Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-01-23, 19:13
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2011-01-23, 19:39
2011-01-23, 21:35
Vienintelis minusas bent jau man tai kaip ir Valhalas minėjo - backstage trūkumas. Manau buvo galima dadėt kelis after-match interview su wrestleriais, arba susukt kažką su tais kurie nedalyvavo show, ar šiaip įtraukt kelis funny segmentus kaip intarpus tarp matchų, nesvarbu, kad jie jokios didelės reikšmės storylinams ar dar kam nedaro.
Bet bendrai imant show tikrai patiko.
2011-01-23, 21:50
Visa kita buvo gerai, man patinka bookingas kuris neina į aklavietę, kad visi įvykiai turi priežastis. Įdomu kas parašyta Yakuzos perduotam lapelį LOD'ui.
Nepatiko man kova tarp Clue ir SE. Labai jau greit puolė šokinėt nuo virvių... gal ten buvo kova į vienus vartus, gerai neįsikirtau, nežinau ar visi parašę savo kalbas ar ne... Žodžiu reikia diržo šitos kovos sutvėrėjui.
Na o main evente patiko viskas, o ypač maži bajeriukai, kaip "tempiu gumą" ar "tikrinu ar skaitot kovą". kaip matai - skaičiau
Na it aišku MJ atėjimas. Kaip supratau jis bus "veido" rolėje, kadangi puolė Yakuzas kurie yra "kulno" rolėse. O kiek pamenu anksčiau jis visada buvo blogiukas... šis tas intriguojančio, tik tiek, kad amsneiškai man nelabai kelia didelsias emocijas, kadangi, kaip ir Beggaras, MJ man yra žinomas ne daugiau už geriausius Afrikos bobslėjininkus...
Bet šiaip tai viskas OK
2011-01-23, 23:24
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2011-01-23, 23:29
2011-01-24, 15:13
Beggaras, 2011-01-23, 21:35, pasakė:
Damn, kas savo rašytą mačą vertina? Šiaip neblogas, bet niekas savo rašyto neturėtų vertinti, net jei tai bajeris. Tiesiog tai atrodo kvailai.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0