Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Unbroken's Open Challenge

Temoje atsakymų: 19

Apklausa: Darbo Tema (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kokia tema šiame turnyre norite kurti darbą?

1. Pro-Wrestling (5 balsai(-ų) [35.71%])

Balso procentinis santykis: 35.71%

2. MMA (3 balsai(-ų) [21.43%])

Balso procentinis santykis: 21.43%

3. Krepšinis (4 balsai(-ų) [28.57%])

Balso procentinis santykis: 28.57%

4. Futbolas (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

5. Muzika (2 balsai(-ų) [14.29%])

Balso procentinis santykis: 14.29%

6. Kita (post'e parašykite kokia tema) (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

Balsuoti

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Kovoje dalyvaus visi norintys t.y. tie kurie užsiregistruos. Kad būtų įdomiau, visi kurie dalyvauja pastato po 100 pts. Bus prizai (kokie paaiškės, kai jau bus surinktas "prizų fondas"). Sumos tik simboliškos. Užsiregistravimui rašykite šitoj temoj ir taškus perveskit man :). Dalyviams balsuoti už darbus bus būtina (neprabalsavus dalyvio darbas bus diskvalifikuojamas), registracija vyks TIK ŠIANDIEN iki 00.00. Darbams padaryti planuoju 2/3 dienas, balsavimas bus paskelbtas tada, kai baigsis darbams kurti duotas laikas.

Dalyviai:
XxX Unbroken XxX
Nervas
Infest
BoXiX

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-08-26, 13:28

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
I'm IN! :)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0
Dalyvausiu.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
In! Seniai norejau Unbroken atspardyt subine uz tenta pralaimejima :)\

Prabalsavau uz MMA, kazkas naujo.

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-08-26, 12:44

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Hm... Kadangi PW ir krepšinis surinko lygiai balsų, todėl kurį iš jų darysim nuspręsiu aš (H) . Kadangi greit įvyks Europos Krepšinio Čempionatas, todėl to garbei darom su pro-wrestling'u :D. Paprasčiausiai tai yra PW forumas, todėl PW laipteliu aukščiau už krepšinį. Nepasitenkinimas į PM. Tai va, klausykit įdėmiai:

Tema: Pro-Wrestling
Potemė: Sig'as su singles wrestler'iu
Dydis: Pasirinkite patys
Data: Iki šio penktadienio 24:00
Prizai: 1 vieta: 250 pts, 2 vieta 100 pts, 3 vieta 50 pts.

SĖKMĖS (H)

EDIT: Pakeičiau truputį

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-08-27, 08:26

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
1:
Nuotrauka
2:
Nuotrauka
3:
Nuotrauka
4:
Nuotrauka

Kovos dalyviams balsuoti būtina (už save žinoma draudžiama), neprabalsavus, darbas bus diskvalifikuojamas, nebent bus rimta priežastis kodėl negali prabalsuot (pvz. visą šią dieną (nuo balsavimo pradžios paskelbimo iki 24h) buvo išvažiavęs). Vienas žmogus turi vieną balsą. Balsas be balsų skaičiaus ir komentarų nebus užskaitomas. Pavyzdį kaip balsuoti imkite iš esančio apačioje (mano balsavimo). Balsavimo pabaiga: Iki šeštadienio 00.00 h.

-------------------------------------------------------------------

1 - 0
2 - 1
3 - 0
4 - 0

Pirmas darbas man nepatiko, spalvos buvo priderintos, tačiau bg prastai įgyvendintas. Ranka atrodo kaip iš kažkur kitur paimta ir priklijuota, švisos ant render'io netiko. Antras irgi ne iš geriausių, bet man labiausiai patiko, tekstas ne iki galo įblend'intas, pats darbas kažkoks nuobodokas. Trečias darbas buvo gana gražus, bet už jį nebalsavau, nes kažkoks keistas lightning'as, Shelley render'is nedera, rėmas netinka. Na, o ketvirtas būtų įdomus, jei būtų tie C4D įdomiai priderinti ir tekstas, nes dabar atrodo lyg viskas būtų užmesta ant viršaus.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-08-29, 08:29

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Patiko pirmas ir ketvirtas darbai. Antras ir trecias man visiskai nepatiko, nes yra blankus, prastai suderintos ir siaip prastos spalvos ir prasti uzrasai. Atrodytu, kad tas pats zmogus juos butu dares. Pirmas darbas man siaip patiko, gana gerai suderintos spalvos tarp backgroundo ir Jeffo veido dazu, tik kazko sitam darbui truko, todel mano balsas keliauja uz ketvirtaji. Gal spalvos jame ir nebuvo labai gerai suderintos, bet darbas buvo ryskus, nepersistengta su efektais, geras tekstas. Manau kad cia nervo darbas

1 - 0
2 - 1
3 - 0
4 - 1

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Man labai patiko antrasis ir trečiasis. 1 darbe nepatiko ant Jeff'o veido tie kleckai keli. Ir virsuj borderis pixeliu per zemai. 2 labai patiko, bet vien dėl teksto nenoriu balsuoti už jį. Truputį per didelis. 3 darbui atiteko balsas. Man viskas labai gražiai tiko ta geltona spalva prie teksto gal jei nebūtų tokia ryški būt dar geriau. Bet vis vien. O 4 dabar tai... Sucks... Atrodo užmesta C4D ant rankos ir viskas. Didžiausia nesąmonė kokią kadanors mačiau.

1 - 0
2 - 1
3 - 1
4 - 1

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13
Rinkausi is pirmu 3, jie pasirode verti vienas kito. Na ketvirtas darbas tikrai zemesnio lygio pasirode. Rinkausi 3. Jis man pasirode graziausias. Grazios ir paprastos spalvos.

1 - 0
2 - 1
3 - 2
4 - 1

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Patiko pirmasis darbas. Viskas ciki piki. Antrajame kazkaip nesiziuri. Kaip Walleris sake, blankus ;) Trecias irgi kazkoks. Man norisi spalvu, spalvu daug ryskiu, margu spalvu :) O ketvirtas tai net nezinau, nelabai tiesiog ziurisi ;)

1 - 1
2 - 1
3 - 2
4 - 1

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
1 - 1
2 - 2
3 - 2
4 - 1

Kas per..? Galvojau antras darbas i vienus vartus eis ;).
Pirmas darbas no comment sudas, treciam ant rankoks kazkoks kleckas uzmestas is kurio net sviesa neina. 4 isvis neapgavau.
PS. Unbroken reikejo det ta su Nitro, butum pergale pasiemes ;).

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-08-29, 11:54

Nuotrauka

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0
1 - 2
2 - 2
3 - 2
4 - 1

Na, as balsuoju uz pirmaji darba, man jis visai neblogas.. Geros spalvos, neblogi efektai, nors ju imo ir truksta. Antrame truksta ryskumo, plius tekstas toks love/hate. Treciame dar labiau truksta ryskumo, efektai gal ir butu neblogi, bet viskas ziurisi kaip pro migla ;) Ketvirtasis darbas tikrai atsilieka nuo pirmojo trejeto, imo nepavyko jo realizuot.

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
  • 643 Pranešimai:
0
1 - 3
2 - 2
3 - 2
4 - 1

Tik pamačiau 1 darbą - iškart sau pasakiau, kad votinu už jį.
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Balsuoju uz darba #4. Tiesiog man patinka, kai aiskiai pavaizduotas zmogus, o ne susiliejes su migla taip, kad butu vos matomas. 1 ir 2 darbai man isvis nesiziuri, o trecias butu antroje vietoje pagal mane, gal jei labiau butu isryskintas Shelley ir tekstas. Tie renderiai ketvirtajame gal kiek ir neitema, taciau isiziurejus idomiai pasimato, jog jie tarsi islenda is Punk'o tatuiruociu ir bent jau man graziai apipavidalina jo ranka.

1 - 3
2 - 3
3 - 2
4 - 2

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Balsuoju už #1 nes gražiausiai viskas derinas ir labiausiai krenta į akį. Antrame imo tekstas netinka, 3-ias per daug blankus, o 4-am išvis nesuprantu kas ten norėta padaryt.

1 - 4
2 - 3
3 - 2
4 - 2

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
3 ir 4 darbai prastoki. Teko rinktis is 1 ir 2, bet visgi 1 pasirode grazenis.

1 - 5
2 - 3
3 - 2
4 - 2

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Hehe, pirma vieta.
Where`s my cookies?:)

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-08-30, 15:15

Nuotrauka

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0
Na va, sumokejau 100 tasku, 100 ir atgausiu uz antra vieta :) Biski didesnius statymus reikejo parinkt. O kaip isrinksim kas trecias? Abu po 2 balsus gavo.

Šį pranešimą redagavo Infest: 2009-08-30, 16:30

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

Rodyti pranešimąInfest, 2009-08-30, 17:29, pasakė:

Na va, sumokejau 100 tasku, 100 ir atgausiu uz antra vieta :) Biski didesnius statymus reikejo parinkt. O kaip isrinksim kas trecias? Abu po 2 balsus gavo.

Ne į temą
Laukiam Bottom :)

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Ne į temą
Neitema visiskai pavarei

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0