Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

MIRKO CRO COP VS KEVIN RANDLEMAN

Temoje atsakymų: 3

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75

MIRKO CRO COP VS KEVIN RANDLEMAN

Nuotrauka

DATE: Balandzio 25, 2004

EVENT: PRIDE Total Elimination 2004

LENGTH: 8:03

SIZE: 57 MB

PRICE: 100 tasku

HOST: www.MegaUpload.com

NOTE:Pirmasis PRIDE Heavyweight Grand Prix 2004 etapas.Kevin Randleman-kovotojas pravardziuojamas monstru del savo atletiskumo,dideles jegos ir gresmingos isvaizdos.I PRIDE jis atkeliavo is UFC kur savo laiku buvo UFC sunkiasvoriu cempionas.Po pirmu 3 laimetu kovu PRIDE ringe i si turnyra amerikietis zengia su 2 pralaimejimais paskutinese kovose-Quinton'ui Jackson'ui ir Kazushi Sakurabai.Jo varzovas-kroatu striker'is Mirko ''CroCop'' Filipovic,kuris iki sios kovos PRIDE ringe is 12 kovu pralaimejo vos karta-Antonio Rodrigo Nogueirai kovoje del PRIDE Interim Heavyweight titulo.Per tas 12 kovu jis spejo iveikti tokius kovotojus kaip Igor Vovchanchyn,Kazushi Sakuraba,Heath Herring,Kazuyuki Fujita ir turejo lygiasias su Wanderlei Silva ir i kova eina kaip ryskus favoritas.Kovos nugaletojas gauna bilieta i ketvirtfinali.Prasom

DOWNLOAD: Norint gauti atsisiuntimo nuoroda spauskite zemiau mano profilio.Pirmame
lauke "Kiekis taškų, kurį norite pervesti" rasykite 100, o antrame lauke,
su pavadinimu "Už ką pervedate / Žinutė, kuri bus nusiųsta nariui":
Uz Mirko CroCop vs Kevin Randleman kova.

[*]FIGHT RESULT:
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2010-08-13, 17:18

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75
'MalioK' turbut meldesi,kad si kova niekad neatsidurtu nMo MMA kolekcijoje :lol:
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąDuncan, 2010-08-13, 19:54, pasakė:

'MalioK' turbut meldesi,kad si kova niekad neatsidurtu nMo MMA kolekcijoje ;)
Istikruju, ne. Tokios kovos manes nedirgina, nes cia turejome fluke ir zinau, kad Mirko "originaliai" atsiskaite uz si pralaimejima Shockwave sudetyje. Mane kurkas labiau slegia kovos kaip pries Junior dos Santos arba Gabriel Gonzaga, kur Cro Cop gavo ne tik pralaimejima, bet ir buvo dominuotas ir palauztas/knockoutuotas. Pavyzdziui del tu paciu prizasciu mane kurkas labiau slegia Brock Lesnar pasirodimas per UFC 116 nei per UFC 81, neziurint i tai, kad jis nugalejo Shane, bet pralaimejo Frankui :lol: "W" ir "L" nera viskas siame sporte.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2010-08-14, 15:43, pasakė:

Istikruju, ne. Tokios kovos manes nedirgina, nes cia turejome fluke ir zinau, kad Mirko "originaliai" atsiskaite uz si pralaimejima Shockwave sudetyje. Mane kurkas labiau slegia kovos kaip pries Junior dos Santos arba Gabriel Gonzaga, kur Cro Cop gavo ne tik pralaimejima, bet ir buvo dominuotas ir palauztas/knockoutuotas. Pavyzdziui del tu paciu prizasciu mane kurkas labiau slegia Brock Lesnar pasirodimas per UFC 116 nei per UFC 81, neziurint i tai, kad jis nugalejo Shane, bet pralaimejo Frankui :thumb: "W" ir "L" nera viskas siame sporte.

Na taip,bet bet kuriuo atveju man taip pat kaip Mirko fanui,tuo labiau kazkada ziurint si rengini dar nezinant rezultatu,matyti kaip zmogus kuris niekad nebuvo prisikiriamas prie MMA elito(net nepaisant fakto,kad jis buvo UFC cempionas-cempionu jis buvo tuomet kai UFC isgyveno "tamsiuosius amzius ir HW divizione buvo didziule skyle isejus Coleman ir Couture) ir niekad neturejo kazkokiu ypatingu striking skill'u,per 2 minutes pasiunte i knockdown'a Mirko ir ikale jo galva i grindis,bei ismete kroata is HW GP jau pirmame etape.Asmeniskai as buvau lengvai sokiruotas ir iki siol laikau sia Kevin pergale vienu didziausiu upset'u MMA istorijoje.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0