Didžiajame ekrane rodomas vienas iš operatorių.
Spoiler'is
Jis sėdi prie gana masyvaus kompiuterio ir karštligiškai spaudo klaviatūros mygtukus. Rodomas vaizdas kompiuterio ekrane:
- Atleiskite, bet reikės palaukti dar savaitę.
Didžiajame ekrane pasirodo NME logotipas, į viršų šauna fejerverkai, ir šou prasideda.
Spoiler'is
Tada vėl rodomas operatorius. Jis pasisuka į kamerą ir skėsteli rankomis.- Atleiskite, bet reikės palaukti dar savaitę.
Didžiajame ekrane pasirodo NME logotipas, į viršų šauna fejerverkai, ir šou prasideda.
Spoiler'is
Arenoje skamba Felicita, ir į ją žengia NME GM Marcus Ulivieri. Tvirtu žingsniu, šypsodamasis ir žvalgydamasis jis eina lik ringo. Jo rankoje mikrofonas. Marcus įlipa į ringą ir nužingsniavęs į jo vidurį apžvelgia publiką.
- Sveiki, visi susirinkę šioje arenoje, ir stebintys šou namuose. Šiandien aš stoviu čia prieš jus laimingas kaip niekada ir laimingas ne be pagrindo praėjo vos kelios dienos nuo tikriausiai stambiausio ir labiausiai nusisekusio per visą NME gyvavimo istoriją renginio Masters of War II, iš kurio gauto pelno jau praktiškai užtektų, kad galėčiau iki savo dienų galo pasitraukti į vieną iš savo vasarnamių Sicilijos pakrantėse.
Ulivieri žvalgosi, laukdamas reakcijos iš publikos, bet jos negauna.
- Bet nenusiminkite jūsų brangusis GM nesiruošia jūsų palikti priešingai, Masters of War II buvo tik pradžia, tik šešėlis įvykių, laukiančių mūsų netolimoje ateityje. NME nesiruošia stabdyti arklių ir tuo jūs jau galėsite įsitikinti čia ir dabar, stebėdami šio vakaro pagrindinę kovą, kurioje susitiks trys asmenys, per Masters of War laimėję savo mačus Šeškius, Highwayman ir Jacon Clue bei artimoje kovoje dėl NME sunkiasvorių čempiono vardo savo priešininkui Bottom nusileidęs Marcus Jamison.
Žiūrovai šaukia ir ploja. Marcus uliveri patenkintas šypsosi.
- Ir tai dar ne viskas, mieli NME žiūrovai šios kovos laimėtojas gaus galimybę susikauti su Bottom ir paveržti iš jo titulą, kuria galės pasinaudoti...
Marcus nutyla, apsižvalgo ir apsilaižo lūpas. Publika nekantrauja išgirsti ką jis toliau pasakys.
- Kuria galės pasinaudoti per sekantį PPV, vyksiantį spalio 4-tą dieną, gerbiami žiūrovai, aš su malonumu jums pristatau skaičiuotės iki NME Shockwave 2009 pradžią!
Publika klykia iš pasitenkinimo, o Marcus Ulivieri apsisuka ir skambant Felicita palieka areną. Didžiajame ekrane dega skaičius 42
- Sveiki, visi susirinkę šioje arenoje, ir stebintys šou namuose. Šiandien aš stoviu čia prieš jus laimingas kaip niekada ir laimingas ne be pagrindo praėjo vos kelios dienos nuo tikriausiai stambiausio ir labiausiai nusisekusio per visą NME gyvavimo istoriją renginio Masters of War II, iš kurio gauto pelno jau praktiškai užtektų, kad galėčiau iki savo dienų galo pasitraukti į vieną iš savo vasarnamių Sicilijos pakrantėse.
Ulivieri žvalgosi, laukdamas reakcijos iš publikos, bet jos negauna.
- Bet nenusiminkite jūsų brangusis GM nesiruošia jūsų palikti priešingai, Masters of War II buvo tik pradžia, tik šešėlis įvykių, laukiančių mūsų netolimoje ateityje. NME nesiruošia stabdyti arklių ir tuo jūs jau galėsite įsitikinti čia ir dabar, stebėdami šio vakaro pagrindinę kovą, kurioje susitiks trys asmenys, per Masters of War laimėję savo mačus Šeškius, Highwayman ir Jacon Clue bei artimoje kovoje dėl NME sunkiasvorių čempiono vardo savo priešininkui Bottom nusileidęs Marcus Jamison.
Žiūrovai šaukia ir ploja. Marcus uliveri patenkintas šypsosi.
- Ir tai dar ne viskas, mieli NME žiūrovai šios kovos laimėtojas gaus galimybę susikauti su Bottom ir paveržti iš jo titulą, kuria galės pasinaudoti...
Marcus nutyla, apsižvalgo ir apsilaižo lūpas. Publika nekantrauja išgirsti ką jis toliau pasakys.
- Kuria galės pasinaudoti per sekantį PPV, vyksiantį spalio 4-tą dieną, gerbiami žiūrovai, aš su malonumu jums pristatau skaičiuotės iki NME Shockwave 2009 pradžią!
Publika klykia iš pasitenkinimo, o Marcus Ulivieri apsisuka ir skambant Felicita palieka areną. Didžiajame ekrane dega skaičius 42
Michael Truth vs. The Shadow
Singles match
Spoiler'is
Užgroja Saliva - Superstar, iškart pasigirsta žmonių boo`inimas. Michael Truth patenkintas savimi, pradeda žingsniuoti ringo link. Vidury takelio Michael T sustoja ir įdėmiai apžiūri žmones, iškelia rankas ir tada pradeda šaudyti pirotechnika. Baigus pasirodymui Michael įčiuožia į ringą ir užlipęs ant turnbuckle iškelia rankas 140 laipsniu kampu.
Pasigirsta Linkin Park: In The End Piano versija. Į areną įžengia John "Shadow" Black su shinai. Link ringo eina ramiai, nekreipdamas į žmones jokio dėmesio. Įlipęs į ringą persižegnoja.
Pasigirsta Linkin Park: In The End Piano versija. Į areną įžengia John "Shadow" Black su shinai. Link ringo eina ramiai, nekreipdamas į žmones jokio dėmesio. Įlipęs į ringą persižegnoja.
Sekantis veiksmas
Gongas!
Sekantis veiksmas
Mačas prasideda.
Sekantis veiksmas
Teisėjas vos spėja pasitraukti, kovotojai jau susikibę.
Sekantis veiksmas
Abu labai įsismarkavę, Truth griebia varžovo kaklą.
Sekantis veiksmas
Head Lock!
Sekantis veiksmas
Bet Shadow greitai lyg žuvis išslysta iš Michael rankų.
Sekantis veiksmas
Atsimuša į virves.
Sekantis veiksmas
Įsibėgėja.
Sekantis veiksmas
10 km/h!
Sekantis veiksmas
50 km/h!
Sekantis veiksmas
150 km/h!
Sekantis veiksmas
Clothesline!
Sekantis veiksmas
Ne, suktasis Chickenshit (Heel) išsisuka.
Sekantis veiksmas
Shadow nespėja sustoti ir atsimuša į virves.
Sekantis veiksmas
Na, o Michael T atlieka Roll-Up'ą.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Spėkit, buvo trys?
Sekantis veiksmas
Aišku, kad ne!
Sekantis veiksmas
Kova tęsiasi.
Sekantis veiksmas
Abu kovotojai greitai keliasi ant kojų.
Sekantis veiksmas
Michael T šiek tiek greitesnis.
Sekantis veiksmas
Shadow nespėja patraukti savo galvos.
Sekantis veiksmas
Ir gauna bitch-slap'ą,
Sekantis veiksmas
Ouch!
Sekantis veiksmas
Michael T įsibėgėja.
Sekantis veiksmas
Šuolis.
Sekantis veiksmas
Running Dropkick!
Sekantis veiksmas
Shadow pargiriūna.
Sekantis veiksmas
Michael T nieko nelaukdamas keliasi.
Sekantis veiksmas
Taunt!
Sekantis veiksmas
"Boooo!"
Sekantis veiksmas
Truth atlieka Stomp - pirmas sypris!
Sekantis veiksmas
Dar vienas!
Sekantis veiksmas
Ir trečias!
Sekantis veiksmas
Truth įremia savo koją į Shadow kaklą, laikosi už virvių ir smaugia.
Sekantis veiksmas
"Dusk!" garsiai emocijas reikšia Michael T.
Sekantis veiksmas
Shadow springsta.
Sekantis veiksmas
Tačiau griebia netoliese buvusias virves.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
4!
Sekantis veiksmas
Truth paleidžia oponentą.
Sekantis veiksmas
Shadow bando atgauti kvapą.
Sekantis veiksmas
Jis krenkši.
Sekantis veiksmas
Na, o Michael T rėkia "Kelkis!"
Sekantis veiksmas
Shadow pradeda stotis.
Sekantis veiksmas
Jis laikosi į virves.
Sekantis veiksmas
Atsisuka.
Sekantis veiksmas
Truth bėga.
Sekantis veiksmas
Shadow pastebi oponento klaidą.
Sekantis veiksmas
Greitas take-down!
Sekantis veiksmas
Ir pasipila smūgių kruša.
Sekantis veiksmas
Truth bejėgis prieš galingus Shadow smūgius.
Sekantis veiksmas
Jis tik dengiasi galvą, tačiau net tai nelabai tepadeda.
Sekantis veiksmas
Shadow greitai atsistoja.
Sekantis veiksmas
Pradeda spradyti varžovą.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Trečias spyris.
Sekantis veiksmas
Jis pakelia Truth.
Sekantis veiksmas
Griebia jo kaklą.
Sekantis veiksmas
D!
Sekantis veiksmas
D!
Sekantis veiksmas
T!
Sekantis veiksmas
Ouch!
Sekantis veiksmas
Shadow staigiai atsistoja.
Sekantis veiksmas
Pradeda juoktis.
Sekantis veiksmas
Nueina link turnbuckles.
Sekantis veiksmas
Lipa.
Sekantis veiksmas
Tačiau Truth netikėtai pradeda keltis.
Sekantis veiksmas
Jis prieina prie Shadow.
Sekantis veiksmas
Eye-Poke!
Sekantis veiksmas
Jis griebia Shadow už kaklo.
Sekantis veiksmas
Tempia jį žemyn!
Sekantis veiksmas
Jis krenta nuo turnbuckles į ringą!
Sekantis veiksmas
Ant nugaros.
Sekantis veiksmas
Truth iš kart lipa ant turnbuckles.
Sekantis veiksmas
Užlipa.
Sekantis veiksmas
Šuolis.
Sekantis veiksmas
Atstatoma alkūnė.
Sekantis veiksmas
Diving Elbow!
Sekantis veiksmas
Yra.
Sekantis veiksmas
Truth šypsosi.
Sekantis veiksmas
Jis atsikelia.
Sekantis veiksmas
Griabia Shadow už galvos.
Sekantis veiksmas
"Padeda" atsistoti.
Sekantis veiksmas
Smūgis kukščiu.
Sekantis veiksmas
Tačiau Shadow pasilenkia.
Sekantis veiksmas
Ir užsikelia Truth ant pečių!
Sekantis veiksmas
Permeta varžovą per save.
Sekantis veiksmas
Atstato kelį!
Sekantis veiksmas
Go...
Sekantis veiksmas
... To...
Sekantis veiksmas
... Shadow!
Sekantis veiksmas
Shadow rėkia "I'm not emo!".
Sekantis veiksmas
Teisėjas sau tyliai panosėje "Aha, patikėjau.".
Sekantis veiksmas
Shadow tai nugirsta.
Sekantis veiksmas
Prieina prie teisėjo.
Sekantis veiksmas
Jie ginčijasi.
Sekantis veiksmas
Shadow rėkia ant teisėjo "Aš ne emo!".
Sekantis veiksmas
Teisėjas rodo savo marškinėlius.
Sekantis veiksmas
Kokie jie...
Sekantis veiksmas
... dryžuoti.
Sekantis veiksmas
Shadow jau nori užsimoti prieš teisėją.
Sekantis veiksmas
Tačiau nutaria neeikvoti jėgų prieš jį.
Sekantis veiksmas
Jis teištaria "Zebras!".
Sekantis veiksmas
Teisėjas, taip baisiai įžeistas, nežino ką daryti
Sekantis veiksmas
Žengia link imtynininko
Sekantis veiksmas
Bet užkliūva už savo kojos ir pargriūna.
Sekantis veiksmas
Shadow atsisuka į Michael T.
Sekantis veiksmas
O jis laiko kažkokį purškiamą balionėlį.
Sekantis veiksmas
Ir pradeda purkšti Shadow tiesiai į akis.
Sekantis veiksmas
Pastarasis rėkia "I'm f***ing blind!".
Sekantis veiksmas
Bet teisėjas to nemato ir negirdi ant ringo voliojasi jo klausos aparatas.
Sekantis veiksmas
Shadow užsidengia veidą.
Sekantis veiksmas
Tuo Truth pasinaudoja.
Sekantis veiksmas
School Boy!
Sekantis veiksmas
Teisėjas pamato Shadow mataruojančias kojas ir nusprendžia, kad reikia pininti:
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
Viskas!
Sekantis veiksmas
Truth greit atšoka.
Sekantis veiksmas
Jis bėga iškėlęs rankas.
Sekantis veiksmas
Išsiverčia iš ringo.
Sekantis veiksmas
Ir džiaugdamasis greitai išeina iš arenos.
Sekantis veiksmas
Teisėjo darbas patikrinti ar Shadow nieko rimto nenutiko.
Sekantis veiksmas
Jis padeda Shadow atsistoti.
Sekantis veiksmas
Pastarasis pakelia veidą.
Sekantis veiksmas
Fotografas greitai užlipa ant Apron'o.
Sekantis veiksmas
Ir nufotografuoja Shadow veidą.
Sekantis veiksmas
Visi fanai juokiasi.
Sekantis veiksmas
Net teisėjas pradeda prunkšti.
Sekantis veiksmas
Kameros priartėja, Shadow atsisuka.
Sekantis veiksmas
Ant jo veido riebus, žalias užrašas.
Sekantis veiksmas
"EMO".
Sekantis veiksmas
Tačiau jis to nemato.
Sekantis veiksmas
Jis užlipa ant turnbuckles.
Sekantis veiksmas
Ir dar paflirtuoja su fanais.
Sekantis veiksmas
Jis pirštais parodo į save.
Sekantis veiksmas
"Šį kart nepasisekė, bet kitąsyk pasiseks.".
Sekantis veiksmas
Tačiau visa Lietuva juokiasi!
Sekantis veiksmas
Shadow į tai neatkreipia dėmesio.
Sekantis veiksmas
Teisėjas ir fotografas prieina prie Shadow.
Sekantis veiksmas
Teisėjas kažką pasako.
Sekantis veiksmas
Shadow praranda amą.
Sekantis veiksmas
Jis paprašo fotografo parodyti nuotrauką.
Sekantis veiksmas
Pastrasis atkiša jam "fotiką".
Sekantis veiksmas
Shadow akys išsiplėčia.
Sekantis veiksmas
Fotografas griebia fotoaparatą ir pabėga.
Sekantis veiksmas
Shadow tuo tarpu tik be žado.
Sekantis veiksmas
Jis pradeda valytis veidą.
Sekantis veiksmas
Taigi, tuo mačą ir baigiame.
Rodomas Marcus Ulivieri kabinetas.
Spoiler'is
Jis sėdi prie stalo, geria kavą ir skaito laikraštį. Staiga durys plačiai atsilapoja ir pro jas įeina Damane. Marcus įsmeigia į jį akis.
- Gerbiamas Marcus Ulivieri, šiandien aš ateinu pas jus prašyti...
- Greičiau sakyk ko reikia aš užimtas, - burbteli Ulivieri ir vėl nukreipia žvilgsnį į laikraštį.
- Aš noriu revanšo. Noriu dar vienos kovos su Šeškiumi.
GM padeda laikraštį ir pakelia antakius.
- Revanšo? Per praeitą kovą jis praktiškai nugalėjo tave du kartus. Kodėl turėčiau skirti dar vieną mačą, kuriame vėl būsi sutriuškintas?
Damane išsižioja. Jo ausys šiek tiek parausta.
- Sutriuškintas? Jūs pasakėte sutriuškintas? Tiek pirmasis, tiek antrasis pin buvo teisėjo kompetencijos stokos rezultatas aš aiškiai suprasdamas kas vyksta uždėjau koją ant ringo virvės pirmą kartą lygiai taip pat, kaip aiškiai suprasdamas kiek turiu laiko tam padaryti kick-outinau antrą. Mano pralaimėjimas buvo nepelnytas.
Ulivieri alkūnėmis pasiremia į stalą.
- Na nežinau, nežinau, Šeškius kaunasi šio vakaro ME ir yra didelė tikimybė, kad jis jį ir laimės, jei taip atsitiks jis keliaus tiesiai į sekantį PPV ir neturės laiko tokiems dalykams kaip nereikšmingos pašalinės kovos.
- Ta kova galbūt nereikšminga jums, tačiau ji reikšminga man, ji reikšminga mano gerbėjams, kurie daugiau nebenori matyti kaip kažkoks savanaudis senis susiglemžia viską, kas tik jam papuola po ranka, kuris nedvejodamas meluoja ir išduoda tuos, kas jam yra artimiausi ar tokio jūs norite NME čempiono? Ar tokį pavyzdį norite pateikti mūsų tautai?
Marcus susimąsto. Žiūri tai į stalo paviršių, tai į Damane.
- Aš tavo akyse matau ugnį ir tai man patinka, bet tu visgi manęs pilnai neįtikinai, kad užsitarnautum šį revanšą turėsi atlikti kažką ypatingo, peraugdamas save ir savo vertybes. Aš noriu, kad tu man įrodytum esąs vertas tos kovos.
- Ir aš jūsų nenuvilsiu.
Damane apsisuka ir išeina Marcus Ulivieri kabineto.
- Gerbiamas Marcus Ulivieri, šiandien aš ateinu pas jus prašyti...
- Greičiau sakyk ko reikia aš užimtas, - burbteli Ulivieri ir vėl nukreipia žvilgsnį į laikraštį.
- Aš noriu revanšo. Noriu dar vienos kovos su Šeškiumi.
GM padeda laikraštį ir pakelia antakius.
- Revanšo? Per praeitą kovą jis praktiškai nugalėjo tave du kartus. Kodėl turėčiau skirti dar vieną mačą, kuriame vėl būsi sutriuškintas?
Damane išsižioja. Jo ausys šiek tiek parausta.
- Sutriuškintas? Jūs pasakėte sutriuškintas? Tiek pirmasis, tiek antrasis pin buvo teisėjo kompetencijos stokos rezultatas aš aiškiai suprasdamas kas vyksta uždėjau koją ant ringo virvės pirmą kartą lygiai taip pat, kaip aiškiai suprasdamas kiek turiu laiko tam padaryti kick-outinau antrą. Mano pralaimėjimas buvo nepelnytas.
Ulivieri alkūnėmis pasiremia į stalą.
- Na nežinau, nežinau, Šeškius kaunasi šio vakaro ME ir yra didelė tikimybė, kad jis jį ir laimės, jei taip atsitiks jis keliaus tiesiai į sekantį PPV ir neturės laiko tokiems dalykams kaip nereikšmingos pašalinės kovos.
- Ta kova galbūt nereikšminga jums, tačiau ji reikšminga man, ji reikšminga mano gerbėjams, kurie daugiau nebenori matyti kaip kažkoks savanaudis senis susiglemžia viską, kas tik jam papuola po ranka, kuris nedvejodamas meluoja ir išduoda tuos, kas jam yra artimiausi ar tokio jūs norite NME čempiono? Ar tokį pavyzdį norite pateikti mūsų tautai?
Marcus susimąsto. Žiūri tai į stalo paviršių, tai į Damane.
- Aš tavo akyse matau ugnį ir tai man patinka, bet tu visgi manęs pilnai neįtikinai, kad užsitarnautum šį revanšą turėsi atlikti kažką ypatingo, peraugdamas save ir savo vertybes. Aš noriu, kad tu man įrodytum esąs vertas tos kovos.
- Ir aš jūsų nenuvilsiu.
Damane apsisuka ir išeina Marcus Ulivieri kabineto.
Spoiler'is
Marcus Jamison nuliūdes vaikšto po NME užkulisius, ieško kur galėtų prasiskaidrinti sau nuotaika, mat jo mylimoji Paris Hilton ji pametė, kai jis pralošė Masters of war II main eventa.
Mr Hardcore eidamas pro šali susitrenkia pečiais su MJ. Atsisuka ir taria:
- Nevykeli, žiurėk kur vaikštai, nestok skersai kelio būsimai NME žvaigždei.
- Nesupratau, čia aš nevykėlis? Ar tu vaikeli, bent supranti kur aš buvau per Masters of war II, aš kovojau Main evente ir aš vos nelaimėjau NME čempiono diržo, - Piktai taria MJ.
- Che, dzin man ant tavo Main evento, tu kovojai tik su vienu žmogumi, na o aš kaip tikras Hardkorininkas su keturiais. Tubūt negrų kvartale tave išmokė matematikos ir supranti kad 4 yra daugiau už viena.
- Klausyk, biče, tu mane užknisti pradedi, aš iškovojau vietą main evente eliminuodamas 10 žmonių karališkoje kovoje, na o tu buvai vienas iš jų, tad užsičiaupk ir dink iš mano akių, matai, kad ne nuotaikoj esu, - Marcus draugiškai pataria Mr hardcore.
- Nedingsiu, kol neatsiprašysi už tai kad kliudei mano petį juočki.
- Ne šito jau nebus, man rodos atradau kaip prasiskaidrinti sau nuotaiką, bus kur kas smagiau nei su Paris Hilton, vis vien ta lerva kaip lenta guli.
Marcus atsiraito rankoves, ir sako: ateik čia berniuk, įrodyk man kad tu mažesnis nevykėlis už mane, tebūnie kumščiai kalba už mūsų darbus. Hardcore raitosi rankoves, žvelgia į MJ piktu žvilgsniu, ir po keliu akimirkų sako:
- Fuck you, nėr man laiko čia daužytis su tavim, vis vien iš to nėra jokios naudos, sakykim kad tavo atsiprašymą priėmiau.
Hardcore nusisuka, ir sparčiu žingsniu pasišalina iš Marcus akiračio.
Mr Hardcore eidamas pro šali susitrenkia pečiais su MJ. Atsisuka ir taria:
- Nevykeli, žiurėk kur vaikštai, nestok skersai kelio būsimai NME žvaigždei.
- Nesupratau, čia aš nevykėlis? Ar tu vaikeli, bent supranti kur aš buvau per Masters of war II, aš kovojau Main evente ir aš vos nelaimėjau NME čempiono diržo, - Piktai taria MJ.
- Che, dzin man ant tavo Main evento, tu kovojai tik su vienu žmogumi, na o aš kaip tikras Hardkorininkas su keturiais. Tubūt negrų kvartale tave išmokė matematikos ir supranti kad 4 yra daugiau už viena.
- Klausyk, biče, tu mane užknisti pradedi, aš iškovojau vietą main evente eliminuodamas 10 žmonių karališkoje kovoje, na o tu buvai vienas iš jų, tad užsičiaupk ir dink iš mano akių, matai, kad ne nuotaikoj esu, - Marcus draugiškai pataria Mr hardcore.
- Nedingsiu, kol neatsiprašysi už tai kad kliudei mano petį juočki.
- Ne šito jau nebus, man rodos atradau kaip prasiskaidrinti sau nuotaiką, bus kur kas smagiau nei su Paris Hilton, vis vien ta lerva kaip lenta guli.
Marcus atsiraito rankoves, ir sako: ateik čia berniuk, įrodyk man kad tu mažesnis nevykėlis už mane, tebūnie kumščiai kalba už mūsų darbus. Hardcore raitosi rankoves, žvelgia į MJ piktu žvilgsniu, ir po keliu akimirkų sako:
- Fuck you, nėr man laiko čia daužytis su tavim, vis vien iš to nėra jokios naudos, sakykim kad tavo atsiprašymą priėmiau.
Hardcore nusisuka, ir sparčiu žingsniu pasišalina iš Marcus akiračio.
John Garret vs. Markas vs. Kyo vs. FnT.
Fatal Four-Way match
Spoiler'is
Markas įbega i ringo Viduri apsidairo tada pasoka sumoja rankom ir tada sioks tox sprogimas(Kaip Kane).
Suskamba The Game - Hate it or Love it.Į arena ižengia FnT.Jis eina link ringo.Sustoja prie pat jo, ušliuožia vienu keliu prie virvių.Perlipa per virves, sustoja ringo viduryje.Iškelia viena ranka i viršų ir užlenkia nykštį ir bevardį pirštus, tuo metu pasipila fejerverkai.
Suskamba Leonido Rudenko - Destination ir rampoi pasipila dumai ,ir letai izengia i arena John Garret ,kuris iskelia dvi rankas i virsu ir juda link ringo ,ilipes i ringa uzlipa ant ringo kampo ir dar karta iskelia dvi rankas i virsu ir ziurovu minia skanduoja Destroyer, Destroyer!
Suskamba Korn-Right Now ir į arena įžengia Kyo. Jis nužingsniuoja link ringo ir nusimeta švarka. Jam ilipus į ringa pradeda sproginėti fejewerkai ,o jis užlipes ant turnbuckle nusiima saulės akinius.
Suskamba The Game - Hate it or Love it.Į arena ižengia FnT.Jis eina link ringo.Sustoja prie pat jo, ušliuožia vienu keliu prie virvių.Perlipa per virves, sustoja ringo viduryje.Iškelia viena ranka i viršų ir užlenkia nykštį ir bevardį pirštus, tuo metu pasipila fejerverkai.
Suskamba Leonido Rudenko - Destination ir rampoi pasipila dumai ,ir letai izengia i arena John Garret ,kuris iskelia dvi rankas i virsu ir juda link ringo ,ilipes i ringa uzlipa ant ringo kampo ir dar karta iskelia dvi rankas i virsu ir ziurovu minia skanduoja Destroyer, Destroyer!
Suskamba Korn-Right Now ir į arena įžengia Kyo. Jis nužingsniuoja link ringo ir nusimeta švarka. Jam ilipus į ringa pradeda sproginėti fejewerkai ,o jis užlipes ant turnbuckle nusiima saulės akinius.
Sekantis veiksmas
Visi keturi asmenys stovi ringe
Sekantis veiksmas
Ir kova prasideda
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
dzing!
Sekantis veiksmas
nuskamba gongas
Sekantis veiksmas
Kyo prieina arčiau Marko
Sekantis veiksmas
O Garret eina arčiau FnT
Sekantis veiksmas
Visi keturi kovotojai kaip gatvės muštynėse pradeda trankytis vienas su kitu
Sekantis veiksmas
Vyksta aršus Brawlas
Sekantis veiksmas
Garret FnT irish whipiną į virves. Tasai sugrįžta ir:
Sekantis veiksmas
Sideslam!
Sekantis veiksmas
Na o Kyo mušdamasis ir belaimintis spaudžia Garret prrie turnbuckle. Kai jo nugara ten atsiremia, jisai trenkia jam savo keliu, suima galva ir SNAP SUPLEX
Sekantis veiksmas
Kyo greitai atsistoja ir pradeda daužyti už Marko kojos, smarkiai ją bespardydamas
Sekantis veiksmas
O John Garret tuo tarpu vėl pakelia į orą už save daug lengvesnį FNT ir užkelia jį ant pečių bandydamas jį Samoan dropinti
Sekantis veiksmas
Tačiau tasai vikriai nusileidžia jam nuo pečių, greitai jį apibėga, atsimuša į virves ir CHOP BLOCK
Sekantis veiksmas
Gudrus veiksmas, nes Garret netekęs pusiausviros nukrenta ant žemės
Sekantis veiksmas
Fnt įsibėgėja į virves ir nuo jų atšokdamas skrenda:
Sekantis veiksmas
Springboard Leg Drop, Garretui ant galvos
Sekantis veiksmas
Kyo imasi savų gudrybiu. Jisai užlaužia Markaso ranką. Tasai susiraukęs bando ištrukti.
Sekantis veiksmas
Visi žino koks aštrus tas užlaužimo skausmas, tačiau Markas tikrai nesiruošia pasiduoti
Sekantis veiksmas
Ir jis paliečia virves. Teisėjas liepia nutraukti
Sekantis veiksmas
Kyo to nedaro, vis dar laužia
Sekantis veiksmas
Vienas
Sekantis veiksmas
Du
Sekantis veiksmas
Trys
Sekantis veiksmas
Keturi
Sekantis veiksmas
Paleidžia.
Sekantis veiksmas
Pff... Argi tai nebuvo nuspėjama?
Sekantis veiksmas
Kitoje ringo pusėje matoma, kaip FNT bando atlikti DDT
Sekantis veiksmas
Tačiau Garret per sunkus kad leistusi, jisai reversuoja nustumdamas nuo savęs FNT
Sekantis veiksmas
Garret įsibėgėja ir: Shoulder Block. FNT griūna
Sekantis veiksmas
Garretas pradeda stompinti ir naudodamasis visa savo mase pinina varžova
Sekantis veiksmas
Vienas
Sekantis veiksmas
Du
Sekantis veiksmas
Kick out
Sekantis veiksmas
Prie John Garret greitai pribėga Kyo ir kaip futbolininkas spiria jam į galvą
Sekantis veiksmas
Pasigirsta žiaurus garsas
Sekantis veiksmas
Tai bent smūgis
Sekantis veiksmas
Garretas lėtai atsistoja, o Kyo įsibėgėja ir bėga!
Sekantis veiksmas
CLOTHESLINE
Sekantis veiksmas
Kadangi Garret buvo prie pat virvių, jisai išskrenda lauk. Tačiau Kyo to negana, jisai greitai palipa ant virvės ir: SPRINGBOARD CLOTHESLINE
Sekantis veiksmas
Tai bent skrydis, dabar abu kovotojai guli ant žemės.
Sekantis veiksmas
Na o Markas pribėga prie FNT ir... CHOP
Sekantis veiksmas
Kaip nekeista, FNT veide net matomas pasitenkinimas skaudžiu chopu
Sekantis veiksmas
Markas to nesupranta ir dar kartą chopina
Sekantis veiksmas
Tačiau jo skausmas ne kiek netrikdo
Sekantis veiksmas
Markas užsimoja ir kumšteli
Sekantis veiksmas
Tačiau FNT pasilenkia, ir atlieka ARMBAR
Sekantis veiksmas
Markas nepasimeta, greitai atsistoja ir žengia link FNT
Sekantis veiksmas
Tačiau tas pakiša jam koją, ir tasai nugriūna tarp pirmos ir antros virvės. Jo pilvas liečiasi su virve
Sekantis veiksmas
FNT tuo naudojasi ir atsistoja ant Marko kūno
Sekantis veiksmas
Jo pilvą slegia didžiulis slėgis, Markas iš skausmo rėkia.
Sekantis veiksmas
Teisėjas liepia liautis
Sekantis veiksmas
Vienas
Sekantis veiksmas
Du
Sekantis veiksmas
Trys
Sekantis veiksmas
FNT atleidžia
Sekantis veiksmas
Jisai nepuola aiškintis su teisėju, tiesiog apverčia Marką kita puse, pagriebia jį už dviejų kojų ir
Sekantis veiksmas
Atlieka tokį veiksmą, kad griūdamas pats, Markas iškiltu į orą ir smarkiai atsitrenktu į viršutinę virvę
Sekantis veiksmas
Tai bent skausmingas veiksmas. FNT žino, kaip jį sukelti!
Sekantis veiksmas
Veiksmas persikelia už ringo
Sekantis veiksmas
John Garret daužo Kyo chopais
Sekantis veiksmas
John Garret paima Kyo ir iškelia jį firemans carry pozicija.
Sekantis veiksmas
F-U
Sekantis veiksmas
NE, KYO LABAI SPURDA IR NESILEIDŽIA BŪT NUMETAMAS
Sekantis veiksmas
Jisai išsiropščia, ir bando surakinti kaklą už nugaros
Sekantis veiksmas
Tačiau John Garret irgi išsisuka, ir alkūne smarkiai trenkia Kyo į kaulus.
Sekantis veiksmas
John Garret paima jį ir: IRISH WHIP Į RINGO LAIPTUS
Sekantis veiksmas
Tasai nukrenta smarkiai ant jų
Sekantis veiksmas
Kas čia vyras!? girdisi iš Garret lūpų
Sekantis veiksmas
IR STAIGA IŠ NIEKUR, FNT PRIEINA PRIE GARRET IR ATLIEKA
Sekantis veiksmas
RKO THE GAME
Sekantis veiksmas
FNT finisher
Sekantis veiksmas
Kyo guli ant laiptų, Garret atjungtas finisherio. O Markas atsibudęs iš fanų tribūnos persikelia į ringą, ir eina FNT link
Sekantis veiksmas
Teisėjas apžiūri Hartnett, ar jis gyvas
Sekantis veiksmas
O FNT trenkia iš kojos į MARKO pilvą!!
Sekantis veiksmas
Jis iš skausmo žviegia kaip kiaulė!
Sekantis veiksmas
FNT bando trenkti jam dar kartą
Sekantis veiksmas
TAČIAU MARKAS SUGRIEBIA KOJĄ
Sekantis veiksmas
Markas nustumia šalin koją ir
Sekantis veiksmas
Facebreaker
Sekantis veiksmas
O dieve
Sekantis veiksmas
Markas griebiasi sau už sumuštų kepenų ir eina ringu
Sekantis veiksmas
Kyo šlubčiodamas įžengia į ringą
Sekantis veiksmas
Jisai prisiartina arčiau Marko ir trenkia jam punch
Sekantis veiksmas
Markas atsako jam į tai irgi kumštelėdamas
Sekantis veiksmas
Vienas su kitu apsikeičia fistais
Sekantis veiksmas
Tačiau Kyo perima iniciatyva ir trenkia jam, dar kartą dar kartą, dar kartą ir staigiai apibėga jam už nugaros
Sekantis veiksmas
GERMAN SUPLEX
Sekantis veiksmas
Jisai išlaiko holdą
Sekantis veiksmas
Dar vienas: Markas akyse matomas išgąstis
Sekantis veiksmas
Vis dar išlaikytas holdas
Sekantis veiksmas
TREČIAS GERMAN SUPLEX
Sekantis veiksmas
Staiga greitomis pailsėjęs į ringą įžengia FnT. Jisai staigiai bėga prie dviejų kovotojų
Sekantis veiksmas
Ten Bearhug stiliumi Markui sukeldamas sužeistos vietos skausmą jį laiko Kyo. Markas nebegali kentėti
Sekantis veiksmas
Tačiau FNT griebia Kyo už galvos ir smarkiai trenkia keliu į galvą
Sekantis veiksmas
Kyo atsistoja, o FNT įsibėgėja į virves. FNT grįžta ir
Sekantis veiksmas
Clothesline
Sekantis veiksmas
FNT to negana, jis atsistoja
Sekantis veiksmas
O Kyo irgi pamažu stojasi
Sekantis veiksmas
FnT prieina prie jo ir spiria jam į pilvą. Tasai susiriečia, FNT jį Irish whipina
Sekantis veiksmas
Tasai perskrenda per virves
Sekantis veiksmas
FNT įsibėgėja į kitas virves ir:
Sekantis veiksmas
SPEAR
Sekantis veiksmas
Kyo nukrenta kažkur anapus ringo
Sekantis veiksmas
TAČIAU KAS GI ČIA
Sekantis veiksmas
MARKAS DARO SCHOOLBOY
Sekantis veiksmas
VIENAS
Sekantis veiksmas
DU
Sekantis veiksmas
TRYJŲ NĖRA, NES KICK OUT
Sekantis veiksmas
Apmaudu, tiesiog apmaudu
Sekantis veiksmas
Markas beveik pasiekė pergalę
Sekantis veiksmas
Jisai labai lėtai atsistoja, visas sužalotas
Sekantis veiksmas
Kyo greičiau stojasi, ir jau ruošiasi pribėgt prie Marko, tačiau tasai nenori kautis ir greitai išslenka iš ringo
Sekantis veiksmas
FnT nuskuba jam iš paskos
Sekantis veiksmas
O anksčiau sužalotas Garret kaip tik įlipa į ringą
Sekantis veiksmas
Jisai nelabai gaudosi kas kur dedasi, bet tik įsižiūri kaip FnT mušasi už ringo su Marku
Sekantis veiksmas
FnT duoda chop per skaudantį pilvą
Sekantis veiksmas
Markas rėkia iš skausmo
Sekantis veiksmas
Garretas į juos žiūri
Sekantis veiksmas
Ir kai ką sugalvoja!
Sekantis veiksmas
Garret, juodas, sunkus, stambus 110kilogramų milžinas, pasilipęs ant turnbuckle, nužiūrinėja FnT ir Marką
Sekantis veiksmas
JISAI ŠOKA
Sekantis veiksmas
CROSSBODY
Sekantis veiksmas
Ar galite tai įsivaizduoti?!
Sekantis veiksmas
Pavyko, jie visi sutraiškyti
Sekantis veiksmas
Kyo - gudriausias iš visų. Jisai buvęs kažkur kitur neskubėdamas užlipa į ringą ir saugioje vietoje stebi, kaip trys kovotojai guli ten be sąmonės
Sekantis veiksmas
Teisėjas skaičiuoja:
Sekantis veiksmas
Vienas
Sekantis veiksmas
Du
Sekantis veiksmas
Garret pamažu stojasi
Sekantis veiksmas
Trys
Sekantis veiksmas
Keturi
Sekantis veiksmas
Garret ant kelių
Sekantis veiksmas
Penki
Sekantis veiksmas
Šeši
Sekantis veiksmas
Jisai vis dar ant kelių, sunkiai pajuda
Sekantis veiksmas
Septyni
Sekantis veiksmas
Aštuoni
Sekantis veiksmas
Tačiau Garret greitai eina, ir vis delto pasiekia ringą laiku
Sekantis veiksmas
Teisėjas nebecountina, o susikaupia ties Garretu ir Kyo
Sekantis veiksmas
Kyo greitai pribėga ir pradeda daužyti oponentą
Sekantis veiksmas
Jisai surakina jo kaklą ir griūdamas atlieka DDT
Sekantis veiksmas
Garreto veidas išmuštas prakaito, jisai guli be sąmonės. Kyo atsistoja ir maivosi prieš publiką iškeldamas rankas. Jisai jaučia kaip jis dominuoja.
Sekantis veiksmas
Kyo tauntina prieš žiūrovus
Sekantis veiksmas
Jisai žengia prie turnbuckle
Sekantis veiksmas
Kyo užlipo ant turnbuckle
Sekantis veiksmas
Jisai šoka, skrenda ir atlieka mum visiems žinoma veiksmą
Sekantis veiksmas
KRENTANTI ALKŪNE
Sekantis veiksmas
Tai bent gerai atliktas šuolis
Sekantis veiksmas
Kyo dominuoja prieš John Garret
Sekantis veiksmas
Iš karto pin
Sekantis veiksmas
Vienas
Sekantis veiksmas
Du
Sekantis veiksmas
KICK OUT
Sekantis veiksmas
WTF
Sekantis veiksmas
Pergalė buvo jo rankose!
Sekantis veiksmas
Kyo susinervina. Žiūri išpūstom akim į teisėja ir nieko nesupranta
Sekantis veiksmas
Tačiau reikia naudotis proga, kol kiti du yra be sąmonės, o ne gaišti laiką su teisėju
Sekantis veiksmas
Kyo staiga atlieka CROSSFACE
Sekantis veiksmas
Tai mirtina kombinacija!
Sekantis veiksmas
Garret tiesiog RĖKIA iš siaubingo skausmo
Sekantis veiksmas
Ką jam vargšeliui daryt, iki virvių labai toli
Sekantis veiksmas
Jisai verkiant nori pasiduoti
Sekantis veiksmas
Ir jau matosi, kad tapins
Sekantis veiksmas
TAČIAU FNT SPIRIA Į GALVĄ KYO
Sekantis veiksmas
Kyo atleidžia surakinimą, Garret iš skausmo netenka sąmonės.
Sekantis veiksmas
Kyo atsistoja ant kojų, ir nemato, kas aplink jį dedasi. Jis atsisuka į tą puse, iš kurios jam kažkas spyrė į galvą
Sekantis veiksmas
O TEN STAIGIAI BĖGA FNT
Sekantis veiksmas
RKO!!! THE GAME!! O Dieve, jisai atliko SAVO FINISHERĮ.
Sekantis veiksmas
To pasekoje Kyo iš karto pininamas:
Sekantis veiksmas
Vienas
Sekantis veiksmas
Du
Sekantis veiksmas
Trys
Sekantis veiksmas
Tai baigta
Sekantis veiksmas
Šios kovos nugalėtojas FNT!
Sekantis veiksmas
Jis išsirita iš ringo ir palieka areną.
Sekantis veiksmas
Netrukus juos paseka ir Kyo.
Sekantis veiksmas
Markas tuo tarpu guli nejudėdamas.
Sekantis veiksmas
John Garret bando keltis.
Sekantis veiksmas
Bet paslysta ant prakaituoto ringo ir pakaušiu tvojasi į jo kampą.
Sekantis veiksmas
Atsijungia
Sekantis veiksmas
Įėjimo rampoje tuo tarpu pasirodo Jason Clue su iki šiol NME žiūrovams nematytu asmeniu.
Sekantis veiksmas
Abu vaikinai nešasi po metalinę kėdę.
Sekantis veiksmas
Jie įlipa į ringą.
Sekantis veiksmas
John Garret ir Markas po truputį stojasi.
Sekantis veiksmas
Ir gauna metalinėmis kėdėmis per galvas.
Sekantis veiksmas
Kartą.
Sekantis veiksmas
Dar vieną.
Sekantis veiksmas
Jason su paslaptingąja persona išmeta nejudančius imtynininkus iš ringo.
Sekantis veiksmas
Clue numeta kėdę į šalį ir išsitraukia iš kišenės mikrofoną.
Sekantis veiksmas
- Ir visgi, jūs esate tikri lengvabūdžiai. Jūs net neįsigilinote į mano sakinį! Pakartosiu jį dar sykį. Senasis, gerasis, fanų favoritas Jason Clue išeina. Senasis, gerasis, fanų favoritas - pabrėžiu. (Fanai aptyla, nors vis dar yra nesusipratėlių klykaujančių iš laimės) Paskutinį kartą sakau: senasis, gerasis, fanų favoritas. Jis išeina, tačiau ateina kur kas geresnis, kur kas tobulesnis, kur kas pergalių vertesnis Clue! Žinot ką? Aš pasikeičiau, mane užkniso, kai girdi frazę "Jis laižo fanams subinę!". Aš to niekada nenorėjau girdėti. Iš dalies prie pokyčių prisidėjo ir Speed. Jis sugadino mano nervus, todėl aš tiesiog nebemoku kovoti už gėrį. O pajutęs pergalės skonį prieš Jason Speed aš nutariau, kad tai man yra lemta. Tačiau žinot ką? Aš supratau, kad aš jus visą tą laiką mausčiau. Pavyzdžiui sakiau, kad "Pasidalinsime pergalėmis", "Pasidalinsime auksą". Kaip mes jais galime dalintis? Visi atsimins ne jus, o mane! Diržą iškovojau aš, o ne jūs! (Fanai tyli, keletas skanduoja "You suck!") Ir aš esu visu tuo patenkintas. Iš tikrųjų, kaip gera pasijusti aukščiau už kitus. Kaip gera apgauti tokią masę žmonių... Jūs esate beverčiai, nei jūs padedate laimėti mačus, nei ką.
Fanai nepatenkinti tuo ką girdi, tačiau tik nedidelė dalis žmonių koneveikia Clue.
- Ir žinot ką? Noriu jums pristatyti vieną žmogų. Mano seną, gerą pažįstamą. Jums turbūt nežinomą kovotoją su kuriuo nutariau sudaryti sąjungą. Žmogų su kuriuo mes užvaldysime pasaulį. To man nepavyko padaryti su Innert Vision Farewell Association, to man nepavyko padaryti su Painless, tačiau trečias kartas nemeluoja. O su manimi bus patikimas žmogus. Jis yra buvęs TWA Intercontinental čempionu. Ponios ir ponai, susipažinkite: tai yra Oblivion! Jis neseniai išėjo iš TWA ir dabar atvyko į NME!
Oblivion dėvi marškinius, tamsius džinsus ir baltus sportbačius. Jis paima mikrofoną iš Clue. Fanai nėra per daug su juo susipažinę, todėl jų reakcija menka. Oblivion su šypsena įkvėpia oro gurkšnį ir taria:
- Pagaliau gavau šansą, jau seniai svajojau pasirodyti NME. Gaila, kad jūs dar nesate susipažinę su manimi. Na, aš esu buvęs TWA Intercontinental čempionu. Nors ūgio esu nedidelio, bet galiu nugalėti du kartus už save didesnius oponentus. Kaip? Visų pirma aš esu greitas, vikrus bet tai ne pagrindinis privalumas. Aš moku panaudoti savo protą. Aš viską apgalvoju iš anksto. Dėl to aš tapsiu vienu iš geriausių wrestler'ių pasaulyje... Esu aš iš Kanados, nors ir amerikietis. Mano vaikystė buvo gera, buvau gana išlepintas, todėl matyt ir tapau tokiu kokiu esu.
Oblivion suploja rankomis ir titantron'e atsiranda paveiksliukas:
Oblivion suploja rankomis. Ekrane atsiranda paveiksliukas:
Oblivion vėl suploja. Matome tokį paveiksliuką:
Clue suploja.
Fanai nepatenkinti tuo ką girdi, tačiau tik nedidelė dalis žmonių koneveikia Clue.
- Ir žinot ką? Noriu jums pristatyti vieną žmogų. Mano seną, gerą pažįstamą. Jums turbūt nežinomą kovotoją su kuriuo nutariau sudaryti sąjungą. Žmogų su kuriuo mes užvaldysime pasaulį. To man nepavyko padaryti su Innert Vision Farewell Association, to man nepavyko padaryti su Painless, tačiau trečias kartas nemeluoja. O su manimi bus patikimas žmogus. Jis yra buvęs TWA Intercontinental čempionu. Ponios ir ponai, susipažinkite: tai yra Oblivion! Jis neseniai išėjo iš TWA ir dabar atvyko į NME!
Oblivion dėvi marškinius, tamsius džinsus ir baltus sportbačius. Jis paima mikrofoną iš Clue. Fanai nėra per daug su juo susipažinę, todėl jų reakcija menka. Oblivion su šypsena įkvėpia oro gurkšnį ir taria:
- Pagaliau gavau šansą, jau seniai svajojau pasirodyti NME. Gaila, kad jūs dar nesate susipažinę su manimi. Na, aš esu buvęs TWA Intercontinental čempionu. Nors ūgio esu nedidelio, bet galiu nugalėti du kartus už save didesnius oponentus. Kaip? Visų pirma aš esu greitas, vikrus bet tai ne pagrindinis privalumas. Aš moku panaudoti savo protą. Aš viską apgalvoju iš anksto. Dėl to aš tapsiu vienu iš geriausių wrestler'ių pasaulyje... Esu aš iš Kanados, nors ir amerikietis. Mano vaikystė buvo gera, buvau gana išlepintas, todėl matyt ir tapau tokiu kokiu esu.
Oblivion suploja rankomis ir titantron'e atsiranda paveiksliukas:
Spoiler'is
- Štai čia matote mus, naująją komandą skambiu pavadinimu - The New Age Conquerors. Dešinėje stovi visiems jau gerai žinomas mano geras bičiulis - Jason Clue, o kairėje sroviu aš. Naujokas NME. Aš sugebėjau jau pirmajame savo TWA šou iškovoti Intercontinental diržą. O iš ten išėjau dėl to, kad man ten pritrūko konkurencijos. Ten buvo žemas lygis. Čia bent jau kol kas lygis yra patenkinamas. Na, matote mūsų būsimą komandą... Mes būsime geriausia pasaulio komanda. O, kad tai patvirtintume - šiokia tokia apžvalga.Oblivion suploja rankomis. Ekrane atsiranda paveiksliukas:
Spoiler'is
- Tai yra Tarybų Sąjungos vėliava. Žinote kodėl ji iširo? Nes neturėjo gero vadovo, kuris sugebėtų viską išsaugoti. Todėl jei buvo lemta niekingai skilti į daugybę mažų valstybėlių. Fail!
Spoiler'is
Tai yra Nacistinės Vokietijos vėliava. Kodėl žlugo ji? O gi todėl, kad jos vadovas buvo bukaprotis ir nemokėjo reikiamai valdyti šalies - vėlgi trūko teisingos valdžios. Valdovui teko gėdingai nusižudyti, plius jis buvo pasmerktas - kaip ir būrys jo pagalbininkų. Fail!
Spoiler'is
Tai yra neseniai žlugusios BWE federacijos logotipas. Kodėl ji subyrėjo į šipulius? Todėl, kad joje nebuvo normalaus ir visaverčio vado. Fail! Kodėl buvo žlugusi NME? Taipogi, todėl, kad neturėjo geros valdžios. Fail! Kodėl ji nežlugs ateityje? Todėl, kad atėjome mes. Mes valdysime ir svarbiausia - valdysime teisinga linkme. Nepasikartos tas nelaimingas WCW likimas - mes tai užtikriname.Oblivion vėl suploja. Matome tokį paveiksliuką:
Spoiler'is
- Tai yra visiems gerai žinoma, viena geriausių komandų pro-wrestling'o pasaulyje. Jie yra daugkartiniai Tag-Team čempionai, tačiau iš tikrųjų jie tėra stori, seni, praplikę nevykėliai kuriems tiesiog labai pasisekė. Juos reikia gerbti? Ne, ačiū. Mes parodysime, kad jie tėra pervertinti nevykėliai, laimės kūdikiai. Pasidulkink su fortūna ir tu būsi toks pat "geras" kaip jie.
Spoiler'is
Tai yra The Hardyz, taip pat viena iš geriausių komandų pasaulyje, tačiau kas jie yra dabar? Jie net nebekovoja kartu. Vienas iš jų yra totalus nevykėlis narkomanas, o kitas tik populiarumo norintis šiukšlė. Jie taip pat yra pervertini. Visas jų populiarumas - maži vaikai! Protingas žmogus tai suprastų, bet tokių šių dienų pasaulyje yra itin reta.
Spoiler'is
Štai čia yra mūsų tolimos ateities tikslas, kada nors būsime pripažinti ir įrašyti šiame sąraše. Mes tikrai būsime geresni už prieš tai paminėtas komandas. Tačiau mums dabar yra kur kas aktualiau štai šie daikčiukai:
Spoiler'is
Kol kas mes esame vieninteliai pretendentai į juos, todėl mes esame pasiruošę mačui, bet čia jau ne mums spręsti su kuo, kaip ir kur kovoti. Naciai vieninteliai tėra laikę šį diržą, todėl nenustebčiau, jei jie sugrįžtų ir pareikštų norą kovai dėl jų. Tačiau net ir tuo atveju jiems tektų pripažinti, kad mes esame geresni. Todėl mes reikalaujame mums duoti tuos diržus! Nesvarbu, kad konkurencijos nėra, auksas privalo turėti šeimininkus! Na, o jums mielieji NME gerbėjai yra du keliai. JC, pratęsk.Clue suploja.
Spoiler'is
- Pirmas kelias, arba jūs palaikote mūsų judėjimą ir būnate apdovanojami mūsų šiluma. Arba galite rinktis antrąjį kelią - keikti mus ir niekinti, palaikyti Team 3D ir Hardyz, tačiau tuo atveju jūs pirmieji būsite nubausti kai mes užimsime NME valdžios štabą. Rinktis jums. (Fanai rėkia "Boooo!") Pokyčių anksčiau ar vėliau bus, tai tik laiko klausimas...
Spoiler'is
Skambant šiai dainai Clue ir Oblivion pabaigę kalbą išeina. Išlipę iš ringo su plačiomis šypsenomis jie nueina titantron'o pusėn. Galų gale dingsta. Fanai pyksta, tačiau dar liko tokių kurie palaiko Clue ir naująjį jo partnerį.Rodomi užkulisiai.
Spoiler'is
Ten koridoriumi eina Bottom. Veide šviečia šypsena, o ant peties puikuojasi NME sunkiasvorių čempiono diržas. Jį pasiveja iš kažkur išlindęs Silencer. Susistabdo Bottom ir spaudžia jam ranką.
- Gražų čia daikčiuką įsitaisei ant peties, sveikinu su pergale, sūnau mano.
Bottom linkteli galva.
- Aš ne tavo sūnus, kunige, bet kaip bebūtų dėkoju už sveikinimus.
Silencer šypteli.
- Su šiuo titulu ateina šlovė, tačiau tuo pačiu jo blizgesys pritraukia jo ištroškusias sielas, tad neprarask budrumo, mano drauge, nes nuo šiol tave stebi daugybė akių, manosios, kaip buvusio šio diržo savininko ne išimtis.
Kunigas paploja Bottom per petį ir apsisukęs nueina savais keliais. Čempionas susimąstęs grįžteli atgal, o ten, į ausį jam alsuodamas stovi Sin. Bottom žengia kelis žingsnius atgal nuo jo.
- O ką tu čia dabar sumanei?
Klounas plačiai šypsosi.
- Kunigas seka įsivaizduojamomis pamėklėmis ir yra aklas realiam pasauliui, tačiau šiuo atveju jis buvo teisus tu esi stebimas, ir stebimas ne tik praeities šlovės besivaikančių dykaduonių, bet ir tų, kurie gali prieš tave pastatyti kur kas daugiau nei gerus norus.
Sin ore pamakaluoja kontraktu, kurį jis laiko apraišiotoje dešinėje rankoje. Bottom žiojasi kažką sakyti, bet klounas jį nutraukia:
- Aš smogsiu iš pasalų, kai mažiausiai to tikėsies, aš suplėšysiu tavo kūną ir gersiu tavo kraują ir tu nieko negali padaryti, kad užkirsti tam kelią!
Freak kvatodamas pasileidžia koridoriumi ir dingsta už posūkio. Bottom lieka stovėti jame vienas. Nepatikliai apsidairo. Tada nusiima nuo peties čempiono diržą ir žiūri į jį. Kameros išsijungia.
- Gražų čia daikčiuką įsitaisei ant peties, sveikinu su pergale, sūnau mano.
Bottom linkteli galva.
- Aš ne tavo sūnus, kunige, bet kaip bebūtų dėkoju už sveikinimus.
Silencer šypteli.
- Su šiuo titulu ateina šlovė, tačiau tuo pačiu jo blizgesys pritraukia jo ištroškusias sielas, tad neprarask budrumo, mano drauge, nes nuo šiol tave stebi daugybė akių, manosios, kaip buvusio šio diržo savininko ne išimtis.
Kunigas paploja Bottom per petį ir apsisukęs nueina savais keliais. Čempionas susimąstęs grįžteli atgal, o ten, į ausį jam alsuodamas stovi Sin. Bottom žengia kelis žingsnius atgal nuo jo.
- O ką tu čia dabar sumanei?
Klounas plačiai šypsosi.
- Kunigas seka įsivaizduojamomis pamėklėmis ir yra aklas realiam pasauliui, tačiau šiuo atveju jis buvo teisus tu esi stebimas, ir stebimas ne tik praeities šlovės besivaikančių dykaduonių, bet ir tų, kurie gali prieš tave pastatyti kur kas daugiau nei gerus norus.
Sin ore pamakaluoja kontraktu, kurį jis laiko apraišiotoje dešinėje rankoje. Bottom žiojasi kažką sakyti, bet klounas jį nutraukia:
- Aš smogsiu iš pasalų, kai mažiausiai to tikėsies, aš suplėšysiu tavo kūną ir gersiu tavo kraują ir tu nieko negali padaryti, kad užkirsti tam kelią!
Freak kvatodamas pasileidžia koridoriumi ir dingsta už posūkio. Bottom lieka stovėti jame vienas. Nepatikliai apsidairo. Tada nusiima nuo peties čempiono diržą ir žiūri į jį. Kameros išsijungia.
Vėl rodomas NME buitinių konfliktų kaltininkas koridorius.
Spoiler'is
Šį karta jame susitinka du šio verslo veteranai, Answer ir Jason Speed.
- Chei, vyruti, kokia tau širšė įgėlė, per tą laiką kol manęs nebuvo šiame versle tu labai pasikeitei, - pradeda pokalbį Answer.
- Aš nepasikeičiau, aš tik nusiėmiau geros dėdės kaukę, man tiesiog įgriso pasirašinėti autografus dvylikamečiams vaikams ir girdėti vaikiškų balsų chantus Jason, Jason, Jason!
- Bet gi dėl to mes visi ir sukamės šiame versle, dėl žmonių meilės, tu gali pralaimėti kovą, tačiau širdy ramu bus, nes žinai, kad tave palaiko tūkstančiai žmonių ir tu atidavei viską ką turėjai ringe.
- Kas dėl žmonių meilės, kas dėl pinigų, moterų ir garbės. Man nereikia žmonių palaikymo, man reikia pergalių. Na o didesnė tikimybė iškovoti pergale tai žaisti nešvariai.
- Na, kad Jason tau nelabai sekasi šis žaidimas, kaip gauni į skudurus nuo naujos kartos, taip ir gauni. Mirkteli aki Answer.
- Na, o tau ponas metų nevykęs sugrįžime tai pat nelabai sekasi kova, du didžiausi PPV, dvi didžiausios nesėkmės Answer karjeroje, tavo baterijos jau išseko, ir jų tikrai nebepakrausi pasitraukdamas keliems mėnesiams ir vėl grįždamas.
- Aš bent žmonėm padovanojau nepamirštamu akimirkų per Masters of war II.
- Jo, jie tikrai nepamirš, kaip didelė šio verslo žuvis pralaimėjo savo sugrįžimo kovą fuksui, kuris nėra iškovojęs nei vieno titulo. Tu jau susenai, iš tavęs beliko tik patranku mėsa seni, dink iš mano akių, kad neapsikrėsčiau tavo bejėgiškumo virusu.
- Oho, kai linksma drabstyti purvais žmogų, kai pats guli tokiame pačiame šūde, jei tu galvoji, kad mano baterijos tapo neatsinaujinančiu ištekliu, tai gal nueikime pas gerbiama Marcus Uliveri ir paprašykime tarpusavio kovos per sekanti Heat? Manau verslininkui iš prigimties, šia idėja labai palaikys.
- OK, aš mielai parodyčiau visiems šiems fanams, kad jų dievukas yra ne kas kita kaip pasenusi prekė, tavo garantinis laikas baigėsi, ir aš tai įrodysiu kovoje.
Abu kovotojai dingsta iš kadro.
- Chei, vyruti, kokia tau širšė įgėlė, per tą laiką kol manęs nebuvo šiame versle tu labai pasikeitei, - pradeda pokalbį Answer.
- Aš nepasikeičiau, aš tik nusiėmiau geros dėdės kaukę, man tiesiog įgriso pasirašinėti autografus dvylikamečiams vaikams ir girdėti vaikiškų balsų chantus Jason, Jason, Jason!
- Bet gi dėl to mes visi ir sukamės šiame versle, dėl žmonių meilės, tu gali pralaimėti kovą, tačiau širdy ramu bus, nes žinai, kad tave palaiko tūkstančiai žmonių ir tu atidavei viską ką turėjai ringe.
- Kas dėl žmonių meilės, kas dėl pinigų, moterų ir garbės. Man nereikia žmonių palaikymo, man reikia pergalių. Na o didesnė tikimybė iškovoti pergale tai žaisti nešvariai.
- Na, kad Jason tau nelabai sekasi šis žaidimas, kaip gauni į skudurus nuo naujos kartos, taip ir gauni. Mirkteli aki Answer.
- Na, o tau ponas metų nevykęs sugrįžime tai pat nelabai sekasi kova, du didžiausi PPV, dvi didžiausios nesėkmės Answer karjeroje, tavo baterijos jau išseko, ir jų tikrai nebepakrausi pasitraukdamas keliems mėnesiams ir vėl grįždamas.
- Aš bent žmonėm padovanojau nepamirštamu akimirkų per Masters of war II.
- Jo, jie tikrai nepamirš, kaip didelė šio verslo žuvis pralaimėjo savo sugrįžimo kovą fuksui, kuris nėra iškovojęs nei vieno titulo. Tu jau susenai, iš tavęs beliko tik patranku mėsa seni, dink iš mano akių, kad neapsikrėsčiau tavo bejėgiškumo virusu.
- Oho, kai linksma drabstyti purvais žmogų, kai pats guli tokiame pačiame šūde, jei tu galvoji, kad mano baterijos tapo neatsinaujinančiu ištekliu, tai gal nueikime pas gerbiama Marcus Uliveri ir paprašykime tarpusavio kovos per sekanti Heat? Manau verslininkui iš prigimties, šia idėja labai palaikys.
- OK, aš mielai parodyčiau visiems šiems fanams, kad jų dievukas yra ne kas kita kaip pasenusi prekė, tavo garantinis laikas baigėsi, ir aš tai įrodysiu kovoje.
Abu kovotojai dingsta iš kadro.
Ekranuose rodoma Susan.
Spoiler'is
- Sveiki, NME žiūrovai, šiandien mes stovime čia, kartu su Jason Clue, kuris mielai sutiko pakomentuoti savo brutalius veiksmus ir naujos komandos įkūrimą. Taigi Jason, pirmiausiai norėčiau paklausti kodėl išvydome tokį pykčio protrūkį? Kodėl užpuolėte nieko jums nenusikaltusius NME imtynininkus?
- Kodėl? Atsakymas labai paprastas. Jie užėmė per daug eterio laiko, todėl su Oblivion nutarėme nelaukti ir nerizikuodami tuo pasakėme tai ką norėjome pasakyti.
- Ar jūsų nebaugina, kad šiuo metu nėra jokios opozicijos? Šlovei įgyti reikia pergalių, kurių negalėsite pelnyti jei nebus kovų.
- Nė trupučio. Aš žinau, kad gerb. Marcus Ulivieri yra protingas žmogus ir supranta situaciją. Beveik neabejoju, kad jau artimu metu atsiras mums reikalinga opozicija, tačiau net jei ji ir neatsirastų, mes kartu surastume būdų kaip tuos du pasiimti. Yra keletas būdų tai padaryti: violence, ass licking ir the smart way. Spėkite kurį pasirinksime! O gi smart one! Kodėl? O todėl, kad mes esame viena iš gudriausių komandų šių dienų tag-team wrestling'o pasaulyje. O tai mes įrodysim greičiau negu jūs tikitės.
- Gal galėtumėte plačiau pakomentuoti kaip jūs ketinate užimti NME valdžios štabą?
- Kaip? Visiškai taip pat kaip tai padarė Adolfas Hitleris. Pritari, mus palaikai, reiškia tu mums nesi kliūtis, tačiau jeigu bandai priešintis, neleidi mums to padaryti, tada teks paprastai eliminuoti tave ir gali paprasčiausiai "netikėtai ir negrįžtamai" dingti. Taip kaip dingo ne vienas ir ne du žmonės Rusijoje burbėję apie valdžią kokius nors dalykėlius. Nebijokite, mes viską jau sugalvoję, turime planą kurio laikysimės ir kuris pats mus nuves į pergalę.
- Ar tikrai nuoširdžiai tikitės, kad pasieksite daugiau nei Team 3D ar Hardy boys?
- Kvailas klausimas! Žinoma taip! Na, net jei jų lygio pasiekti ir netektų, bent jau Nacius mes tikrai aplenksime. Todėl, kad mes turime du dalykus: mano minėtąjį veiskmų planą ir viziją! Geresnės sąlygos gyventi NME. Ne, geriau gyventi ne jums bus, o The New Age Conquerors. Taigi, mes su Oblivion pasiruošę pasiaukoti, kad tik parodytume pasauliui kas yra tikras pro-wrestling'as. Ne kokių storulių peštynės, ne fanų subinių laižymas, o tikra bekompromisė kova. Ir manau, kad šlovė pati pasibels į mūsų duris.
- Na ir galiausiai, Jason, gal galėtum pakomentuoti ko tikiesi iš savo šio vakaro kovos? Ar jei laimėsi galimybę kovoti su Bottom dėl NME sunkiasvorių čempiono diržo tai nestos skersai kelio jūsų komandos tikslams?
- Supranti, Susan, man dabar ji nėra prioritetas, laimėti žinoma būtų labai smagu, tačiau aš šiam mačui nesiruošiau specialiai. Paprasčiausia, geriau kuriam laikui padėsiu savo egoizmą į stalčių ir visą dėmesį skirsiu savo komandai! Mes jau po kartą esame buvę čempionais, kodėl mums jeis netapus ir šįkart. Žinoma, ateityje gali būti, kad ir mano arba Oblivion žvilgsnis atsisuks į NME Heavyweight ar Intercontinental Championships.
- Na ką gi, dėkoju jums už skirtą laiką, Jason. Tai buvo jūsų reporterė Susan. Iki pasimatymo, mieli NME žiūrovai.
- Kodėl? Atsakymas labai paprastas. Jie užėmė per daug eterio laiko, todėl su Oblivion nutarėme nelaukti ir nerizikuodami tuo pasakėme tai ką norėjome pasakyti.
- Ar jūsų nebaugina, kad šiuo metu nėra jokios opozicijos? Šlovei įgyti reikia pergalių, kurių negalėsite pelnyti jei nebus kovų.
- Nė trupučio. Aš žinau, kad gerb. Marcus Ulivieri yra protingas žmogus ir supranta situaciją. Beveik neabejoju, kad jau artimu metu atsiras mums reikalinga opozicija, tačiau net jei ji ir neatsirastų, mes kartu surastume būdų kaip tuos du pasiimti. Yra keletas būdų tai padaryti: violence, ass licking ir the smart way. Spėkite kurį pasirinksime! O gi smart one! Kodėl? O todėl, kad mes esame viena iš gudriausių komandų šių dienų tag-team wrestling'o pasaulyje. O tai mes įrodysim greičiau negu jūs tikitės.
- Gal galėtumėte plačiau pakomentuoti kaip jūs ketinate užimti NME valdžios štabą?
- Kaip? Visiškai taip pat kaip tai padarė Adolfas Hitleris. Pritari, mus palaikai, reiškia tu mums nesi kliūtis, tačiau jeigu bandai priešintis, neleidi mums to padaryti, tada teks paprastai eliminuoti tave ir gali paprasčiausiai "netikėtai ir negrįžtamai" dingti. Taip kaip dingo ne vienas ir ne du žmonės Rusijoje burbėję apie valdžią kokius nors dalykėlius. Nebijokite, mes viską jau sugalvoję, turime planą kurio laikysimės ir kuris pats mus nuves į pergalę.
- Ar tikrai nuoširdžiai tikitės, kad pasieksite daugiau nei Team 3D ar Hardy boys?
- Kvailas klausimas! Žinoma taip! Na, net jei jų lygio pasiekti ir netektų, bent jau Nacius mes tikrai aplenksime. Todėl, kad mes turime du dalykus: mano minėtąjį veiskmų planą ir viziją! Geresnės sąlygos gyventi NME. Ne, geriau gyventi ne jums bus, o The New Age Conquerors. Taigi, mes su Oblivion pasiruošę pasiaukoti, kad tik parodytume pasauliui kas yra tikras pro-wrestling'as. Ne kokių storulių peštynės, ne fanų subinių laižymas, o tikra bekompromisė kova. Ir manau, kad šlovė pati pasibels į mūsų duris.
- Na ir galiausiai, Jason, gal galėtum pakomentuoti ko tikiesi iš savo šio vakaro kovos? Ar jei laimėsi galimybę kovoti su Bottom dėl NME sunkiasvorių čempiono diržo tai nestos skersai kelio jūsų komandos tikslams?
- Supranti, Susan, man dabar ji nėra prioritetas, laimėti žinoma būtų labai smagu, tačiau aš šiam mačui nesiruošiau specialiai. Paprasčiausia, geriau kuriam laikui padėsiu savo egoizmą į stalčių ir visą dėmesį skirsiu savo komandai! Mes jau po kartą esame buvę čempionais, kodėl mums jeis netapus ir šįkart. Žinoma, ateityje gali būti, kad ir mano arba Oblivion žvilgsnis atsisuks į NME Heavyweight ar Intercontinental Championships.
- Na ką gi, dėkoju jums už skirtą laiką, Jason. Tai buvo jūsų reporterė Susan. Iki pasimatymo, mieli NME žiūrovai.
Marcus Jamison vs. Šeškius Pyzdeškius vs. The Highwayman vs. Jason Clue
Four-Way Elimination match
The winner gets a NME World Heavyweight titleshot
Spoiler'is
Arena pritemsta ir pasigirsta Eminem - Beautiful. Rodomas Marcus Jamison pristatomasis klipas su jo įsimintiniausių kovų ištraukomis. Palei grindini pasipila baltu dūmų rutuliai ir pro juos ramiais žingsniais įžengia 'The Forger'. Jis nieko nelaukes iškelia dešinę ranka su sugniaužtu kumščiu ir nuleidžia galva, sulyg tuo momentu pasipila fejerverku lietus. M.J. nieko nelaukes pradeda žingsnis po žingsnio eiti link ringo ir gana greitai jis jau atsiduria ten. Ringe, Marcus atsistoja pačiame jo viduryje, pašokinėja, pramankština kaklą ir pradeda laukti savo oponento...
Skamba 69 danguje perdainuojama daina "padarys mane" šeškius išeina į areną, šį kartą be savo merginų. Jo veide matoma rimtis ir susikaupimas.
Suskamba pirmieji Killswitch Engage - The Forgotten akordai. Į areną įsiveržia kupinas charizmos Jason Clue! Jis lyg atgimęs. JC nueina žemyn rampa, tačiau į aplinkui esančius fanus nereaguoja. Jis sutelkęs dėmesį į ringą. Nueina prie jo, užlipa ant apron'o. Master Of DDT įsitveria į virves ir jas peršoka. Iškart lipa ant turnbuckles. Skambant priedainiui "This is the last time, you are the forgotten!" JC ją dainuoja, tą patį daro ir aplinkiniai fanai. JC nulipa nuo turnbuckles, fanai toliau skanduoja priedainį. Master Of DDT ringo viduryje pažiūri į viršų, ištiesia rankas. Daugybė baltų fejerverkų. The Prison nusiima maikę ir ją numeta į tribūnas. Muzika nutyla.
Nuskambėjus pirmiesiems Thunderstruck akordams, arena sutemsta, prie entrance rampos pradeda kauptis dūmai. Prasidėjus žodžiams THUNDER! Na na na na na na na, su kiekvienu THUNDER is sprogimo atsiranda nauji duju kamuoliai. Kai dainoje pradeda dainuoti, pasirodo ir pats The Highwayman. Jo lėta, bet tvirta eisena perskrodžia su kiekvienu THUNDER susidariusius dūmų kamuolius. Prasidėjus dainos priedainiui, Highwayman įlipa į ringą, arenoje vėl atsiranda šviesos.
[action]Ir žengia pasitikti Šeškiaus Pyzdeškiaus.[/action]
[action]Bet gauna Eye rake![/action]
[action]The Forger griebiasi už akių.[/action]
[action]Šeškius spiria jam į pilvą.[/action]
[action]Marcus susilenkia.[/action]
[action]Senis vėl grūda MJ galvą sau tarp kojų.[/action]
[action]Ar vėl išvysime Pyzdelka?[/action]
[action]Šeškius kelia Marcus Jamison į orą.[/action]
[action]Bet šis mataruoja kojomis ir neleidžia pilnai atlikti veiksmo.[/action]
[action]Šeškius trenkia Marcus per nugarą.[/action]
[action]Bet MJ griebia už priešininko kojų ir verčia jį žemėn.[/action]
[action]Tuo tarpu Highwayman ima po truputį keltis.[/action]
[action]Marcus tai mato.[/action]
[action]Pašoka nuo Šeškiaus ir atsitraukia kelis žingsnius.[/action]
[action]Mr. Main Event prieina prie savo mokytojo ir padeda jam atsistoti.[/action]
[action]Abu pasisuka į The Forger.[/action]
[action]Šis kiek pamąstęs išsliuogia iš ringo.[/action]
[action]Highwayman seka paskui.[/action]
[action]Šeškius tuo tarpu lieka stovėti ringe.[/action]
[action]Jis sunkiai alsuoja, rankomis pasirėmęs į kelius.[/action]
[action]Mr. Main Event tuo tarpu puola Marcus Jamison.[/action]
[action]Bet yra sustabdomas smagiu Slapu į veidą.[/action]
[action]Tėkšt![/action]
[action]Ant Highwayman žando puikuojasi MJ plaštakos įspaudas.[/action]
[action]Marcus sugriebia oponentą per juosmenį.[/action]
[action]Ir stumia jį į apsauginę sienelę.[/action]
[action]Mr. Main Event nugara trenkiasi į jos kampą.[/action]
[action]Forger paleidžia Highwayman ir pavaišina jį keliais rankų smūgiais.[/action]
[action]Šis virsta per sienelę.[/action]
[action]Apsauga stumia gerbėjus į šalis.[/action]
[action]Highwayman ropoja tolyn.[/action]
[action]O MJ lipa ant sienelės krašto.[/action]
[action]Atsitūpia ant jos.[/action]
[action]Atsispiria kojomis.[/action]
[action]Body splash![/action]
[action]Marcus krenta ant savo oponento.[/action]
[action]Ar protinga buvo tai daryti?[/action]
[action]Šeškius tuo tarpu stebi viską iš šalies.[/action]
[action]Vis dar sunkiai alsuodamas.[/action]
[action]O MJ jau keliasi.[/action]
[action]Ir palikdamas gulėti Highwayman, šiek tiek šlubčiodamas, eina link ringo.[/action]
[action]Šeškius Pyzdeškius jo laukia.[/action]
[action]Marcus šliaužia po apatine virve.[/action]
[action]Šeškius pripuola prie jo.[/action]
[action]Apipilą oponentą rankų ir kojų smūgiais.[/action]
[action]MJ dengiasi nuo jų ir pamažu keliasi.[/action]
[action]Abiem rankom nusistumia Šeškių nuo savęs.[/action]
[action]Šis su šiokia tokia nuostaba žiūri į jaunuolį.[/action]
[action]Bet turima patirtis neleidžia jam ilgai delsti ir dvejoti.[/action]
[action]Šeškius griebia Forger.[/action]
[action]Ir bando permesti jį per save.[/action]
[action]Bet šis stipriai įsirėmęs į ringą kojomis ir neleidžia to padaryti.[/action]
[action]Marcus Jamison griebia Šeškių už riešų.[/action]
[action]Tvirtai juos laikydamas paima Šeškiaus nugarą.[/action]
[action]Marcus surakina savo rankas oponentui per pilvą.[/action]
[action]Įkvepia oro.[/action]
[action]German suplex![/action]
[action]Šeškiaus galva sunkiai bumbteli į ringą.[/action]
[action]Bet MJ neatlaisvina rankų.[/action]
[action]Tebelaikydamas Pyzdeškių jis keliasi nuo žemės.[/action]
[action]Dar vienas Germanas![/action]
[action]Forger vėl keliasi.[/action]
[action]Šeškius bando ištrūkti, bejėgiškai mosuodamas rankomis į šalis.[/action]
[action]Bet tai nepadeda.[/action]
[action]Trečias Germanas![/action]
[action]MJ šią trijulę vokiečių vadina Nose Bleed Territory.[/action]
[action]Marcus atleidžia gniaužtus ir Šeškius lekia per ringą.[/action]
[action]Kai jo kūnas nusileidžia ant ringo paviršiaus girdisi kaip traška seni kaulai.[/action]
[action]Forger nieko nelaukdamas pripuola prie savo priešininko.[/action]
[action]pin:[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]3![/action]
[action]Ne![/action]
[action]Paskutinę akimirką Šeškius pakėlė petį.[/action]
[action]MJ negali tuo patikėti.[/action]
[action]Bet nieko nepadarysi Šeškius vis dar kovoje.[/action]
[action]Ir ją reikia tęsti.[/action]
[action]Marcus sugriebia senį už kaklo ir ima smaugti.[/action]
[action]Teisėjas rodo, kad veiksmas nelegalus.[/action]
[action]Skaičiuoja:[/action]
[action]Vienas, du,[/action]
[action]Trys, keturi.[/action]
[action]The Forger paleidžia priešininką.[/action]
[action]Teisėjas stumia Marcus nuo Šeškiaus.[/action]
[action]Ir tikrina kaip jis jaučiasi.[/action]
[action]Šali apsauginės sienelės vis dar gulintis Highwayman pradeda krutėti.[/action]
[action]Šeškius Pyzdeškius keliasi.[/action]
[action]Marcus Jamison nori pratęsti puolimą, bet teisėjas neleidžia.[/action]
[action]Publikoje girdisi nepasitenkinimo šūksniai.[/action]
[action]Forger skėsčioja rankomis.[/action]
[action]Šeškius pastumia šalin teisėją ir tėškia Marcus galingą antausį.[/action]
[action]Slap![/action]
[action]MJ iš pykčio sugriežia dantimis.[/action]
[action]Jis užsimoja.[/action]
[action]Ir metą link Šeškiaus kumštį, kiek tik leidžia jėgos.[/action]
[action]Bet senis pasilenkia.[/action]
[action]Ir kumštis randą sau vietą teisėjo tarpuakyje![/action]
[action]Šis bemat susmunka be sąmonės.[/action]
[action]Marcus garsiai rikteli kažką neaiškus.[/action]
[action]O Šeškius bėga iš ringo.[/action]
[action]MJ jį vejasi.[/action]
[action]Senis lyg ir suklumpa.[/action]
[action]The Forger kiša galvą pro virves.[/action]
[action]Bam![/action]
[action]Armatūros strypas tvojasi Marcus į galvą.[/action]
[action]Highwayman tuo tarpu po truputį nevikriai lipa per apsauginę sienelę.[/action]
[action]Šeškius pamoja jam paskubėti.[/action]
[action]O pats įlipa į ringą.[/action]
[action]Pasižiūri į ant virvių kabantį Marcus Jamison.[/action]
[action]Žengia kelis žingsnius atgal.[/action]
[action]Bėga ir bando atlikti 619![/action]
[action]Bet susipainioja tarp virvių ir griūna ant ringo.[/action]
[action]Publika juokiasi.[/action]
[action]Šeškius nusispjauna ir numoja į juos ranka.[/action]
[action]MJ vis dar nejuda.[/action]
[action]Šeškius Pyzdeškius keliasi jį ant peties.[/action]
[action]Fak-tap![/action]
[action]Marcus rankos bejėgiškai skrenda į šalis.[/action]
[action]Šeškius bando pininti.[/action]
[action]Bet staiga supranta, kad teisėjas vis dar out.[/action]
[action]Ima bjauriai ir garsiai keiktis.[/action]
[action]Publika skanduoja You suck![/action]
[action]O ties įėjimo rampa staiga pasirodo žmogysta su metaline kėde rankoje.[/action]
[action]Šeškius atsisuka į ją ir išplečia akis.[/action]
[action]Tai juk Damane![/action]
[action]Jis greitu žingsniu eina link ringo.[/action]
[action]Šeškius pasisuka į dar šiek tiek svyruojantį Highwayman.[/action]
[action]Rodo pirštu į Damane: Sustabdyk jį![/action]
[action]Mr. Main Event pasiima nuo žemės armatūros strypą.[/action]
[action]Ir eina pasitikti Damanes.[/action]
[action]Abu susiduria.[/action]
[action]Highwayman mosteli strypu.[/action]
[action]Bet Damane išsisuka.[/action]
[action]Ir trenkia kėde Mr. Main Event per galvą.[/action]
[action]Šeškius ringe griebiasi už savosios taip, lyg smūgis būtų tekęs jam.[/action]
[action]Highwayman susmunka.[/action]
[action]Damane lipa į ringą.[/action]
[action]Šeškius bando jį sustabdyti.[/action]
[action]Bet gauna kėde į pilvą.[/action]
[action]Susiriečia.[/action]
[action]Damane perlipa per virves.[/action]
[action]Užsimoja kėde.[/action]
[action]Smūgis per galvą.[/action]
[action]Šeškius krenta žemėn.[/action]
[action]Smūgis per šonkaulius.[/action]
[action]Senis garsiai aimanuoja, laikydamasis už krūtinės.[/action]
[action]Bet tai dar ne pabaiga![/action]
[action]Damane meta kėdę iš ringo.[/action]
[action]Keliasi Šeškių sau ant pečių.[/action]
[action]DMC![/action]
[action]Net keista, kaip Pyzdeškiaus kūnas dar laikosi nesubyrėjęs![/action]
[action]Damane tempia Šeškių link Marcus Jamison.[/action]
[action]Griebia The Forger ranką ir uždeda ją Šeškiui ant krūtinės.[/action]
[action]Tada greitai pasišalina iš ringo.[/action]
[action]Tuo tarpu ima atsigauti ringo teisėjas.[/action]
[action]Pamato MJ ranką, uždėta ant Šeškiaus.[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]...[/action]
[action]3![/action]
[action]Šeškius eliminuotas![/action]
[action]Damane šypsodamasis žiūri į ringą.[/action]
[action]O Šeškius tik dabar atmerkia akis.[/action]
[action]Ir supranta kas atsitiko.[/action]
[action]Bando aiškinti teisėjui.[/action]
[action]Bet šis tik gūžčioja pečiais, vis dar laikydamasis sau už galvos.[/action]
[action]Šeškius rikteli iš įtūžio.[/action]
[action]Ritasi iš ringo.[/action]
[action]Griebia armatūros strypą.[/action]
[action]Ir šiek tiek vilkdamas vieną koją eina link Damanes.[/action]
[action]Šis tik nusijuokia ir apsisukęs nubėga į užkulisius.[/action]
[action]Abu kovotojai dingsta iš arenos.[/action]
[action]Tiek Marcus, tiek Highwayman vis dar nejuda.[/action]
[action]Teisėjas pradedas skaičiuoti:[/action]
[action]Vienas![/action]
[action]Du![/action]
[action]Trys![/action]
[action]Highwayman ima keltis.[/action]
[action]Keturi![/action]
[action]Penki![/action]
[action]Marcus Jamison pradeda krutėti.[/action]
[action]Šeši![/action]
[action]Septyni![/action]
[action]Highwayman klibikščiuoja link ringo.[/action]
[action]Aštuoni![/action]
[action]MJ laikydamasis virvių keliasi.[/action]
[action]Devyni![/action]
[action]The Forger atsistoja.[/action]
[action]Highwayman paskutinę sekundę įsirita į ringą.[/action]
[action]Kova tęsiasi.[/action]
[action]Abu imtynininkai šlubčioja vienas link kito.
[action]Highwayman spiria Marcus į koją.[/action]
[action]Šis atsako kumščiu į krūtinę.[/action]
[action]Abu sunkiai alsuoja.[/action]
[action]Abiejų veidais žliaugia prakaitas.[/action]
[action]Highwayman griebia Marcus už pečių.[/action]
[action]Ir įremia jį į ringo kampą.[/action]
[action]Knife edge chop![/action]
[action]Forger, jau patyręs chopų dietą nenori jos pakartoti.[/action]
[action]Sukaupia paskutines jėgas ir puola Mr. Main Event.[/action]
[action]Viena ranka sugriebia Highwayman už kaklo.[/action]
[action]O kita daužo jam į pilvą.[/action]
[action]Smūgis.[/action]
[action]Dar vienas.[/action]
[action]Ir dar.[/action]
[action]Mr. Main Event sunkiai kosėja.[/action]
[action]Marcus Jamison suima jį už galvos.[/action]
[action]Kita ranka griebia jam už kojos.[/action]
[action]Kelia į viršų.[/action]
[action]Fisherman Suplex![/action]
[action]Tiesiai į ringo kampą![/action]
[action]Highwayman nejuda![/action]
[action]Marcus tempia jį į ringo vidurį.[/action]
[action]Alkūne ir keliu prispaudžia priešininko pečius.[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]...[/action]
[action]Highwayman pakelia petį![/action]
[action]Marcus netikėdamas žiūri į savo oponentą.[/action]
[action]Pašoka ant kojų ir liepia Mr. Main Event taipogi stotis: Nagi, nagi![/action]
[action]Highwayman po truputį keliasi.
[action]Marcus iškelia dešinės rankos kumštį ir nuleidžia galvą.[/action]
[action]Publika ploja.[/action]
[action]MJ žengia link Highwayman.[/action]
[action]The Brainshaker![/action]
[action]Tiesiog iš niekur![/action]
[action]Marcus sunkiai krenta žemėn.[/action]
[action]Bet Mr. Main Event neturi jėgų pininti.[/action]
[action]Tereikia tik ištiesti ranką![/action]
[action]Teisėjas jau pasiruošęs![/action]
[action]Highwayman pasikelia kelis centimetrus nuo žemės.[/action]
[action]Šiek tiek pasistumia ir užmeta plaštaką Marcus ant krūtinės.[/action]
[action]Viskas![/action]
[action]Teisėjas skaičiuoja:[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]3![/action]
[action]Ne?[/action]
[action]Ne![/action]
[action]Jamison pakėlė petį.[/action]
[action]Highwayman visiškai išsekęs.[/action]
[action]Marcus gi po truputį stojasi.[/action]
[action]Viena jo koja gana stipriai virpa.
[action]Jis sėdasi ant negalinčio apsiginti Highwayman.[/action]
[action]Suima jo kojas.[/action]
[action]Boston Crab![/action]
[action]Mr. Main Event bando šliaužti link virvių.[/action]
[action]Bet jo galva nusvyra.[/action]
[action]Jis nebejuda.[/action]
[action]Teisėjas kelia Highwayman ranką.[/action]
[action]Paleidžia.[/action]
[action]Ji nukrenta.[/action]
[action]1![/action]
[action]Kelia dar kartą.[/action]
[action]2![/action]
[action]Ir...[/action]
[action]Highwayman nejuda.[/action]
[action]3![/action]
[action]Viskas![/action]
[action]Marcus keliauja į NME Shockwave 2009![/action]
[action]Marcus Jamison laimingas iškelia rankas į viršų.[/action]
[action]Ir iškart susmunka ringo viduryje.[/action]
[action]Jo jėgos galutinai išseko.[/action]
[action]Kokia kova![/action]
[action]Į arena skuba medikai.[/action]
[action]Ir šis Heat jau baigiasi.[/action]
[action]Noriu padėkoti bookeriams ir Primusui, kuris padėjo sunkią valandą.[/action]
[action]Ir kiekvienam skaičiusiam šį šou.[/action]
[action]Tikiuosi jis jums patiko.[/action]
[action]Bet kuriuo atveju nepatingėkite ir parašykite komentarą.[/action]
[action]Iki kito Heat![/action][/action][/action][/action]
Skamba 69 danguje perdainuojama daina "padarys mane" šeškius išeina į areną, šį kartą be savo merginų. Jo veide matoma rimtis ir susikaupimas.
Suskamba pirmieji Killswitch Engage - The Forgotten akordai. Į areną įsiveržia kupinas charizmos Jason Clue! Jis lyg atgimęs. JC nueina žemyn rampa, tačiau į aplinkui esančius fanus nereaguoja. Jis sutelkęs dėmesį į ringą. Nueina prie jo, užlipa ant apron'o. Master Of DDT įsitveria į virves ir jas peršoka. Iškart lipa ant turnbuckles. Skambant priedainiui "This is the last time, you are the forgotten!" JC ją dainuoja, tą patį daro ir aplinkiniai fanai. JC nulipa nuo turnbuckles, fanai toliau skanduoja priedainį. Master Of DDT ringo viduryje pažiūri į viršų, ištiesia rankas. Daugybė baltų fejerverkų. The Prison nusiima maikę ir ją numeta į tribūnas. Muzika nutyla.
Nuskambėjus pirmiesiems Thunderstruck akordams, arena sutemsta, prie entrance rampos pradeda kauptis dūmai. Prasidėjus žodžiams THUNDER! Na na na na na na na, su kiekvienu THUNDER is sprogimo atsiranda nauji duju kamuoliai. Kai dainoje pradeda dainuoti, pasirodo ir pats The Highwayman. Jo lėta, bet tvirta eisena perskrodžia su kiekvienu THUNDER susidariusius dūmų kamuolius. Prasidėjus dainos priedainiui, Highwayman įlipa į ringą, arenoje vėl atsiranda šviesos.
Sekantis veiksmas
Highwayman ir Šeškius paspaudžia vienas kitam rankas.
Sekantis veiksmas
Skamba gongas.
Sekantis veiksmas
Kova prasideda.
Sekantis veiksmas
Highwayman ir Šeškius lekia link Marcus Jamison.
Sekantis veiksmas
Įstumia jį į ringo kampą ir talžo rankų ir kojų smūgiais.
Sekantis veiksmas
Marcus ginasi.
Sekantis veiksmas
Jason Clue kurį laiką stovi nieko nedarydamas.
Sekantis veiksmas
Tada suvokia, kad po Marcus ateis jo eilė.
Sekantis veiksmas
Ir nusprendžia padėti MJ.
Sekantis veiksmas
Jason griebia Highwayman ir verčia jį iš ringo.
Sekantis veiksmas
Šis krenta ant grindinio veidu į priekį.
Sekantis veiksmas
Clue lipa iš ringo.
Sekantis veiksmas
Jame lieka Šeškius su Marcus.
Sekantis veiksmas
MJ dar šiek tiek apsvaigęs nuo pradinio išpuolio.
Sekantis veiksmas
Bet Šeškius smūgiai negali ilgam sustabdyti pergalės ištroškusio jaunuolio.
Sekantis veiksmas
Marcus Jamison griebia Šeškių per juosmenį.
Sekantis veiksmas
Ir verčia jį ant žemės.
Sekantis veiksmas
Senis bando išsilaisvinti.
Sekantis veiksmas
Bet MJ laiko jį prispaudęs visu kūnu.
Sekantis veiksmas
Karts nuo karto numesdamas kumštį iš viršaus.
Sekantis veiksmas
Jason Clue tuo tarpu šalia ringo daužo bandantį keltis Highwayman.
Sekantis veiksmas
Šis sugriebia Jason už rankos.
Sekantis veiksmas
Irish-whip į laiptus!
Sekantis veiksmas
Clue pečiu stipria tvojasi į metalą ir dejuodamas susmunka ant žemės.
Sekantis veiksmas
Highwayman gi skuba grįžti į ringą.
Sekantis veiksmas
Jame Marcus jau be atvangos talžo Šeškiaus veidą kumščiais.
Sekantis veiksmas
Senis bejėgiškai raičiojasi ir bando prisidengti galvą rankomis.
Sekantis veiksmas
Highwayman įlipa į ringą.
Sekantis veiksmas
Šoka link Marcus.
Sekantis veiksmas
Dropkick į nugarą!
Sekantis veiksmas
Marcus Jamison ridenasi nuo Šeškiaus.
Sekantis veiksmas
Šis sunkiai stojasi ir pirštu moja link MJ.
Sekantis veiksmas
Highwayman nieko nelaukęs tęsia puolimą.
Sekantis veiksmas
Tėškia Marcus į ringo kampą.
Sekantis veiksmas
Užsimoja.
Sekantis veiksmas
Knife-Edge Chop!
Sekantis veiksmas
Garsas nueina per visą areną.
Sekantis veiksmas
O Highwayman net nesiruošia stabdyti veiksmo.
Sekantis veiksmas
Dar vienas Chop.
Sekantis veiksmas
Ir dar vienas.
Sekantis veiksmas
The Forger susiriečia, dengdamas krutinę.
Sekantis veiksmas
Mr. Main Event nieko nelaukęs griebia jį už galvos.
Sekantis veiksmas
DDT!
Sekantis veiksmas
MJ sminga į ringą.
Sekantis veiksmas
Šeškius, parimęs į virves, patenkintas ploja.
Sekantis veiksmas
Highwayman pinina.
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Ne!
Sekantis veiksmas
Marcus pakėlė petį.
Sekantis veiksmas
Šeškius pripuola prie teisėjo ir ima aiškinti gyvenimo tiesas.
Sekantis veiksmas
Bet tai jo nesužavi.
Sekantis veiksmas
Jis rodo, kad buvo tik du.
Sekantis veiksmas
Marcus Jamison bando stotis.
Sekantis veiksmas
Highwayman surakina jį į Headlock.
Sekantis veiksmas
Ir tempia link Šeškiaus.
Sekantis veiksmas
Paslaugiai pasiūlo spurdantį MJ savo mokytojui.
Sekantis veiksmas
Šis trenkia alkūne Forger per kuprą.
Sekantis veiksmas
Mr. Main Event atleidžia Headlock.
Sekantis veiksmas
Šeškius suima Marcus ir suvaro kelį jam į pilvą.
Sekantis veiksmas
The Forger kosėja.
Sekantis veiksmas
O Šeškius grūda Marcus Jamison sau į klyną.
Sekantis veiksmas
Ir griebia jam už užpakalio.
Sekantis veiksmas
Kelia į orą.
Sekantis veiksmas
Pyzdelka!
Sekantis veiksmas
Marcus nugara tvojasi į ringą.
Sekantis veiksmas
Šeškius liepia Highwayman pininti.
Sekantis veiksmas
Bet pro apatinę virvę, laikydamasis už nugaros, į ringą šliaužia Jason Clue.
Sekantis veiksmas
Mr. Main Event kurį laiką delsia, žiūrėdamas tai į Jason, tai į Marcus.
Sekantis veiksmas
Šeškius piktai rėkia ant jo: - Ko lauki?!
Sekantis veiksmas
Pyzdeškius patraukia link Jason.
Sekantis veiksmas
O Highwayman užgula Marcus.
Sekantis veiksmas
pin:
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
...
Sekantis veiksmas
MJ pakelia petį.
Sekantis veiksmas
Mr. Main Event uždelsė per ilgai.
Sekantis veiksmas
Jis piktai tranko kumščiu į ringą.
Sekantis veiksmas
O Marcus ridenasi iš ringo.
Sekantis veiksmas
Šeškius tuo tarpu susiima su Clue.
Sekantis veiksmas
Lenkia jį prie žemės.
Sekantis veiksmas
Jason pilna jėga priešintas neleidžia skaudanti nugara.
Sekantis veiksmas
Jis griūna ant ringo.
Sekantis veiksmas
Šeškius griebia oponentą už rankos.
Sekantis veiksmas
Ir ima ją sukti.
Sekantis veiksmas
Viščiuko sparnelis!
Sekantis veiksmas
Highwayman prieina pažiūrėti kaip sekasi Šeškiui.
Sekantis veiksmas
Teisėjas klausia Clue: Ar pasiduodi?
Sekantis veiksmas
Šis inkščia ir purto galvą.
Sekantis veiksmas
Highwayman griebia už kitos Jason rankos.
Sekantis veiksmas
Bruka ją sau į tarpkojį.
Sekantis veiksmas
Tada rankomis čiumpa už Clue smakro.
Sekantis veiksmas
Crossface applied!
Sekantis veiksmas
Jason Clue surakintas į du laužimo veiksmus!
Sekantis veiksmas
Jis negali ilgai to kęsti!
Sekantis veiksmas
Ant įėjimo rampos tuo tarpu pasirodo Oblivion.
Sekantis veiksmas
Jis greitu žingsniu eina link ringo.
Sekantis veiksmas
Šeškius pamato jį ir atleidžia Jason sparnelį.
Sekantis veiksmas
Eina per ringą ir atsiremia į virves.
Sekantis veiksmas
Oblivion sustoja keli metrai nuo ringo ir žiūri į Šeškių.
Sekantis veiksmas
Šis moja jam nešdintis iš arenos.
Sekantis veiksmas
Bet Oblivion nereaguoja.
Sekantis veiksmas
Highwayman tuo tarpu atleidžia Crossface.
Sekantis veiksmas
Kelia iš skausmo virpantį Jason.
Sekantis veiksmas
Irish-whipina jį į virves.
Sekantis veiksmas
Ir pasitinka Jason Clue su...
Sekantis veiksmas
The Brainshaker!
Sekantis veiksmas
JC be sąmonės griūna ant ringo.
Sekantis veiksmas
Highwayman atlieka pin:
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
Oblivion pripuola prie ringo ir bando į jį ropštis.
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Bet Šeškius spirią tiesiai jam į smilkinį.
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
Oblivion krenta žemėn.
Sekantis veiksmas
O Jason Clue tampa pirmuoju žmogumi, eliminuotu iš šios kovos.
Sekantis veiksmas
Šeškius patenkintas paploja Highwayman.
Sekantis veiksmas
Šis suima Jason ir tempiasi jį per ringą.
Sekantis veiksmas
Kartu su Šeškiu pakelia jį nuo žemės.
Sekantis veiksmas
Ir meta per viršutinę virvę ant besikeliančio Oblivion.
Sekantis veiksmas
Abu kovotojai juokiasi.
Sekantis veiksmas
Oblivion, kildamas nuo žemės, piktai žiūri į juos.
Sekantis veiksmas
Bet matydamas, kad nieko čia jau nepadarys užsimeta Jason sau ant kupros ir tempia jį iš arenos.
Sekantis veiksmas
Šeškius su Highwayman pasisuka.
Sekantis veiksmas
Ir Pyzdeškius gauna running clothesline nuo Marcus Jamison!
Sekantis veiksmas
Virsta iš ringo.
Sekantis veiksmas
Ir sunkiai drebiasi ant grindinio.
Sekantis veiksmas
Highwayman iškart pripuola prie Forger.
Sekantis veiksmas
Kovotojai susikimba.
Sekantis veiksmas
Mr. Main Event surakina Marcus Jamison į Headlock.
Sekantis veiksmas
Bet MJ stumia jį į virves.
Sekantis veiksmas
Ir pasitinka su Big Boot!
Sekantis veiksmas
Highwayman iškart stojasi.
Sekantis veiksmas
Marcus paleidžia kumštį jam į makaulę.
Sekantis veiksmas
Mr. Main Event svyruoja.
Sekantis veiksmas
Bet atsako tuo pačiu.
Sekantis veiksmas
Kovotojai keičiasi smūgiais.
Sekantis veiksmas
Marcus.
Sekantis veiksmas
Highwayman.
Sekantis veiksmas
Marcus.
Sekantis veiksmas
Highwayman.
Sekantis veiksmas
Jėėė!
Sekantis veiksmas
Booo!
Sekantis veiksmas
Marcus Jamison išsisuka nuo Mr. Main Event kumščio.
Sekantis veiksmas
Ir abiem rankomis griebia savo oponentą.
Sekantis veiksmas
Tvirtai įsiremia į ringą kojomis.
Sekantis veiksmas
Belly to belly Suplex!
Sekantis veiksmas
Highwayman galva nemaloniu kampu atsimuša nuo ringo.
Sekantis veiksmas
Forger lipa priešininkui ant nugaros.
Sekantis veiksmas
Sugriebia jo kojas.
Sekantis veiksmas
Ir atlieka Bostono krabą!
Sekantis veiksmas
Mr. Main Event raukosi ir bando šliaužti link ringo virvių.
Sekantis veiksmas
[action]Marcus paleidžia Highwayman.[/action]Bet į ringą jau grįžta Šeškius.
[action]Ir žengia pasitikti Šeškiaus Pyzdeškiaus.[/action]
[action]Bet gauna Eye rake![/action]
[action]The Forger griebiasi už akių.[/action]
[action]Šeškius spiria jam į pilvą.[/action]
[action]Marcus susilenkia.[/action]
[action]Senis vėl grūda MJ galvą sau tarp kojų.[/action]
[action]Ar vėl išvysime Pyzdelka?[/action]
[action]Šeškius kelia Marcus Jamison į orą.[/action]
[action]Bet šis mataruoja kojomis ir neleidžia pilnai atlikti veiksmo.[/action]
[action]Šeškius trenkia Marcus per nugarą.[/action]
[action]Bet MJ griebia už priešininko kojų ir verčia jį žemėn.[/action]
[action]Tuo tarpu Highwayman ima po truputį keltis.[/action]
[action]Marcus tai mato.[/action]
[action]Pašoka nuo Šeškiaus ir atsitraukia kelis žingsnius.[/action]
[action]Mr. Main Event prieina prie savo mokytojo ir padeda jam atsistoti.[/action]
[action]Abu pasisuka į The Forger.[/action]
[action]Šis kiek pamąstęs išsliuogia iš ringo.[/action]
[action]Highwayman seka paskui.[/action]
[action]Šeškius tuo tarpu lieka stovėti ringe.[/action]
[action]Jis sunkiai alsuoja, rankomis pasirėmęs į kelius.[/action]
[action]Mr. Main Event tuo tarpu puola Marcus Jamison.[/action]
[action]Bet yra sustabdomas smagiu Slapu į veidą.[/action]
[action]Tėkšt![/action]
[action]Ant Highwayman žando puikuojasi MJ plaštakos įspaudas.[/action]
[action]Marcus sugriebia oponentą per juosmenį.[/action]
[action]Ir stumia jį į apsauginę sienelę.[/action]
[action]Mr. Main Event nugara trenkiasi į jos kampą.[/action]
[action]Forger paleidžia Highwayman ir pavaišina jį keliais rankų smūgiais.[/action]
[action]Šis virsta per sienelę.[/action]
[action]Apsauga stumia gerbėjus į šalis.[/action]
[action]Highwayman ropoja tolyn.[/action]
[action]O MJ lipa ant sienelės krašto.[/action]
[action]Atsitūpia ant jos.[/action]
[action]Atsispiria kojomis.[/action]
[action]Body splash![/action]
[action]Marcus krenta ant savo oponento.[/action]
[action]Ar protinga buvo tai daryti?[/action]
[action]Šeškius tuo tarpu stebi viską iš šalies.[/action]
[action]Vis dar sunkiai alsuodamas.[/action]
[action]O MJ jau keliasi.[/action]
[action]Ir palikdamas gulėti Highwayman, šiek tiek šlubčiodamas, eina link ringo.[/action]
[action]Šeškius Pyzdeškius jo laukia.[/action]
[action]Marcus šliaužia po apatine virve.[/action]
[action]Šeškius pripuola prie jo.[/action]
[action]Apipilą oponentą rankų ir kojų smūgiais.[/action]
[action]MJ dengiasi nuo jų ir pamažu keliasi.[/action]
[action]Abiem rankom nusistumia Šeškių nuo savęs.[/action]
[action]Šis su šiokia tokia nuostaba žiūri į jaunuolį.[/action]
[action]Bet turima patirtis neleidžia jam ilgai delsti ir dvejoti.[/action]
[action]Šeškius griebia Forger.[/action]
[action]Ir bando permesti jį per save.[/action]
[action]Bet šis stipriai įsirėmęs į ringą kojomis ir neleidžia to padaryti.[/action]
[action]Marcus Jamison griebia Šeškių už riešų.[/action]
[action]Tvirtai juos laikydamas paima Šeškiaus nugarą.[/action]
[action]Marcus surakina savo rankas oponentui per pilvą.[/action]
[action]Įkvepia oro.[/action]
[action]German suplex![/action]
[action]Šeškiaus galva sunkiai bumbteli į ringą.[/action]
[action]Bet MJ neatlaisvina rankų.[/action]
[action]Tebelaikydamas Pyzdeškių jis keliasi nuo žemės.[/action]
[action]Dar vienas Germanas![/action]
[action]Forger vėl keliasi.[/action]
[action]Šeškius bando ištrūkti, bejėgiškai mosuodamas rankomis į šalis.[/action]
[action]Bet tai nepadeda.[/action]
[action]Trečias Germanas![/action]
[action]MJ šią trijulę vokiečių vadina Nose Bleed Territory.[/action]
[action]Marcus atleidžia gniaužtus ir Šeškius lekia per ringą.[/action]
[action]Kai jo kūnas nusileidžia ant ringo paviršiaus girdisi kaip traška seni kaulai.[/action]
[action]Forger nieko nelaukdamas pripuola prie savo priešininko.[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]3![/action]
[action]Ne![/action]
[action]Paskutinę akimirką Šeškius pakėlė petį.[/action]
[action]MJ negali tuo patikėti.[/action]
[action]Bet nieko nepadarysi Šeškius vis dar kovoje.[/action]
[action]Ir ją reikia tęsti.[/action]
[action]Marcus sugriebia senį už kaklo ir ima smaugti.[/action]
[action]Teisėjas rodo, kad veiksmas nelegalus.[/action]
[action]Skaičiuoja:[/action]
[action]Vienas, du,[/action]
[action]Trys, keturi.[/action]
[action]The Forger paleidžia priešininką.[/action]
[action]Teisėjas stumia Marcus nuo Šeškiaus.[/action]
[action]Ir tikrina kaip jis jaučiasi.[/action]
[action]Šali apsauginės sienelės vis dar gulintis Highwayman pradeda krutėti.[/action]
[action]Šeškius Pyzdeškius keliasi.[/action]
[action]Marcus Jamison nori pratęsti puolimą, bet teisėjas neleidžia.[/action]
[action]Publikoje girdisi nepasitenkinimo šūksniai.[/action]
[action]Forger skėsčioja rankomis.[/action]
[action]Šeškius pastumia šalin teisėją ir tėškia Marcus galingą antausį.[/action]
[action]Slap![/action]
[action]MJ iš pykčio sugriežia dantimis.[/action]
[action]Jis užsimoja.[/action]
[action]Ir metą link Šeškiaus kumštį, kiek tik leidžia jėgos.[/action]
[action]Bet senis pasilenkia.[/action]
[action]Ir kumštis randą sau vietą teisėjo tarpuakyje![/action]
[action]Šis bemat susmunka be sąmonės.[/action]
[action]Marcus garsiai rikteli kažką neaiškus.[/action]
[action]O Šeškius bėga iš ringo.[/action]
[action]MJ jį vejasi.[/action]
[action]Senis lyg ir suklumpa.[/action]
[action]The Forger kiša galvą pro virves.[/action]
[action]Bam![/action]
[action]Armatūros strypas tvojasi Marcus į galvą.[/action]
[action]Highwayman tuo tarpu po truputį nevikriai lipa per apsauginę sienelę.[/action]
[action]Šeškius pamoja jam paskubėti.[/action]
[action]O pats įlipa į ringą.[/action]
[action]Pasižiūri į ant virvių kabantį Marcus Jamison.[/action]
[action]Žengia kelis žingsnius atgal.[/action]
[action]Bėga ir bando atlikti 619![/action]
[action]Bet susipainioja tarp virvių ir griūna ant ringo.[/action]
[action]Publika juokiasi.[/action]
[action]Šeškius nusispjauna ir numoja į juos ranka.[/action]
[action]MJ vis dar nejuda.[/action]
[action]Šeškius Pyzdeškius keliasi jį ant peties.[/action]
[action]Fak-tap![/action]
[action]Marcus rankos bejėgiškai skrenda į šalis.[/action]
[action]Šeškius bando pininti.[/action]
[action]Bet staiga supranta, kad teisėjas vis dar out.[/action]
[action]Ima bjauriai ir garsiai keiktis.[/action]
[action]Publika skanduoja You suck![/action]
[action]O ties įėjimo rampa staiga pasirodo žmogysta su metaline kėde rankoje.[/action]
[action]Šeškius atsisuka į ją ir išplečia akis.[/action]
[action]Tai juk Damane![/action]
[action]Jis greitu žingsniu eina link ringo.[/action]
[action]Šeškius pasisuka į dar šiek tiek svyruojantį Highwayman.[/action]
[action]Rodo pirštu į Damane: Sustabdyk jį![/action]
[action]Mr. Main Event pasiima nuo žemės armatūros strypą.[/action]
[action]Ir eina pasitikti Damanes.[/action]
[action]Abu susiduria.[/action]
[action]Highwayman mosteli strypu.[/action]
[action]Bet Damane išsisuka.[/action]
[action]Ir trenkia kėde Mr. Main Event per galvą.[/action]
[action]Šeškius ringe griebiasi už savosios taip, lyg smūgis būtų tekęs jam.[/action]
[action]Highwayman susmunka.[/action]
[action]Damane lipa į ringą.[/action]
[action]Šeškius bando jį sustabdyti.[/action]
[action]Bet gauna kėde į pilvą.[/action]
[action]Susiriečia.[/action]
[action]Damane perlipa per virves.[/action]
[action]Užsimoja kėde.[/action]
[action]Smūgis per galvą.[/action]
[action]Šeškius krenta žemėn.[/action]
[action]Smūgis per šonkaulius.[/action]
[action]Senis garsiai aimanuoja, laikydamasis už krūtinės.[/action]
[action]Bet tai dar ne pabaiga![/action]
[action]Damane meta kėdę iš ringo.[/action]
[action]Keliasi Šeškių sau ant pečių.[/action]
[action]DMC![/action]
[action]Net keista, kaip Pyzdeškiaus kūnas dar laikosi nesubyrėjęs![/action]
[action]Damane tempia Šeškių link Marcus Jamison.[/action]
[action]Griebia The Forger ranką ir uždeda ją Šeškiui ant krūtinės.[/action]
[action]Tada greitai pasišalina iš ringo.[/action]
[action]Tuo tarpu ima atsigauti ringo teisėjas.[/action]
[action]Pamato MJ ranką, uždėta ant Šeškiaus.[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]...[/action]
[action]3![/action]
[action]Šeškius eliminuotas![/action]
[action]Damane šypsodamasis žiūri į ringą.[/action]
[action]O Šeškius tik dabar atmerkia akis.[/action]
[action]Ir supranta kas atsitiko.[/action]
[action]Bando aiškinti teisėjui.[/action]
[action]Bet šis tik gūžčioja pečiais, vis dar laikydamasis sau už galvos.[/action]
[action]Šeškius rikteli iš įtūžio.[/action]
[action]Ritasi iš ringo.[/action]
[action]Griebia armatūros strypą.[/action]
[action]Ir šiek tiek vilkdamas vieną koją eina link Damanes.[/action]
[action]Šis tik nusijuokia ir apsisukęs nubėga į užkulisius.[/action]
[action]Abu kovotojai dingsta iš arenos.[/action]
[action]Tiek Marcus, tiek Highwayman vis dar nejuda.[/action]
[action]Teisėjas pradedas skaičiuoti:[/action]
[action]Vienas![/action]
[action]Du![/action]
[action]Trys![/action]
[action]Highwayman ima keltis.[/action]
[action]Keturi![/action]
[action]Penki![/action]
[action]Marcus Jamison pradeda krutėti.[/action]
[action]Šeši![/action]
[action]Septyni![/action]
[action]Highwayman klibikščiuoja link ringo.[/action]
[action]Aštuoni![/action]
[action]MJ laikydamasis virvių keliasi.[/action]
[action]Devyni![/action]
[action]The Forger atsistoja.[/action]
[action]Highwayman paskutinę sekundę įsirita į ringą.[/action]
[action]Kova tęsiasi.[/action]
[action]Abu imtynininkai šlubčioja vienas link kito.
[action]Highwayman spiria Marcus į koją.[/action]
[action]Šis atsako kumščiu į krūtinę.[/action]
[action]Abu sunkiai alsuoja.[/action]
[action]Abiejų veidais žliaugia prakaitas.[/action]
[action]Highwayman griebia Marcus už pečių.[/action]
[action]Ir įremia jį į ringo kampą.[/action]
[action]Knife edge chop![/action]
[action]Forger, jau patyręs chopų dietą nenori jos pakartoti.[/action]
[action]Sukaupia paskutines jėgas ir puola Mr. Main Event.[/action]
[action]Viena ranka sugriebia Highwayman už kaklo.[/action]
[action]O kita daužo jam į pilvą.[/action]
[action]Smūgis.[/action]
[action]Dar vienas.[/action]
[action]Ir dar.[/action]
[action]Mr. Main Event sunkiai kosėja.[/action]
[action]Marcus Jamison suima jį už galvos.[/action]
[action]Kita ranka griebia jam už kojos.[/action]
[action]Kelia į viršų.[/action]
[action]Fisherman Suplex![/action]
[action]Tiesiai į ringo kampą![/action]
[action]Highwayman nejuda![/action]
[action]Marcus tempia jį į ringo vidurį.[/action]
[action]Alkūne ir keliu prispaudžia priešininko pečius.[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]...[/action]
[action]Highwayman pakelia petį![/action]
[action]Marcus netikėdamas žiūri į savo oponentą.[/action]
[action]Pašoka ant kojų ir liepia Mr. Main Event taipogi stotis: Nagi, nagi![/action]
[action]Highwayman po truputį keliasi.
[action]Marcus iškelia dešinės rankos kumštį ir nuleidžia galvą.[/action]
[action]Publika ploja.[/action]
[action]MJ žengia link Highwayman.[/action]
[action]The Brainshaker![/action]
[action]Tiesiog iš niekur![/action]
[action]Marcus sunkiai krenta žemėn.[/action]
[action]Bet Mr. Main Event neturi jėgų pininti.[/action]
[action]Tereikia tik ištiesti ranką![/action]
[action]Teisėjas jau pasiruošęs![/action]
[action]Highwayman pasikelia kelis centimetrus nuo žemės.[/action]
[action]Šiek tiek pasistumia ir užmeta plaštaką Marcus ant krūtinės.[/action]
[action]Viskas![/action]
[action]Teisėjas skaičiuoja:[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]3![/action]
[action]Ne?[/action]
[action]Ne![/action]
[action]Jamison pakėlė petį.[/action]
[action]Highwayman visiškai išsekęs.[/action]
[action]Marcus gi po truputį stojasi.[/action]
[action]Viena jo koja gana stipriai virpa.
[action]Jis sėdasi ant negalinčio apsiginti Highwayman.[/action]
[action]Suima jo kojas.[/action]
[action]Boston Crab![/action]
[action]Mr. Main Event bando šliaužti link virvių.[/action]
[action]Bet jo galva nusvyra.[/action]
[action]Jis nebejuda.[/action]
[action]Teisėjas kelia Highwayman ranką.[/action]
[action]Paleidžia.[/action]
[action]Ji nukrenta.[/action]
[action]1![/action]
[action]Kelia dar kartą.[/action]
[action]2![/action]
[action]Ir...[/action]
[action]Highwayman nejuda.[/action]
[action]3![/action]
[action]Viskas![/action]
[action]Marcus keliauja į NME Shockwave 2009![/action]
[action]Marcus Jamison laimingas iškelia rankas į viršų.[/action]
[action]Ir iškart susmunka ringo viduryje.[/action]
[action]Jo jėgos galutinai išseko.[/action]
[action]Kokia kova![/action]
[action]Į arena skuba medikai.[/action]
[action]Ir šis Heat jau baigiasi.[/action]
[action]Noriu padėkoti bookeriams ir Primusui, kuris padėjo sunkią valandą.[/action]
[action]Ir kiekvienam skaičiusiam šį šou.[/action]
[action]Tikiuosi jis jums patiko.[/action]
[action]Bet kuriuo atveju nepatingėkite ir parašykite komentarą.[/action]
[action]Iki kito Heat![/action][/action][/action][/action]