Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
The Highwayman & The Darkness Wanderers vs. David Hartnett, Mark Smile & Jason Clue
2011-10-22, 17:45
-Pagaliau! Chebryte, ar jūs suprantate koksai nuostabus įvykis ištiko mus visus? Ogi Fusion atsikūrė! (Salė ošia iš pasitenkinimo) Argi tai nenuostabu? Argi nenuostabu, kad dabar šiame ringe, čia, stovi nė karto nenugalėtas tag team'as? (Salėje žiūrovai šiek tiek aprimsta) Argi nenuostabu, kad jūsų visų numylėtiniai The Darkness Wanderers, headline'ins Fury Main Event'ą? Beabejo, kad nenuostabu... Būkim biedni, bet teisingi. Nieko nuostabaus čia nėra. Būtų netgi keista, jeigu taip nebūtų. Męs su Terry grįžom čia, kad susigrąžint tai kas mum priklausė. Dynamic Duo championship titulus! Kai prasidėjo masiškas bėgimas iš skęstančios, prakiūrusios ir smirdančios valties, pavadinimu Fusion - mum irgi teko nešti muilą. Bet kai tik man vadovybė pranešė, kad Fusion, kaip feniksas, kyla iš pelenų, iškart nieko nelaukęs susikroviau šmutkes į čimodaną ir jau kartu su Teriu stovėjau oro uoste prie registracijos kasų, vartydamas pleibojų. Kiauras naktis nemiegojau visą šį laiką, vis galvojau apie Fusion, vis galvojau kaip noriu čia sugrįšti ir tęsti savo mylimą darbą - kovoti. Ir štai, pagaliau aš ir vėl stovėsiu ringe jau kitą sekmadienį, ir kartu su Teriu bei Highwayman, spardysiu trijų skystakiaušių šiknas! Argi nenuostabu? Beabejo, mūsų komandos laukia du labai sunkūs uždaviniai. Pirmas - kažkaip susikukuoti tarpusavyje ir susižaisti su Highwayman, kad laimėtumėm. Antras - nugalėti priešininkus psichologiškai, nes jie yra žvėriškai gera komanda. Trys vienos didžiausių Fusion žvaigždžių. Galima sakyti patys stipriausi varžovai, nes visi trys prieš Fusion užsidarymą laikė pagrindinius titulus. Tačiau argi tai mums kliūtis? Mūsų komanda irgi ne iš kelmo spirta, ir tikrai gali susitvarkyti su priešininkais. Na, nežinia ar mum pavyks nugalėti tuos vaikučių herojus, tačiau juk Highwayman stengsis, ar ne? Mūsų taktika labai paprasta - Highwayman padaro visą darbą už mus, na o vienas iš mūsų komandos nupinina priešininką, kad matchui pasibaigus grotų mūsų theme song'as. Paprasta? Kaip apmyšt du pirštus.
Terry prideda mikrofoną prie lūpų:
-Jonai, Jonai, Jonai... Tu pieši visas savo iliuzijas per daug grąžiom ir ryškiom spalvom. Nejaugi įsivaizduoji, kad viskas yra taip paprasta? Manai pasinaudosi vargšo žmogaus rankomis tam, kad match'o gale būtum nugalėtojų pusėi? Ne, aš paprasčiausiai tau to neleisiu. Visa šlovė atiteks tik mums, ne jam. Žinai kas yra paprasta? Paprasta yra įvaryt baimės visai liaudžiai, paliekant gulėti savo priešininkus kraujo klane. Argi tu norėtum palikti šį malonumą Highwayman? Aš tai tikrai ne... Aš noriu pasimėgauti tuo garsu, kai mano "Liusi", brūžina priešininko galvą, kaip vinys laužo galvos kaukolę...
-O taip, tau tai prilygsta orgazmui, žinau. Juk tu visuomet užkulisiuose treniruojiesi su savo instrumentu gliaudydamas graikinius riešutus, ir kaifuoji.
-Taip, tu teisus, Jonai, priešininko skausmas ir agonija, man yra meditacinė muzika. Ir aš tai girdėsiu jau labai greitai. Klausysiu kaip vinys sminga į galvą, ir stebėsiu kulminaciją - smegenų išsitaškymą po visą ringą.
Arenoje esantys žmonės atvirai rodo savo pasišlykštėjimą ir nepasitenkinimą šiuo dialogu.
-Šiemet helovyną męs atšvesime kaip reikiant...
The Darkness Wanderers numeta mikrofonus ir pasišalina iš ringo, skambant savo theme song'ui.
2011-10-28, 22:25
- 2011.09.04, Dalaso teatro centras, Dalasas, Teksasas. FUSION metų renginio main-event'as - Battlefield mačas tarp tuometinio čempiono Šeškiaus Pyzdeškiaus, Lord Of Darkness, David'o Hartnett'o ir manęs - Jason Clue... Aš švenčiu kruviną pergalę nukovęs visus tris GERIAUSIUS tuometinius FUSION kovotojus. Aš tampu antruoju - pabrėžiu, tik antruoju World Domination čempionu. Aš nutraukiu Šeškiaus monarchiją ir tampu geriausiu iš geriausių... Pripažinsiu, tai buvo bene sunkiausias mačas mano karjeroje. Tiek psichologiškai, tiek fiziškai, tiek emociškai. Praėjau pro trisdešimt devynis pragarus, kad nugalėčiau... Kruvinas ringas, sulaužytas narvas, gulintys, tarytum lavonai, oponentai ir aš vienintelis laikantis iškeltą trofėjų - mano pergalės simbolį... [Jason pažiūri į tuščias rankas, sukremta lūpą] ... ir tai tik tam, kad prie mano vardo atsirastų įrašas: "vienąsyk FUSION World Domination čempionas"... Bet tai dar ne blogiausia... Koks laikotarpis puikuojasi tenais?.. Man sunku tai ištarti... Viena diena... VIENA DIENA?! Ką jūs čia blet man sakot??? Kad aš aukojausi ir plėšiausi dėl šios paniekinančios etiketės? Tai spyris į mano sėdimąją, tiesiogine to žodžio prasme! Tai pažeminimas ir parodyta absoliuti nepagarba! Aš to absoliučiai netoleruoju. Toks buvo naujosios "valdžios" sprendimas... [Bet Clue papurto galvą] Ir po to, jie pakeitė sprendimą... Nežinau, kas per atbukėliai sėdi prie kompanijos vairo, bet tokios situacijos dar neturėjau savo karjeroje. Suprask kaip nori, esi čempionas, ar nesi. Toks jausmas, kad tu esi laikomas tuščia vieta. Ar taip elgiamasi su geriausiais? Mane tiesiog pykina. Atsiprašau visų gerbėjų, bet aš kovojau ne dėl tokio FUSION'o.
Jason'as sutraškina kaklą:
- Šį sykį aš pakovosiu ne dėl jūsų. Šį sykį aš pakovosiu tik dėl savęs ir savo garbės. Tai mane įžeidė. Galbūt tai gerai, nes neigiamos emocijos yra įkvėpimo šaltinis... Esmė ta, kad aš nesileisiu stumdomas ir mėtomas kiekvieno, kuris mano tai galįs. Kas bus oponentai, man jau daugiau mažiau nesvarbu... Duokite man suskretėlius The Darkness Wanderers, kurių kreivė, pripažinkime, tik krinta, duokite, amžinai neaiškųjį ir trumpalaikį, Highwayman... ar LOD, ar šeškių Pyzdeškių, ar net patį Mefistofelį, aš pasiruošęs suplėšyti į skutelius ir susigražinti tai, kas iš manęs buvo atimta, o gal būt netgi nebuvo duota. Už savo garbę ir orumą. Nesu garbėtroška, tačiau tikrai nebūsiu ir pasroviui upe plaukiantis lapas. Istorija baigta, metas apšilimui prieš tikrai rimtas kovas...
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-10-28, 22:27
2011-11-06, 02:29
- Dabartinė padėtis yra tiesiog suknista! Žinau, kad iš tokio kaip aš lūpų tai skamba kaip sugedusi plokštelė, bet tai tiesa. Turbūt tai nenuskambėjo kaip gražus įžanginis sakinys, bet jis geriausiai atspindi tai, kas vyksta. Net neminint fakto, kad apskritai pastarąjį pusmetį čia nebuvo labai aktyvu, 2 mėnesius apskritai šioje salėje buvo girdėti tik žiogų svirpimas. Galiausiai tyla nutraukiama ir paskelbiamas naujas renginys! Pagaliau! Ir tame šou, kuris net nežinia, kada vyks, susimetęs į komandą su dviem Mr. Nobodies, kurių net akyse nebuvau regėjęs, turėsiu kovoti prieš tris neblogai žinomus vyrukus, su kuriais neturiu jokių sąskaitų, absoliučiai beprasmiškame Six-man tag team mače. Juokingiausia tai, kad, matyt, ir likę 5 vaikinai galvoja tą patį. Kokia to priežastis? Juk kažkam tai turi būti naudinga. Gal kažkam tiesiog po dviejų mėnesių nieko neveikimo pritrūko pinigų ir tas kažkas nusprendė pasipelnyti iš ištikimų wreslingo fanų kišenių į šou sudėtį įtraukdamas 6 didžiausius kompanijos vardus, kad šie padarytų šou paspardydami vienas kitam sėdynes be jokios priežasties? Tikrai nežinau, o norėčiau žinoti. Kitavertus, gal ir gerai, kad už šios organizacijos vairo stovi anonimas, o ne koks sočiai pavalgęs be galo savimi patenkintas ir visiems pasirodyti norintis turtuolis, kaip dažniausiai būna. Gal tai man leis susitelkti į tai, kam visada turėjau skirti dėmesį savo mačams. Nepaisant visos apatijos, kurią man išugdė šis rėžimas, aš esu motyvuotas laimėti. Pergalė šiame komendiniame mače dar kartą patvirtintų, kad ir iš žvirblio galima padaryti erelį. Ji taip pat parodytų jums (parodo į žiūrovus) ir jums (parodo į backstage pusę), kad The Highwayman yra pasirengęs pagaliau užlipti į kalno viršūnę. Neabėjoju, kad yra ne vienas wrestleris, kuris mielai užimtų mano vietą čia net ir tokioje ne itin pavydėtoje situacijoje. Ir aš savo karjeroje ne kartą tą spotlightą savo aplaidumu atidaviau kitiems. Bet nešįkart. Ne mano kaltė, kad šis biznis išgyvena ne pačius geriausius laikus, kai atėjo mano laikas pagaliau nuveikti kažką reikšmingo.
- Tačiau neslėpsiu, kita priežastis, kodėl gana greitai tapau motyvuotu wrestleriu yra gerbiamasis, kuris čia šnekėjo prieš mane. Iš tiesų, tai buvo stiprūs žodžiai. Bėda ta, kad jie pasakyti apimti didelio pykčio ir mažai galvojant. Šiek tiek liūdnoka stebėti, kaip senas pažįstamas, kadaise visų laikytas geru vaikiu bei full of class, praėjus metams-kitiems pamažu virsta egocentriku ir nustoja užuost savo paties išmatas. Jasonai, negi tu iš tiesų jautiesi nuskriaustas, kai tau pagaliau padarius, atrodo, neįmanomą ir pasiekus išsvajotą tikslą, organizacijos gyvybė pakyba ant plauko? Ar tavęs niekas nemokė, kad didelė garbė yra būti pirmu čempionu, o dar didesnė paskutiniu? Negi nuskriaustas yra paskutinis pasaulio čempionas, o ne tas, kuris prieš kompanijai užtrenkiant duris užsidirbo titleshotą, kurio negalėjo panaudoti? Manai, neteisinga, kad gali netekti titulo? O aš manau, kad neteisinga yra tai, jog nuo tavo taip išdidžiai minimos rugsėjo 4 d. nė piršto nepajudinęs, naujajame šou tu žengsi į ringą sau už nugaros jau turėdamas 2 mėnesių title reigną. Aha...Matyt, tu teisus - taip elgiamasi su geriausiais Pasiekęs Olimpą tu vis tiek jautiesi gavęs spyrį į užpakalį? Newsflash, tu negali būti pilnai patyręs to jausmo, kol nekovojai su manim 1on1. Kai paskutinį kartą tikrinau, tu vis dar esi FUSION World Domination čempionas, o tai reiškia, kad aš tebeturiu per The Routes Of Honor iškovotą prizą šiltą no. 1 contenderio vietą. Vadinasi, tas mačas bręsta. Ir niekas nebandys iš tavęs to titulo atimti, kol to nepamėginsiu padaryti aš. Todėl draugiškai patariu pradėti tam ruoštis. Nes aš tą darau jau du mėnesius. Nuolatos. Su nekantrumu laukiu, kokių naujų judesių parodysi man tag team mače. Tik žiūrėk per daug neatskleisk kortų. Šį tag team mačą galima vadinti mudviejų "first date". Tačiau tikrasis kavos puodelis dar laukia. Todėl teisingiausia būtų sakyti iki pasimatymo!
The Highwayman ramiai padeda mikrofoną ir išeina negrojant jokiai dainai.
2011-11-06, 17:19
-Ir stai mes vel visi cia Jason Clue,Mark Smile,The Darkness Wanderers ir The Highwayman.Visi buve ar esami cempionai.Praejo 2 menesiai po The Routes of Honor renginio.Po Battlefield matcho del World Domination titulo.Po matcho,kuris pakeite visa FUSION istorija ir as buvau taip arti taciau,tai praeitis,ir as visada ziuriu tik i prieki.Galbut as nelaimejau-bet ir tikrai nepralaimejau.Pralaimejo tie,kurie pasitrauke-Lord of Darkness ir Seskius Pyzdeskius,o as grizau ir grizau tam,kad uzbaigciau savo darba.As neesu silpnavalis,toks kaip tie du,as nesedejau ranku sudejes tuos 2 menesius ir nelaukiau kol sekme pasibels i mano duris.Per tuos 2 menesius as sunkiau dirbau,padariau sekminga savo MMA debiuta,ir grizau cia tam,kad pasiimciau,tai kas priklauso man-FUSION World Domination cempiono titula.Bet is kitos puses as neesu verksnys ir silpnavalis,kitiems kalte verciantis idiotas.As nelaimejau ta vakara.Ir,kad ir kaip nekesciau to,taciau turiu pripazinti-laimejo Jason Clue.Ir turiu pripazinti as tave palaikau.Tu kovojai is visu jegu,praliejai daug kraujo,susilauzei ne viena kaula ir turbut susitrumpinai sau gyvenima keliems metams,vardant to,kad galetum laimet.Ir tu tai padarei!Pasaulis po tavo kojomis ir staiga po dienos is taves atima ta titula.Atsiprasome,bet mes uzsidarom as tave suprantu Jasonai.O veliau tau paskambina ir sako-mes persigalvojom,gali ji tureti as tave suprantu.Tu esi cempionas ir as turiu savigarbos tam,kad ateiciau ir pasveikinciau tave-tu tai padarei.Per FURY mes busim tag-team partneriais ir as padarysiu viska,kad mes laimetumem.Bet perdaug nedziugauk.Kai tik matchas pasibaigs musu partneryste baigsis,o ant tavo nugaros atsiras taikinys.Ir si karta titula tu prarasi is tikruju ir niekas tau nepaskambins ir nepasakys,kad mes ji tau grazinam,nes su juo vaiksciosiu AS!
-Taip,galbut pastaruoju metu FUSION organizacija krecia ivairus skandalai,finansines problemos ir ivairios kitos problemos,sklinda kalbos,kad FUSION egzistavimas baigsis,kad The Routes of Honor buvo visko pabaiga kalbama,kad kiekvienas show gali buti paskutinis,bet man sios kalbos nerupi.As cia tam,kad kovociau,tam,kad laimeciau ir tam,kad jus visi cia susirinktumet ir nenusiviltumet kaskart,kai as izengsiu i sita ringa (fanai cheerina)!Kiekvienas show gali buti paskutinis ir as,tai suprantu.Bet,tai nereiskia,kad neatiduosiu saves viso.Mano tikslai nesikeicia.Visi kas nores susiremti su David The Winner Hartnett tures tokia galimybe,nes as neatsakysiu,nei vienam.As priimsiu,bet kurio varzovo issuki,nes as esu geriausias ir kovoju su visais.Viskas ka jums reikia padaryti,tai tiesiog ateiti ir paprasyti.As cia tam,kad varzyciausi ir mano tikslas yra nugaleti kiekviena!As noriu kovoti per kiekviena sekanti FUSION rengini ir per kiekviena is ju noriu iseiti su dar viena pergale.Su dar vienu vardu kuri as nugalejau.Ir jeigu nors vienas is jusu manot,kad galit nugaleti mane vienas pries viena-ateikit ir pabandykit.Galbut,jus galit laimet tag-team matchus,Battlefield matchus,kuriuose jus galit mane iveikti,net neprisiliete prie manes,o tiesiog pagulde kita varzova,taciau kiekvienas visame FUSION locker roome zino,kad vienas pries viena as esu neiveikiamas.Tu,tai zinai Jasonai.Tu,tai puikiai zinai.Todel uzteks tu kalbu.Kai tik mes laimesim si tag-team matcha,as noriu savo titleshoto.Giliai sirdyje tu tikejaisi,kad manes isvengsi ir as daugiau nebegrisiu.Bet tu smarkiai klydai.As grizau.Ir as grisiu kaskart,kol siame ringe bus bent vienas varzovas,kuris isdrys susiremti su Davidu Hartnettu!
The Winner demonstratyviai numeta mikrofona ir skambant Mettalicai palieka arena.
2011-11-06, 18:52
-Taip, Mark Smile yra čia ir jis niekur nesitrauks! Nesvarbu, kad kompanija išgyvena ne pačius geriausius savo laikus. Mark Smile buvo, yra ir bus kartu su FUSION! Iki paskutinės šios kompanijos gyvavimo dienos! (fanai cheerina). Aš neužmiršau visų jūsų mieli žiūrovai! Bet problema yra ta, kad žmonės užmiršo Marką. Atėjo Clue ir skundėsi esama situacija, kad su juo nesielgiama kaip su čempionu, atėjo Hartnett ir taikėsi į WD titulą, atėjo Highwayman ir taipogi teigė, kad jam priklauso title shotas į WD titulą. Viskas sukasi tiktais aplink World Domination Championship titulą. Bet jūs visi pamiršot, kad aš, Mark Smile, esu jūsų FUSION Iron Man čempionas! (Smiley iškelia diržą į viršų). Taip, aš juo esu. Iš manęs šis titulas buvo taip pat atimtas ir vėliau sugrąžintas. Ir šį titulą aš jau laikau 140 dienų! (fanai paploja). Taip, aš tuo nesu patenkintas. Par visą šį laiką buvo nemažų pauzių ir todėl aš teturėjau tik vieną titulo gynimą. Iron Man čempiono diržas tapo tarsi pamirštas. Bet tam aš čia ir esu. Kad susigražinčiau šlovę ir gražinčiau Iron Man diržą atgal į wrestlingo žemėlapį! Ir sekanti kova tai bus pirmas žingsnis link viso to! Aš nenoriu būti tik popierinis nieko neveikiantis čempionas! Aš noriu įššūkių. Aš noriu pačių blogiausių FUSION vyrukų ateinančių dėl šio titulo! Nes jūs pažystete mane aš esu amžinas kovotojas už gėrį. Todėl man pats didžiausias kaifas yra nugalėti blogį. Kuo blogesnis priešas tuo didesnis malonumas. Nieko nėra gražiau už tai kai laimi gėris, įsivyrauja harmonija, užvaldo šviesa, pražysta gėlės, šypsosi vaikai ar teisėjas skaičiuoja iki trijų kai aš būnu prispaudęs savo varžovo pečius prie žemės. Aš čia tam ir esu kad, jūs, brangūs žiūrovai, galėtumėt gėrėtis šiuo reginiu, kad galėtumėt atsipalaiduot, kad šypsenos atsirastų ant jūsų veidų. Nes man tai yra pats didžiausias grožis.
-Sekantis FURY eventas ir kokia kova visi FUSION čempionai vienoje vietoje. Nors visų akys kolkas krypsta link WD titulo, bet po šio evento galiu garantuoti, kad Mark Smile daugiau nebeliks užmirštas.
Mark Smile numeta mikrofoną ir palieka areną grojant jo teminei dainai.
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0