Trumpai (jau parašęs pamačiau, kad gavosi ne taip jau ir trumpai
):
EC manęs nenuvylė, tiesa pasakius tikėjausi gana nuobodaus renginio ir vos pora dalykų mane domino - tai kas tas paskutinysis SD! chamber'io dalyvis ir...
CM F'N PUNK, BABY!
Chamber'ius pasilieku pabaigai: Pirmas mačas Del Rio vs. Kofi, nugalėtojas labai lengvai nuspėjamas (kaip ir visi kiti mačai/maniau, kad WWE neis tokiu 'obvious' keliu), Del Rio tik pasididina credibility, viskas logiška, bet tai mačą darė neįdomų ir jis buvo nuobodus. Alberto turi gerus in-ring skill'us, bet šįkart tai nebuvo pilnai atskleista. Mačas nebuvo trumpas, laiko užteko, bet tiesiog tai tebuvo statiškas mačas.
Tag mačas buvo prastas, vėlgi neįdomus, WWE tag-team diržiai < kekšės... Ne, rimtai, jų credibility jau seniai pasiekė dugną, tikrai nemaniau, kad galima grimzti dar giliau... Panašu, kad per WM turėsim: Corre vs. Nexus, bet kam tai rūpi...
WWE Championship mačas nei nuvylė, nei perkopė lūkesčius, nes jų paprasčiausia nebuvo... Em, vėl, jokios intrigos, buvo graudu žiūrėti kaip botch'ina Jerry (aišku, jis senas ir t.t., bet kam tada jį kišti į title-picture???). Dabar Miz IMO atrodo dar nuobodesnis, kodėl jis eina į WM su WWE diržu? Taip, reikia jaunų žvaigždžių ir t.t., bet man Miz'as character'io įdomumu/credibility stovi žemiau nei Del Rio, Morrison'as, Sheamus, Barrett, Dolph'as ar tas pats Punk + Miz'o promo labai monotoniški ir nuobodūs (IMO) ir IMO betkuris iš mano paminėtų jau dabar tikrai geriau atrodytų kaip WWE čempionas (juolabiau road-to-WrestleMania metu!!!).
SD! chamber. Visų pirma dėl 6 dalyvio... Big Show, RLY? Na gerai, neturėjo ką pasiūlyti, bet jau pats Dolph'as būtų įdomesnis variantas. Na gerai, Show atsinešė tą 'Big Man' statusą, bet tam jau kaip ir buvo Kane. Na nežinau, o kuo Show buvo toks svarbus, kad jis buvo paskelbtas prieš patį mačą? Nežinau, nežinau... Kalbant apie mačą, tai buvo neblogas mačas, galėjo Barrett'ui duot kiek daugiau laiko, bet be to daugiau nusisuknudimų neturiu. Rey Rey vs. Edge buvo visai įdomi pabaiga ir netgi tikėjausi Rey pergalės, anyway. Del Rio ataka logiška ir galų gale Christian! Na, jis retas atvejis, bet man jis geriau žiūrėjosi senais gerais TNA run'o laikais, ten jis atrodė įtikinamas main-eventer'is, WWE jis tik "kitas" bičas. Tačiau gal dabar WWE jį subook'ins į Triple Threat mačą - va tai jau įdomu, Edge vs. Rio = Boring, Triple Threat = Something Interesting.
Raw chamber. Man jis labiau patiko už SD! chamber'į, galbūt, kad jame buvau mark'as, bet šiaip jis buvo tikrai geras EC mačas. Sheamus ir Morrison (OH MY GOD!) buvo įdomi pora pradžioje, Morrison'as puikiai atliko savo "King Of Parkour" rolę. Jo spot'ai labai pagyvino mačą, tiesa vienintelis kiek nelogiškas/botch'intas - tai šuolis ant Sheamus, tiksliau kritimas. Taip Morrison'as tikrai galėjo gauti traumą. Nepaisant to, kad Cena buvo labai aiškus variantas laimėti, aš rinkausi Morrison'ą, nes jis būtų tikęs mače prieš Miz'ą (aišku ne WM main-event'e, bet koks trečias mačas nuo galo jiem būtų tikęs). Šiaip mače buvo gera psichologija, o pats įdomiausias dalykas - Punk. Iš pradžių, kai Orton'as jį eliminavo jau po poros minučių po RKO aš supykau, žiauriai... Pagalvojau, kad tai pats nuobodžiausias ir prasčiausias galimas variantas tęsti jų feud'ui. Bet tas Punk'o palikimas mače išėjo puikiai! Punk'as taip užsitarnavo dar daugiau heat'o ir respect'o. Tas "Punk-Viper" momentas buvo nuostabus. Punk mimika yra nuostabi ir tai jį daro vienu įdomiausiu visų laikų WWE char'u! Tas jo daužymas į grindis buvo orgazmiškas, tiesa žiauriai bijojau, kad Orton'as counter'ins GTS į RKO ir Punk'as visgi kris, bet ne - galų gale Punk'as gavo pin'ą į savo kišenę ir faktas, kad jis pašalino Orton'ą buvo labai didelis postūmis Punk'o credibility. Ir viskas buvo puiku ir Morrison'o spyris Punk'ui ir tai, kaip Punk'as pašalino John'ą, tik va galėjo duot gale kiek daugiau laiko Punk vs. Cena, bet gal į eterį nebebūtų sutilpę. Nepykstu Cena pergale, nes tai tikriausia raiškia Cena pergalę prieš Miz per WM ir jau tada ateityje galintį atgimti Punk vs. Cena tik jau su titulu ant kortos.
Bendrai, tai renginys visai patiko, tiesa tik dėl pačių EC mačų, bet niekam tai nerūpi. Žiūrovai buvo geri! Buvo gan daug chant'ų ir triukšmo, neabejoju, kad prie to kiek prisidėjo ir The Rock.
Offtopic - šią naktį sapnavau Rock vs. Punk vs. Angle feud'ą.
Būtų bomba!
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-02-21, 17:30