Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ar tai iliuzija?

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje nėra atsakymų

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Užgroja „Perfect Insanity“. Ant rampos pasipila dūmai, o tuoj pat jų gausą perskrodžia The Chain. Apsižvalgęs, jis tvirtais žingsniais žengia prie ringo. Įlipa, ir apsuka ratą žvelgdamas aplink.
Iš tiesų aš buvau stipriai pamalonintas, kad Marcus Uliveri taip gražiai pasitiko mane sugrįžtantį atgal į šį ringą po nelemtos traumos kuri sukėlė man daug sielvarto. Tiesa, to man nereikėjo, tačiau kas buvo tas pražuvo ir dabar aš vėl čia. Išsigydęs kaklo traumą kurią gavau mače, tame pačiame nulėmusiame kovotoją keliaujantį į didįjį renginį Masters of WAR II, vėl žengiu į šį NME ringą, ir grįžtu vėl kovoti, vėl triumfuoti. Manęs nesulaikys nei jūsų švilpimas, nei kitų manęs nurašymas jau pirmąją dieną. Tikrai ne, tik ne tai. Pirmąją auką sutiksiu jau šį sekmadienį, ir tai bus dar vienas išsigimėlis save pasivadinęs The Shadow. Kitaip tariant Šešėlis, neatskleidžiantis savo asmenybės žmogėnas. Į jį per daug dėmesio ir neverta skirti. Ką jis man padarys? Įtrauks į tą savo apgailėtiną šešėlį kuriame praleidžia visą gyvenimą, nesirodo žmonėms ir tiki, jog jis vienas protingas, o kiti visiški kvailiai? Dar prieš traumą pasakojau, kiek daug keistų išsigimėlių atsivilko į šią federaciją. Jie visi nori kautis, jie visi nori laimėti, įrodyti savo, tapti čempionais. Ne visiems tai lemta padaryti. Bet vienas yra – Lord of Darkness.
Chain‘o žvilgsnis ir mina ištarus šį vardą pasikeičia ir jis su panieka žiopso kažkur į grindis.
Jis, jis yra kažkuo išskirtinis, nors yra toks pats Freak‘as kaip ir kiti, bet turi diržą. Prestižinį NME Intercontinental diržą. Ir tai mane glumina. Aš neįsivaizduoju kas tai gali būti. Žmogus save vadina „Tamsos valdovu“, ir kai kurie kalba, jog tai antgamtinės galios. Būtent dėl jo jis turi titulą... Na, neatmetu ir šios galimybės, nors netikiu pigiais fokusininkų triukais ar bet kokia magija, ar stebuklingomis galiomis. Man koktu, kaip maži vaikai renkasi į Hario Poterio premjeras kilometrinėmis eilėmis, o paskui dar dalinasi įspūdžiais ir tiki, kad tai iš tikrųjų gali egzistuoti. „Fact or Fiction“ – „Tikrovė ar prasimanymas“? Aš teigiu kitaip, „Čempiono diržas ar iliuzija?“, taip... LOD turimas diržas greit taps tik paprasčiausia iliuzija. Ir jam, dienos ant peties turint Tarpžemyniniu čempiono titulą, prabėgs taip greitai, kaip prabėga gražus sapnas. Galbūt, tą sapną užbaigsiu ir aš pats. O galbūt aš tik padėsiu jį užbaigti kam nors, kas man pasirodys to vertas.
Atsisuka į kitą arenos pusę, ir vėl pradeda:
Šiaip ar taip, grįžkime prie šios savaitės oponento – Shadow. Jis aiškiai dar neturi tokios galios kaip Lord of Darkness, ir jis tos galios tikrai neturės. Ne vien aš prisidėsiu sužlugdydamas šį išsigimėlį. Manau sutiksiu bent kelis šalininkus, kurie savaitė iš savaitės pasikeisdami galabys šį keistuolį, kol galiausiai jam neliks nieko kito kaip pasitraukti iš šios federacijos dėl sielvarto kurį sukėlė visi pralaimėjimai, nesėkmės, pažeminimai. Bet su tokiais reikia elgtis gan atsargiai. Kad tik vėliau nepasikviestų savo sektos draugų, gal jie padės jam atkeršyti.
Bando nuslėpti šypseną palenkdamas galvą, tačiau jam nepavyksta. Po kelių akimirkų susitvardo, ir pakėlęs galvą laukia varžovo atsako.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0