymo.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51
Bizūnas pasižiūri į Marian Ace ir...
Spoiler'is

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

lauris10

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
11
Suskamba teminė MWE daina ir į areną ateina MWE General Manager Laurynas Green. Jis ramiai eina link ringo. Visis MWE fanai tiesiog rodo nepasitenkinimą. Jis užlipa į ringą ir pasima mikrofoną , ir sako:
Sveiki visi.(Fanai nepatenkinti) Matote ? Kas čia vyksta? Aš nieko nesuprantu... Bizūnas sako , kad visa šita federacija vien Gėjai? O pats siūlo pagalbą Maniac Ace. Tai kame čia problemos? Nežinau , kas pasidarė Bizūnui , tačiau jis irgi pasidarė gėjumi mano nuomone. Bizūnai pasakysiu tik vieną dalyką baik kalbėti apie gėjus , nes man susidaro tokia nuomonė , kad tu pats toks(Fanai juokiasi). Na , o šitas tavo poelgis viską dar labiau patvirtina(pats juokiasi). Gerai dabar grįžtam prie reikalų. Na jei Bizūnas sutinka aš galiu padaryti taip kaip jis nori , tačiau Bizūnai taip paprastai kovos dėl titulo negausi(šypsosi). Tu privalėsi laimėti N.o 1 contender's kovą prieš tau paskirta priešininką. Tu jo nesužinosi. Tačiau tau yra galimybė rinktis. Arba viskas lieka , taip kai buvo , arba taip kaip pasakiau aš. GM laukia atsakymo...

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
19
Marian neiškentęs pradeda kalbėti:

- O didysis GM Lauri ( sarkastiškai nusijuokia ), nesikišk ne į savo reikalus ir tiesiog pritark šiam žmogui, beje, aš esu visai ne Maniac Ace, mano vardas yra Marian, įsidemėk tai visiems laikams. Tiesiog daryk tai, ko prašo Bizūnas, nes tai yra vienintelė teisinga išeitis, jeigu tu to neivykdysi tiesiog įrodysi mulkiams, sėdintiems tose kedėse aplink ringą, koks prastas GM tu esi ( fanai boo'ina Ace'ą ). Mes su Bizūnu nesame nusiteikę juokauti, tad siūlome to nedaryti ir tau. Tiesiog pritark tam, ko mes prašome ir nešdinkis, antraip... Antraip, bijau, kad tu nesugebėsi įkelti kojos į šį ringą.

Marian jau kiek apsiraminęs nueina link ringo kampo ir, užsilipęs ant jo, atsisėda.

Šį pranešimą redagavo DzeLine: 2012-07-14, 21:34

lauris10

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
11
MWE GM Laurynas Green prakalba:
Marian Ace, Nusiramink. Nekelk savo balso prieš manę. Tu dirbi man. Savo sprendimo aš nekeisiu. Bizūnas privalės apsispręsti. Kas jam svarbiau. Ar gėjų draugystė ,ar jis pats sau. Aš negaliu jums leisti man įsakinėti , tai mano darbas visgi aš MWE General Manager. Todėl tu patylėk , nes nuo tavęs brangusis niekas nepriklauso. Melskis , kad Bizūnas pasirinktu tą , kas tau yra geriausia. (Jis nusišypso)

Laurynas Green toliau laukia Bizūno atsakymo.

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
19
Marian Ace išsitraukia iš kišenės kastetą ir lėtai, agresyviai eina link Lauryno, tuo metu į ringą įlekia apsauga ir, "supakavę" Marianą, kuris šaukia: "Tu dar pasigailėsi, Laurynai", išveda jį iš arenos.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51
Bizūnas piktai prieina prie GM Laurio ir baksnodamas jam per krūtinę kalba:

-Apsispręsti? Aš jau apsisprendžiau! Ir mano vyriškas žodis tvirtas ir aš jo nekeičiu! Ir aš tau liepiu mane išimti iš kvalifikacinės kovos dėl MWE titulo per sekantį show ir vietoj manęs ten įdėti Marian Ace, o mane iškart įdėti į MWE championship kovą per sekantį PPV prieš tuos kurie sugebės praeiti kvalifikaciją! Su Jonu susidorosiu vėliau, bet pirma man reikia pasirūpinti, kad MWE titulas, kuris yra kolkas laisvas, neatsidurtų dar vieno gėjaus rankose, kurios nežinia ką darė. Ar tau aišku??! AR AIŠKU AŠ KLAUSIU??!

Bizūnas garsiai šnopuodamas lėtai nuleidžia mikrofoną. Jis apsisuka ir jau pamažu eina iš ringo, bet staiga...
Spoiler'is

Ne į temą
Dėl to baksnojimo tai aš atsiklausiau, leido.

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2012-07-16, 16:22

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0