Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2010-08-13, 19:51
Dar vienas buves WWE wrestleris mire:
PWInsider.com is reporting that former WWE star Lance Cade, real name Lance McNaught, has passed away at age 29. No details have been released concerning his death, but we will be sure to update this breaking story as more information becomes available.
Nors jis man nepatiko, bet gaila, kad gana jaunas mire, uzuojauta artimiesiem. Kokios jusu nuomones?
PWInsider.com is reporting that former WWE star Lance Cade, real name Lance McNaught, has passed away at age 29. No details have been released concerning his death, but we will be sure to update this breaking story as more information becomes available.
Nors jis man nepatiko, bet gaila, kad gana jaunas mire, uzuojauta artimiesiem. Kokios jusu nuomones?
2010-08-14, 14:39
Na gaila vaikino. Lance Cade & Trevor Murdoch buvo paliginamai neblogas tag teamas, kazkas svezesnio (nors, mano nuomone, Trevor buvo tos komandos zvaigzde) ir buvo apmaudu kaip viskas susikloste su ta komanda, t.y. gal jie ir turetu sioki toki tolimesni run'a kompanijoje, bet jos isarde, nes buvo planojama Lance stumti toliau i card'o virsu. Veliau isejo taip, kad creative, kaip daznai buna, "nieko jam neturejo" ir pasidave. Taigi isardimo aukoa buvo ne tik Trevor, bet ir Lance, nes neturejo nei tag team'o, nei anksciau planojamos vietos tarp upper midcarderiu. 29 metai. PW verslas yra kaip mesmale. Amzinas atilsis.
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0