Pakomentuosiu SvR.
SvR, 2011-04-28, 15:07, pasakė:
WWE Championship Triple Threat Steel Cage Match - Kaip nekeista match'o tikrai laukiu, nors nemanau, kad jį pamatysime labai gera. Laukiu kokio nors JoMo šuolio nuo narvo, ir visom keturiom esu už jį. Juk jis talentingas, parodo gerų spotų, tai kodėl jam neduoti Title, kai The Miz'as būdamas netoks talentingas kaip JoMo, jį laiko, jau beveik pusė metų. Spėju, kad match'as trauks ***.
Kodėl pamiršai John Cena ? Jis irgi gali kažką parodyti.
Christian vs. Alberto Del Rio (World Heavyweight Championship Ladder Match) - Tai manyčiau pirmas toks kartas, kai vienu ar kitu atvėju turėsime naują čiampą. Aišku, kaip ir daugelis esu už Christian, nes jis tikrai vertas to. Alberto in ring skillai manęs kolkas nežavi. O ir jo ta ironiška šypsenėlė man nepatinka. Tikiuosi gero match'o. Gal net ****.
Tai ne pirmasis kartas , Per One Night Stand 2008 Undertaker VS Edge (Titulas buvo atimtas iš takerio todėl turėjom naują world čempijoną.) Galiu pasakyti kad Christian kažką padarys įdomaus su kopečiom.
Randy Orton vs. CM Punk (Last Man Standing Match) - Šito match'o laukiu gal labiausiai. Bet nuojauta sako, kad jis nebus labai geras. Apie *** ar truputėlį daugiau. Ir pabaigai numatau Y2J return'ą, per kurį jis galės pratęsti feud'ą su Ortonu Smackdown'e. O šeip manau laimės Punk.
Y2J negrįš, nes "Dancing with stars" dar nesibaigė. O dėl kovos tai irgi manau jog bus įdomu žiūrėt.
Rey Mysterio vs. Cody Rhodes (Falls Count Anywhere Match) - Tikuosi neblogo match'o. Ir per WM man jų match'as visai patiko. Tad numatau kokias ***. O laimės manyčiau. Cody'is.
Aš nenoriu spelioti kas laimės , nes Rey gali panaudoti savo "Skraidymo" techniką. O Cody's gali trenkti iš tos kaukės...
Jerry Lawler & Jim Ross vs. Michael Cole & Jack Swagger (Country Whipping Match) - Dar nesu toks geras wrestlingo žinovas taigi norėčiau paklausti, kas čia per match type'as? Bet vistiek manau daugelis šį match'ą prasuks. Tikėkimės geriausio. Gal ištrauks **.
Čia kaip manau yra main card filleris. Nes Wrestleris yra tik Jack'as o kiti komentatoriai... Siūlyčiau kitokį variantą , jog Cole partneris būtų Josh_M. Tada tai tūrėtų prasmę.