Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Is the General Manager of RAW is...?

Temoje atsakymų: 12

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-01-11, 20:21

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-01-11, 17:53, pasakė:

Na pasižiūrėjus vakarykštį RAW, man susidaro toks jausmas, kad Shawn Michaels yra RAW General Manager. Kokios jūsų nuomonės ?
Ne į temą
UŽDĖK SPOILERĮ!!! Anas ne visada matosi.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
  • 104 Pranešimai:
0
Nesutikčiau su tavo nuomone. Net nežinau kodėl, bet man šis variantas kaškodėl yra nelogiškas.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

Rodyti pranešimąSvR, 2011-01-11, 20:47, pasakė:

Nesutikčiau su tavo nuomone. Net nežinau kodėl, bet man šis variantas kaškodėl yra nelogiškas.

Reason ?

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
  • 104 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-01-11, 20:53, pasakė:

Reason ?

HBK čia buvo tik dėl Hall Of Fame'o. Jis vienas iš trijų didžiūjų Hall of Famer'iū Kiti bus anonsuoti per artimiausias savaites. O jai jis butų buves GM, jis turėtų daryti face'ui palankiasniu sprendimus, be to praeitas Raw GM jau buvo Face'as, todėl manyčiau, kad reikia ir hell'ų. Ir šeip nemanau, kad kuris nors storyline galetų išsišakoti kartu su HBK.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
[spoiler]Na pasižiūrėjus vakarykštį RAW, man susidaro toks jausmas, kad Shawn Michaels yra RAW General Manager. Kokios jūsų nuomonės ?[/spoiler][/quote]
[spoiler][/spoiler][/spoiler]
Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5
Kad ir kaip iš tikrųjų ten būtų, WWE jau tiek užtempė GM angle, kad mažai kam ji berūpi.

Jose Ignacio

Baltas diržas

• Naujokai
  • 5 Pranešimai:
0
Net neįsivaizduoju kas galėtų būt, galvojau, kad Shawn Michaels, bet jis greitai bus Hall of Famer'is, tdl nemanau, kad jis galėtų būt GM.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Sprendžiant iš to, kad tai tikriausiai moteris (moters koja) - aš manau, kad tai Stephanie McMahon arba retesnis, bet galimas atvejis... Drumroll please:
Spoiler'is

Tai tik mano spėjimas.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-02-16, 17:56, pasakė:

Sprendžiant iš to, kad tai tikriausiai moteris (moters koja) - aš manau, kad tai Stephanie McMahon arba retesnis, bet galimas atvejis... Drumroll please:
Spoiler'is

Tai tik mano spėjimas.
Nelabai supratau, pagal ką Tu nusprendei, kad tai moteris? t.y. jei Tu matei tas kojas prieš Rock pasirodymą ir manai, kad tai GM kojos, tai aš manau, kad Tu klysti. Nes GM parašė Cole'ui žinutę per jo promo, kas suteikia teoriją, kad jis yra kažkur toli. :)

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

Rodyti pranešimąLyncaz, 2011-02-16, 23:37, pasakė:

Nelabai supratau, pagal ką Tu nusprendei, kad tai moteris? t.y. jei Tu matei tas kojas prieš Rock pasirodymą ir manai, kad tai GM kojos, tai aš manau, kad Tu klysti. Nes GM parašė Cole'ui žinutę per jo promo, kas suteikia teoriją, kad jis yra kažkur toli. :)

Kodel kazkur toli? Manai ta moteris, sededama uzkulisiuose, negalejo imti ir parasyti Cole'ui zinutes per laptop'a? :)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąreal_deal, 2011-02-17, 00:20, pasakė:

Kodel kazkur toli? Manai ta moteris, sededama uzkulisiuose, negalejo imti ir parasyti Cole'ui zinutes per laptop'a? :)
Viena vertus, tai būtų nelogiška, nes jei Tu esi užkulsiuose, tai gali išeiti į ringą, kita vertus, tai čia yra Pro-wrestling, logikos ieškoti čia neverta :D
Tai gal ir bus GM moteris... :)

Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13

Rodyti pranešimąLyncaz, 2011-02-17, 16:07, pasakė:

Viena vertus, tai būtų nelogiška, nes jei Tu esi užkulsiuose, tai gali išeiti į ringą, kita vertus, tai čia yra Pro-wrestling, logikos ieškoti čia neverta :)
Tai gal ir bus GM moteris... :)
Nori likti nezinoma/s todel ir raso, o neeina i ringa.

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0