Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

ANDRY McKO vs The Maniac

Temoje atsakymų: 1

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Maniac ringe, su maiku rankoje:
Pasirodo, kad Lietuvoj ne tik pedofilų klanai yra, bet ir wrestlingo manijakų. Aš galvojau padarysiu gerą darbą, įkurdamas savo federaciją, nes šalis buvo pasiilgusi šios pramogos, bet tik spėjau pranešt naujieną, iškart prasidėjo politiniai žaidimai. Sulaukiau anoniminių grąsinimų, laiškų ir visokių veiksmų, bandančių mane įbauginti. Man LIEPĖ stabdyti MWE veiklą ir pasitraukti gražiuoju... Kažkas nujautė, kad šis projektas man sukraus milijonus ir nutarė sėkmės receptą iš manęs atimti. Ši federacija tikrai būtų reitingais aplenkus chorų karus, žvaigždžių duetus o lankomumu arenose prilygtų Selo koncertams. Kaip visi žino, vienas lauke ne karys, taigi aš nesugebėjau pasipriešinti šiai jėgai ir buvau priverstas atiduoti šią federaciją mafijai. na, bent jau kaip paguodos prizą aš gavau kontraktą ir galiu varžytis ringe. O kadangi ringe nereikia kovoti prieš visą gaują, dažniausiai priešais būna tik vienas asmuo, tai čia mano kortos kur kas geresnės. Jau pirmame MWE šou aš gavau oponentą vardu Andry Makako, apie kurį nežinau nieko. Nežinau net ar ant jo veido tilps mano bato antspaudas. Na, bet gal kaip nors sutalpinsim.

Nuotrauka

WedvaW

Baltas diržas

• Naujokai
  • 36 Pranešimai:
-5
Pasirodo Andry McKO.

-Oj, Maniac, tik neapsisisiok del lygos.Beto, mano pavarde ne- Makako!, McKo!.Po velniu, ar tau butina viska zinoti?Ar tikiesi lengvos pergales pries mane?Pasakysiu tik tiek, pasiputeli, jei laimesi, iseisi su kraujuotu snukiu!

Andry iseina is ringo.

Šį pranešimą redagavo WedvaW: 2012-04-28, 16:02

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0