Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-06-13, 10:43
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2011-05-08, 20:36
Na, kovų ir BS kokybė tai tikrai gera šį kartą, tik va problema, kad Cup'o pirmos dvi kovos totaliai worked/forced. Suprantu, kad čia story bandoma formuoti, kad LOD ir David sužeisti buvo, bet iš kalbų pusės, pvz bent jau kaip aš savo char set-up'inau tai jis po to ką pasakė pralaimėjęs Mark Smile atrodys ne tik full of sh*t , bet ir nelabai daugiau ką turės įdomesnio išspaust ar kažkuo pasiteisint, gal jei kažkas čia kažkam taupoma ar pnš planuojama tada reikėjo jau pirmame etape nukirst kelią.
2011-05-08, 21:19
Visas renginys buvo kokybiškas nelabai matau prie ko prikibti, Billy boy ir toliau valdo Patiko, kad nebuvo užmirštas ir amžinasis čempionas Būtent taip Šeškius ir būtų pasielgęs, dėjas visas pastangas eliminuoti šio turnyro favoritus. Aišku laimėtojas nustebino, bučiau statęs už David pergale, nes jo kalba man labiausiai patiko, na bet yra kaip yra Kaip suprantu bukeriai po biški ruošiasi didžiausiam metu PPV ir dėl to ir taurė atiteko vienam iš underdog
2011-05-08, 21:35
Evento kokybe puiki-match'ai tikrai puikios kokybes,segmentai tarp match'u taip pat,o Billy Boy atrodo igauna Santino pavidala FUSION'e .Kas liecia Hotspur's Cup'a tai be abejo,mane taip pat nustebino nugaletojai,nes kalbu kokybes atzvilgiu LOD ir Hartnett turejo buti finale,na booker'iai pasirinko kiek kitoki kelia ir nusprende daryti build'a matyt didziajam PPV tokiu budu ir kolkas atitraukti Harnett'a ir LOD nuo title shot'u.Gaila tik tiek,kad tu zinai jog stengeisi rasydamas kalba ir tikrai zinojai,kad parasei geriau,bet pralaimi.Bet nieko nepadarysi cia jau booker'iu sprendimai
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0