Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Debiutas

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje nėra atsakymų

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
  • 58 Pranešimai:
12
Suskamba Bluelagoon - Break my stride, publika suklūsta ir pasuka galvas išėjimo į areną link. Kol kas niekas niekas nepasirodo. Ir po 15 sekundžių žengią į viešumą jaunas, gan neprastai sudėtas žmogus, vilkėdamas bridžus, prasegtą liemenę, avi ryškiai baltus sportbačius. Ypač į akis krenta baltos spalvos "bandana" ant galvos ir "Aviator" stiliaus juodi akinukai. Susidaro pirmas įspūdis, jog šis žmogus tikrai nėra iš šiaurės ašigalio.
Žengęs į viešumą, apsidairo ir kažką sušunka(sprendžiant iš veido - iš nuostabos). Link ringo eina tiek pasišokinėdamas, tiek gan keistoka eisena.
Prieš lipdamas į ringą dar kartą žvelgia į auditoriją ir pasitikinčiai žengia į kovos lauko centrą. Vaikšto po ringą ratu ir kartas nuo karto tauntina(rodo nykščiais į save, kelia pirštą į viršų, daužo per krūtinę kumščiu). Priėjęs prie kampo paprašo mikrofono ir pradeda kalbėti:

Ponios ir ponai, leiskite supažindinti Jus su šios kompanijos veidu. Iš Palangos...sveriantis 108 kilogramus...visų mylimas, visų gerbiamas, galintis Pele kick veiksmu nulaužti medį...pasitikite..... Wallyyyy Coldboooooaaaaa!(regis, toks pasisveikinimas žiūrovams patiko, sulaukta šiek tiek ovacijų). Žmonės, ar jūs jaučiate naują vėją? Ar jaučiate? Didysis žmogus atėjo į Jūsų kiemą. Būsimasis čempionas, būsimoji MWE ikona, šou gelbėtojas! Ir visa taip vien tik tam, kad ir man, ir Jums būtų smagiau! Ar jūs galite patikėti, kad aš esu čia? Geriausias iš geriausių. Norite tikėkite, norite - ne, bet jeigu manęs čia nebūtų, tai čia veistųsi žiukės ir čia užsuktų nebent girtutėlis žmogus, nepataikęs į savo namų duris(toks išsireiškimas apie žiurkes ne visai patiko gerbėjams). Toks jau esu žmogus – vasaros vaikis, kuris mėgaujasi saule, gyvena laisvai, nelanksto nugaros ir iš to dyko gyvenimo, neturint ką veikti, nutariau savo energiją panaudoti čia. Ir ką aš čia matau – didžiules perspektyvas turinčią industriją. Matau tik galingą industriją su mano atvaizdu. Ką dar aš matau? Matau, kad...(staiga suskamba mobilusis telefonas kišenėje su regaetton stiliaus melodija). Palaukite, jūsų žmogus gavo svarbią žinutę(išsitraukia savo išmanųjį Nokia telefoną ir pažiūrėjęs perskaito SMS žinutę): Balandžio 29 diena, The First show, Wally Coldboa vs..... Bizūnas?!(„Bizūnas“ ištaria su klausimo intonacija). Varge, tik ne jis. Tas tešlagalviui per didelė garbė mane priliesti. Ką gi, norint būti pačiu geriausiu, tokį kaip Bizūnas teks sudoroti be jokių minčių. Tik tokių, kaip jis, man gaila. 140kg pačios prasčiausios kiaulienos. Aš įsivaizduoju, jog jeigu jis ant manęs užkristų, tai aš uždusčiau nuo jo rūkytos mėsos tvaiko. Tik nesu toks lėtas, kad negalėčiau pasitraukti nuo jo. Ir jam tik 28 metai? Čia net tokiems grandams, kaip Katunskytė slėptis. Po velnių, ką tu darei, kad iki tiek nusipenėjai, „dirže“? Wally darosi keista, ką šis, negalintis pasiekti pimpaliuko, išvis veikia šitoje wrestlingo zonoje? Tu tik gadini visą mechanizmą! Kiek girdėjau, visus vadina gėjais, bet nemanau, kad jis tarp savo lašiakų atranda giliai pasislėpusį „mikį mauzą“. Man patinka jo vienas pagrindinių įvaizdžio elementų – odinė striukė. Bet ją galėtų panaudoti kilnesniam tikslui – lyjant lietui, po jo striuke galėtų sutilpti 18 vaikų. Įsivaizduokite, jei jis prieš darant Lariat(jūs jo paklauskit su kuo jis valgomas) išsiūbuotų ranką, o ji netyčia netrūktų... turbūt aukų skaičius nebūtų apskaičiuotas tiksliai. Bet aš jį taip sudorosiu, kad jis grįš atgal į savo ūkį ir ilgam atsimins Pele spyrį. Gyvenimą jam apkartinsiu ir Muta surakinimu. Tai bus didesnė kančia, negu kažkada jo tėvas buvo uždaręs jį į skladuką tam, kad neėstų lašinių. Jei tu turi man ką nors pasakyti, anti-talento boktše, tai nešk savo storą subinę čia!(po šių žodžių publika šėlsta)

Wally Coldboa vaikšto po ringą, rodo į save žiūrovams ir žvelgia į įėjimo pusę.

Nesulaukęs varžovo, Wally Coldboa numeta mikrofoną, šiek tiek patauntina rodydamas į save ir išeina iš ringo. Eidamas išėjimo link dar ranka perbraukia per gerbėjų ištiestus delnus ir palieka areną.

Šį pranešimą redagavo TukasW: 2012-04-27, 17:10

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0