Primusas, 2011-03-14, 19:14, pasakė:
tiesiog Jeff Hardy was to high to wrestle
Na ka turime 21 amžiaus finger poke of doom, ir vėl už šito slepiasi Vince Russo pavardė
Negi tna negalėjo ikišti šio mačo į co main eventa ir IWC būtų kurkas mažiau trolinusi nei dabar...
Juokingiausia kad 51 metų veteranas sugeba būti visada normalios formos wrestlinit o 33 metų jaunuolis tiek susidirba save kad net 10 minučių negali išwrestlinti PPV main evente
Žaviuosi paties kantrybe palaikyti TNA. Kiek dar jos liko?
Kzkas, 2011-03-14, 19:20, pasakė:
Girdėjau gandus, kad Jeff'ą po PPV įsivežė policija, kartais negalėjo dėl to būt šitas viskas?
Ne.
`MalioK`, 2011-03-14, 20:33, pasakė:
As neturiu nieko pries PW - as laukiu WrestleMania XXVII ir galiu ivertinti gera matcha bei pasimegauti nuostabiu promo darbu. Sis gi issigimimas yra tai kas atbaide mane nuo to kuo megaujaus daug metu, o nuostabiausiai visa si srama, zinoma kaip TNA, apibrezia "Worked Shoot on a Pole" (aciu MarkaL). As ne tas siknius, kuris deda kruva smirdancio sudo ant PW ir sako "MMA geriau", nes jei Jums tai patinka, as tikrai neturiu nieko pries, kad zmones ziuretu ir megautusi tuom, kas atitinka ju specifiskam skoniu. Tiesiog speju, kad auditorija, kuriai gali patikti toks "PW" yra maza ir tai daliai, kuri jau prisivalge (kaip as) arba yra beveik sotus tokiu treciarusiu produktu, as siulau alternativa, kuri pakeite man pro-wrestlinga nuostabia entertainment alternativa. As tas siknius, kuris sako "MMA geriau man, siulau isbandyti". Jei TNA negerbia savo auditorijos, tai tampa ziurovo darbu gerbti save ir savo intelekta.
Kas šioje vietoje yra liūdna, kad TNA neatliko jokio damage control nei PPV metu, nei po jo. Čia yra baisiausia. Ne formoje pasirodantis wrestleris yra viena. Kita yra, kai kompanija nesugeba dirbti aplink tokį reikalą.
Aš įsivaizduoju tokią eigą:
-Jeff pasirodo high.
-Visi persigąsta.
-Jis įtikina visus, kad viskas bus ok. Match still on.
-Išeina/išgriuvinėja.
-Dixie panikoje. "God damn it Eric, do sotmething".
-Išeina Eric ir pasako tai ką pasako, tuo pačiu metu sušnibždėdamas abiems kovotojams "short match" - įsižiūrėkite, matosi.
-Sting nusispjauna į visą reikalą, ir nupininą Jeff su jėga iš karto
-Jeff yra legit nustebęs, kad Sting neleido jam kick-outint, ir nupinino iš karto. Nesitikėjo, kad "Short" bus tiek "short".
Aišku čia gali būti ir ne taip, bet viską kabinu ant to, kad Eric kažką šnibždėjo abiems, ir tarp tų šnibždesių Jeff'ui mačiau "shot match".
+
Tuo, kad galėjo TNA apeiti Jeff pvz "ataka užkulsiuose" ir įmesdama į ME Anderson+RVD. Taip būtų slepiamaSting forma, ir mačas geras, ir nusukamas Jeff. Deja.