Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jason Speed vs. The Maniac vs. Šeškius Pyzdeškius Triple-Threat Match FUSION World Domination Championship
Sick Extreme (w/Kyo) vs. Jason Clue (w/Oblivion) Singles Match Qualification For FUSION Iron-Man Championship XScape Match
The Chain & Lord Of Darkness vs. Makiwaro & The Lett Singles Match Qualification For FUSION Iron-Man Championship XScape Match
Both Winners Get Their Spots
Mark Smile vs. The Shadow vs. Michael Truth vs. Billy Boy Fatal-Four Way Match Qualification For FUSION Iron-Man Championship XScape Match
Negražiai iš tiesų elgiasi tie main eventeriai jau ne pirmą kartą užsiregistruoja e-fede ir arba po savaitės pabėga arba kalbų išvis nerašo ir paskui pabėga.
Ne į temą
Dar trūksta ,kad Jasonas su Sheskium pabėgtu ir nebeturėsim įtikimų seniu...
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2011-01-09, 18:52
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
Negražiai iš tiesų elgiasi tie main eventeriai jau ne pirmą kartą užsiregistruoja e-fede ir arba po savaitės pabėga arba kalbų išvis nerašo ir paskui pabėga.
Ne į temą
Dar trūksta ,kad Jasonas su Sheskium pabėgtu ir nebeturėsim įtikimų seniu...
Ne į temą
Visada yra atsarginis planas - Aaron Hawkins išduoda YAKUZA ir tampa nauju World Champu įsivaizduok kokios galimybės atsiveria