Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

FUSION

Temoje atsakymų: 2

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Nuotrauka

FUSION - JAV indie pro-wrestling'o kompanija, įkurta 2010 metais. Įkūrėjas - japonas Hiroshima Tadashi. Ji vyksta JAV, o jos būstinė yra Teksaso valstijoje, Austine. Kadangi tai yra indie federacija, tai event'ai nėra pastovūs, tiksliai apibrėžti, pasak vadovo jie apsiribos pora event'ų į mėnesį. Hiroshima Tadashi sako, kad kompanijos tikslas tapti prestižiškiausiu dalyku nuo NME laikų (pro-wrestling'o kompanija Lietuvoje, kritikų vadinama vienu geriausių pro-wrestling'o kompanijų). Hiroshima nori, surinkti patikimą ir didelį roster'į sudaryta iš talentingiausių kovotojų, jis pasiruošęs daryti bet ką, kad tik tai pasiektų. Kokia jam iš to nauda? Jis pats to nežino, jis tiesiog myli pro-wrestling'ą ir nori patekti į jo istoriją...

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-10-29, 12:36

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Indie, huh? Įdomu, o kaip dėliosis patys šou? Ar kaip ir indy bus 99% tik wrestlingas? Nes nors aš ir mielai pažiūrėčiau kokį WWE ar TNA savaitinį šou vien tik iš wrestlingo mačų, mano nuomone, efed'as be backstage skit'ų yra šiek tiek skystokas. Kaip ten bus?

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Rodyti pranešimąWalleris, 2010-10-29, 14:10, pasakė:

Indie, huh? Įdomu, o kaip dėliosis patys šou? Ar kaip ir indy bus 99% tik wrestlingas? Nes nors aš ir mielai pažiūrėčiau kokį WWE ar TNA savaitinį šou vien tik iš wrestlingo mačų, mano nuomone, efed'as be backstage skit'ų yra šiek tiek skystokas. Kaip ten bus?

Backstage bus DAUG.

Bet ne perdaug .:)

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-10-29, 13:13

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0