Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Giant Gonzales (Jorge Gonzales)

Temoje atsakymų: 2

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Netekame dar vieno wrestlerio.

Sis wrestleris buvo auksciausias zmogus PW istorijoje - realus 2.33 ugis.

Tai visiems gerai zinomas Giant Gonzales, kuris savo karjeros pradzioje del didelio ugio netgi atstovavo Argentinos nacionalinei rinktinei, o paskuj trecio rato saukimais buvo pakviestas ir i NBA, tiesa, del savo letumo ten neuzsibuvo.
Turejo keleta metu stint'a WCW, o paskuj - WWF.
Zinoma, visiems isimintiniausias matchas - WM'9 vs Taker. Kad ir koks jis blogas buvo, net blogo cardo atzvilgiu, man didziuli ispudi paliko (tada nebuvau labai daug nusimanantis apie PW) tas matchas - ne del savo kokybes, o kad pilnai mane tuometu itikino, kad Taker neturi sansu laimeti. Mark-out'inau visiskai del ugio skirtumo (zr. attach).
Siaip kaip wrestleris, zinoma, jis nebuvo geras, nes buvo letas, ir is esmes neatlikinejo jokiu veiksmu.
XEUS, jei skaitytu dbr sita foruma, valgytu savo zodzius, kad Dalip Singh (Great Khali) buvo nepalyginamai blogesnis uz Giant Gonzalez.
Jarge buvo zmogus su maziausiu moveset'u EVER, bet bent jau man asmeniskai vien jo presence buvo tikrai ispudina - jis turejo su savimi kazkokia aura (gal kitiems taip ir neatrodo), kurios neturi is tikro didesni moveset'a turintis Khali..
Zodziu reziumuojant - man jis buvo mistinis personazas, ir as sau leidau laikyti ji tokiu (t.y. negalvojau apie tai kad cia vaidyba ir pan), ko pasekoje jis man ilgam istrigo atmintyje.

Mire jis del diabeto, kuri turejo dar budamas WWF wrestleriu. Paskutiniais metais sveikata buvo stipriai suslubavusi, darydavosi daznai dializes..

Pridėtas failas(-ai)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Su visa pagarba jo seimai, nes kiekvieno zmogaus netektis, savaime suprantame, yra tragedija, ypac tokiame kukliame amziuje, bet, aisku, cia jokia netektis verslui. Zmogus turejo trumpa PW karjera, bet spejo uzdirbti geru pinigu freaksohw vaidmenyje ir, kaip matome Forto atveju, palikti santikinai didesni pedsaka versle, nei gal deretu. Siandienos wrestlingo gerbejams lengviausia butu ji paaiskinti kaip 90-uju pradzios The Great Khali, nes abu buvo panasiai pateikiami ir abu niekad nebuvo planojami kaip ME ligio zvaigzdes, bet verciau kaip ispudingas maistas tikroms zvaigzdems. Beje, verta pamineti, kad Jorge buvo tikras olimpietis, atstovaudamas Argentinos krepsinio komandai 1988 metu Olimpinese Zaidynese. Amzinas atilsis.

P.S. Jei kazkas galvoja, kad Zack Ryder turejo prasciausia apranga PW istorijoje (vienos kojos kelnes), reiskia tie zmones niekad nemate Giant Gonzales gear.

Vilkaviskis

Baltas diržas

• Išbaninti
  • 58 Pranešimai:
0
na man buvo ysimintiniausias wm9 under vs gonzales amžina atilsis

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0