Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

DICK VRIJ VS. VOLK HAN

Temoje atsakymų: 11

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75

DICK VRIJ VS VOLK HAN

Nuotrauka

DATE: Sausio 21, 1998

EVENT: RINGS Battle Dimensions Tournament 1997 Final

TYPE: Single Match'as

LENGTH: 12:04

SIZE: 32 MB

PRICE: 100 tasku

HOST: www.MegaUpload.com

NOTE:1997 metu RINGS 16 zmoniu turnyro ketvirtfinalio match'as.Dick Vrij-striker'is is Olandijos,nugalintis savo varzovus smugiais kojomis ir rankomis bei visiskai nemokantis kovoti parteryje.Astuntfinalyje jis nugalejo monstra is Gruzijos Tariel Bitsadze.Olando varzovas-Volk Han,Rusijos sambo meistras,puikus kovotojas ant grindu,japonu fanu dievas.Astuntfinalyje jis nugalejo kita rusa Andrei Kopylov.Kovos nugaletojas gauna bilieta i finalini ketverta.Prasom

DOWNLOAD: Norint gauti atsisiuntimo nuoroda spauskite zemiau mano profilio.Pirmame
lauke "Kiekis taškų, kurį norite pervesti" rasykite 100, o antrame lauke,
su pavadinimu "Už ką pervedate / Žinutė, kuri bus nusiųsta nariui":
Uz Dick Vrij vs Volk Han match'a.

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Nuostabu! Atsimenu kaip visai mazas su tevu ziurejau sita per BTV. Hano gerbejas buvau :) Jei gerai pamenu, tai (mano pabaigos spejimas)
Spoiler'is
Dabar paziuresiu ir patikrinsiu savo atminti :)

Tomusas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 1 Pranešimai:
0
Nuostabu, visada visada mėgau Volką Haną, o ir dick vrij abu buvo mano megstami kovotojai :0 tik gaila, kad ngaliu dar atsisiųsti :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Dunca, as pats parsisiusti ir paziuret siuo metu neturiu galimybiu..
Bet pvz Vrij puslapyje si kova listinama kaip MMA - http://www.sherdog.c.../Dick-Vrij-3356
T.y. ne Wrestling'as. Turi kazkokiu saltiniu, kad tai worked matchas?

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Specialiai pasiziurejau. As maciau work - gera work, bet Volk issidave dar pradzioje kai oversellino kelia i briaunas, kuri aiskiai apsigine :) Dave Meltzer man dar pries keleta menesiu buvo rases, kad RINGS rimtai virto MMA organziacija tik 1999 metais, o SherDog turi milziniska kruva ju PW matchu savo "Fight Finder" sudetyje.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-08-09, 15:13, pasakė:

Nuostabu! Atsimenu kaip visai mazas su tevu ziurejau sita per BTV. Hano gerbejas buvau :) Jei gerai pamenu, tai (mano pabaigos spejimas)
Spoiler'is
Dabar paziuresiu ir patikrinsiu savo atminti :)

As lygiai taip pat kaip ir Tu, pries daug metu su tevu ziuredavau per BTV Bushido ir visada sirkdavau uz Volk'a Han'a :D Ach, seni geri laikai :D Dabar tokia nostalgija apeme, reikes paieskot Volk Hann'o kovu :D

P.S. O jis dar kovoja ?

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2010-06-05, 20:13, pasakė:

P.S. O jis dar kovoja ?
Ne ir jau seniai. Zmogus yra verslininkas Dagestane.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-06-05, 19:12, pasakė:

Dunca, as pats parsisiusti ir paziuret siuo metu neturiu galimybiu..
Bet pvz Vrij puslapyje si kova listinama kaip MMA - http://www.sherdog.c.../Dick-Vrij-3356
T.y. ne Wrestling'as. Turi kazkokiu saltiniu, kad tai worked matchas?
Na faktiskai viska ka pats zinojau apie sia kova pasake 'MalioK'.Galiu tik pridurti,kad RINGS tikrai oficialiai MMA organizacija tapo 1999m. o pries tai ten tikru kovu praktiskai nebuvo.XEUS teige,kad RINGS mazdaug 1997-1998m. tapo pusiau tikra lyga t.y. per event'a ivykdavo po 1-2 tikras kovas,bet as asmeniskai labai abejoju,kad Vrij/Han match'as buvo tikras,kadangi tai buvo turnyrine kova ir visas turnyras buvo nulemtas is anksto,nes RINGS sieke pushinti Tamura kuriam buvo pazadeta pergale turnyre ir RINGS Heavyweight titulas.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 349 Pranešimai:
-3

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2010-06-05, 16:55, pasakė:

Specialiai pasiziurejau. As maciau work - gera work, bet Volk issidave dar pradzioje kai oversellino kelia i briaunas, kuri aiskiai apsigine :) Dave Meltzer man dar pries keleta menesiu buvo rases, kad RINGS rimtai virto MMA organziacija tik 1999 metais, o SherDog turi milziniska kruva ju PW matchu savo "Fight Finder" sudetyje.
Ne į temą
Tu su Meltzer'iu susirasineji? :)

Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąMarkaL, 2010-06-06, 20:41, pasakė:

Tu su Meltzer'iu susirasineji? :)
Susirasineju ligiai taip pat kaip gali susirasineti betkoks mandagus zmogus zinantis anglu kalba per dave@wrestlingobserver.com :)

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
paziurejau kova ir as. man tai 100% not MMA. MK paminetas smugis is keleno pradzioje, ir dar buvo pora daugiau maziau vietu kur tarkim per UFC tikrai nepamatytum, kai daro spyri koja apsisuka kaip sena bobute o oponentas dar tebesigina nuo kazko. kai butu galejes i spranda vaziuot nieko nelaukes. zodziu, fun.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Clue

Baltas diržas

• Naujokai
  • 17 Pranešimai:
-1
as ir mažas žiūrėdavau..pasilgau to old school'o D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0