Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

TLC: Tables, Ladders & Chairs 2010

Temoje atsakymų: 11

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Nuotrauka

WADE BARRETT vs. JOHN CENA
CHAIRS MATCH
Nuotrauka
WINNER: JOHN CENA
RATING:
***3/4

KANE © vs. EDGE vs. MYSTERIO vs. DEL RIO
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP / TLC MATCH
Nuotrauka
WINNER: EDGE ©
RATING:
****1/4

THE MIZ © vs. RANDY ORTON
WWE CHAMPIONSHIP / TABLES MATCH
Nuotrauka
WINNER: THE MIZ ©
RATING:
**3/4

SHEAMUS vs. JOHN MORRISON
№1 CONTENDERSHIP / LADDER MATCH
Nuotrauka
WINNER: JOHN MORRISON
RATING:

MARELLA & KOZLOV © vs. GABRIEL & SLATER
WWE TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER: MARELLA & KOZLOV ©
RATING: 3/4
*

NATALYA & PHOENIX vs. TEAM LAY-COOL
DIVAS TAG TEAM TABLES MATCH
Nuotrauka
WINNER: NATALYA & PHOENIX
RATING:
*1/2

ZIGGLER © vs. KINGSTON vs. SWAGGER
INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP / TRIPLE THREAT LADDER MATCH
Nuotrauka
WINNER: ZIGGLER ©
RATING:
**1/4

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
Edge vs Kane - spėju, kad Edge lamės ir pagaliau, po trijų metų pertraukos taps 10 kartą World champion'u. Tikiuosi.

Rey Mysterio vs Alberto Del Rio - na, kadangi Rey team'as per SS laimėjo prieš Del Rio team'ą, tai manau, kad jų 1 on 1 match'ą laimės Alberto Del Rio.

Dėl WWE championship title manau bus match'as tarp The Miz ir Randy Orton Tables match'e. Kadangi per šį PPV kaip ir turėtų būti 1 TLC match, 1 Ladder, 1 Table ir 1 Chairs match, tai manau bus taip:

Edge vs Kane (TLC) (published)
The Miz vs Randy Orton (Tables match)

Dar manau, kad bus Daniel Bryan vs ??? in a pvz.: Chairs match ir Ladder match'e galėtų kovot... Net nežinau...

Žodžiu visiškai čia nupjoviau į lankas, bet resume tikiuosi gero PPV (tikiuosi su Edge 10 World title iškovojimu).

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
  • 104 Pranešimai:
0
Šis PPV bus eilinis š.... kaip ir kiti per pastaruosius dvejus metus. Nuo 2008 metų WWE nieko gero ir neparodė išskyrus HBK vs Taker. Nors manau, kad galim kaška pamatyti geresnio is Edge vs Kane, nes pamates šį match'a prisiminiau Edge vs Taker per ONS 08. Bet ir tai, Kane ne Taker gero match'o neištrauks, teliks visa match'a temp Edge'ui. Nemanau kad match'as ištrauks 3*.

Šį pranešimą redagavo SvR: 2010-12-11, 14:38

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

Rodyti pranešimąSvR, 2010-12-11, 14:34, pasakė:

Šis PPV bus eilinis š.... kaip ir kiti per pastaruosius dvejus metus. Nuo 2008 metų WWE nieko gero ir neparodė išskyrus HBK vs Taker. Nors manau, kad galim kaška pamatyti geresnio is Edge vs Kane, nes pamates šį match'a prisiminiau Edge vs Taker per ONS 08. Bet ir tai, Kane ne Taker gero match'o neištrauks, teliks visa match'a temp Edge'ui. Nemanau kad match'as ištrauks 3*.

Na, vien tik dėl to, kad tai nebus eilinis match'as, tai 3* tikrai turėtų ištempti. Jiem vistiek turėtų būt duota pakankamai laiko, padaryti gerą match'ą, nes šiaip visi TLC match'ai trunka ne trumpiau kaip 20-25min. Manau bus koks nors vienas, ar keli neblogi spot'ai match'e, padarantys šį match'ą geru. Taigi aš tikiuosi tikrai gero match'o ir manau, kad 3* jie tikrai ištemps. Dar manau, kad match'o gale kaip nors stebuklingu būdu, iš po žemių gali išlįsti Undertaker'is.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2010-12-15, 20:49

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
  • 104 Pranešimai:
0
Nemanau, kad pamatysi Edge vs Kane, 1 vs 1. Ir nemanau, kad pamatysi Rio vs Rey match'a

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Rodyti pranešimąSvR, 2010-12-15, 21:19, pasakė:

Nemanau, kad pamatysi Edge vs Kane, 1 vs 1. Ir nemanau, kad pamatysi Rio vs Rey match'a

Ne į temą
Puiku! O dabar išversk tai, ką parašei. :)

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-12-16, 15:52

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

Rodyti pranešimąUnbroken, 2010-12-16, 15:51, pasakė:

Ne į temą
Puiku! O dabar išversk tai, ką parašei. :)

Spoiler'is

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
:) Visi žmogui sudėjom minusus, o jis teisus buvo :D

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Rodyti pranešimąKzkas, 2010-12-17, 13:33, pasakė:

:D Visi žmogui sudėjom minusus, o jis teisus buvo :)

Na vistiek, visgi čia šioks toks spoil'as kitu atveju buvo.

Ne į temą
Bet šiaip sorry SvR, my mistake :D.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-12-17, 14:34

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
  • 104 Pranešimai:
0
To Unbroken : Nieko, visi daro klaidų, ir pats padariau, kad išspoilinau WHC match'o pakeitimus.

O dabar mano trumpas žvilgsnis į TLC 2010.
Mano nuomonė apie šį ppv pasikeitė tik šią savaite. Kol nebuvo anonsuoti ladder match'ai. Prieš tai mano nuomone galite paskaityti kiek aukščiau.
World Heavyweight Champion Kane vs. Edge vs. Alberto del rio vs. Rey mysterio (Tables, Ladders & Chairs Match) Apie šį match'a mano nuomone is pradžių buvo nekokia. Bet kaip tik sužinojau, kad čia Fatal 4 way match'as iškarto užsinorėjau jį pamatyti. Manau bus geras match'as, gal net 4*.
WWE Champion The Miz vs. Randy Orton (Tables Match) Šis match'as manes beveik nedomina, ir taip aišku kas laimės. manau bus ***.
John Cena vs. Wade Barrett (Chairs Match) Apie šį match'a patylėsiu :)
Intercontinental Champion Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston vs. Jack Swagger (Triple Threat Ladder Match) O va čia tai turėtų buti įdomu. Net nenumanau kuris gali laimėti. Jie visi tinka ladder match'ams, na gal Swagger kiek mažiau, bet vistiek tai turi būti geras 3* ar net 4* match'as.
John Morrison vs. Sheamus (Ladder Match) O va čia tai mano saldainiukas. Aš visom keturiom esu uz JOMO. Jis vertas būti number 1 contender. Pagal mane match'as turėtų būti nerealus, bent man kaip JOMO fanui. Giliai tikiu, kad jie ištrauks 4*.

Wixper

Baltas diržas

• Naujokai
  • 4 Pranešimai:
0
Yra neoficialios informacijos jog Triple H gali grįžti per TLC arba RoyalRumble :)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0