- Sveiki, mielieji, senokai nesimatėme aš nesikreipiau į jus jau nuo NME MOW išvakarių, išvakarių, kai aš užtikrinau, kad IC titulo kova man bus lengvas pasivaikščiojimas ir prieš laiką paskelbiau apie savo pergalę. Išaušus kovos dienai jūs visi galėjote įsitikinti, kad aš buvau absoliučiai teisus. Matote, šis titulas buvo proga man išlipti iš srutų duobės, kurioje murkdosi didesnioji NME imtynininkų dalis ir aš jokiu būdų negalėjau paleisti šios progos iš savo rankų, pažeminimas būtų kritęs ne tik ant mano, tačiau ir ant Tamsos bei mano žaviosios palydovės brangiausių man dalykų šiame pasaulyje, pečių, tai būtų buvę nedovanotina dabar gi aš stoviu aukščiau visų diletantų, menkystų ir smulkių vabzdžių, per mažų net kad galėtų būtų pagauti į Juodosios Našlės tinklą. Aš stoviu aukščiau jų, nes būtent čia ir yra mano vieta dominuojantis plėšrūnas nesigainioja vienišos gazelės jis puola jų būrį, kur vien savo pasirodymu gali sukelti paniką ir chaosą tūkstančiuose protų, tuo momentu visų tų niekingų sielų likimai atsiduria jo rankose ir tik jis gali nuspręsti kas gyvens, o kas taps jo pietumis. Ši pozicija yra palankiausia man, einant Amžinaisiais keliais ir šis titulas, - vaikinas mosteli į ant palydovės peties kabantį diržą, - leidžia ją užimti.
Tamsos valdovas kiek pavaikšto ringe nuleidęs galvą, kažką mąstydamas, tada vėl pakelia akis į žiūrovus, kurie su susidomėjimu klauso jo šnektos.
- Mano ir mano žaviosios draugės ambicijoms šiuo atveju atsiveria neribotos galimybės, kuriomis mes nedelsiame pasinaudoti šį procesą galėjote stebėti per pastaruosius Heat, kai mes, praktiškai net nepajudinę piršto, nusmukdėme į Tamsos gelmes penkias sielas, kaip aklos avys pasekusias mano disponuojamo titulo skleidžiamo spindesio link. Visų jų protuose dabar kero nusivylimo ir nevilties medžio šakos, pamažu brandinančios apatijos vaisius, ir tai, brangieji, man pavyko pasiekti minimaliomis sąnaudomis.
Vaikinas pasirąžo ir tęsia kalbą:
- Bet nesupraskite neteisingai, aš nesirengiu aptingti ar užmigti ant tariamos šlovės laurų ir nors nematau prasmės vėl žengti į ringą su kovotojais, kuriuos visapusiškai sutriuškinau daugybę kartų, tačiau šį kartą aš atleisiu Marcus Ulivieri už neapdairumą ir išskėstom rankom priimsiu šios savaitės kovą. Tebūnie tai lengva mankšta prieš svarbesnius įvykius. Lengvas parodomasis šou jūsų kraujo ištroškusiems protams, kurio, beje, šį kart daug negaliu pažadėti.
Lord of Darkness skėsteli rankomis ir atsidūsta.
- Na bet tiek to žinau, kad visi laukiate platesnių komentarų apie mano būsimą partnerį ir varžovus ir aš juos jums suteiksiu FnT, tikriausiai dabar mąstai, ar gali manimi pasitikėti šioje kovoje, ar apskritai kas nors gali pasitikėti Tamsos valdovu su jo demonais, chaosu ir neaiškiais tikslais. Ką gi, aš padovanosiu tau brangaus laiko ir atsakysiu taip, tu gali manimi pasitikėti, matai, tau aš turiu daug didesnių planų, apie kuriuos pakalbėti dar turėsime daugybę laiko, aš ruošiu tau kai ką ypatingo ir neturiu noro žaloti tavęs anksčiau laiko. Kas liečia mano priešininkus, David tu beviltiškas, Maniac neneigsiu, kad tu buvai arti tikslo, tačiau kartą nudobto šerno nėra prasmės vaikytis dar kartą.
Vaikinas apsižvalgo aplink salę.
- O jums visiems aš sakau iki pasimatymo per ateinantį Heat, per kurį Tamsos demonai vėl surengs chaotišką puotą, aukštesniojo nušvitimo vardan.
Tamsos valdovas numeta mikrofoną, paima savo draugę už rankos ir skambant muzikai jie abu palieka areną.