Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

D.Rose - Road to MVP

Temoje atsakymų: 6

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

Antras mix'as

Geresnė kokybė:

D.Rose - Road to MVP

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Galėčiau pagirt už parinktą muziką, bet nori nenori turiu supeikt už video formatą, naudotos medžiagos kokybės skirtumus ir pan. Bei galas kažkoks kaip nukirstas...

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Si karta man patiko :thumb: muzika jau geriau.. bet visdar desimtuko nerasyciau :) beje labai smagu, kad apie Rose kurei.. po Iversono pasitraukimo is NBA D.Rose mano megstamiausias asmuo sioje lygoje

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Viena iš pagrindinių mixinimo taisyklių - nedėti įrašų su scoreboardu :] Geriau paieškok geros kokybes replay, turėtum rasti mixmakeriu forumuose.Šiaip trūko sinchrono, suderinamumo su muzika, bet žėjau vien dėlto, kad Rose vienas iš mėgiamiausiu mano žaidėju :]

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
del scoreboard tai cia nelabai i tema pasakei:) cia jau palei zmogaus stiliu.. tikrai labai daug geru mixu yra ir nesvarbu ten replay ar is 'gryno' zaidimo idetas epizodas

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Nėra nė vieno gero mixmakerio, kuris darytu klipus su scoreboardu.Jie uždengiami borderiu, arba dedami replays.Peržvelk kad ir lietuvių, dabqs, zalgiris_x ir t.t.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Ne į temą
Čia toks offtopic, bet man ,net patinka kai deda su scoreboardu, čia aišku pagal kiekvieno skonį ,bet galima matyti kokiu metu pataikyti buvo tie metimai ar svarbūs jie buvo ir t.t :thumb: :)

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2011-03-04, 19:03

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0