Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Bottom & Marcus Jamison vs. Mr.Hardcore & Sin

Temoje atsakymų: 5

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
  • 106 Pranešimai:
0
Skamba AFI - Miseria Cantare ir į ringą ateina Sin. Netempęs gumos klounas pradeda kalbėti:
-Pastaruoju metu buvo daug šurmulio dėl mano ir David Hartnett sąjungos. Girdėjau kai kurių kovotojų mintis, na ir daugelio jūsų,- Sin parodo į žiūrovus, sapaliones: „Sin ir David netinka vienas prie kito“, „keista komanda“, „nieko doro iš jūsų nesigaus“, „jūs per daug skirtingi, kad sugebėtumėte dirbti kartu“. Ir žinot ką? Aš jums pritariu. O TAIP. Mes esame skirtingi, mes „nesižiūrime“ kaip komanda. Bet aš ir David, esam velniškai talentingi ir dviem talentam kaip mes nereikia būti panašiems, kad tai ką darome ringe atliktume sėkmingai. Puikus to pavizdys yra praeitos savaitės Heat. Su mano psichologine parama David nugalėjo NME sunkiasvorių čempioną, žmogų iki tol nepatyrusį nė vieno pralaimėjimo – Bottom. Tai yra įrodymas, jog mes triumfuosime, tiek pavienėse kovose, tiek komandinėse varžybose. Klounas padaro pauzę, tada nusiima kepurę ir sviedžia ją į žiūrovus. Bet žiūrovai pasitaikė gana aršūs. Jie meta kepurę atgal į ringą. Sin nepatenkintas tokiu publikos elgesiu, pakelia kepurę ir vėl meta ją į tribūnas, tačiau netrukus kepurė vėl atsiduria ringe. Supratęs, kad su publika nepakovos klounas tęsia savo kalbą:
-Dabar norėčiau sugrįžti kelias savaites atgal, kai aš kovojau su Shadow ir kai „šešėlis“ mane nugalėjo. Turiu pripažinti, neįvertinau tavo galimybių. Nors abu mūsų susitikimus laimėjai, gana kontraversiškai, bet vis dėl to tu, John‘ai, laimėjai. O nugalėti mane tikrai yra nelengva. Todėl sveikinu tave, bei noriu perspėti kitus kovotojus, kad pasisaugotų, nes ką jau ką, bet „pavogti“ pergales tu tikrai moki. Sin veidas surimtėja. Tarp mūsų dar ne viskas baigta ir kai tik susidorosiu su nesenai iškilusiomis problemomis...Klounas pasidaro liūdnas. Tuomet atsirevanšuosiu su kaupu. Sin išspiria kepurę iš ringo.
-Kalbant apie problemas, pastaruoju metu jų vis daugėja. Darosi sunku susikaupti, naktimis nebemiegu, dinginėja atmintis... Visa tai tęsiasi jau kelias savaites. Ir pradedu manyti, kad galbūt man reikia... Sin papurto galvą
-Na, nesvarbu, visgi ne to čia atėjau. Atėjau, kad pakalbėčiau apie artėjančia kovą. Aš ir buvęs mano priešininkas Mr.Hardcore kovosime su dviem būsimais mano priešininkais, per Shockwave – Bottom ir Marcus Jamison. Visgi turiu didelių abejonių dėl šios kovos. Visų pirmą Bottom ir MJ jau yra kovoję kartu, kaip komanda ir jiems sekėsi visai neblogai. O visų antra aš nemėgstu Mr.Hardcore ir neabejoju, kad jis nemėgsta manęs. Nepaisant to mano tikslas bus sužaloti Bottom arba MJ, o ne tave Mr.Hardcore ir sprendžiant pagal kelis pastaruosius Heat, tu nori sunaikinti MJ, todėl siūlau vienam vakarui pamiršti tarpusavio nesutarimus ir susivienyti dėl, iš dalies, bendro tikslo.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Arenoje nuskamba Bloodhound Gang UHN TISS UHN TISS UHN TISS Baby. Įeina Bottom. Jam ant kairiojo peties, kaip jau įprasta, NME HW titulas, o dešiniojoje rankoje mikrofonas. Įlipa į ringą ir prakalba:

- Taigi, klaune, pagaliau gauname susitikti akis į akį. Na, jei ne kovoje, tai vis tiek ringe. O tu, matau, -Palenkia galvą ir nužvelgia Sin nuo galvos iki kojų kelis kartus,- žmogus prie meno. Gal kartais būsi šokėjas, dainininkas, ar koks tai kitos srities atlikėjas ir čia tamstos sceninė apranga? O gal čia tiesiog naujausios šių laikų mados, kurias nebe man suprasti? Ne, supratau, tu esi, kaip čia jie vadinami... Mulatas! Senai senai, vieną vakarą, tavo mama būdama jauna ir ieškodama naujų gyvenimo įspūdžių, susipažino su juodaodžiu, būsimu tavo tėveliu, ir štai šitaip, Sin buvo pradėtas. Dažniausiai tokie vaikai būna šviesiai rudi, tačiau tu buvai išimtis, ir gavaisi kategoriškai pusiau baltaodis, pusiau juodaodis. Heh, kaži kaip reagavo daktarai, išvydę tokį margutį. -Dalis fanų nusijuokia.
- Bet matai kame bėda, Sin, tai kad per Shockwave, mūsų kovos pabaigą bus galima įvardyti kaip Michael'o Jackson'o dainos pavadinimą, „Black or White“. Tai reikštų, kad arba laimės aš, baltaodis grynaveislis Lietuvis, arba Marcus Jamison, imigrantas juodaodis. Ir deja nebus versijos „Black and White“, kas tiktų tau. Tėra viena galima pabaiga. Ir ne, ne tokia, kokia įvyko... -Bottom atsidūsta ir nuleidęs galvą pakraipo ją. -per paskutinįjį Heat. Jei kas pamiršote, kas tądien įvyko, leiskite man priminti. Akys į ekraną! -Jame rodoma vaizdo medžiaga iš Main Event'o pabaigos:

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-09-06, 21:48, pasakė:

[center]
Spoiler'is
Vaizdas išsijungia. Per salę nudunda stiprūs boo'inimai.
- Ech, skaudu žiūrėti. Bottom! NME Pasaulio Sunkiasvorių titulo nešiotojas! Žmogus, lig šiol po NME grįžimo neturėjęs pralaimėjimo, štai jį gavo! Ir tam prireikė tik penkių smūgių kėde ir pusaklio teisėjo. Kaip baisu, kaip baisu... Gerai, baigiam bajerius. Deividai, džiaukis šia pergale, jei tau nuo to geriau. Tačiau žinok, kad tas chaosas manęs nepaveikė. Jokios "psichologinės persvaros" nei tu, nei Sin, nei MJ neturite. Mano koja buvo ant virvės prieš nusileidžiant teisėjo trečiam rankos sumušimui, tuo ir viskas baigiasi. Aš savo galvos dėl šios smulkmenos nepūdysiu ir negalvosiu apie tai kaip kvailelis, nes taip tik padėčiau savo būsimiems priešininkams. Šį Heat vėl teks stoti į vieną ringo pusę kartu su MJ, tačiau man dabar tai nebesvarbu. Asmeninė patirtis jau įspraudė į galvą teoriją, kad komandos yra tik naivuoliams. Kiekvienas geras pro-wrestler'is žino, kad šiame versle gali arba turėti draugų, arba kažko pasiekti. Draugai yra laikina, save turi visą gyvenimą. Taip, draugų turėjimas dažnai gali praversti pasiekti pergalę, ala Rugsėjo 6d. Heat, bet visa tai tėra laiko klausimas, kada tas žmogus tvos kėde tau per pakaušį. Pažiūrėkite kad ir į Jason Speed ir Clue ar Damane ir Šeškių. Tas pats laukia ir Highwayman'o, jei jis nebus protingesnis ir neaplenks senojo Pyzdeškiaus, jį pavesdamas pirmas. Juk net kiek yra atvejų, kai pradžioje į federaciją įstoja broliai kaip komanda, siekdami komandinių titulų ir draugiškos pergalės. O štai nepajunti, kaip po vos kelerių metų psichologinis, fizinis spaudimas ir savanaudiškas ir žvėriškas aukso troškulys šeimą perplėšia pusiau. Atsiprašau visų NME komandų, besiklausančių manęs dabar, tačiau aš tik vardyju faktus...
Todėl, Sin, jei nori ruošk savo karinius dažus ir eik į Shockwave geriausios formos, pasitikėdamas ir naudodamasis Hartnett'u laimėti, tačiau pirma pagalvok: Kodėl svetimas žmogus kaip David turėtų padėti TAU laimėti pagrindinį titulą. Taip, jis pateisina, kad jis taikosi į Tarpžemyninį titulą, tačiau jis tik pučia miglą. Su laiku, jis nebenorės nusileisti ir per didelis pasitikėjimas savimi paims tą lemiamą kėdę į rankas ir paliks tavo galvoje riebų randą. Ir jis tau ilgai atmins, koks buvai naivus ir per daug draugiškas kitiems ne vietoje.
MJ,... Manau tu pasiruošęs.

- Bottom dar kart rimtai pažiūri į Sin ir palieka areną.
Nuotrauka

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0
Uzgroja Eminem - Beautiful ir i arena linksmai sau izingsniuoja Marcus Jamison. Atrodo jis gan pasitikintis savimi: jo veida puosia sypsena, platus zingsniai ir tvirta eisana byloja, kad jis absoliuciai nieko nebijo. Gan greitai MJ pasiekia ringa ir ilipa ten, taciau kazkodel apsisuka ir viltingai paziuri i kelia kuriuo katik atejo. Betkoks laukimas bergzdzias, niekas nevyksta. Rodos Marcus tikejosi isvysti Bottom, taciau si karta ju keliai apsilenke. MJ numoja ranka ir atsisuka i zmogu stovinti ringe - Sin. Negaisdamas daugiau savo brangaus laiko Marcusas is kisenes issitraukia mikrofona ir pradeda savo 'pasirodymo' dali...

- Kad tave kur, kloune. Mano sveikinimai tau. Supranti, pabegti is armijos sunku, bet tai jau buvo padaryta anksciau. Pabegti is kalejimo dar sunkiau, bet velgi, zmonija jau buvo to liudininkais. Taciau pabegti is cirko... Stai cia i istorija ir ieini tu. Tai kazkas girtino, ir man dar negirdeto. Nors tu viesai nieko neskelbi apie savo niuria praeiti, as sianakt pabusiu tavo atstovu spaudai. Taigi, pries jusu visu placiai atmerktas akis dabar stovi ponas Sin - liudnasis klaunas. Ach, ta ironija. Klounai juk turetu buti linksmi ir dar linksminti kitus (ir gal tiktais laisvalaikiu gasdinti vaikus). Taciau tu, mano drauge, nesugebejai pralinksminti nei saves paties, nei ko kito, ir visas dienas ir naktis broveisi i vaiku kosmarus, kaip tas piktasis klounas, kuris nakti stovi uz lango. But have no fear, Marcus is here! Manyciau atejo metas uzbaigti sita 'klouniska kosmara'. Juk tavo zmones pasigedo taves. Taip, tavo cirkas subure paieskos komanda, kuri dabar iesko taves. Pameni ta barzdota moteri su kuria praleidai tiek daug isimintinu vakaru? O ta neuzauga, kuris jums abiems tikrai nebudavo kaip suniui trecia koja? Gerai, kad bent jusu cirko stipruolis neisijungdavo i jusu nesvarius zaidimus. Ir visi iki vieno uoliai iesko taves. Juk kaip tavo cirkas isgyvens be tokio multifunkcinio zmogaus kaip tu? Pripazink, tu buvai ir klounas, ir cirko isgama - freak.
Taigi, kai tavo praeitis tapo aiskesne, metas pakalbeti apie tavo ateiti. Kaip nekeista, ji man dar ryskesne uz praeiti. Galiu truputi pavaidinti aiskiaregi - tu pralaimesi sioje kovoje. Paprasta. Nori dar? Pralaimesi ir per ShockWave. Deja, bet toliau viskas labai miglota, nes niekam neaisku kas is taves liks, kai mes su Bottomu sudorosim tave kaip koks storulis sudoroja McDonalds sumustini. Zinai ka, mielai skirciau tau daugiau laiko, taciau nenoriu nieko suvimdyti tiek ilgai kalbedamas apie tave. Tad pagailekim zmoniu skrandziu turinio, taip?
Pereinam prie tavo komandos 'draugo' ir mano naujausio priesininko - Misterio Hardcore. As visdar negaliu atsistebeti kokia jusu komanda ekscentriska. Sin, aka liudnasis klounas, ir ekstremalu karalius-narkotiku rukalius kovoja petis i peti. Ant popieriaus visai tai atrodo neblogai. Gal netgi, kaip cia pasakius, viltingai. Taciau jusu komanda nepasirodys gerai. Nepasirodys taip sakant ir 'puse velnio'. Nes jus kovosite pries du piktus sunsnukius, kurie nepagailes jusu sumautu veidu. Tad jau galite pradeti mestis plastinei operacijai, nes po visos sito jus atrodysite kaip... * Marcus isispoksoja i Sin ir issiziojes zada kazka sakyti * Na, bent jau misteris hardcore po visos sito atrodys sumautai. Gaila, bet betkokios veido traumos Sin atveju tik pagerintu bendra vaizda. Taigi, mano patarimai jums abiems, sin ir hardcore - meskite sita sporta. Apsigyvenkite kartu. Nors ir sunkmetis, taciau tokie zmones kaip jus tikrai visada sudurs gala su galu. * MJ palaukia kol zmones 'pagaus' bajeri :) *
Taigi, galit galvas krapstyti kol viska apmastysit. Galit viska bandyti kol nebusit patvarkyti. Man tik idomu ar kuris nors is jusu turi statybininko salma, nes zadu nurauti visa sumauta stoga. And you can't do a damn thing about it !

Šį pranešimą redagavo Infest: 2009-09-12, 20:32

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
[center]Be jokiu ceremoniju pasirodo Mr.Hardcore, su kede ir mikrafonu rankuose, jis nueina i ringo vidury pastato kede, atsiseda ir pradeda kalbeti:

- Taigi, taigi ka mes cia turime du priesus vienoje komandoje. Sia savaite ivyks kova MJ ir Bottom pries Mr.Hardcore su Sin. Atrodo viskas bus lygu, taciau gali pasirodyti ir taip, kad kova taps 3 pries 1 ir MJ bus kvailio vietoje. Galbut tu svajoji apie pergales siame mace, bet kokios gali buti kalbos apie pergale? MJ tu turesi netik stebeti musu su Sin veiksmus, bet ir ziureti savo nugara, nes tave gali papjauti Bottom. Kol jus su Bottom pesites as pasieksiu savo, kaip sakoma kol du pesasi trecias laimi. As jau pasejau savo blogio sekla siame ringe. Ana savaite pries musu kova as jau turejau plana, plana kaip dabaigti tave, taip galbut as ir pralaimejau, taciau svarbu laimeti ne musi, o visa kara. As jau pradedu igyvendint tavo karjeros uzbaigimo plana. Tu nesi vertas buti sios lygos cempionu. Manau, kad apejus visa sia arena ir apklausus visuos siuos arogantiskus zmones.

Arena saukia: BOOOOOO!!! Bet Mr.Hardcore nekreipia i tai demesio ir tesia:

- Kaip sakiau, as ir tikriausiai daugelis is sios arenos pasakytu, kad tu MJ gyveni, gyveni savo gyvenima ir supranti, kad tu turi pasiekimu, bet neturi garbes, tu viska pasiekdavai sukciaudamas, tu supranti, kad esi uzdaras ir neturi draugu, tavo likimas yra tik vienas pralaimeti man ir baigti savo dieneles seneliu prieglaudoj. Galbut tu ir manai, kad dar laukia daug linksmu akimirku, geru patyrimu ir pns., bet tu padarei labai didele klaida stojas man skersai kelio, taip galbut as tavo akyse ir esu dar vienas lengvas grobis, taciau savyje as matau dar daug galinti pasiekti, jauna pergaliu ir sloves trokstanti vaikina, man dar viskas pries aki, o tau kaip cia pasakius. Kas atsitinka, kai pele pakliuna i spastus? BOOM! Ir tu zluges, taves laukia ne kas kitas, o ziurkes likimas. Tarkim iki susitinkant su manimi tau budavo grazi, giedra diena, taciau kas liks po manes? Tamsi, niuri naktis.

Mr.Hardcore nusisypso:

- Taves laukia daug neramiu naktu. Daugelis tavo macu buvo tau parankus, del ju tu vis populiaredavai, taciau sis konfliktas tau bus labai neparankus. Tu patirsi labai dideli fiasko. Tavo istorija baigta, o su ja ir visos tavo viltys.

Mr.Hardcore atsisuka i Bottom ir sako:

- Tu esi isties puikus kovotojas, man garbe su tavimi buti ringe, taciau zinok MJ mano ir jeigu kisies tu smarkiai nudegsi. As dedu ranka prie sirdies ir sakau, MJ tau nekels jokiu rupesciu, tad tvarkyk savo reikalus ir nesikisk i manuosius.

Mr.Hardcore atsisuka i Sin ir sako:

- Taip, tu teisus as taves nemegstu, taciau kol musu interesai bendri as padesiu tau, tu padesi man. MJ mano priesas, jis taipat ir tavo priesininkas, tad reiskias as prieso priesui draugas. Kol musu tikslai bendri mes draugai, bet kai pasalinsiu MJ, nenustebk jeigu tu busi kitas mano sarase, visdelto as siekiu to pacio World Heavyweight titulo.

- Marcus Jamison tavo dienos suskaiciuotos, mano pergale bus labai saldi, o tavasis pralaimejimas kartesnis nei gali isivaizduoti.

Titantrone rodomas kapas, o ant jo uzrasas:

Spoiler'is

Atsiprasau Sin ir bookeriu, kad tokia prastoka kalba, bet siandien visai mintys i galva nelenda.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Citata

Atsiprasau Sin ir bookeriu, kad tokia prastoka kalba, bet siandien visai mintys i galva nelenda.

Ne į temą
Nereikia taip savęs nuvertinti. Kalba gera :)

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-09-12, 23:09

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
  • 106 Pranešimai:
0
-Bottom, tu esi NME sunkiasvorių čempionas ir turėtum būti pavyzdys visiems rosterio kovotojams, arenoje susirinkusiams, bei prie televizoriu sėdintiems fanams. Bet vietoj to, tu pasirodai, kaip visiškas juokdarys. Bandai nevykusiai juokauti apie mano aprangą, o tas palyginimas su mulatu išviso iš dangaus ištrauktas. Klounas atsisuka į MJ.
-O tu... kuri kažkokias pasakas apie cirką, iš lempos trauki savo išgalvotus faktus apie mano praeitį ir dar bandai visą tai pateikti juoko forma? Jūs abu mane labai smarkiai nuvylėte. Galvojau kad per Shockwave kovosiu su dviem didžiais kovotojais, o ištiesų tegausiu du juokdarius. Sin nusivylęs papurto galva ir nusisukęs nuo MJ kalba toliau:
-Visų pirmą su cirku neturiu nieko bendro. Klouno apranga : rūbai, veido dažai, skirta tam, kad pašiepčiau šių žmonių idealus, pabrėščiau visuomenės degradavimo lygį. Šie rūbai skirti, tam kad parodytų tikruosius žmonių veidus ir savo darbą, klouno apdaras, daro – Bottom ir MJ iš tikro yra paprasčiausi klounai, kurie tik laimingų atsitiktinumų dėka iškilo taip aukštai. Ironiška, kad žmones juokina Bottom ir MJ, o ne aš. Ironiška ir šiek tiek liūdna, nes šitie tamsuoliai, nesupranta tiesios kuri yra šveičiama jiems į veidą ir toliau palaiko „šviesos ir pergalės“ karius. Arenoje susirinkę žmones staugia, jie nepatenkinti.
-Visų antra čia yra pro wrestlingas ir jei jums atrodo juokinga kitų žmonių apranga, jų gyvenimo būdas ar dar velniai žino kas, tai jum čia ne vieta. Keliaukite į MMA, jeigu esate tokie, „no bullshit, kick ass, super hero, batista & cena“ geriečiai. Sin vėl pasisuka link MJ
-Jeigu tu ir tavo partneris per šios savaitės Heat būsite tokie pat juokdariai, kaip ir šiandien, tai apie pergale galite pamiršti. Tiek aš tiek Mr.Hardcore, mes abu esame pasiruošę iškaršti jums kailius. Kai ateidamas čia turėjau abejonių dėl pergalės, tai išeidamas esu tikras, kad laimėsime. Beto nepamirškite vieno svarbaus faktoriaus, David Hartnett, bus mano pusėje ir galbūt Shadow bus Mr. Hardcore pusėje, todėl jūs linksmieji šunyčiai būsite laimingi jei sveiki sugrįšite namo.
Sin įsikiša mikrofoną į kišenę ir palieką areną.

Ne į temą
P.S. Kzkas gera kalba nestumk, čia aš turėčiau atsiprašinėti, nes kompas vis dar taisomas ir kalbas tenka rašyti kitokiais būdais :/ Taigi sorry kalbų kokybė turėtu pagerėti jau kita savaite, bent jau sakė kad sutaisys pc kita sav.:)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0