Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Shadow vs H'edge

Temoje atsakymų: 6

Shadow

Baltas diržas

• Naujokai
  • 25 Pranešimai:
0
Pasigirsta Linkin Park: In The End Piano versija.Arena izengia John "Shadow" Black su shinai.Link ringo eina ramiai,nekreipdamas i zmones jokio demesio.Ilipes i ringa persizegnoja ir pasiima mikrafona ir pradeda sneketi:

- Sveiki ,visi pro-wrestlingo fanai, susirinkia arenoje ir uz zidruju ekranu.2009 07 26 diena buvo paskutinis NME Heat per kuri jus matet John Black pravardziuojama Shadow.Bet tai jau praeitis, nes po sunkiu triju savaiciu treniruociu jus ir vel galesite mane matyti cia arenoje arba pro sia "maza dezute".Taip teisingai isgirdote John Black "Shadow" grizta i ringa.

- Pries 3 savaites pirmo kraujo kovoje iveikdamas Sin laikinai sustabdziau to Freak'erio nesamones ir greitai dingau is eterio.Nes jai ne teisejo nemoksiskuma ,as pries jus tikriausiai dabar stoveciau kaip nevykelis.Todel as John Black'as nusprendziau sustipreti ir uzsidariau treniruokliu saleje, isnaudoaju kiekviena minute, kad per NME Heat neatrodyciau kazkoks nevykelis kaip seniau, nors praleidau didziausia metu pay per view Masters of War II, bet kam jis dabar rupi, jis praejo nors ir praejo tarsi bomba tikriausiai, bet dabar jis yra praeitis.Nors as nemaciau show,nezinau kas tavo laimetojais arba championais tapo ,bet man visiskai nesvarbu, nes as pasiruosias kovoti su bet kuo, kad ir su didziausia subine sitam versle,kuris laiko NME World Heavyweight Championship'o dirza. Man visiskai nera skirtumo ka paskirs NME General Manager.Nes as ateinu i si ringa, sutvarkau ka reikia ,ir iseinu....

Shadow padaro peuze ir toliau tesia:

-Iseinu kaip nugaletojas,ka padarysiu ir si sekmadieni kovodomas pries H'edge.Sis sekmadienis bus netik pagerbimas "Baltijos Kelio", bet ir H'edge nunaikinimas.Mano mielas priesininke H'edge tau pasiseke ,kad tu krisi pirmas.Tu pamatysi ,kad tavo visos kovos BWE yra bevertes, tu save skaitei kietuoliu ,bet NME tu esi niekas.Po mano kovos H'edge tu negalesi atsistoti ir sakysi as pasiduodu.Todel jai turi ka nors man pasakyti tai mane rasi sporto saleje.

Skambant Linkin Park -In The End piano versijai Shadow iseina is arenos.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
Pasigirsta REV-THEORY light it up ir arenoje pasirodo
Spoiler'is

Spoiler'is
Spoiler'is
,o aplink ja policijos,bei gelbetoju masina.Ir pasirodo H'Edge.Jis nesamas su nestuvais.
Atrodo jog jis beveik be samones.Vos islemena 3 zodzius "Kazkk..kas mmmane puole" ir H'Edge praranda samone.[/spoiler]
Spoiler'is

Ne į temą
Visu labai atsiprasau,tiesiog ilgoka laika buvau neaktyvus NME ir kai pamaciau,kad turiu kavo(tai buvo siandien) stengiausi viska pataisyti.Jei jau kova parasete tiesiog dekite ir viskas,dar karta atsiprasau NME "galvu" ,kad sitaip isejo

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-08-22, 10:10

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-08-22, 11:03, pasakė:

Pasigirsta REV-THEORY light it up ir arenoje pasirodo
Spoiler'is

Spoiler'is
Spoiler'is
,o aplink ja policijos,bei gelbetoju masina.Ir pasirodo H'Edge.Jis nesamas su nestuvais.
Atrodo jog jis beveik be samones.Vos islemena 3 zodzius "Kazkk..kas mmmane puole" ir H'Edge praranda samone.[/spoiler]
Spoiler'is

Ne į temą
BWE :D. Jei (ne)rimtai vos nesusigraudinau ;( :D :D.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Uzgroja "Saliva - Superstar". Michael Truth patenkintas savimi, pradeda zingsniuoti ringo link. Vidury takelio Michael T sustoja ir idemiai apziuri zmones, iskelia rankas ir tada pradeda saudyti pyrotechnika. Baigus pasirodymui Michael iciuozia i ringa ir uzlipes ant turnbuckle iskelia rankas 140 laipsniu kampu.
Michael T siektiek pamasto, ir pradeda savo kalba:

- Sakykim, as nezadu prisistatineti nevykusiai tautai, taigi eikime tiesiai prie reikalo. Hedge padare avarija, reiskias liko laisva vieta, todel Shadow, grizk i si susikta ringa, ir pasakyk ka renkesi ar ta gedinga pergale, ar tavo subines atspardyma! Mane pykina, kai tokios federacijos kaip NME nesuranda kito priesininko, ir turi eit pats i ringa ir gedingai prasyti kovos. Beto, Shadow, kokius juokus tu kalbi? Negana to prisipazinai, kad esi nevykelis, bet dar ir mali suda, kad per tris savaites tu sustiprejai? Norit pasakysiu juokeli? Dabar esu freakin bad-ass, o po 3 savaiciu busiu chuck`as norris`as.

Arenoje ne vienas zmogus nesijuokia ir visi booina, tik vienas Michael parkrenta ant zemes ir zvengia.

- Kvaili lietuviai, nesuprantat juoku. Shadow, as bandau pasakyti, kad padesiu taska tavo karjeroje, nors siaip ir 5 metu vaikas tai padarytu. Jeigu nugalejai kazkoki zombi is Resident Evil 4, nereiskia, kad kanors tu gali padaryti siu laiku established kovotojui. Suprask, nera tokio zmogus kuris man nepavydetu, nera tokios mergos kuri nenoretu padukti su manim lovoje.

Apsoliuciai visa arena skenda boo`inime.

- Taigi sekmes Shadow, zinau, kad tu arba GM ateis i si ringa ir sutiks, kad si kova ivyktu. Ir man net nelieka abejoniu, kad as pasiimsiu pergale pries si extremala Emo, nusivylusi gyvenimu. Geris visada laimi, kad ir koks jis bebutu. Shadow, nesk savo juoda subine i si ringa, nes as ilgai laukti nezadu!

Michael Truth atsiremia i virves ir laukia savo priesininko.

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-08-22, 14:36

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Ne į temą
BoXiX, būtų malonu jeigu šito šrifto daugiau nebenaudotum - italic'ai nieko per daug blogo bet tas font tai tikrai painfull.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Ne į temą
Pakeiciau

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Arenoje skamba Marcus Ulivieri balsas.
- Jokie advokatai neturi teisės įskaityti laimėjimo ar pralaimėjimo kažkuriam iš kovotojų, šou turi tęstis bet kokiomis aplinkybėmis ir aš su malonumu leisiu į kovą su Shadow žengti šiam naujam NME lygos nariui, noriai pasiūliusiam savo paslaugas. Dėkoju už dėmesį ir linkiu abiems kovotojams sėkmės.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0