Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Andry McKo po pirmo sou

Temoje atsakymų: 1

WedvaW

Baltas diržas

• Naujokai
  • 36 Pranešimai:
-5
Suskamba Red Hot chili peppers-can't stop ir ateina McKo.

-Pirma savo kova, aš, pralaimejau.Bet nebetkokiam Ace'ui, o, The Maniac.Nuo šiol aš ji gerbsiu, jis atsilaike nuo RKO, o tai puiku.Jis netoks kaip Marianas ar Bizunas, silpni, pasiputeliai, kažkokie laumai.Taigi, Maniac ateik čia, pasikalbam, del komandos sudarymo, ar dar vienos kovos

A.McKo laukia...

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51
Ir suskamba Andrius - Mes vyrai ir į areną įeina ne Maniac, o Bizūnas. Jis nesivargina eiti į ringą, o tiesiog sustoja ant rampos ir nutilus muzikai pradeda:

-Viskas, STOP! Nebegaliu klausytis! Tik pažiūrėkit į šį gėjų! Pažiūrėkit į jo pliką, nuvaškuotą makaulę. Jis dar apsikarstęs pakabukais... O negana to dar siūlo Maniac'ui poruotis :crazy: ! Bet nebijokit mano ištikimi fanai! Tikras vyras atėjo jus išgelbėti! Pasižiūrėkit į mane. Taip atrodo tikras vyras! O pažiūrėkit į McKO. Taip atrodo gėjus! Todėl man kantrybė trūko ir aš atėjau čia, kad nutraukčiau šitą McKO paradą! Visais laikais imtynių žiūrovai niekada neturėjo normalaus pavyzdžio, idealo. Nes imtynėse sukdavosi vien tik gėjai! Bet štai - pagaliau šiame versle pasirodė tikras vyras - Bizūnas! Tikras, ūkiškas, drūtas vyras! O ne kažkoks liesas, blizgančia plike mergaičius. Tokie kaip McKO jau užnuodijo imtynių žiūrovus savo nuodais, todėl dabar dauguma imtynių žiūrovų yra gėjai :crazy: ! Bet aš esu priešnuodis šiems nuodams! Aš skleidžiu vyriškumą! Daugiau nebematysite šioje federacijoje, kaip du vaikinai glebėsčiuoja vienas kito kūną. Nuo šiol matysite tikrą siaučiančią gamtos stichiją nuo kurios gėjai nesugebės pabėgti ar pasislėpti. Ir šį fenomeną matote priešais save - tai Bizūnas. Mano sukelta audra nušluos McKO nuo žemės paviršiaus ir po šios audros McKO daugiau nebenorės matyti savo simbolio - vaivorykštės. McKO užsidengs akis, kad tik nepamatytų jos nes jis žinos, kad kas mato vaivorykštę - tai būna paskutinis dalykas kurį jis mato!

Bizūnas apsisuka ir eina iš arenos, bet žiūrovams booinant jis staiga dar atsisuka keliom sekundėm:

-Pydarizmas tai liga kaip pvz pvz AIDS! McKO jus užkrėtė, žiūrovai, todėl dabar esat gėjai ir mane nušvilpinėjat. Bet aš nepykstu nes ne jūs čia kalti. Jums reikia pagalbos!

Ateina kokia keturi apsauginiai, griebia Bizūną už rankų ir tempia iš arenos, o tas staugia velkamas:

-Nepasiduokit gėjams! Tapkit mano pavaldiniais ir mes sugražinsim vyriškumą!!!.............

Bizūnas ištempiamas iš arenos.
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0