Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

DJ Kzkas

Temoje atsakymų: 3

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Mane labai užkabino Magix Music Maker, mano pacio gyvenimas yra nemazai susijes su muzika, tad pirmas DJ Kzkas gabalas:

http://www.failai.lt/pofxc42caln3/DJ_Kzkas...e_World.MP3.htm

Vertinkit, kritikuokit, komentuokit...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Iš pradžių jau atrodė, kad bus kažkas neblogo, bet paaiškėjo, kad pirmas blynas prisvilęs :) Pagarsėjimai - patylėjimai yra blogis, taip pat vietom toks jausmas, kad kompaktas striginėtų, kaip sumalta... Nežinau kokią žaliavą naudojai, bet man atrodo, kad tai, iš ko Tu tą mixą padarei skambėjo geriau...
Jei jau esi pasinešęs ant kūrybos, tai išbandyk eJay programėles, su jom elgtis labai lengva o paistreniravus galima gaut netgi ir gerų rezultatų ;)

Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0
DJ Kzkas jau turi ir savo facebook ČIA

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132