Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Fame Infection [iPPV]

Temoje atsakymų: 5

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
--

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-06-14, 18:18

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75
Visiska priesingybe praeitam show-sikart matosi pastangos ir show buvo puikus :? be abejo show kulminacija kai buvo paskelbtas Routes of Honor main eventas buvo show highlight'as.Tikiuosi su tokia pacia motyvacija bus padarytas ir pats Routes of Honor :hmm:
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
19
Šaunus šou, jaučiamas žymus šuolis ir didesnė motyvacija lyginant su praeitu iPPV.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
Šaunus show, viskas puikiai suėjo. Kaip visada maloniai susiskaitė. Man ir praeitas show patiko, ir aš į visą šį darbą žiūriu tik pozityviai ir minusų kažkaip nepastebiu, nes nenoriu jų pastebėti.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51
Gražus posteris :hmm:
Šou tikrai geras, patiko viskas tik gal kiek išskyrus cheap ME finish'ą, bet kadangi Šeškius laimėjo nešvariai tai priekaištų neturiu :? . Pamažu kylu į upper card'ą, tai jau mano antras PPV main eventas iš eilės :? Nors ir pralaimėjau, bet manau šis PPV davė pradžią Mark Smile kelionei į viršūnę :sly:
Kadangi šou kokybė labai gera tai gal, Unbroken, nebeatiduosi FUSION ^_^ ?
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Citata

Rose demonstratyviai išlipa lauk iš ringo
Billy Boy pradeda įvairiai “tauntint”
Nors atrodo ,kad tai papraščiausiai negražūs gestai
Rose pasišlykštėjęs žiūri į šį
Skamba gongas
Billy šį pradeda atakuoti
OMG
Bilis spardo gulinti Rose :?
Bilis atšoka nuo kitų virvių

man čia ryškiai trūksta logikos... Kaip suprantu iš pradžių Bilis atakuoja gongą, o vėliau nei iš šio nei iš to, atsigulusį, Rose...?

Citata

Nežinomasis atlieka netikėtą Headbutt!
Ir Rosy krinta ant žemės kaip pakirstas,
CENZŪRA?
Paskui aš nieko nesupratau... :hmm:

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-06-14, 18:17
BLET... Nepyk Lyncai ir tylėk, gal niekas kitas nepamatė. :D

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0