Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2012-05-05, 13:29
- Aš pralaimėjau kovą, bet laimėjau karą. Ar jūs matėte to berniūkščio veidą? Išsigandęs, pasimetęs, pasiklydęs kažkur savo mintyse. Ir kas viso to kaltininkas? Taip, tai visagalis Marianas. Aš pasėjau jame neapykantos sėklą ir aš tikiu, kad jis eis tikrojo išganymo keliu. Ech.. Jis visą gyvenimą prisimins mane kaip tikrą pavyzdį, kaip išganytoją, skirtingai nei jūs, pašlemėkai. Aš galiu išgelbėti jus visus, bet kokia iš to nauda man? Aš išgelbėjau tą vaikiną ir jis skelbs mano žodį visame pasaulyje, o jūs? O jūs esate bereikšmiai, jūs esate gamtos klaidos, patikslinu - jūs esate niekas ( Žiūrovai skanduoja : you suck ). Galite šūkalioti kiek norite, manęs jūs nepakeisite. Aš nesu toks kaip jūs, ne, aš ne veidmainis. Pažiūrėkite į šį vaikiną ( rodo į IKLi ), jis buvo paklydęs, bet atrado tiesos kelią. Aš juo geriuosi. Jis atrodo kaip įprastas vaikiščias, bet jo viduje tūno demonas, jis geriausias mano mokinys, jis vienintelis, kuriuo galiu pasitikėti. Jei reiktų, jis galėtų dėl manęs užmušti bet ką, kad ir mano būsimaji oponentą, Wally Coldboa. Bet ne, tai nebūtų taip įdomu kaip pažaisti su juo pačiam. Po savo praėjusio match'o aš esu šiek tiek susinervinęs ir aš labai norėčiau ant ko nors išlieti savo įniršį, tad, Wally, gal pagaliau atneši čia savo smirdančią subinę, kad aš galėčiau ją išspardyti ir išsiųsti tave sumautų atostogu? Taip iš tavęs būtų nors kokia nauda...
2012-05-05, 16:48
-Isigandai?Taip?Ne?, visdelto, tu tikrai toks "durnas"? Išganitojau?(juokiasi).Išganitojas!(toliau juokiasi).Dar duok Ikliui paragaut savo papo pieno(juokiasi).Ne, nu tu tikrai "durnas".Tu tesiog juokingas vaikis, kuris nežino kur randasi!Kvaili, Wally tave sudaužis, o, jei jam nepavyks, aš tave razlaužysiu per puse!Ateik čia, tuoj čia ir dabar tave prikalsiu prie autobuso kuris važiuoja namo!...
2012-05-05, 17:35
- O Dieve... Pala, tai juk aš. Kas išleido šį beprotį iš psichiatrinės ligoninės? Visų pirma, berniuk, tu laikai mikrofoną ne ta puse, jį reikia laikyti šitaip ( parodo ), visu antra, tau būtų neprošal pasimokyti mandagaus bendravimo su pranašesniais už save ir svarbiausia taisyklė - laikykis nuo manęs toliau, mulki, net ir tokio tobulo žmogaus, koks kad esu aš, kantrybė turi ribas. NEŠDINKIS!
2012-05-05, 19:44
Ramiai, ramiai, ramiai... Ar galėčiau paprašyti visų dėmesio?! Praeitą savaitę aš pralaimėjau. Pralaimėjau didžiausiam šios organizacijos nevėkšlai Bizūnui. Labai dėl to gailiuosi. To gyvulio kiaušai per skysti, kad jis būtų atėjęs ir tiesiai į Wally akis būtų bent žodį pasakęs. Kaip ten bebūtų... Dabar pat būčiau išsitempęs jį čia, tačiau sužinojau, kad turiu naują varžovą. Ir jis yra Marian Ace. Žinote ką? Gavau tokio pačio stoto mėsą kaip tas botagas, tik kiek žinau jis tvarkingesnis. Ringe būnant su juo man nebus gėda prieš savo draugus. Tik tikiuosi, jog jis neprimyš į kelnes ir kovos su manimi. Jei bus priešingai, man teks daugiau mąstyti į ateitį ir ieškotis tinkamesnio varžovo. Bet vėlgi, kaip jau sakiau – niekas nenori susitikti su manimi akis į akį. Tai įvyksta tik tada, kai burnos yra užčiauptos ir kumščiai paruošti darbui. Gerai bent tiek, jog jis turi kalbos dovaną. Tas steroidų kalnas save vadina skriaudėju, kiek žinau. Pasižiūrėjęs į jį, nenustebau, kodėl jį taip ar jis save taip vadina – kai nesugeba bėgioti, tai belieka skriausti tik save, nes protas vertas poros centų. Bet aš turiu jam paguodą – prie jo pačio skriaudimosi prisidėsiu ir aš! Nepagalvokite blogai – sumušiu aš jį tik tiek, kad man užtektų laimėti, nes man visiškai neverta terliotis prieš tokius driskius kaip tas Marian Ace. Ilgas mano sporto stažas neleis man šįkart suklysti. Po šios reabilitacijos prieš Marianą, aš būsiu atstatęs pusiausvyrą ir galėsiu galvoti apie rimtesnes petrankų mėsas. Nesu toks powerhousas, kad mėtyčiau po ringą ką noriu, tačiau mano sugebėjimų visuma yra fenomenali – turiu užtektinai jėgų jį pakelti, apibėgti, sudaužyti. Susiklostė tokia situacija, kad jam antrą kartą pralaimėjus teks gyventi dugne. Nieko nepadarysi, nes aš daug apie kitų bėdas negalvoju. Negana to, jis kalba apie manęs užmušimą. Ramiau, dručki, jei nori mane užmušti, teks tau tai padaryti. Kalbant apie tavo išganytojo talentą, tai galėtum nebent kartu su kokiu Bizūnui ar išvis su Kenny Rogersu avis ganyti. Nesuprantu, iš kur čia tiek ūkininkų atsirado. „Pirma karta nuo žagrės“, kitaip ir nepavadinsi. (O dabar pasižiūri į Andry). O tu ką čia veiki? Žmonės, kaip jis čia asocijuojasi? Andry, dėkoju tau už viltis, kad aš jį sudaužysiu, tačiau mintis apie nepasisekimą galėjai nutylėti, nes aš esu geriausias iš čia esančių! Bet linkiu tau sėkmės su Bizūnu. (Vėl žiūri į Ace‘ą). Jei aš išsirašyčiau atostogų, tai šita organizacija be manęs degraduotų. Jei turėjai galvoje priverstines atostogas, tai turėtum už savo žodžius atsakyti, tačiau jau tai per vėlu, nes Wally Coldboa, pajūrio žmogus, išspardys tavo subinę!
Šį pranešimą redagavo TukasW: 2012-05-05, 19:46
2012-05-05, 20:12
- Šiame ringe tu esi vos keletą minučių, o man jau norisi sumalti tave į miltus. Bet vis dėlto aš neprarasiu kantrybės, padarysiu tai per ateinančia mūsų kovą. Pergalės, pralaimėjimai, kam po perkūnais tai rūpi? Aš galiu pralaimėti ir vieną ir kitą kovą, man tai nesvarbu, svarbiausia yra nuskriausti kitą žmogų, priversti jį kentėti ir atgailauti už savo varganą gyvenimą. Dabar tu šaipaisi iš manęs, bet atėjus paskutiniajai, tu dėl to rimtai pasigailėsi, o ji, tarp kitko, jau ne už kalnų. Kita vertus, aš dar galiu išgelbėti tavo varganą subinę nuo pragaro skausmų, tau tereikia atsiklaupti prieš mane ir iš visos širdies gailėtis savo paikos kalbos, jeigu tu atsisakai tai daryti - man nuoširdžiai tavęs gaila. Po mūsų kovos tavęs negalės atpažinti net tavo tėvai. Kalbant apie atpažinimą... Ar praeiviai gatvėje dabar tave atpažįsta? Manyčiau, kad taip, ko gero, iš jų dažnai išgirsti tokias frazes kaip: "o čia gi šitas pralaimėjo tam riebalų kalnui, Bizūnui". ( Marian nusišypso ). Norėčiau pridurti, kad mane šiek tiek sukrėtė tavo frazė apie steroidus. Aš niekada jų nevartojau ir nevartosiu. Mano kūnas yra švarus nuo visų tų nuodų, be kurių jūs, silpnavaliai, negalite išbūti net savaitės. Beje, kad jau ankščiau užsiminėme apie Bizūną. Tu iš tikrųjų atrodai gėjiškai, turbūt dažnai po lytinių santykių negali prisėsti.
Marian su IKLiu juokiasi, tuo tarpu publika garsiai juos boo'ina, šiek tiek aprimęs Marianas tęsia kalba:
- Taip, tu tikrai apgailėtinas. Tu teigi, kad aš pats save skriaudžiu, bet, ko gero, tu nepastebi, kad aš esu egoistas - aš negaliu savęs skriausti, to man neleistų daryti mano pažiūros, o aš tikrai jų laikausi. Palangos berniuk, vienintelis asmuo, kuris save nuskriaudė esi tu, kadangi pats pasirašei sau mirties nuosprendį. Linkiu po sekančios kovos išlikti gyvu.
Marian numeta mikrofoną ir, skambant teminei dainai, lėtai palieka areną.
2012-05-05, 20:54
Gaila, kad jis išėjo. Dar norėjau kelis žodžius jam į akis pasakyti. Na, ką padarysi, tačiau aš dar turiu ką pasakyti. Šitas pašlemėkas siūlo man klauptis. Aš jam turiu geresnį pasiūlymą: nori jis to ar ne, jis turi galimybę atsidurti po ringu. Cha! Klauptis man, Wally Coldboa, MWE organizacijos varikliukui. Čia geresnis anekdotas negu „Blaivus santechnikas – pasakų herojus“! Žmonės tavęs nekenčia, kam tu gali patikti? Žmonėms nerūpi tavo pergalės ar pralaimėjimai. Jiems rūpi tik mano pergalės! Pagrindinis stimulas laimėti bus žmonės, kuriems aš rūpiu(publika ošia)! Sakyk ką nori, daryk ką nori, tačiau apie sąžiningumą sportuojant ne tau kalbėti. Įsivaizduokite, žmonės, jį besileidžiantį steroidus. Net baisiausias košmaras nublanksta pries tokį reginį. Geriausias reginys tik artėja, nes jam dalyvausiu aš! Tarp kitko, jam bus garbė sudalyvauti kovoje su manimi, nes paskui gales girtis visiems, jog krito po Pele kick. Na, o kalbos apie tai, jog po kovos galiu būti negyvas, yra visiškai paistalai, kurie manęs neįtikino ir neišgąsdino. Nežinau, gal jis prisirūkęs žolės ir todėl paisto visokias iš piršto laužtas kalbas. Jam reiktų džiaugtis, kad aš dar leidžiuosi į kovą su juo, nes vis tiek reikia žmonėms suteikti malonumo, kai Wally Coldboa užlipa ant varžovo nugaros iškėlęs rankas. Visi prisimena tik nugalėtoją, visi prisimena tik Wally Coldboa – didžiąją, Jūsų, žiūrovų, viltį.
Wally padeda mikrofoną ir palaikomas žiūrovų pasuka ne į išėjimo pusę, o link žiūrovų. Prasiskirdamas kelią pro juos, išeina iš arenos skambant Bluelagoon – Break my stride dainai.
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0