Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Mano reitingas: ****3/4 Vieta: Morristown, NJ Data: 2005.06.18 Event'as: ROH: Death Before Dishonor III Aprašymas: Iš tiesų vienas geriausių mano matytų mačų ir apskritai storylines per visą pro-wrestling'o istoriją. Tuomet Punk'as pasirašė sutartį su WWE ir tai turėjo būti jo paskutinis mačas ROH ringe. Mačas buvo iš ties puikiai atidirbtas, aftermath'e yra ir puikus CM Punk'o promo (kuris yra vienas geriausių promo kokius tik esu matęs). Mačą įdomiau žiūrėti nesusispolin'us, todėl per daug nepasakoju, tiesiog tai yra mačas iš serijos: pamatyti būtina. Formatas: AVI Dydis: 494 Mb Host'as:MegaUpload Link'as:ČIA