Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

As Pasiruoses

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje nėra atsakymų

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
AJ isbega is uzkulisiu ir atsistoja ant rampos ,susunka "BOOM" ir greitai pradeti begti ir ringa,o tuo metu aplinkui saudo zali fejerverkai,persokes virves ir ilipes i ringa jis sugniauztus kumscius virs galvos ir kai atleidzia aplink ringa sauna dar viena serija zaliu fejerverku.
(Fanai sturike,tyliai kalbasi ir klausineja "Kas cia per vienas?")
Sveiki ,Sveiki,Tikriausiai mane pazystate ar ,ne? Ne sakote? Ha,na jus teisus jus mane nepazystate...Tikriausiai reikia pristatyti.As esu atomic j,nauja NME zvaigzde.Man 19metu,esu uzbaiges 3wrestlingo mokyklas.Mano ugis 186cm,o svoris 92kg ir...ahm palaukite. (Prieina prie komentatoriu stalo ,pasiknisa popieriuose ir galiausiai istraukia kazkokia lenta su lapukais,ir pradeda ja vartyti) Ne..visdar ne..ne cia...O,Bingo! Taigi esu NME zvaigzde lygiai 1menesi ir 29dienas.Ilgokai ar ne? Bet keista kodel jus manes nepazystate? Leiskite atspesiu...Gal todel ,kad neturejau dar nei vienos kovos ir isviso i nme ringa iseinu pirma karta! Hmm,man tai nepatinka...reikia kazka daryti...O! Sugalvojau (Islipa is ringo ir is po ringo issitraukia kede,ir nuneses ja i ringa pastato) As tiesiog prisesiu ir palauksiu...velnias,dar kai ka uzmirsau (Vel islipa is ringo ,paema dar viena kede ir pastato ja ringe) Stai dvi kedes,as prisesiu ant vienos ir lauksiu kol ateis GM,prises ant kitos kedes ir duos man kova ,kad galeciau pradeti traiskyti kitas NME "zvaigzdes" O zinoma jei kokia NME "zvaigzde" nori man mesti issuki ,tai as taip pat laukiu ir tokiu pasiulymu,tik pasakykit ir antroji kede skris jums i marmuze kaip zenklas,kad as sutinku. (AJ ramiai sedi ant kedes laukdamas,fanai visdar atrodo sutrike)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0