Sviesos prigesta. Vienas sviestuvas apsviecia garu nuseta isejima. Galiausiai, keturi vaikinai, nesinidideliu, sunkiu kryziu iseina, jie eina kryciaus forma, o viduryje kazkoks nepazystamas zmogus.. Visi eina nulenke galvas, vyrukai apsirenge vienuoliu aprangomis, viduryje su kunigo mantija. Kai tik pradeda leistis zemyn link ringo, pradeda groti Iron Maiden Rime Of The Ancient Mariner istrauka. Ziurovai nesupranta nes nebuvo girdeje dar sios muzikos. Vidurinis zmogus pradeda nepastebimai kalbeti: Dieve, pasventink visus nuskriaustuosius
Teve, pasventink Marcus
Teve, pasventink visus siuos raupsuotuosius, kuriems reikia isganymo.. Teve, palaimink mane! Vardan Dievo Tevo, ir Sunaus, ir Sventosios Dvasios! AMEN!. Su tais zodziais jie priejo ringa. Sviestuvas issijungia.. Vaikinukai kazkur prnyksta. O po poros akimirko visos sviesos pilnai isijungia ir jau matome Musu Kuniga Silencer ringe. Zmones nezino kaip reaguoti. Vieni dziaugiasi, kiti booina. Kiti dar laiko plakatus Silencer yra tikrasis cempionas ir panasiai. Jis pradeda sypsotis, nuzvelgineja arena.. Jis papraso mikrofono, o ji gaves dar luktelejes pradeda kalbeti.
- Visi tikites is manes isgirsti zodi Sveiki!. Bet nevelnio jo negausite. SU tokiu isejimu, as rodziausi svarbiausiose kovose, svarbiausiose kalbose. Ir dabar, tai yra ivykis, antras mano istorijoje, kada to buvo verta. Zinoma, pirmasis nuostabus ivykis, kai nugalejau ImpalerI zveriskoje kovoje. Naudodamas galva, ir zinoma, man padejo mano gerbiamas Dzeusas, Sventasis Wallerio. Zinoma, susikiemiame ir dabar, ir prisimename pasakiskus laikus. Kai visi NME kovotojai buvo sviezienos. Pirmuosius sou, kai NME dar neturejo savo Giganto vardo.
- Antrasis nuostabiausias ivykis, Tai mano grizimas
Stovejimas cia dabar. Nes as grizau, kur mano karjiera buvo auksciausiame taske. Kur iveikiau ex-Nenugalimaji Impaleri. Kuris dabar, daro sau geda
Zinoma, yr air blogoji to puse, bet tai ir buvo priezastis man grizti. Cia buvo garbes reikalas. Iskovojes NME titula. Praejo menesis. Ir NME uzsidare, atimdama is manes titula. As stengiausi puse metu, puse metu aukojau sveikata, o is manes ateme.
- Bet tai buvo Dievo zenklas! As tuom tikiu. Dievo zenklas, kad skatintu ir toliau ji garbinti, skatinimas nepasipuikuoti ir daryti tuom Nuodeme.
- Ta proga as laukiau. Laukiau tinkamo momento. Visus metus as buvau Dievo ramybeje. Buvau pasninke tris savaites. Ir tai pakeite mano poziuri. Dievas man padejo. As grizau, gal nusilpes, prarades forma, gal niekada daugiau nebesugebesiu kovoti kaip kovojau pirmajeme MOW. Bet as stengsiuosi irodyti. Nes turiu pati stipriausia Ginkla Tikejima Dievu.
- Dievas man yra padejes sunkiose situacijose, suteikes man jegu, suteikes Vilties. Ir man nusispjaut,kad niekas netiki Dievu. Uz tai Jis Jus ir baus. Kap nubaue Impa. Tai puikiausias palyginimas.
- As zinau, kad visi manes jus nekenciate, bet mano veida pamatysite dar ne karta. O as jusu, raupsuotoju.
- O dabar, kalbant apie naujaji NME. Tai negaliu atsizaveti vienu jaunuoliu, kuri nekarta giriau. Kuris turi potencialo, kaip turejau as budamas jo amziaus. Zinoma, Tai jusu numyletinis Jasonas Clue. Atsimenu, kaip jis ateidavo prisisikes, ir kalbedavo nesamones. O dabar jis Tapo imtyniu vienu geidziamiausiu kovotoju, kurio nori daug lygu.
- Bet zinoma, atsirado daug nauju, potencialiu, reikianciu isganymu kovotoju. LOD, Sin, kas gi dar. Niekas. Sitie du asmenys mane zavi savo kovomis. Gal jos ir nusietos Pralaimejimais, bet, visimes turime pajausti jo skoni, kuris turi mum buti isigeres i kuna. Kad ateityje nebutu psichologinio luzio, svarioje kovoje.
- Pasikalbejes su Uliveriu. Suzinojau, kad jis man sugrizimo proga ir duos viena is siu jaunikiu, Sin. Girdejau Tavo kalbas. Maciau internete, kaip Tavo fanai sifruoja is Tavo kalbu zodziu, ivairius kitus zodzius.
- Bet tai nieko nekeis musu kovoje. As bijau, baimes jausmas yra naturalus, baime suteikia daugiau adrenalino. Per baime mes galime isspausti daugiau.
- Katalikas esu. Krikscionis esu. Zmogus esu. Sie trys dalykai daznai yra kartu. Sitie trys dalykai mane iskelia ten, kur mirtingiesiems tiesiog nelemta nukeliauti.
Po siu zodziu, Frankas papraso kedes ir ja pasistates ringo kampe ant jos atsiseda.
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-08-04, 09:33