Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2011-08-28, 15:03
- Dar viena kova, dar vienas išbandymas, dar viena pergalė mano sąskaitoje. Aš pasikeičiau, taip, jūs neklystate. Man neberūpi jūsų, paiki idiotai, nuomonė, man svarbus tik mano tikslas ir tegul niekas net nemėgina man sutrukdyti. Jei nors vienas kovotojas išdrįs nepaisyti mano perspėjimų aš pasirūpinsiu tuo, kad jis daugiau nebevaikščiotų mūsų brangiaja žeme. Jūs manote, kad aš ir vėl blefuoju? Deja, jūs klystate. Aš pasikeičiau - dabar aš žiaurus, aš nedraugiškas. Aš nepaisau taisyklių, aš pats jas sukuriu ir tai aš įrodysiu jau ateinančioje kovoje. Didingasis aš ir penki pašlemėkai kovos pradžioje stovėsime ringe. Tačiau kovos pabaigoje aukštai iškėlęs galvą stovės tik vienas asmuo ir tai būsiu aš, aš ir dar kartą aš. Man nepamaišys nei prezervatyvų berniukas, nei žmogus slepiantis savo baisų snukį už sumautos kaukės - niekas. Galite šaipytis, juoktis, teisti, kaip visada, bet jau greitai suprasite, kad visai be reikalo jūs nelenkiate savo bukų galvų prieš tikrąjį čempioną. Aš laimėsiu tą kovą ir tebus paslaptis, kuris čempionas kris po mano kojomis, atkišęs savo, o tiksliau mano titulą, prašydamas pasigailėjimo. Taip aš pasikeičiau - man nėra ribų. Aš darau ką noriu ir kaip noriu. Man nesumaišys nei vadovai, nei apsauga, nei specialiosios pajėgos. Aš esu tankas - man juk nėra ribų. Aš supratau didžiausią wrestling'o tiesą, bet nemanau, kad ją įmanoma išreikšti žodžiais, sakiniais ar net ištisais mokslinių knygų tomais. Jei esi bukas - tau nėra vietos šiame versle. Todėl jūs, gyvenimo atmatos, sėdintis čia, aplinkui šį ringą arba savo minkštose sofose ar net biuro kėdese prieš savo akmens amžiaus kompiuterio ekranus niekada netapsite tokie šaunūs, tokie ypatingi, kaip aš. Jūsų paikos galvos negali išnešti tokių didingų minčių ir idėjų, jums amerikiečiai, kaip ir čiukčioms - jūsų giminaičiams, trūksta milijono smegenų vingių. Su penkiais smegenų vingiais jūs tegalite surasti McDonalds restoraną, savo be galo nuobodų darbą, savo namus ir apšniokštą viešąjį tualetą, kur tokie didingi asmenys, kaip aš nekeltų kojos net už milijoną sukruštų dolerių. Jūs manote, kad esate protingi? Manote, kad padarėte terorizmui galą? Jūs manote, kad gebate suprasti tokį didingą protą, kaip manasis? Jūs žiauriai klystate, jūs esate mulkiai ir aš tikiuosi, kad jūsų suknistą jankių šalį sunaikins socializmu varoma didingoji Kinijos Respublika susivienijusi su vienu iš didžiausių jūsų priešų arba kitaip tariant su viena iš mano megstamiausių valstybių - Šiaurės Korėja. ALELIUJA! Galas korupcijai, galas sąmokslui ir galas "O DIDINGIAUSIAJAI PASAULIO VALSTYBEI". Kai galiausiai sunaikins šią valstybę aš atsistosiu ant likusio mažo lopinėlio žemės su aprūkusiu ženklu "FUSION" ir iškelsiu sumautą titulą aukščiau nei jis kada nors yra ar būtų buvęs.
Prasideda garsūs "You Suck" chant'ai ir IKLis balsu nusijuokia, jiems nutilus jis tęsia savo kalbą:
- Aš nusipelniau būti čempionu labiau nei kas nors kitas. Tokiems idiotams kaip Mark Smile ar Lord Of Darkness buvo suteiktas šansas po šanso, o aš tebuvau apdrabsytas purvais, nuvertintas, išjuoktas, o tiksliau aš buvau sąmokslo auka. Visi yra nusiteikę prieš mane, visi bandė mane nuleisti ir kol kas jiems tai sekėsi. Tačiau aš pasikeičiau ir aš esu naujas šios skylės karalius.
IKLi numeta mikrofoną ir skambant naujai jo muzikai bei publikos boo'inimui palieka areną.
2011-08-29, 12:44
- I QUIT! Rodos tu buvai teisus, Šeškiau.
LOD numeta mikrofoną ir palieka areną.
Ne į temą | Dalinai dėl laiko stokos, dalinai dėl to, kad po losing streak realiai išsisėmiau su šituo char + šiuo metu su rašymu susijusių turiu kitų projektų, prie kurių šiuo atveju daug mieliau sėsčiau nei prie šito, t.y. Fusion kalbos rašymas dabar jaučiasi kaip neįtin malonus darbas, sry, bet kitaip parasčiausiai neišeina. Sėkmės jums visiems |
2011-08-30, 11:54
Valhalas, 2011-08-29, 13:44, pasakė:
- I QUIT! Rodos tu buvai teisus, Šeškiau.
LOD numeta mikrofoną ir palieka areną.
Ne į temą | Dalinai dėl laiko stokos, dalinai dėl to, kad po losing streak realiai išsisėmiau su šituo char + šiuo metu su rašymu susijusių turiu kitų projektų, prie kurių šiuo atveju daug mieliau sėsčiau nei prie šito, t.y. Fusion kalbos rašymas dabar jaučiasi kaip neįtin malonus darbas, sry, bet kitaip parasčiausiai neišeina. Sėkmės jums visiems |
Em... LOD turėjo dalyvaut ne šitam mače. Gaila, labai susigadina dabar reikalai su main-event'u...
2011-08-30, 15:09
Aš maniau, kad jau viskas baigta. Aš jau buvau nusprendęs baigti karjerą. Ir "baigiau". Po daugelio nesėkmingai pasibaigusių kovų Fusion'e, man trūko kantrybė ir aš paskambinau Hiroshitui Tadašui ir pasakiau - aš išeinu. Ne, aš negavau pasiūlymo iš kitos kompanijos, ne, aš nepradėjau vaidinti holivude, ne, mano mergina nesilaukia ir nereikalauja mano dėmesio 24/7 režimu. Mane tiesiog UŽPISO! Užpiso visa tai, kas vyko fusione. Tiek užkulisiuose šou metu, tiek pagrindiniame ofise. Visur, aplink mane buvo vien tik bukagalviai. Bukagalviai kūrė šou, bukagalviai jame dalyvavo ir rodė savo "sugebėjimus" bei dar didesnė gauja bukagalvių tą šou žiūrėjo. Visa tai ir dar daugiau išvedė mane iš kantrybės ir aš nutariau padėti tašką. Kaip matote, aš buvau teisus, nes tokia kvaila valdžia ir personalas ilgai negalėjo tempti ir man pasitraukus, netrukus kompanijos veikla sustojo. Ir štai, dabar už vairo stovi kur kas intelektualesni žmonės, jie iškart bandė bet kokia kaina mane prisivilioti atgal ir patikėkite - jiem pavyko. Nors jiems tai ir kainuos daugiau fejerverkų per mano įėjimą į ringą, tačiau visa tai atsipirks dėl gausiai parduotos geltonai juodos spalvos atributikos. Tačiau papildomi fejerverkai nebuvo mano vienintelis reikalavimas. Aš nenorėjau būti tik dar vienas wrestleris sudėtyje. Aš noriu būti toks, koks anksčiau ir buvau, t.y. numeris 1! taigi po visų "na", "o", "bet" ir"tačiau" aš esu 6-men battle royal mače kurio prizas yra mačas dėl bet kurio titulo. Taigi maždaug po dviejų mano kovų Fusion turės naują čempioną - Maniac! (salė kaukia, turbūt ne iš džiaugsmo) Jūs visi galit baubti kiek tik norit, tai niekaip nesustabdys rasizmo, korupcijos, nusikalstamumo pasaulyje ir Maniac pergalingo žygio. Geriausia, ką jūs galit padaryti, tai sekmadienį įsijungti savo plazminį televizorių arba ateiti į areną ir stebėti, kaip aš vėl dominuoju. Taip, tiesa, kad tame mače konkurencija bus nemaža, nes be manęs ringe dar bus penki bukagalviai, bandantys savo laimę, tačiau jų šansai į pergalę yra tik matematiškai viena šeštoji. Tiems kas supranta fiziką, chemiją ir geografiją jau dabar yra aiškų, kad Maniac turi maždaug 120% šansų laimėti šią kovą o šansai pralaimėti yra lygiai tokie matys, kaip varguolio šansai tapti prezidentu.
Maniac meta mikrofoną ir palieka areną.
2011-08-31, 02:20
- Labas vakaras, mielieji. Seniai nesimatėme. Malonus jausmas yra daryti tai, kam esi sutvertas. Keista, bet pasiilgau stovėti ringo centre ir iš visų pusių jausti minios žvilgsnius. Todėl tie, kurie seka naujienas įvairiuose internetiniuose dirtsheetuose (o jei neseka, tai turėtų pradėti, 2011 metai for fucks sake), jau girdėjo apie tai. Taip, tai tiesa The Highwayman grįžta į wrestlingą, grįžta į FUSION!
Arenoje girdimas nemažas švilpimas, į kurį The Highwayman atsako tik linkdeldamas galva.
- Žinau, kad nesu čia laukiamas. Nors pradžia gal ir neatrodė ypatingai daug žadanti, bet skeptikai buvo užtildyti. FUSION įrodė, kad gali egzistuoti, yra as strong as ever, ir dabar ruošiasi savo didžiausiam šou. Ši kompanija pergyveno visas tas, kuriose man yra tekę būti, todėl gal ir be reikalo Highwayman į ją žiūrėjo pro pirštus. Todėl ir neturėčiau būti laukiamas nei žiūrovų, nei kitų wrestlerių užkulisiuose. Nieko keisto, kad į mane bus žiūrima kaip į tą, kuris atėjo tik pasišildyti saulės spinduliuose. Kas jis sau galvoja esąs? 10 mėnesių mes plušėjom, spardėm vienas kitam subines dėl šių fanų, pastatėm kompanija nuo pamatų, o tas dykaduonis ateis į didžiausią metų renginį ir pavogs iš mūsų spotlightą? Kaip mėgsta sakyti Geitsas, Džobsas ir kiti sėkmingiausi pasaulio žmonės pasaulis žiaurus ir neteisingas. Todėl tokį nepatenkintųjų požiūrį suprantu. Sunkiausia yra tada, kai matai neteisybę, bet negali nieko pakeisti. Kol jūs, mieli FUSION wrestleriai, kovojot, tobulėjot, mokėtės iš pergalių ir pralaimėjimų, aš ilsėjausi. Bet tai nekeičia fakto, kad aš sugrįšiu tiesiai į Battle Royal kovą dėl no.1 contenderio vietos ir ją laimėsiu. Daugiau nei pusmetį pramiegojęs, aš įšoksių į pravažiuojantį traukinį ir vis tiek būsiu geriausias. Dar būdamas mažas mokyklos laikais aš pajaučiau koks malonus jausmas yra pasiekti daugiau už kitus įdėjus mažiau darbo. Tad jūs galit toliau tikėt blood, sweat & tears kaip savo moto ir toliau stovėti vietoje, o aš dar kartą pateisinsiu savo Mr. Main Event gimmicką, nes įšokti į main eventą man užteks vos vieno mačo. FUSION nors ir egzistuoja, bet tik tiek egzistuoja. Kad ir kokie feudai, mačai, įsikišimai, akibrokštai beįvyktų, vis tiek dabartiniam čempionui Šeškiui nepasipriešina niekas. Vienas bando, nepavyksta, kitas bando, nepavyksta, viršuje tas pats senukas ir taip be galo....... Šios organizacijos gyvavimas tarsi užšąlęs, kad paskutinius 2 mėnesius čia nevyko niekas, kažin ar kas ir pastebėjo. Aš esu tas, kuris tą ilgą ilgą daugtaškį pavers tašku. Kol jūs bergždžiai vargot, aš tai padarysiu įdėdamas mažiausiai pastangų. Mano optimizmas paremtas ne arogancija, o realiu mąstymu. Kad ir kaip banaliai tai beskambėtų. Kai pamačiau sąrašą oponentų, su kuriais teks varžytis Battle Royal kovoje, pirma mano pirminė reakcija buvo maždaug tokia:
Visų dėmesys krypsta į ekraną.
- Tiesa, nuo tada kai padėjau savo parašą ant tos kovos kontrakto, tas sąrašas buvo kiek kitoks. Negaliu įvardinti tų pasikeitimų, nes wrestlerių vardai man per mažai sako, tik atsirado pora pažįstamų pavardžių. Bet nuo to jokių esminių pokyčių neatsiranda. Visi Battle Royal oponentai yra arba praeityje mano nugalėti arba visiškai negirdėti. Mielai pereičiau prie įprastos paskutinės promo dalies, kai aš kreipiuosi į varžovus norėdamas juos įbauginti, bet ją praleisiu, nes tiesiog neturiu ką jiems pasakyti. Ozzy posakį galima būtų tiesiog perfrazuoti ir pritaikyti beveik kiekvienam kitam Battle Royal dalyviui. Bet tai nesvarbu, nes jie nėra svarbūs. Aš esu svarbus. Galbūt tiesiog subrendau. Nebematau savęs apsivilkusio pretenzingais kostiumais viduryje wrestlingo ringo. Nebegirdžiu savęs paistančio niekus apie prabangą, didžiakrūtes moteris jacusyje, verkiant reikalaujančio kažko svarbaus iš tų, kurie tuo metu būna efedo valdžioje, užuot viską pasiekęs pats. Ir tikrai neturiu noro gaišti nė vieno čia esančio žmogaus, įskaitant ir savęs, laiko, vadindamas žiūrovus kvailais storuliais, kaip tai prieš kelias dienas padarė mano būsimas varžovas ponas A, ar prisižiūrėjęs mainstreamo konkurentų, bandyti atkartoti pora visiems pukiai pažįstamų šio verslo atstovų, mėgdžiojant piktą worked-shoot kalbėjimą, kaip tai ką tik padarė man puikiai pažįstamas ponas B. Laikai pasikeitė. Im above all of that now. Bet aš vis dar esu aš ir, kaip minėjau, tradicijos vos tik pasirodęs kompanijoje iškart įšokti į main eventą nelaužysiu. Aš lieku Mr. Main Event tai šiandien antras ir apskritai paskutinis kartas, kaip aš save taip vadinu. Nuo šiol aš užsičiaupiu ir pasieksiu tiek, kad mane taip vadins kiti. Tai įvyks nepaprastai lengvai ir greitai. O tiems penkiems nelaimingiesiems galiu tik duoti vieną draugišką patarimą nė sekundei negalvokite, kad senasis The Highwayman kažkur išgaravo. Nė akimirkai nesudvejokite, ar nuskambėjus gongui mano instinktai tarp šių virvių dėl to po tiek laiko bus atbukę. Tai kaip sakoma: Bring your A-game boys!. Nes tas jūs visi ir esate boysai. Trumpą Ozzy video klipą parodžiau neveltui. Vieni dar spuoguoti ir neapšaudyti, kiti patyrę, bet suvaikėję, tačiau jūs visi tik berniukai. Dėl mano A-game galite neabėjoti. Duodu skauto garbės žodį su užšokusiais ant savo greitkelio, aš visada elgiausi ir elgsiuosi taip pat. Aš jūsų neužmušiu, netraumuosiu ir nebaigsiu karjeros. Niekam nereikia pūstų burbulų. Šį sekmadienį, rugsėjo 4 dieną, aš jus tiesiog išmesiu per šias virves lauk iš savo ringo. Nieko asmeniško. Kaltas bus tik pats likimas, kad atsidūrėte nelaiko ir netinkamoje vietoje. Ir vienintelis dalykas, dėl kurio galėsit kreiptis į traumatologinį skyrių bus sudaužytos svajonės į FUSION World Domination titulą.
I havent gone soft, I havent lost my edge, IM JUST FOCUSED!
The Highwayman ramiai padeda mikrofoną, o jam paliekant ringą specialiu užsakymu groja ši daina.
2011-08-31, 19:57
-ziurekit ka snekat suskei nes jus galit turet bedos kai Bily boy su savo gerbejeis pakels toky tornada kad jus uzdusit savo dulkese. as ir mano super raumenis ira pasiruoses laimeti as per atostogas isalkau kovos nors as ir per ta laika kovojau kitur gal net wwe arba kitoj imonei bet dabar as esu cia ir dabar esu cia ir esu pasiroses laimet sita sesiu zmoniu dvikova. manes nesustapdis joks nevikelis nei su kauke nei be jos nes as darau pacius grazeusius veixmus mano finisheris pats stipriausias mano entrance musika pati graziausie mano fanai patys geriausi (publika loja ir skanduoja bily boy bily boy) ir as esu pats geriausais vresleris pasaulija. bet man nereikia gyrtis koks as kietas nes tai yrodo mano veiksmai sitam ketukampam ringe kai as skriaudziu kekviena savo konkurenta. taigi per sekanty ppv as laimesiu ta pergale del numeris vieas kadidato i titula vardo o paskui as laimesiu ir vel ta titula cempiono. gali cia highmenas rodyt visokius video su biberiais vistiek niekas jo nemeksta. taigi mano melosios ponios ir mielieji ponai gerbejai ir gerbejos laukite kitos kovos sou ir palaikikite mane jusus dievuka bily boy! as laimesiu! sekmes ir ate.
Bily Boy iesiena
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0