Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Extreme Rules 2012

Temoje atsakymų: 6

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Rezultatai:

John Cena def. Brock Lesnar in Extreme Rules match.
CM Punk© def. Chris Jericho in Chicago street fight.
Sheamus© def. Daniel Bryan in Two out of Three falls match.
Cody Rhodes def. Big Show© in Tables match.(New Intercontinentinal champion)
Brodus Clay def. Dolph Ziggler
Randy Orton def. Kane

---------------------------------------------

Pats PPV ziauriai patiko, dar karta parodo ,kad after Wrestlemania ppv yra dažniausiai net geresni uz wrestlemanijas, tik tiek ,kad šie PPV neturi tokios atmosferos. Visi matčai buvo puikus, main eventas yra įrašytas į mano mėgstamiausiu matčų saraša, Brock parodytas kaip tikras montras, o Cena padarė ka turėjo padaryt, laimėjo. Visi patenkinti. O bėje pamatčiau tai, dėl ko susidomėjau Amerikietiškom imtynėm dar per BTV laikus, tai kraują. Brutuali kova, kokios nematčiau gal jau nuo 2007 metų. Sheamus ir Daniel Bryan puikus matčas, vėlgi su idomia Daniel strategija. CM Punk ir Chris Jericho matčas vėl buvo saldainiukas. Vienintelis dalykas kuris man nepatiko, tai dar vienas Dolph sušėrimas, Brodus Clay? Ar šitas žmogus per Royal Rumble buvo rimtas pretendentas perimt WWE titulą? Po viso šito jobbinimo aš jau to nepamenu :D

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

lauris10

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
11
Na PPV buvo toks visai nieko. Gaila žinoma , kad Big Show prarado savo titulą , nes nesamonyngai ten viskas vyko. Džiugų dėl Cm Punk jis įrodė , kad jis yra Best in the World. Na kažkodėl tikėjausi Kane pergalės prieš Randy , bet man nuo to nei šilta , nei šalta. Na Maint Event buvo labai geras. Patiko , kad buvo kraujo , bet gaila , kad Lesnar pralaimėjo :( Na tikiuosi leis jam Rebelituotis :) Na visa šou vertinčiau 8/10.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
Nerašysiu viso PPV review, tik pasakysiu, kad PPV man buvo labai vidutinis. Nebuvo nieko įpatingo. Main Event'as - čia nesupratau, kurių galų Brock debiutiniam match'e jobina Cenai? Aišku, jeigu match'e dalyvauja Cena, negali būti užtikrintas niekieno pergale. Tačiau čia... Brock juk sugrįžta po tiek laiko į wrestlinga, ir job'ina? Na aišku, užtikrintas negali būti niekieno pergale, kai match'e dalyvauja Cena. Dar ir job'inęs praeitam PPV, tačiau vis tiek, nesižiūri man tai, kad Brock prakišo... Gerai bent jau, kad jis atrodė stipriai... Other stuff iš PPV nieko rimto... Patiko 2 out of 3 falls match'as, ir kaip ne keista mėgavaus Orton/Kane match'u (kuris man buvo geriausias iš viso PPV). Rhodes atgavo IC title... Aišku iš dalies gerai, kad jį turi Rhodes, o ne Show. Tačiau iš kitos pusės, jau maniau, kad Rhodes keliaus link Main Evento be IC title, bet panašu, kad dar ne.

P.S. Patiko Layla'os grįžimas, nes man ji cute :wub: Aišku, gal tik kvailoka, kad tik grįžus ji gavo title, tačiau kam tas Divas championship'as rūpi iš vis?
P.P.S Brock'o MMA apranga... Viskas lyg ir ok, match'as parodė, kad jis žvėris atėjęs iš MMA ringo ir t.t. ir pnš, bet vis tiek, man ta apranga atrodė nuo pradžios iki galo "WTF?"

Neblogas PPV, už WM ne geriau, bet suėjo.

the viper

Baltas diržas

• Naujokai
  • 5 Pranešimai:
-9
noriu tawe pataisyt soul stealer brockas atejo is ufc o ne is mma

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
  • 109 Pranešimai:
24

Rodyti pranešimąthe viper, 2012-05-06, 02:02, pasakė:

Post of the year?

Tiesą sakant daugiau nieko pasakyti nenorėjau, bet dabar teks pakomentuoti ir patį ppv, kuris buvo vienas geriausių WWE per nežinia kiek metų. Man labai patinka, kad squash matchų pagalba ppv lieka laiko įtalpinti tikras ppv main event vertės kovas. Kažkur penkių minučių skirtumas, bet rezultatas yra keturių žvaigždučių teritorija.

Vakaro kova man asmeniškai buvo Bryan vs. Sheamus. Pakankamai originali ir įsimenanti kovos struktūra ir tobuli Bryano kontrolės segmentai. Labai džiaugiuosi, kad jis pagaliau gauna parodyt savo žiauriąją pusę, kurios dėka ir pasidarė sau vardą indie wrestlingo pasaulyje. Pirmi du fall'ai buvo atlikti puikiai, bet pats finišas turbūt silpniausia kovos dalis. Bryano pasirodymas kol kas geriausias jo WWE karjeroje - ir technika ringe, ir žiūrovų užvedimas tarpe tarp fall'ų. Sheamus irgi atrodė gerai, ypač texas cloverleaf, bet pabaigoj kovos aiškiai nustojo sellinti ranką padarydamas ją silpniausiu kovos segmentu.

Punk vs. Y2J buvo absoliučiai tai ko ir tikėjausi. Nemanau, kad jie šitoj jų karjerų fazėj gali padaryti žemesnio nei keturių žvaigždučių lygio street fight, taigi kokybė buvo garantuota. "It's clobberin' time!"

Main eventą vertinti labai sunku. Unikali kova. Nemanau, kad ringe įmanoma atrodyti grėsmingiau negu per ją atrodė Brokas. Visu šimtu procentu deliverino, ką pažadėjo. Bet užtat jo fone Cena atrodė nuobodžiai ir apgailėtinai. Taip, aš *vis dar*. Finišas nuvylė, bet jau kovai įpusėjus nieko kito negalima buvo tikėtis... Įdomu su kuo dar Brokas šiemet atsidurs ringe. Po šitos kovos be Triple H, Ortono ir Punko niekas neatrodytų rimtai feudindamas su Lesnaru.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75

Rodyti pranešimąthe viper, 2012-05-06, 02:02, pasakė:

:facepalm: ...tiesiog jokiu zodziu nebereikia...

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2012-05-06, 18:22

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Ne į temą