Baigia šaudyt fejerverkai, nutyla Heat teminė daina ir ringo viduryje su mikrofonu rankose stovi ponas amerikietiškos imtynės Jonas Radzevičius:
Labas vakaras ponios ir ponai, džiugu jus visus čia matyti susirinkusius, taip žinoti, kad prie televizirių ekranų mus stebi visa Lietuva. NME jums yra paruošusi dar vieną nuostabų vakarą tad stebėkite mūsų šou, o dabar paprašysiu jūsų audringų ovacijų, nes į ringą ateis mūsų generalinis vadybininkas Marcus Ulivieri kuris turi labai svarbų pranešimą!
Pradeda groti daina Fellicita ir visi laukia GM. Tačiau jis nesirodo. Arenoje kyla sąmyšis. Ulivieri vis dar nesirodo. Radzevičius dar kartą praneša:
Ponios ir ponai, padarykime audringus plojimus, jis jų nusipelnė! Maaarcuuuus Ulivieriiii!
Tačiau GM nepasirodo. Jau baigė groti ir jo daina. Tiek minioje žiūrovų tiek tarp NME darbuotojų matosi kažkoks sąmyšis. Ir staiga titantrone vaizdas iš arenos koridorių!
Spoiler'is
Čia prie sienos guli pasodintas Marcus Ulivieri. Jo galva prakirsta ir smarkiai kraujuoja, panašu, kad jis be sąmonės! Netrukus prie jo pripuola gausa NME darbuotojų, bando gaivinti kas kaip išmano, ir netrukus pasirodo medikai. Jie imasi savų procedūrų. Marcusui uždedama deguonies kaukė, jis keliamas ant neštuvų, kišamas į greitają. Įsijungia švyturėliai ir aidint sirenoms greitoji nurūksta link santariškių klinikų.
Vaizdas grįžta į ringą, o ten Radzevičius informuoja apie šou pradžia ir praneša apie pirmąją kovą.
Vaizdas grįžta į ringą, o ten Radzevičius informuoja apie šou pradžia ir praneša apie pirmąją kovą.
The Shadow vs. Sin
First Blood match
Spoiler'is
Arenoje išjungiamos šviesos. Pradeda groti AFI-Miseria Cantare ir su lyg pirmais dainos akordais nuo rampos iššauna keli fejerverkai. Netrukus pasirodo Sin. the Freak lėtai juda link ringo. Įlipęs į ringą klounas užlipa ant top turbuckle ir pažiūri į kamerą. Pasigirsta Linkin Park: In The End Piano versija.Arena izengia John "Shadow" Black su shinai.Link ringo eina ramiai,nekreipdamas i zmones jokio demesio.Ilipes i ringa persizegnoja.
Sekantis veiksmas
Teisėjo rankoje rankšluostis.
Sekantis veiksmas
Gongas!
Sekantis veiksmas
Keistuoliai kimba vienas kitam į atlapus.
Sekantis veiksmas
Sin atlieka Headlock.
Sekantis veiksmas
Tačiau Shadow ištrūksta.
Sekantis veiksmas
Smūgis Sin į kaktą?
Sekantis veiksmas
Ne, Sin pasilenkia.
Sekantis veiksmas
Ir smūgis varžovui į pilvą.
Sekantis veiksmas
The Shadow susilenkia.
Sekantis veiksmas
Sin smūgiuoja jam į kaktą.
Sekantis veiksmas
Pataiko.
Sekantis veiksmas
Teisėjas rankšluoščiu patikrina ar yra kraujo.
Sekantis veiksmas
Jo nėra.
Sekantis veiksmas
Shadow pasinaudoja situcija ir atsako tokiu pat smūgiu.
Sekantis veiksmas
O tada seka DDT!
Sekantis veiksmas
Sin guli ant žemės.
Sekantis veiksmas
Shadow puola daužyti jo veidą.
Sekantis veiksmas
Smūgiai iš krumplių.
Sekantis veiksmas
Pavojinga!
Sekantis veiksmas
Sin sugeba nustumti varžovą nuo savęs.
Sekantis veiksmas
Tesiėjas patikrina ar nėra kraujo.
Sekantis veiksmas
Jo nėra.
Sekantis veiksmas
Sin atsikelia.
Sekantis veiksmas
Tačiau jo jau laukia Shadow.
Sekantis veiksmas
Dar vienas smūgisį kaktą.
Sekantis veiksmas
Blokas!
Sekantis veiksmas
Sin atsispiria, kad įsibėgėtų.
Sekantis veiksmas
Spear!
Sekantis veiksmas
Ir iš karto seka smūgių į veidą lavina.
Sekantis veiksmas
Tačiau Shadow gerai užsidengęs veidą.
Sekantis veiksmas
Sin suprasdamas, kad smūgiai beverčiai atsikelia.
Sekantis veiksmas
Prieina prie turnbuckles.
Sekantis veiksmas
Nuima jo apsaugas.
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu teisėjas tikrina ar kraujo nėra ant Shadow veido.
Sekantis veiksmas
Sin prieina prie Shadow.
Sekantis veiksmas
Pakelia jį.
Sekantis veiksmas
Atlieka Irish-Whip į tuos turnbuckles.
Sekantis veiksmas
Shadow trenkisi veidu į juos!
Sekantis veiksmas
Ir griūna.
Sekantis veiksmas
Shadow laikosi susimęs už skaudančio veido.
Sekantis veiksmas
Sin liepia teisėjui greičiau patikrinti Shadow veidą.
Sekantis veiksmas
Teisėjas perbraukia veidą rankšluosčiu.
Sekantis veiksmas
Ir...
Sekantis veiksmas
Nėra.
Sekantis veiksmas
Sin pradeda spardyti gulintį Shadow.
Sekantis veiksmas
Stomp.
Sekantis veiksmas
Stomp.
Sekantis veiksmas
Stomp.
Sekantis veiksmas
Sin susierzina.
Sekantis veiksmas
Jis aršiai pradeda daužyti varžovo veidą.
Sekantis veiksmas
1 smūgis.
Sekantis veiksmas
Antras.
Sekantis veiksmas
Trečias.
Sekantis veiksmas
Bet kraujo nėra.
Sekantis veiksmas
Sin susierzina.
Sekantis veiksmas
Jis rėkia ant teisėjo.
Sekantis veiksmas
Teisėjas kažką jam aiškina.
Sekantis veiksmas
Sin smūgiuoja "netyčia" teisėjui į galvą.
Sekantis veiksmas
Teisėjas atjungtas.
Sekantis veiksmas
Sin atsiprašinėja teisėjo.
Sekantis veiksmas
Tačiau visi žino - jis tai padarė tyčia.
Sekantis veiksmas
Sin atsisuka į Shadow.
Sekantis veiksmas
O šis jau su kėde rankose.
Sekantis veiksmas
Sin greit spiria į kėdę.
Sekantis veiksmas
Ši iškrenta iš Shadow rankų prieš tai dar kliūdydama jo veidą.
Sekantis veiksmas
Jis suklumpa.
Sekantis veiksmas
Shadow klūpi ant kelių.
Sekantis veiksmas
Sin iš bato išsitraukia šakutę!
Sekantis veiksmas
Prieina prie Shadow.
Sekantis veiksmas
Sušunka "Turėk bl**!"
Sekantis veiksmas
Ir pradeda "mėsinėti" Shadow galvą.
Sekantis veiksmas
Smūgis po smūgio šakute daro vis didesnę žalą.
Sekantis veiksmas
Kraujas!
Sekantis veiksmas
Taip - Shadow kraujuoja.
Sekantis veiksmas
Tačiau Sin juk išjungė teisėją.
Sekantis veiksmas
Sin paleidžia sukruvintąjį Shadow.
Sekantis veiksmas
Jis nueina pakelti teisėjo.
Sekantis veiksmas
Sako teisėjui "Kelkis!".
Sekantis veiksmas
Teisėjas bando keltis.
Sekantis veiksmas
Sin jį vis ragina.
Sekantis veiksmas
Teisėjas įsitveria virves.
Sekantis veiksmas
...
Sekantis veiksmas
Sin nebegali ištverti.
Sekantis veiksmas
Jis atsisuka į Shadow.
Sekantis veiksmas
O ten Shadow laiko sunkiai kėdę.
Sekantis veiksmas
Chairshot!
Sekantis veiksmas
Yra!
Sekantis veiksmas
Sin griūna.
Sekantis veiksmas
Jis apsiverčia ir uždengia savo veidą.
Sekantis veiksmas
Shadow tuo tarpu išsiverčia iš ringo.
Sekantis veiksmas
Teisėjas ant kojų.
Sekantis veiksmas
Jis susiorentuoja.
Sekantis veiksmas
Nueina prie gulinčio Sin.
Sekantis veiksmas
Pakelia jo galvą.
Sekantis veiksmas
Pavalo.
Sekantis veiksmas
Kraujas!
Sekantis veiksmas
Teisėjas rodo, kad kovą laimėjo Shadow.
Sekantis veiksmas
Nors ir Shadow pirmas pradėjo kraujuoti, bet jis sugebjo laimėti!
Sekantis veiksmas
Skamba Linkin Park - In The End (Piano).
Sekantis veiksmas
Shadow greitai palieka areną.
Sekantis veiksmas
Sin dar tik dabar atsigaivalioja.
Sekantis veiksmas
Ir supranta kas įvyko.
Sekantis veiksmas
Jis pradeda keiktis kaip koks vežikas.
Sekantis veiksmas
Sin pažiūri į išeinantį Shadow.
Sekantis veiksmas
Ir sako "Tai tik pradžia!".
Sekantis veiksmas
Taigi, mūšį laimėjo Shadow.
Sekantis veiksmas
Ar jam pavyks laimėti ir karą?
Rodomi užkulisiai.
Spoiler'is
Ten stovi Maniac ir mergina ilgais gelsvais plaukais tai viena iš jo gerbėjų, sugebėjusių kažkaip prasmukti pro apsaugą.
-Praėjusi savaitė niekis. Žinoma, pralaimėjimas buvo gana skaudus, atsižvelgiant į tai, kad pergalė jau praktiškai buvo mano rankose, tačiau aš nenusimenu, palauk, pamatysi mane per turnyrą, ten viskas bus kitaip, šį kartą aš turiu planą.
Maniac padeda ranką merginai ant peties.
-Bet jis negali būti paviešintas ir aš galiu atskleisti jį tik very special žmonėms, jei supranti ką turiu omenyje.
Mergina nusišypso ir droviai linkteli. Čia tarsi iš niekur išlenda David Hartnett, jis iškėlęs galvą, kaip visada patenkintas savimi, žingsniuoja koridoriumi. Pamato Maniac, kalbantį su savo gerbėja. Šypteli ir prieina prie jų.
-Ei, mergyt, kaip čia patekai? Ar ne manęs ieškai? Negaišk laiko su šiuo kaukėtu išsigimėliu, eime su manimi ir galbūt po šou aš pavėžinsiu tave su savo asmeniniu Ferrari.
Mergina sutrikusi žiūri į Hartnett. Maniac irgi pasisuka į jį.
-Gal tu pasiimk tą Ferrari ir važiuok iš čia pas savo mamytę, nes po eilinio pralaimėjimo gali tekti persivadinti į The big, stupid, ugly loser.
Hartnett atvėpsta žandikaulis. Jo ausys parausta iš pykčio. Staiga The Winner užsimoja ir smūgiuoja dešine ranka. Maniac pasilenkia. BAM! Geltonplaukė mergina susmunka be sąmonės. Maniac pasibaisėjęs priklaupia prie jos ir suėmęs į glėbį bando gaivinti. Hartnett sutrikęs apsižvalgo ir tyliai pasišalina. Netrukus Manijakui kažkas ateina į pagalbą, tie žmonės geriau gaudosi medicinoje, Maniac leidžia merginą gaivinti geriau tą daryti mokantiems žmonėms. Nes Maniac moka tik dirbtinį kvėpavimą daryt. Tačiau net ir tada sugeba sukišti liežuvį į svetimą burną! Na o kol kiti gaivina merginą, Maniac supratęs, kad iš jos jokios naudos šiandien nebus, patyliukais pasišalina.
-Praėjusi savaitė niekis. Žinoma, pralaimėjimas buvo gana skaudus, atsižvelgiant į tai, kad pergalė jau praktiškai buvo mano rankose, tačiau aš nenusimenu, palauk, pamatysi mane per turnyrą, ten viskas bus kitaip, šį kartą aš turiu planą.
Maniac padeda ranką merginai ant peties.
-Bet jis negali būti paviešintas ir aš galiu atskleisti jį tik very special žmonėms, jei supranti ką turiu omenyje.
Mergina nusišypso ir droviai linkteli. Čia tarsi iš niekur išlenda David Hartnett, jis iškėlęs galvą, kaip visada patenkintas savimi, žingsniuoja koridoriumi. Pamato Maniac, kalbantį su savo gerbėja. Šypteli ir prieina prie jų.
-Ei, mergyt, kaip čia patekai? Ar ne manęs ieškai? Negaišk laiko su šiuo kaukėtu išsigimėliu, eime su manimi ir galbūt po šou aš pavėžinsiu tave su savo asmeniniu Ferrari.
Mergina sutrikusi žiūri į Hartnett. Maniac irgi pasisuka į jį.
-Gal tu pasiimk tą Ferrari ir važiuok iš čia pas savo mamytę, nes po eilinio pralaimėjimo gali tekti persivadinti į The big, stupid, ugly loser.
Hartnett atvėpsta žandikaulis. Jo ausys parausta iš pykčio. Staiga The Winner užsimoja ir smūgiuoja dešine ranka. Maniac pasilenkia. BAM! Geltonplaukė mergina susmunka be sąmonės. Maniac pasibaisėjęs priklaupia prie jos ir suėmęs į glėbį bando gaivinti. Hartnett sutrikęs apsižvalgo ir tyliai pasišalina. Netrukus Manijakui kažkas ateina į pagalbą, tie žmonės geriau gaudosi medicinoje, Maniac leidžia merginą gaivinti geriau tą daryti mokantiems žmonėms. Nes Maniac moka tik dirbtinį kvėpavimą daryt. Tačiau net ir tada sugeba sukišti liežuvį į svetimą burną! Na o kol kiti gaivina merginą, Maniac supratęs, kad iš jos jokios naudos šiandien nebus, patyliukais pasišalina.
Rodomas koridoriumi einantis Marcus Jamison:
Spoiler'is
RūbinėJis sustoja. Kamera pasisuka. Jį sustabdė stovintis Bottom. Jo veidas rimtas. Bottom su pykčiu balse taria:
- Tai tu tas žmogus kuris užpuolė ir negailestingai sumušė mūsų GM Marcus Ulivieri!
- Ir kodėl gi taip manai, juk aš pasikeičiau į gerą...
- Tu tik slepiesi po gero vaikinuko kauke, bet tebesi tas niekingas senasis M.J.
- Baik kalbėti nesamones!
- O tu baik daryti nesamones!
- Nėra jokių įrodymų, kad ten buvau aš!
- Man nesvarbu, kad jų nėra, bet jų ir nereikia.
- Nepagautas nevagis!
Bottom pirštais parodo į savo akis, o po to į M.J. ir susierzinęs nueina savais keliais. M.J. palydi jį akimis.
- Tai tu tas žmogus kuris užpuolė ir negailestingai sumušė mūsų GM Marcus Ulivieri!
- Ir kodėl gi taip manai, juk aš pasikeičiau į gerą...
- Tu tik slepiesi po gero vaikinuko kauke, bet tebesi tas niekingas senasis M.J.
- Baik kalbėti nesamones!
- O tu baik daryti nesamones!
- Nėra jokių įrodymų, kad ten buvau aš!
- Man nesvarbu, kad jų nėra, bet jų ir nereikia.
- Nepagautas nevagis!
Bottom pirštais parodo į savo akis, o po to į M.J. ir susierzinęs nueina savais keliais. M.J. palydi jį akimis.
Spoiler'is
Šeškius užsivedęs Europijados dvasia nusprendė prasiskaidrinti sau nuotaiką ir su visom 69 merginom pradėjo šokti polka. Kaip tik tuo metu ateina Highwayman:
- Ohoho kiek čia daug merginų, gal bent vieną galėtum man paskolinti? Su didžiule šypsena veide, klausia Highwayman.
- Nesuprask manęs klaidingai, bet tu man esi kaip sūnus, kurio aš niekada netrurėjau, na o šios merginos yra mano gyvenimo moterys. Tu turbūt supranti kad berniukai su mamomis nesiduoda. Šeškius tapšnoja per peti Highwayman
- Šeškiau dabar ne seimo rinkimai, tad gali čia man nesekti pasakų, negi gaila vieną mergičką man pavesti? Ar 69 ar 68 skirtumo nėra, vargu ar bent dešimties pupu vardus atsimeni.
- Kaip matau labai greitai mokiniesi, tikrai nepavyks tavęs apkvailinti, kaip kokios Damanes, darysime taip, lenksime rankas, jai tu laimi tau atitenka šios žavios merginos visam savaitgaliui, jai laimiu aš, tu nieko negauni. Šeškius atkiša ranką ir klausia: sutarta?
- Sutarta. Highwayman sukerta rankomis su Šeškiumi.
Viena iš merginų paruošė stalą. Šeškius ir Highwayman susėda. Duodamas startas.
Besigalinėjant vyrams tarpusavyje pasirodo Maniac, kuriam nuplaukė linksmas vakaras su gerbėja. jis pamato, kad pulkas auksakąsiu gražuolių nuobodžiauja pradeda su jom flirtuoti.
- Šeškiau, žiurėk kas dedas, tavo panas bando Maniac pavogti.
- Kas aš tau, idijotas ar ką? Tu galvoji mane išdursi su tokių nevykusiu bajeriu? (Šeškius nieko nemato nes sėdi nugarą prieš paneles).
- Seni aš duodų garbės žodi, dabar prieš mano akis Maniac flirtuoją su panelėm, jai vienas iš mūsų nepasiduos linksime be mergų.
- Snargly, vienintelis žmogus kuris liks ši savaitgalį be mergų tai busi tu.
Praėjo 10 minučių du ego manjakai toliau ginčijas.
Šeškius jau jaučia, kad tuoj pralaimės ir sako: - gerai Highwayman patikėsime tavimi, kad mano merginas bando nuvilioti Manjakas, na o šios mikro dvikovos niekas nepralaimėjo - skelbiu lygiasias.
- Tai per vėlų jau yra, panos dingo, dabar garbės reikalas užbaigti šią kovą. Negi tu nori pasakyti kad pavargai?
- Ne, nepavargau, tik panos parūpo ir tiek (šeškius vos gaudo kvapą).
Šeškius su Highwayman atsitoja ir ant durų terandą raštelį:
Soriux, bet miums pabodo jiusiu galinėjimasis, mes iswykom su Maniacu į Jiuros swente, nebijoks šeškiau iki Masters of war gryšim su pagarba auksakases grazuoles
- Ohoho kiek čia daug merginų, gal bent vieną galėtum man paskolinti? Su didžiule šypsena veide, klausia Highwayman.
- Nesuprask manęs klaidingai, bet tu man esi kaip sūnus, kurio aš niekada netrurėjau, na o šios merginos yra mano gyvenimo moterys. Tu turbūt supranti kad berniukai su mamomis nesiduoda. Šeškius tapšnoja per peti Highwayman
- Šeškiau dabar ne seimo rinkimai, tad gali čia man nesekti pasakų, negi gaila vieną mergičką man pavesti? Ar 69 ar 68 skirtumo nėra, vargu ar bent dešimties pupu vardus atsimeni.
- Kaip matau labai greitai mokiniesi, tikrai nepavyks tavęs apkvailinti, kaip kokios Damanes, darysime taip, lenksime rankas, jai tu laimi tau atitenka šios žavios merginos visam savaitgaliui, jai laimiu aš, tu nieko negauni. Šeškius atkiša ranką ir klausia: sutarta?
- Sutarta. Highwayman sukerta rankomis su Šeškiumi.
Viena iš merginų paruošė stalą. Šeškius ir Highwayman susėda. Duodamas startas.
Besigalinėjant vyrams tarpusavyje pasirodo Maniac, kuriam nuplaukė linksmas vakaras su gerbėja. jis pamato, kad pulkas auksakąsiu gražuolių nuobodžiauja pradeda su jom flirtuoti.
- Šeškiau, žiurėk kas dedas, tavo panas bando Maniac pavogti.
- Kas aš tau, idijotas ar ką? Tu galvoji mane išdursi su tokių nevykusiu bajeriu? (Šeškius nieko nemato nes sėdi nugarą prieš paneles).
- Seni aš duodų garbės žodi, dabar prieš mano akis Maniac flirtuoją su panelėm, jai vienas iš mūsų nepasiduos linksime be mergų.
- Snargly, vienintelis žmogus kuris liks ši savaitgalį be mergų tai busi tu.
Praėjo 10 minučių du ego manjakai toliau ginčijas.
Šeškius jau jaučia, kad tuoj pralaimės ir sako: - gerai Highwayman patikėsime tavimi, kad mano merginas bando nuvilioti Manjakas, na o šios mikro dvikovos niekas nepralaimėjo - skelbiu lygiasias.
- Tai per vėlų jau yra, panos dingo, dabar garbės reikalas užbaigti šią kovą. Negi tu nori pasakyti kad pavargai?
- Ne, nepavargau, tik panos parūpo ir tiek (šeškius vos gaudo kvapą).
Šeškius su Highwayman atsitoja ir ant durų terandą raštelį:
Soriux, bet miums pabodo jiusiu galinėjimasis, mes iswykom su Maniacu į Jiuros swente, nebijoks šeškiau iki Masters of war gryšim su pagarba auksakases grazuoles
Mr.Hardcore vs. H'edge vs. FnT.
Triple Threat match
Spoiler'is
Suskamba The Game - Hate it or Love it.Į arena ižengia FnT.Jis eina link ringo.Sustoja prie pat jo, ušliuožia vienu keliu prie virvių.Perlipa per virves, sustoja ringo viduryje.Iškelia viena ranka i viršų ir užlenkia nykštį ir bevardį pirštus, tuo metu pasipila fejerverkai.
Pasigirsta Thousand Foot Krutch - Phenomenon pasirodo Mr.Hardcore jis letai arteja, prirejus prie ringo jis pasiziuri i kaire, poto i desnia puse ir nusisypso. Jis ilipa i ringa apeina visus kambus, grizes i ringo vidury iskelia ranka ir pradeda saudyt fejerverkai.
Prasideda pirmieji muzikos akordai ir kai pragrojama sprosta fejerverkai isena Hedge,einant iki ringo ziuri i oponenta arba jei iseina pirmas yra susikaupes ir pasiruoses artejanciai kovai.Ilipes i ringa uzliba ant ringo virviu ,iskelia ranka ir apziuri publika.
Pasigirsta Thousand Foot Krutch - Phenomenon pasirodo Mr.Hardcore jis letai arteja, prirejus prie ringo jis pasiziuri i kaire, poto i desnia puse ir nusisypso. Jis ilipa i ringa apeina visus kambus, grizes i ringo vidury iskelia ranka ir pradeda saudyt fejerverkai.
Prasideda pirmieji muzikos akordai ir kai pragrojama sprosta fejerverkai isena Hedge,einant iki ringo ziuri i oponenta arba jei iseina pirmas yra susikaupes ir pasiruoses artejanciai kovai.Ilipes i ringa uzliba ant ringo virviu ,iskelia ranka ir apziuri publika.
Sekantis veiksmas
visi trys vyrai pasiruošę kovai
Sekantis veiksmas
gongas leidžia pradėti ją!
Sekantis veiksmas
MH ir FNT puola vienas kitą
Sekantis veiksmas
o Hedge atsistoja atokiau ir į veiksmą nesikiša
Sekantis veiksmas
MH susikimba su FnT
Sekantis veiksmas
abu stiprūs ir nieko padaryt neišeina
Sekantis veiksmas
sukinėjasi ratais, tamposi visaip
Sekantis veiksmas
MH trūksta kantrybė
Sekantis veiksmas
jis paleidžia Fnt
Sekantis veiksmas
ir kala delnu per veidą jam!
Sekantis veiksmas
garsas buvo geras! FnT veidas net paraudonuoja
Sekantis veiksmas
neaišku ar nuo smūgio ar iš pykčio
Sekantis veiksmas
Todėl Fnt kala atgal tokį patį tik dar stipresnį
Sekantis veiksmas
WOW! Mh susiima už snukučio
jam irgi paraudonuoja žandas
Sekantis veiksmas
jis nori vėl trenkti
Sekantis veiksmas
bet čia įisikiša Hedge double cholthesline veiksmu iškirsdamas abudu snukdaužius
Sekantis veiksmas
savim didžiuodamasis patauntina, tačiau tai palydi skambus buu buu
Sekantis veiksmas
Tačiau jo skalbinių virvė nebuvo tokia stipri ir MH su Fnt stojasi
Sekantis veiksmas
Hedge besistojančiam MH iškart kerta per kuprą
Sekantis veiksmas
dar kartelį
Sekantis veiksmas
MH nutaria trumpam pastovi ant keturių nes nugarą isįskaudėjo
Sekantis veiksmas
gali būt kad jam reikės Cosmo Disko
Sekantis veiksmas
o Fnt trinkteli kumščiu Hedgeui
Sekantis veiksmas
jie pradeda daužytis
Sekantis veiksmas
smūgis po smūgio
Sekantis veiksmas
ir FnT suplexina Hedžą
Sekantis veiksmas
ir pirmas pin bandymas
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
nea
be šansų dar
Sekantis veiksmas
lengvas kick-out
Sekantis veiksmas
Abu atsitoja
Sekantis veiksmas
FnT uppercutas
Sekantis veiksmas
Hedgeo chopas
Sekantis veiksmas
bet Hedgeui už nugaros jau išsigydęs nugarą Misteris Hardcore
Sekantis veiksmas
jis suima Hedgeą per pilvą
Sekantis veiksmas
ir koks gražus vokiškas suplexas!
Sekantis veiksmas
Net Adolfas Germanas taip gerai napadaro
Sekantis veiksmas
Savimi patenkintas MH atsikelia
Sekantis veiksmas
bet gauna dropkick nuo FNT
Sekantis veiksmas
ir griūna tiesiai ant Hedge!
Sekantis veiksmas
pinas iš niekur
Sekantis veiksmas
1..
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Fnt neleidžia! Nutempia MH nuo hedgo
Sekantis veiksmas
vos pats neišsikasė sau duobės
Sekantis veiksmas
FNT pasistato ant kojų MH
Sekantis veiksmas
ir kol šis vis dar truputį apsvaigęs atleika jam DDT
Sekantis veiksmas
MH guli ringo vidury
Sekantis veiksmas
FNT įvertina situaciją
Sekantis veiksmas
SHARPSHOOTER!!! Tai gali būt viskas!
Sekantis veiksmas
virvės per toli! MH rėkia iš skausmo!
Sekantis veiksmas
jo ranka kyla!
Sekantis veiksmas
jis pasiduos!
Sekantis veiksmas
ar ne?
Sekantis veiksmas
TAIP!!! Jis tranko ringo grindis!
Sekantis veiksmas
tačiau gongas neskamba
?
Sekantis veiksmas
o ne! teisėjas to nematė!
Sekantis veiksmas
Hedge pamatęs kad MH pasiduos nukreipė teisėjo dėmesį į save! Koks šiknius!
Sekantis veiksmas
o FNT jau paleido MH kojas
Sekantis veiksmas
FNT nerealiai supyksta ant Hedge
Sekantis veiksmas
jis prišokęs pradeda jį trankyti ir spardyti
Sekantis veiksmas
o MH pasiridena po virvėmis
jam žiauriai skauda kojas ir nugarą
visgi Shrapshooter veiksmas labai ištampo visą kūną
Sekantis veiksmas
Jei netikit, paklauskit Justo Pikelio, jis Pro-Wrestleris, išbandęs tokį veiksmą
Sekantis veiksmas
FNT toliau muša Hegde
Sekantis veiksmas
tačiau šis neapsikentęs apdovanoja FNT Low Blow manevru!
Sekantis veiksmas
auč!!!
Sekantis veiksmas
man net skauda pagalvot, ką dabar jaučia fnt
Sekantis veiksmas
jis stovi susirietęs ir susiėmęs už savo riešutukų
Sekantis veiksmas
o Hedge atsistoja ir nesunkiai atlieka death walley driver varžovui
Sekantis veiksmas
hedgeo pinas
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
NE! petys pakilo į viršų!
Sekantis veiksmas
Hegde visai pasiunta jis atsitraukia nuo FNT
Sekantis veiksmas
pritupia (kaip Edge)
Sekantis veiksmas
akivaizdu kad jis ruošiasi atlikti Spear
Sekantis veiksmas
FnT tuo metu stojasi
Sekantis veiksmas
lėtai, bet stojasi
Sekantis veiksmas
hedge nekantrauja perlaužti oponentą pusiau
Sekantis veiksmas
arba į dvi nelabai lygias dalis
Sekantis veiksmas
FnT jau beveik stovi
Sekantis veiksmas
jau tuoj tuoj
Sekantis veiksmas
stovi!
Sekantis veiksmas
Hedge šauna kaip raketa iš vietos
Sekantis veiksmas
SPEAR!!! SPEAR!!! SPEAR!!!
Sekantis veiksmas
FntT perlūžta lygiai pusiau!!!
Sekantis veiksmas
dar vienas pin pandymas
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Bum!
Sekantis veiksmas
čia Mister Hardcore su kėde rankose!
Sekantis veiksmas
jis smogia Hedgui per galvą! Ir taip nutraukė piną
Sekantis veiksmas
atrodo MH jau pailsėjo
Sekantis veiksmas
Tačiau jis kupinas pykčio
Sekantis veiksmas
ir dar kartą kerta Hedgui per galvą
Sekantis veiksmas
Hedgo veidu pradeda tekėti kraujas!
Sekantis veiksmas
Teisėjas bando atimti kėdę iš MH
Sekantis veiksmas
bet MH pasiutęs
Sekantis veiksmas
neduoda jos teisėjui
Sekantis veiksmas
teisėjas visaip bando ją atimti
Sekantis veiksmas
bet jo bandymas baigiasi kai jis gauna su ta kėde per makufelę!
Sekantis veiksmas
suprantama, tradiciškai jis prigula pailsėt
Sekantis veiksmas
MH dabar pats numeta kėdę
Sekantis veiksmas
jis pasikelia Hedge
Sekantis veiksmas
šiaip taip užsimeta ant jį sau ant pečių
Sekantis veiksmas
bus TKO!!!
Sekantis veiksmas
ne! čia MH nugara primena apie save
Sekantis veiksmas
skausmas neleidžia išlaikyt Hedgo
Sekantis veiksmas
MH griūna ir dar užsimeta ant savęs Hedga
Sekantis veiksmas
jo laimė kad jis atjungė teisėją, nes dabar garantuotai būtų pinas
Sekantis veiksmas
MH gal ir turi jėgų atsikelt, bet negali numest nuo savęs 110 kg sveriančio Hedge
Sekantis veiksmas
jis muistosi muistosi bet hedge kaip bulvių maišas guli ant jo
Sekantis veiksmas
tačiau šiaip ne taip pavyksta nuridenti MH nuo savęs Hedge
Sekantis veiksmas
kaip akmuo nuo širdies
Sekantis veiksmas
MH stojasi
Sekantis veiksmas
FnT jau irgi rodo gyvybės ženklus
Sekantis veiksmas
Hedge irgi biškį kruta
Sekantis veiksmas
Tik teisėjas dar snaudžia
Sekantis veiksmas
ir dar darbo vietoj
ot gražu
Sekantis veiksmas
Suprantu, dirbant kokiu sargu būdelėj, bet dabar, kai esi tiesioginiam etery
žemas lygis
Sekantis veiksmas
Taigi Fnt jau keturiomis remiasi į grindis
Sekantis veiksmas
MH jau stovi, bet jam dar reikia ringo vievių pagalbos
Sekantis veiksmas
FNT taip pat vivių pagalba atsistoja
Sekantis veiksmas
bet jis dar negali pats pastovėti, jis remiasi į virves
Sekantis veiksmas
SWEET HARDCORE MUSIC!!!
Sekantis veiksmas
FNT dantys subarška ir jis verčiasi per virves bei skaudžiai nusileidžia už ringo
Sekantis veiksmas
arenoje nuvilnyja nusivylimo atodūsis ir jį pakeičia graismingas būūūūū
Sekantis veiksmas
tačiau misteriui Hardcore to negana
Sekantis veiksmas
jis ringo kampe
Sekantis veiksmas
oradeda trepsėti koja mituodamas žymų tune up the band žestą
Sekantis veiksmas
o publika garsiai būūūina
Sekantis veiksmas
Hedge po truputį stojasi
Sekantis veiksmas
MH trepsėjimai vis dažnesni
Sekantis veiksmas
Hedge jau beveik stovi
Sekantis veiksmas
jau stovi!
Sekantis veiksmas
SWEET HARDCORE MUSIC!!!
Sekantis veiksmas
NE! Hedge pagauna MH koją!
Sekantis veiksmas
Enzugiri!
Sekantis veiksmas
kaip gražiai MH išsisuka iš sitaucijos!
Sekantis veiksmas
Bet Hedge nenugriuvo, jis tik priklaupė, todėl gana greitai vėl atsostojo
Sekantis veiksmas
MH irgi vikriai atsitojo
Sekantis veiksmas
Hedge netikėtai atakuoja clothesline veiksmu
Sekantis veiksmas
bet MH paslenkia! Ir Hedge pralekia
Sekantis veiksmas
MH už nugatos Hedgui
Sekantis veiksmas
šis atsisuka
Sekantis veiksmas
SWEET HARDCORE MUSIC!!!
Sekantis veiksmas
pin
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
Taip, skmba gongas, Misteris Hardcore laimėjo!
Sekantis veiksmas
Skamba Thousand Foot Krutch Phenomenon ir Mr. Hardcore išeina iš ringo
Sekantis veiksmas
Hedge po kiek laiko irgi atsgauna bei palieka ringą
Sekantis veiksmas
O už ringo gulinčiam FNT prireikia medikų pagalbos
Sekantis veiksmas
jis išnešamas ant nasylkų
Ekranuose pretendentas į NME sunkiasvorių titulą Bottom. Jis sako:
Sveiki visi! Aš esu Bottom, pirmasis NME tapržemyninis čempionas ir būsimas NME sunkiasvorių čempionas. Turiu jums visiems svarbų pranešima. Veiksmus, kuriuos jūs skaitote nMo forume, saugiai aprašo treniruoti profesionalai. Nebandykite to kartoti nei savo sąsiuviniuose, nei vadovėliuose. Elkitės saugiai, nebandykite to!
Spoiler'is
Ringe Šeškius Pyzdeškius! Jo rankose mikrofonas!
Sveiki kaip ir pries daugybe metu taip ir dabar as esu demesio centre, ir jus norite ar nenorite esate priversti isklausyti manes, jai kas nors nepatinka prasom perjunkite kanala, kaip tik sio metu kartoja nekviestos meiles antraji sezona, jai kas nezino tai baronas mire.
As ausinu burna cia, nes man atsibodo atsakineti i kiekvieno zmogaus uzdodama klausima: Seskiau Kodel,. kodel tu taip pasielgei su zmogumi kuris tave pagamino, kuris tau suteike sansa tapti jo naujai ikurtos organizacijos veidu.
As puikiai suprantu kad be BFZ as nestoveciau NME federacijojos ringo viduryje ir tikrai negauciau 30 minuciu eterio, tai pat as puikiai suprantu, kad mano fenomenali sekme nepasikartos siame pasaulyje per artimiausia simtmeti. Bukime realistai, sunku butu atrasti pasaulyje debila, kuris savo kompanijos ateiti patiketu zmogui, kuris mate ir smetonos laikus. Taciau jis manimi patikejo ir nusprende eiti Vabank, pasirase su manimi ilgalaiki kontrakta. Na o toliau visi puikiai zinote, kad jis laimejo su kaupu, karstos pupos, prabangios masinos ir garbinga vieta istorijos vadoveliose visa tai - deka manes. Taciau kaip nebutu keista as juo tai pat pasitikejau, ta lemtinga vakara po tarpusavio kovos pragaro narve, medicinos punkte as jam pasakiau: Klausyk snargli, as amzinai nekovosiu, po saves turiu palikti ka nors, o tu mano manimu esi butent tas zmogus, kuris uzpildys atsiradusia tustumo po mano pasitraukimo is sio verslo. Nuo tos dienos as tapau jam mokytoju, o jis tapo mano mokiniu. Mano pamokos nenuejo suniui ant odegos, deka mano svaraus indelio Damane iskovojo FEE cempijono dirza. Rodos viskas ejo teisinga linkme, Damane maudesi sloves spinduliose, na o as skaiciavau uzdirbtus pinigus is parduotu marskineliu, figureliu ir kito meslo, kuri jus perkate be sustojimo. Taciau yra zmoniu is kuriu negalima tiketis, kad, apsiave viena bata, butinai apsiaus ir kita. Unforgetable turejo buti ta naktis kai mokinys pranoksta mokytoja, as finalineja savo gyvenimo kovoje pastaciau i vieta didziausia padugne sio verslo istorijoje, na o mano mokinukas turejo tapti naujuoju sio verslo simboliu, taciau jis susimove, suprantama, pasaulyje niekada nebuvo ir nebus nepralaiminciu, taciau praejo puse metu, o Damane kaip neuzsiave antro bato, taip ir neuzsimauna. Masters of war II bus ta naktis kai Damane eis antra karta vabank, si karta rizikuojama, ne keliais milijonais, o savo kovotojo karjera. Tera tik du keliai is sitos situacijos, arba tu uzsiausi antraji bata, arba tu liksi visiskai basas. Zmogus atsiskleidzia galinedamasis su kliutymis, na o kaip visi zinome Damanei su ivairiomis kliutimis galinetis nelabai sekasi, jo slovingoji federacija seniausiai bankrutavusi, na o tolimesne karjera priklauso nuo steroidininko senio. Bukime griesti bet teisingi, Damane yra toks pats nevykelis kaip ir jus visi sioje arenoje. Jus galite tam nepritarti, bet apsilanke santariskiu kliniku 114 palatoje jus pamatysite, kad as teisus, jai Damane nors siek tiek butu pranasesnis uz jumis, jis neguletu ligonineja, o atbegtu cia i ringa ir bandytu iskarsti kaili siam patraukliam senukui.
Sveiki kaip ir pries daugybe metu taip ir dabar as esu demesio centre, ir jus norite ar nenorite esate priversti isklausyti manes, jai kas nors nepatinka prasom perjunkite kanala, kaip tik sio metu kartoja nekviestos meiles antraji sezona, jai kas nezino tai baronas mire.
As ausinu burna cia, nes man atsibodo atsakineti i kiekvieno zmogaus uzdodama klausima: Seskiau Kodel,. kodel tu taip pasielgei su zmogumi kuris tave pagamino, kuris tau suteike sansa tapti jo naujai ikurtos organizacijos veidu.
As puikiai suprantu kad be BFZ as nestoveciau NME federacijojos ringo viduryje ir tikrai negauciau 30 minuciu eterio, tai pat as puikiai suprantu, kad mano fenomenali sekme nepasikartos siame pasaulyje per artimiausia simtmeti. Bukime realistai, sunku butu atrasti pasaulyje debila, kuris savo kompanijos ateiti patiketu zmogui, kuris mate ir smetonos laikus. Taciau jis manimi patikejo ir nusprende eiti Vabank, pasirase su manimi ilgalaiki kontrakta. Na o toliau visi puikiai zinote, kad jis laimejo su kaupu, karstos pupos, prabangios masinos ir garbinga vieta istorijos vadoveliose visa tai - deka manes. Taciau kaip nebutu keista as juo tai pat pasitikejau, ta lemtinga vakara po tarpusavio kovos pragaro narve, medicinos punkte as jam pasakiau: Klausyk snargli, as amzinai nekovosiu, po saves turiu palikti ka nors, o tu mano manimu esi butent tas zmogus, kuris uzpildys atsiradusia tustumo po mano pasitraukimo is sio verslo. Nuo tos dienos as tapau jam mokytoju, o jis tapo mano mokiniu. Mano pamokos nenuejo suniui ant odegos, deka mano svaraus indelio Damane iskovojo FEE cempijono dirza. Rodos viskas ejo teisinga linkme, Damane maudesi sloves spinduliose, na o as skaiciavau uzdirbtus pinigus is parduotu marskineliu, figureliu ir kito meslo, kuri jus perkate be sustojimo. Taciau yra zmoniu is kuriu negalima tiketis, kad, apsiave viena bata, butinai apsiaus ir kita. Unforgetable turejo buti ta naktis kai mokinys pranoksta mokytoja, as finalineja savo gyvenimo kovoje pastaciau i vieta didziausia padugne sio verslo istorijoje, na o mano mokinukas turejo tapti naujuoju sio verslo simboliu, taciau jis susimove, suprantama, pasaulyje niekada nebuvo ir nebus nepralaiminciu, taciau praejo puse metu, o Damane kaip neuzsiave antro bato, taip ir neuzsimauna. Masters of war II bus ta naktis kai Damane eis antra karta vabank, si karta rizikuojama, ne keliais milijonais, o savo kovotojo karjera. Tera tik du keliai is sitos situacijos, arba tu uzsiausi antraji bata, arba tu liksi visiskai basas. Zmogus atsiskleidzia galinedamasis su kliutymis, na o kaip visi zinome Damanei su ivairiomis kliutimis galinetis nelabai sekasi, jo slovingoji federacija seniausiai bankrutavusi, na o tolimesne karjera priklauso nuo steroidininko senio. Bukime griesti bet teisingi, Damane yra toks pats nevykelis kaip ir jus visi sioje arenoje. Jus galite tam nepritarti, bet apsilanke santariskiu kliniku 114 palatoje jus pamatysite, kad as teisus, jai Damane nors siek tiek butu pranasesnis uz jumis, jis neguletu ligonineja, o atbegtu cia i ringa ir bandytu iskarsti kaili siam patraukliam senukui.
Impaler vs. David Hartnett vs. John Garret vs. Lord of Darkness
Fatal Four-Way match
Spoiler'is
Uzgroja Limpbizkit-Gimme the mic .I arena letai iseina David Hartnett ir atsistoje vidury rampos letai iskelia 2 rankas i virsu,o veliau letai,megaudamasis sevimi zengia link ringo. Arenoje šiek tiek pritemsta, prie Enterance ramp'os pradeda kilti dūmai, pasigirsta muzika, ties antru iš dūmų išlenda LOD, į akis iš karto krenta juodas apsiaustas ir prie juosmens prikabintas kardas. Kai jis iš lėto eina link ringo, veide galima įžiūrėti nedidelę šypsenėlę. Pasiekęs ringą jis įsliuogia į jį po apatine virve ir nužingsniuoja į ringo vidurį, ramiai apžvelgia žiūrovus/priešininkus su tuo pačiu šypsniu veide, muzika nutyla, šviesos "susitvarko". Suskamba Leonido Rudenko - Destination ir rampoi pasipila dumai ,ir letai izengia i arena Rampage Jackson'as ,kuris iskelia dvi rankas i virsu ir juda link ringo ,ilipes i ringa uzlipa ant ringo kampo ir dar karta iskelia dvi rankas i virsu ir ziurovu minia skanduoja Destroyer, Destroyer! Ir galiausiai, suskamba Marilyn Manson Spade ir pasirodo ne kas kitas, o IMPALER, jis įeina vienas, ramiai, susikaupęs, kiek žvalgydamasis į minią, lėtu žingsniu.
Sekantis veiksmas
Visi keturi kovotojai keturiuose ringo kampuose
Sekantis veiksmas
David pamojuoja ranka ir garsiai pasako Sveikas, Lord Of Dumbasses!
Sekantis veiksmas
LoD palydovė sušunka kažką David Hartnett`ui
Sekantis veiksmas
Šis atsisuka į paslaptingąją panelę, tuo tarpu Impaler ir John Garret mankština savo kūnus
Sekantis veiksmas
David vėl atsisuka į ringą ir gauna chop į krutinę nuo įniršusio LoD!
Sekantis veiksmas
Skamba gongas, skelbiantis kovos pradžią!
Sekantis veiksmas
LoD kala dar vieną chop, tuo tarpu John Garret ir Impaler ramiai eina LoD į pagalbą
Sekantis veiksmas
David Hartnett veido mimika bando pasakyti, kokį skausmą The Winner kenčia
Sekantis veiksmas
o LoD nesiliauja
Sekantis veiksmas
Prie LoD prisijungia Impaler ir John Garret
Sekantis veiksmas
Lord of Darkness irish whipina David Hartnett į ringo kampo
Sekantis veiksmas
David reversuojuoja į Irish whipą!
Sekantis veiksmas
LoD likus keliems centimetrams sustoja prie ringo kampo, tačiau jį pasitinka dovanėlė
Sekantis veiksmas
David Harnett įsibegėjęs pritrėškia LoD prie ringo kampo
Sekantis veiksmas
David šypsodamasis atsisuka tačiau pasigauna clothesline nuo John Garret!
Sekantis veiksmas
David griūna it nupustas lapas
Sekantis veiksmas
LoD išsliūkina iš ringo, prie jo kaipmat atskuba jo palydovė
Sekantis veiksmas
Impaler įsibegėjęs bando perversti didijį John Garret
Sekantis veiksmas
Bet jo pastangos bergžios, John Garret pasiūlo susigrumti
Sekantis veiksmas
Impaler ištiesią vieną ranką, John Garret ją sugniaužia
Sekantis veiksmas
Impaler ištiesia ir kitą ranką, John`as padaro tą patį
Sekantis veiksmas
Tačiau David jau ant kojų! Jis įsibegėja nuo ringo virvių ir
Sekantis veiksmas
Double clothesline
Sekantis veiksmas
Impaler iškrenta net iš ringo, o John Garret tik susvyruoja
Sekantis veiksmas
LoD, pamatęs, kas atsitiko ringe, eina atjungt Impaler
Sekantis veiksmas
David smūgių kruša užpuola John Garret
Sekantis veiksmas
LoD tuo tarpu pakelia Impaler
Sekantis veiksmas
Paima Impaler galvą ir bando trenkti ją į apsauginę tvorelę, skiriančią žmones ir
Sekantis veiksmas
Impaler užkelia koją ir taip sustabdo smūgį, tačiau LoD nepasimeta ir trenkia iš kelio į krūtinę
Sekantis veiksmas
Impaler atsikoso, bet vis tiek jo galva įmūrijama į apsauginę sienelę
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu ringe John Garret priremtas prie ringo kampo, o David ištiesia koją ir užsmaugia varžovą
Sekantis veiksmas
LoD pakartoja savo žygdarbį ir dar kartą trenkia Impo galvą į sienelę
Sekantis veiksmas
Ringe teisėjas bando įsikišti ir sustabdyti smaugimo veiksmą
Sekantis veiksmas
David nustoja smaugti , tuo tarpu LoD, dar truputį apkvaitinęs Impaler, eina link komentatorių stalo
Sekantis veiksmas
Bet iš tos zonos pasiima taip visų mylimą Jono Radzevičiaus a.k.a. Mr. Amerikietiškos imtynės kėdę
Sekantis veiksmas
Kaip visada, Radzevičius bando priešintis, tačiau pamatęs LoD akis jis tiesiog liepia pasislinkti kitam darbuotojui
Sekantis veiksmas
David Hartnett pasilipa ant antros ringo virves ir kala dar keletą smūgių, galiausiai apsikabina galvą ir...
Sekantis veiksmas
DDT! Bet David krito vienas, nes John rankomis spėjo užsikabinti už ringo virvių
Sekantis veiksmas
LoD eina prie Impaler, priėjęs užsimoja ir...
Sekantis veiksmas
Impaler trenkia iš kojos į LoD pilvą ir LoD susigniaužia už pilvo, numesdamas kėdę
Sekantis veiksmas
Impaler spiria į LoD galvą, šis griūna, o buvęs NME sunkiasvorių čempionas bando stotis
Sekantis veiksmas
Ringe John Garret, atgavęs kvėpavimą, pakelia David Hartnett
Sekantis veiksmas
John trenkia kelis smūgius, galiausiai irish whipina priešininką į ringo virves
Sekantis veiksmas
David parbėga ir pasigauna Samoan Drop!
Sekantis veiksmas
Už ringo nieko naujo Impaler vis dar sunkiai stojasi
Sekantis veiksmas
David Hartnettsusiima už nugaros, tuo tarpu John nusišypso, pakelia David, sugriebia už galvos ir Suplex bandymas
Sekantis veiksmas
John Garret laiko vertikalų David kūną, įsmeigtą į arenos lubas
Sekantis veiksmas
Bet David staigiu judesiu reversuoja visą šį gražų veiksmą į DDT!
Sekantis veiksmas
Abu kovotojai guli
Sekantis veiksmas
Impaler tuo tarpu jau ant kojų; jis pėdina link ringo ir nieko netrugdomas įsliuogia į ringą
Sekantis veiksmas
Čia Impaler susiduria su problema Ką daryt?
Sekantis veiksmas
Impaler pinina John Garret
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
Kickout
Sekantis veiksmas
David Hartnett po truputį stojasi
Sekantis veiksmas
LoD nuo jo neatsilieka
Sekantis veiksmas
O Impaler numeta vieną kitą angry stompą ant John Garret kūno
Sekantis veiksmas
Jis (Imp) nemato, kaip keliasi kiti jo du varžovai, tad sau ramiausiai Impaler suima John Garret kaklą ir Sleeper hold!
Sekantis veiksmas
John Garret nežino ką daryti, o Impaler tik dar pastiprina kaklo laužimą!
Sekantis veiksmas
Lord of Darkness nusprendžia nulėkti prie savo palydovės, o tuo pačiu jis pasiima ir Radzevičiaus kėdę
Sekantis veiksmas
John Garret bando siekti ringo virvių, tačiau jos, žinoma, per toli
Sekantis veiksmas
David Hartnett patyliukais atsiranda už Impaler, tačiau dar nieko nedaro
Sekantis veiksmas
Lord of Darkness stebi veiksmą ringe
Sekantis veiksmas
O ringe David Hartnett užlaužia lygiai taip pat Impaler kaklą, kaip jis užlaužęs Garret`o kaklą
Sekantis veiksmas
Dvigubas laužimas! O LoD tiesiog naudojasi proga, ir įsliuogia į ringą
Sekantis veiksmas
Ir BOOOM su kėde nugalėtojui per galvą!
Sekantis veiksmas
Hartnett paleidžia Impalerio kaklą ir griūna aukštielnykas
Sekantis veiksmas
LOD smūgiuoja Impaleriui!
Sekantis veiksmas
BOOOM! Impaler taip krenta!
Sekantis veiksmas
Garret džiaugiasi, kad pagaliau jo kaklas gavo laisvės ir jis gali įkvėtpi oro
Sekantis veiksmas
Tačiau nesidžiau pernelyg! Tau už nugaros LOD su kėde rankose!
Sekantis veiksmas
BOOOM! John taip pat griūna!
Sekantis veiksmas
LOD vidury ringo stovi vienas
Sekantis veiksmas
jis apsižvalgo
Sekantis veiksmas
nėra ko laukti! Reikia pininti!
Sekantis veiksmas
ranka ant toliausiai nuo ringo virvių esančio David Hartnett
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
kick-out!!!
Sekantis veiksmas
OMG! Po tokio smūgio kėde!
Sekantis veiksmas
bet juk čia ne bet kas, čia The Winner!
Sekantis veiksmas
LOD greitai lekia prie Impaler ir ant jo meta ranką
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
NE! impaler buvo arti virvių! Jis užmetė vieną koją ant jų!
Sekantis veiksmas
Lod prieina prei John Garret
Sekantis veiksmas
jį pasikelia
Sekantis veiksmas
Deadly combination! Pribaigiamasis The Phenom vieksmas!!!
Sekantis veiksmas
pinas
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
tačiau LOD išgirsta savo palydovės klyksmą!
Sekantis veiksmas
jis pats nušoka nuo Garret prieš teisėjui smogiant trečią kartą į grindinį!
Sekantis veiksmas
už ringo David Hartnett laiko stipriai apkabinęs viena ranką LOD palydovę, kitoje rankoje jo kardas!
Sekantis veiksmas
Harnett grasina LoD kad jei šis nepasiduos, jo palydovei šakės
Sekantis veiksmas
Fanai tokį elgiasį žinoma palydi vieningu BOOOOO
Sekantis veiksmas
LoD vikriai šoka iš ringo ir kumščiu grūmoja Davidui
Sekantis veiksmas
ringe tuo metu nieko nevyksta, Impaler ir Garret vis dar guli gerokai pritrenkti
Sekantis veiksmas
LoD artėja prie Hartentt
Sekantis veiksmas
o jo palydovė sulenkdama koją spiria Hartnettui į jo mažajį nugalėtoją!
Sekantis veiksmas
šis net cypteli ir iškart paleidžia ir LOD kardą ir jo palydovę
Sekantis veiksmas
Lod klausia ar Tau viskas gerai?
Sekantis veiksmas
jo palydovė palinksi galva
Sekantis veiksmas
LoD kupinas įtūžio įmeta Hartnetą į ringą
Sekantis veiksmas
įsiridena pats
Sekantis veiksmas
Jie abu atsistoja
Sekantis veiksmas
Hartnetto netikėtas bandymas atlikti Olympic slam!
Sekantis veiksmas
tačiau jam nepavyksta! Lod ant kojų!
Sekantis veiksmas
jis už nugaros Hartnettui!
Sekantis veiksmas
atsitraukia kelis žingsnius!
Sekantis veiksmas
David Hartnett atsisuka!
Sekantis veiksmas
LoD įsibėgėja
Sekantis veiksmas
ASSASIN!!!! Kitas LOD finisheris!
Sekantis veiksmas
Hartnett ringo vidury, tad nieko nuostabaus, kad matysime piną
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
3
!
Sekantis veiksmas
Bet čia Impaler užšoko ant Lo Dir jį nustūmė nuo Hartnett!
Sekantis veiksmas
Tačiau teisėjas rodo kad Impaler nespėjo nuotraukti pino!
Sekantis veiksmas
skamba gongas ir užgroja Children o the corn daina
Sekantis veiksmas
Lord of Darkness šios kovos nugalėtojas!
Sekantis veiksmas
jis lydimas savo palydovės palieka ringą
Sekantis veiksmas
netrukus ir visi kiti šiaip taip išneša savo mėsas
Ekranuose Susan Styles:
Spoiler'is
Sveiki visi, čia aš, Jūsų žavioji reportrė Susan Styles. Šiandien su manimi Jason Clue.
- Sveikas, Jasonai, šiandien interviu man duoti turėjo Tavo varžovas per Masters of War 2, bei buvęs komandos draugas Jason Speed. Tačiau jis atsisakė kalbėti. Kaip manai, kas įtakojo tokį jo poelgį, nes aksčiau problemų su juo bendraujant nekildavo?
- Na, aš pats nesigaudau šioje situacijoje. Mes anksčiau nusprendėme suformuoti trijų žmonių komandą, tos idėjos pradininkas buvau aš. Speed gavęs pasiulymą iš kart sutiko. Mes puikiai dirbome kartu. Speed nusprendė pasitraukti, aš ir trečiasis Painless narys išlydėjome jį draugiškai, po to per vieną iš BWE pay-per-view jis davė interviu, sakė, kad mane palaiko. Na, o pasirodęs NME jis pasikeitė neatpažįstamai. Manau jis paprasčiausiai yra per daug išdidus ir nenori su Clue turėti draugiškų santykų. Tačiau jis nugarą atsuko ne tik man, bet ir visiems jį palaikiusiams fanams. Manau Speed tiesiog pamišo kai gavo galimybę atkeršyti savo ilgamečiui konkurentu Marcus Jamison.
- O Tu nebandei su juo kalbėtis? Kodėl visą susikaupusį pyktį jis išlieja būtent ant Tavęs?
- Ne, aš su juo kalbėti nebandžiau ir to bent jau artimiausiu metu nedarysiu. Kodėl? Toks jau aš - gana giliai viską imu į širdį, esu emocionalus. Todėl aš su tuo žmogumi kuris mane įžeidėsantykių atitaisyti nebandysiu. O kodėl jis pasirinko mane kaip potenciale auką? Nežinau, bet yra begalė prielaidų. Gal būt jis pamatė, kad aš labai progresyviai kylu į pro-wrestling'o viršūnę ir tiesiog nori pašalinti potencialų konkurentą dėl apdovanojimų. Kita prielaida - jis mano, kad aš juo pasinaudojau, bet jei taip būtų buvę, tai jis nebūtų virtęs visko nekenčiančiu blogiečiu. Arba paprasčiausiai jis pavydi.
- Jason Speed grasina šiandieniniam savo varžovui atsuktuvu. Nemanai, kad jis pamišęs ir ar nebijai, kad jis gali ir Tave sužaloti nepataisomai? Panašu, kad jis dabar neprognuozuojamas!
- Kaip jau sakiau, jis gali būti pamišęs. Tai verčia išsigąsti. Žinoma, aš pats neseniai buvau labai pavojingai sužalotas prieš pat išvyką į JAV, tačiau paaiškėjo, kad traumos išvengti pavyko, o trauma galėjo būti labai rimta. Galėjau negrįžtamai pažeisti nervus nugaroje, būčiau likęs invalidas. Tačiau įkvepiu gaivaus oro gurkšnį, dedu žingsnį ir bėgu į sekančias kovas. Taip, bijau jo, tačiau noras jį "nusodinti" veda mane į priekį. Tai tik dar didesnis stimulas man stengtis kovoje dėl išlikimo su mano bendravardžiu. Tačiau daugelis turbūt pamiršta tą faktą, kad aš ir pats nesu labai lengvai nuspėjamas. Todėl, Speed, nenustebk jeigu mano rankose išvysi laužtuvą ar beizbolo lazdą.
- Man susidaro įspūdis, kad jūsų kovoje bus klausimas ne ar panaudos kuris nors šaltus ginklus, o kuris tą padarys pirmas. Ar galėtum pasitaikius progai pirmas smogti kokiu nors kietu daiktu varžovui?
- Taip, tačiau tik tuo atveju, jei varžovas yra to nusipelnęs. Pavyzdžiui Speed'ui, Highwayman'ui su kėde galėčiau smogti net nesusimastydamas, tačiau kokiam Bottom ar Maniac bent jau šiuo momentu to nedaryčiau, nes bent jau kol kas jie yra tikrai gerųjų pusėje.
- Na ir pas kutinis klausimas: kokie Tavi šansai per Masters of War 2?
- Mano šansai? Na, save vertinti yra gana sunku, bet logiškai jie yra 50 ant 50. Mūsų dvikovoje viską nulems ne fizinė jėga, ne noras nugalėti, o šaltakraujiškas protas ištisą mačą. Laimės tas kuris suras tinkamą momentą panaudoti pašalinį daiktą. Laimės tas kuris sugebės ne tik užpulti, bet ir apsiginti. Tačiau nugalėtojas jau aiškus! Žinote kas jis? Aš žinau - tai Jason'as!
- Labai gudrus atsakymas, tačiau aš paklausiu konkrečiau: Kuris Jasonas?
- Aš jau atsakiau - jūs patys pamatysite. Aš iš savo pusės darysiu tik viena - kad laimėtų Speed'o oponentas.
- Ką gi, ačiū Tau už atsakymus, ačiū žiūrovam už dėmesį, o dabar visi lekiame stebėti šio vakaro pagrindinės kovos, kur būtent ir kovos Jason Speed su dar vienu savo priešu Marcus Jamison!
- Iki, smagaus reginio.
Su jumis buvo SUSAN STYLES!
- Sveikas, Jasonai, šiandien interviu man duoti turėjo Tavo varžovas per Masters of War 2, bei buvęs komandos draugas Jason Speed. Tačiau jis atsisakė kalbėti. Kaip manai, kas įtakojo tokį jo poelgį, nes aksčiau problemų su juo bendraujant nekildavo?
- Na, aš pats nesigaudau šioje situacijoje. Mes anksčiau nusprendėme suformuoti trijų žmonių komandą, tos idėjos pradininkas buvau aš. Speed gavęs pasiulymą iš kart sutiko. Mes puikiai dirbome kartu. Speed nusprendė pasitraukti, aš ir trečiasis Painless narys išlydėjome jį draugiškai, po to per vieną iš BWE pay-per-view jis davė interviu, sakė, kad mane palaiko. Na, o pasirodęs NME jis pasikeitė neatpažįstamai. Manau jis paprasčiausiai yra per daug išdidus ir nenori su Clue turėti draugiškų santykų. Tačiau jis nugarą atsuko ne tik man, bet ir visiems jį palaikiusiams fanams. Manau Speed tiesiog pamišo kai gavo galimybę atkeršyti savo ilgamečiui konkurentu Marcus Jamison.
- O Tu nebandei su juo kalbėtis? Kodėl visą susikaupusį pyktį jis išlieja būtent ant Tavęs?
- Ne, aš su juo kalbėti nebandžiau ir to bent jau artimiausiu metu nedarysiu. Kodėl? Toks jau aš - gana giliai viską imu į širdį, esu emocionalus. Todėl aš su tuo žmogumi kuris mane įžeidėsantykių atitaisyti nebandysiu. O kodėl jis pasirinko mane kaip potenciale auką? Nežinau, bet yra begalė prielaidų. Gal būt jis pamatė, kad aš labai progresyviai kylu į pro-wrestling'o viršūnę ir tiesiog nori pašalinti potencialų konkurentą dėl apdovanojimų. Kita prielaida - jis mano, kad aš juo pasinaudojau, bet jei taip būtų buvę, tai jis nebūtų virtęs visko nekenčiančiu blogiečiu. Arba paprasčiausiai jis pavydi.
- Jason Speed grasina šiandieniniam savo varžovui atsuktuvu. Nemanai, kad jis pamišęs ir ar nebijai, kad jis gali ir Tave sužaloti nepataisomai? Panašu, kad jis dabar neprognuozuojamas!
- Kaip jau sakiau, jis gali būti pamišęs. Tai verčia išsigąsti. Žinoma, aš pats neseniai buvau labai pavojingai sužalotas prieš pat išvyką į JAV, tačiau paaiškėjo, kad traumos išvengti pavyko, o trauma galėjo būti labai rimta. Galėjau negrįžtamai pažeisti nervus nugaroje, būčiau likęs invalidas. Tačiau įkvepiu gaivaus oro gurkšnį, dedu žingsnį ir bėgu į sekančias kovas. Taip, bijau jo, tačiau noras jį "nusodinti" veda mane į priekį. Tai tik dar didesnis stimulas man stengtis kovoje dėl išlikimo su mano bendravardžiu. Tačiau daugelis turbūt pamiršta tą faktą, kad aš ir pats nesu labai lengvai nuspėjamas. Todėl, Speed, nenustebk jeigu mano rankose išvysi laužtuvą ar beizbolo lazdą.
- Man susidaro įspūdis, kad jūsų kovoje bus klausimas ne ar panaudos kuris nors šaltus ginklus, o kuris tą padarys pirmas. Ar galėtum pasitaikius progai pirmas smogti kokiu nors kietu daiktu varžovui?
- Taip, tačiau tik tuo atveju, jei varžovas yra to nusipelnęs. Pavyzdžiui Speed'ui, Highwayman'ui su kėde galėčiau smogti net nesusimastydamas, tačiau kokiam Bottom ar Maniac bent jau šiuo momentu to nedaryčiau, nes bent jau kol kas jie yra tikrai gerųjų pusėje.
- Na ir pas kutinis klausimas: kokie Tavi šansai per Masters of War 2?
- Mano šansai? Na, save vertinti yra gana sunku, bet logiškai jie yra 50 ant 50. Mūsų dvikovoje viską nulems ne fizinė jėga, ne noras nugalėti, o šaltakraujiškas protas ištisą mačą. Laimės tas kuris suras tinkamą momentą panaudoti pašalinį daiktą. Laimės tas kuris sugebės ne tik užpulti, bet ir apsiginti. Tačiau nugalėtojas jau aiškus! Žinote kas jis? Aš žinau - tai Jason'as!
- Labai gudrus atsakymas, tačiau aš paklausiu konkrečiau: Kuris Jasonas?
- Aš jau atsakiau - jūs patys pamatysite. Aš iš savo pusės darysiu tik viena - kad laimėtų Speed'o oponentas.
- Ką gi, ačiū Tau už atsakymus, ačiū žiūrovam už dėmesį, o dabar visi lekiame stebėti šio vakaro pagrindinės kovos, kur būtent ir kovos Jason Speed su dar vienu savo priešu Marcus Jamison!
- Iki, smagaus reginio.
Su jumis buvo SUSAN STYLES!
Marcus Jamison vs. Jason Speed
No-DQ match
Spoiler'is
Akimirkai arena visiskai uztemsta. Is tamsos pasigirsta Marcus temine daina. Didelis pirotechnikos sprogimas vel izieba sviesa arenoje ir Marcus drasiai izengia i arena. Iskeles rankas jis kazka surekia ir pasileidzia eiti ringo link. Dazniausiai zmones pamate Marcus gana garsiai isreiskia savo nepasitenkima jo buvimu cia. Tokiu atveju Marcus suletina zingsni ir tiesiog gerisi momentu. Galu gale jis ilipa i ringa ir pradeda aiskinti zmonems arba oponentui, kad jie visiskai nieko verti. Viltingai paziurejes i virsu palinksi galva ir pradeda ruostis kovai.
Uzgroja Fozzy - Enemy , Jason ramiai nueina i ringa , ilipa i ji , ir uzlipes ant ringo sono iskelia abi rankas.
[action]Ir visiems aišku kas dabar bus...[/action]
[action]...Powerbomb![/action]
[action]M.J. išmetęs Speed'ą ant nugaros dar nebaigia savo pasirodymo.[/action]
[action]Jis dar sykį pakelia Jason'ą.[/action]
[action]Apglebia pilvą ir rankas.[/action]
[action]Belly To Belly Suplex![/action]
[action]Nice![/action]
[action]Speed skaudžiai permetamas ant žemės.[/action]
[action]M.J. griebia Speed'ą už kojos.[/action]
[action]Nutempia į ringo vidurį.[/action]
[action]Atsigula ant jo.[/action]
[action]Užverčia koją.[/action]
[action]Ir laiko prispaudęs pečius.[/action]
[action]Teisėjas skaičiuoja pin'ą.[/action]
[action]1![/action]
[action]2![/action]
[action]Ar bus trys?[/action]
[action]Ne, Speed sugeba pakelti pečius![/action]
[action]M.J. panosėje pasako anglišką žodį kurį moka turbūt beveik visas pasaulis "F***".[/action]
[action]Bent jau aš asmeniškai nepažįstu tokių kurie jo nežino.[/action]
[action]M.J. atsistoja.[/action]
[action]Stomp'as Speed'ui į šoną.[/action]
[action]Dar vienas.[/action]
[action]Ir trečias.[/action]
[action]M.J. griebia Speed'ą už kaklo.[/action]
[action]Turbūt norėjo imti už plaukų, bet prisimė, kad Speed jų neturi. [/action]
[action]Padeda jam atsistoti.[/action]
[action]Speed bejėgiškai muistosi.[/action]
[action]Smūgis kumščiu į Speed'o veidą.[/action]
[action]Dar vienas punch'as.[/action]
[action]M.J. pabučiuoja savo kumštį.[/action]
[action]Ir įteikia trečiąją "dovanėlę".[/action]
[action]Speed išsilaiko ant kojų.[/action]
[action]Tačiau labai gražiai svirduliuoja.[/action]
[action]Ko jis šiandien gėrė? Ai, kefyro...[/action]
[action]M.J. pasitiki savimi.[/action]
[action]Jo veide šypsena.[/action]
[action]Tačiau Speed netikėtai greit prasiblaivo.[/action]
[action]Ir Mongolian Chop į M.J. krūtinę![/action]
[action]Dar vienas Mongolian Chop - M.J. rėkia iš skausmo.[/action]
[action]Speed kilsteli jo ranką.[/action]
[action]Ir trečiasis Mongolian Chop'as![/action]
[action]Speed nueina M.J. už nugaros.[/action]
[action]Stveria jo rankas.[/action]
[action]Apsisuka - ar bus Fast Death?[/action]
[action]Ne, M.J. stuma Speed'ą į virves.[/action]
[action]Jason į jas įsikabina.[/action]
[action]O M.J. pribėga ir apglėbia Speed'o liemenį.[/action]
[action]Free hugs campaign tęsiasi.[/action]
[action]German Suplex![/action]
[action]Ne, Speed tvirtai įsikibęs į virves.[/action]
[action]Lyg varnalėša...[/action]
[action]M.J. dar kartą bando atlikti German SUplex.[/action]
[action]Neišeina.[/action]
[action]Speed nežiūrėdamas atgal spiria į M.J. koją.[/action]
[action]Dar kartą.[/action]
[action]Ir dar.[/action]
[action]M.J. griūna susiėmęs už dešinės kojos į kurią ir spardė Speed'as.[/action]
[action]Speed atsisuka į gulinį oponentą.[/action]
[action]Ir pradeda juoktis.[/action]
[action]Speed'as griebia jį už galvos ir pakelia.[/action]
[action]Užsikelia ant pečių į Fireman's Carry poziciją.[/action]
[action]Pradeda sukinėtis.[/action]
[action]M.J. koja kliudo teisėjo galvą.[/action]
[action]Teisėjas griūna.[/action]
[action]Speed neišlaiko M.J.[/action]
[action]Ir nuleidžia jį ant kojų.[/action]
[action]Tačiau M.J. griūna, skaudanti koja neleidžia jam išstovėti.[/action]
[action]Teisėjas guli kampe užsikniaubęs galvą.[/action]
[action]M.J. guli ringo viduryje ir laikosi už skaudančios kojos.[/action]
[action]Speed naudojasi proga.[/action]
[action]Jis peržengia antrą ringo virvę ir iššoka iš ringo.[/action]
[action]Palenda po apron'u.[/action]
[action]Išlenda.[/action]
[action]O rankoje jis laiko...[/action]
[action]...atsuktuvą![/action]
[action]Oh my f***ing God![/action]
[action]Revanšas artėja.[/action]
[action]Speed įsliuogia į ringą.[/action]
[action]Atsistoja.[/action]
[action]Ramiai prieina prie M.J.[/action]
[action]Spyris šiam į galvą.[/action]
[action]M.J. apsvaigtsa.[/action]
[action]Trečias spyris.[/action]
[action]M.J. guli lyg be samonės.[/action]
[action]Speed pakelia dešinę M.J. koją kuri skauda.[/action]
[action]Iškelia atsuktuvą į viršų.[/action]
[action]Sušunka "Į sveikatą!".[/action]
[action]O ne, o ne...[/action]
[action]Žaisti su atsuktuvais pavojinga.[/action]
[action]Tačiau čia jau atbėga Jason Clue![/action]
[action]Jis išdrįso nutraukti šį "romantišką" momentą![/action]
[action]Clue įsliuogia į ringą.[/action]
[action]Ir pribėga prie Speed'o.[/action]
[action]Jis visu kūnu nustuma Speed ir susiremia su juo kaktomuša![/action]
[action]Speed kuris centimetrais žemesnis kiek išsigandęs, jis pametė atsuktuvą ant žemės.[/action]
[action]Jo veidas nervingas.[/action]
[action]O Clue veide įniršio liepsna.[/action]
[action]Abu kovotojai stovi ir žiūri vienas kitam į akis.[/action]
[action]Clue nutaria nebelaukti.[/action]
[action]Jis greitai atsigula ant žemės ir išsiridena iš ringo.[/action]
[action]Speed nieko nesupranta.[/action]
[action]Jis piktai nužvelgia Clue.[/action]
[action]Po to prieina prie gulinčio M.J.[/action]
[action]Pakelia dešinią koją.[/action]
[action]Pažiūri ant žemės.[/action]
[action]Ten nėra atsuktuvo![/action]
[action]Speed pažiūri į Clue.[/action]
[action]Clue iškelia atsuktuvą ir sušunka "Šito ieškai?".[/action]
[action]Speed veide įsiūtis.[/action]
[action]Tačiau jį pakeičia išgąstis kai pajunta, kad jo liemuo apglėbiamas.[/action]
[action]M.J. jau atsigavęs.[/action]
[action]Jis nepaleidžia Speed'o ir su skaudančia koja sugeba atsikelti.[/action]
[action]Dar vienas German Suplex![/action]
[action]M.J. vėl keliasi ir kartu kelia Speed'ą.[/action]
[action]Ir trečiasis, tik šį kartą German Release Suplex![/action]
[action]Speed persiverčia ore ir nusileidžia ant žemės veidu![/action]
[action]Nose Bleed Territory atliktas![/action]
[action]M.J. pažiūri į Clue.[/action]
[action]Jason žiūri į Marcus Jamison.[/action]
[action]Jamison kažką mąsto.[/action]
[action]Jis mato Clue rankose atsuktuvą.[/action]
[action]M.J. sugrįžta prie Speed.[/action]
[action]Jis nušlubuoja link jo.[/action]
[action]Griebia Speed'ą už kaklo.[/action]
[action]Pakelia.[/action]
[action]Smūgis.[/action]
[action]Smūgis.[/action]
[action]Teisėjas atsigaivalioja.[/action]
[action]Teisėjas jau ant kojų.[/action]
[action]Speed nusvirduliuoja link jo.[/action]
[action]M.J. atšlubuoja.[/action]
[action]Galingas smūgis į Speed veidą.[/action]
[action]Bet Speed pasilenkia.[/action]
[action]Ir kumštis pataiko į teisėjo veidą.[/action]
[action]K.O.[/action]
[action]Teisėjas nokdaune - jis guli be samonės.[/action]
[action]M.J. atsiprašinėja, nes šis smūgis buvo visiškai netyčinis.[/action]
[action]Jamison atsisuka.[/action]
[action]O ten jau Speed.[/action]
[action]J-HeadKicker![/action]
[action]M.J. nenugriūna.[/action]
[action]Speed apeina iš už nugaros.[/action]
[action]Apsisuka.[/action]
[action]Fast Death![/action]
[action]Yra![/action]
[action]Speed mato, kad teisėjas neglai produktyviai dirbti.[/action]
[action]Todėl išlipa iš ringo.[/action]
[action]Prieina prie komentatorių stalelio.[/action]
[action]Clue netoliese, tačiau nieko nedaro.[/action]
[action]JS nustuma operatorių nuo kėdės.[/action]
[action]Pakelia ją.[/action]
[action]Suskleidžia.[/action]
[action]Clue viską tik stebi iš šalies.[/action]
[action]Speed prieina prie ringo.[/action]
[action]Padeda kėdę ant krašto.[/action]
[action]Pats užlipa ant apron'o.[/action]
[action]Peržengia antrą virvę.[/action]
[action]Pakelia kėdę.[/action]
[action]Ir atsirėmęs laukia kol M.J. atsikels.[/action]
[action]The King pamažu pradeda keltis.[/action]
[action]Speed piktai nusijuokia.[/action]
[action]M.J. jau ant kojų.[/action]
[action]Jis atsisuka į Speed'ą.[/action]
[action]M.J. apsvaigęs, išsisukti jam nepavyks![/action]
[action]Speed iškelia kėdę.[/action]
[action]Smūgis į M.J. galvą![/action]
[action]Tačiau kažkas laiko kėdę.[/action]
[action]Tai Clue![/action]
[action]Clue ištraukia kėdę iš Speed gniaužtų.[/action]
[action]Ir nušoka nuo apron'o ant žemės.[/action]
[action]Speed rėkia ant Clue.[/action]
[action]"Gražink kėdę, asilo burete tu!".[/action]
[action]O Clue iškelia vidurinį pirštą ir sako "Va, fakin, b***!"[/action]
[action]Speed atsisuka.[/action]
[action]O M.J. jau blaivas![/action]
[action]Speed gauna spyrį į pilvą.[/action]
[action]Jis susilenkia.[/action]
[action]M.J. suima Speed'ą į savo finisher'į.[/action]
[action]Blood Hound![/action]
[action]Yra![/action]
[action]Pin.[/action]
[action]Teisėjo tai nėra![/action]
[action]Griebia teisėją už pakarpos.[/action]
[action]Nutempia prie M.J. ir Speed'o.[/action]
[action]Clue rėkia "Count!".[/action]
[action]Teisėjas lėtai skaičiuoja.[/action]
[action]1![/action]
[action]...[/action]
[action]...[/action]
[action]...[/action]
[action]2![/action]
[action]...[/action]
[action]...[/action]
[action]...[/action]
[action]3![/action]
[action]Viskas.[/action]
[action]Pergalė M.J. rankose.[/action]
[action]Ji niekur nebepabėgs.[/action]
[action]M.J. susiėmęs už skaudamos kojos nuskambėjus jo theme'ui išeina.[/action]
[action]O ringe Clue nueina prie Speed'o.[/action]
[action]Muzika nutyla.[/action]
[action]M.J. nebėra.[/action]
[action]Clue pakelia Speed'ą.[/action]
[action]Savo ranką uždeda Speed'ui už kaklo.[/action]
[action]Speed'o ranką uždeda sau už kaklo.[/action]
[action]Iškelia![/action]
[action]Forgotten![/action]
[action]Naujas Clue finisher'is atliktas.[/action]
[action]JC stovi apžergęs jį kojomis.[/action]
[action]Ir sako.[/action]
[action]"2 : 1 - tavo naudai.".[/action]
[action]Suskamba Killswitch Engage - The Forgotten![/action]
[action]JC palieka Speed'ą.[/action]
[action]Jis užlipa ant turnbuckles.[/action]
[action]Iškelia rankas.[/action]
[action]Parodo rock sign'ą.[/action]
[action]Fanai šėlsta.[/action]
[action]Tuo ir baigiame mūsų šou.[/action]
[action]Tikimės jums patiko.[/action]
[action]Sėkmės.[/action]
[action]Iki kitų susitikimų.[/action]
[action]Kamera išsijungia.[/action]
Uzgroja Fozzy - Enemy , Jason ramiai nueina i ringa , ilipa i ji , ir uzlipes ant ringo sono iskelia abi rankas.
Sekantis veiksmas
Jason Speed stovi ir piktai žiūri į Marcus Jamison.
Sekantis veiksmas
Laukia epinis mačas.
Sekantis veiksmas
Dviejų legendų susitikimas prasideda.
Sekantis veiksmas
Skamba gongas.
Sekantis veiksmas
Teisėjas stovėjęs viduryje atsitraukia.
Sekantis veiksmas
Fanai užgniaužę kvapą laukia pirmųjų įvykių.
Sekantis veiksmas
Speed sako "Tu mirsi!".
Sekantis veiksmas
M.J. į tai nereaguoja.
Sekantis veiksmas
Aukštesnis ir sunkesnis Jamison nesiruošia pradėti kovos.
Sekantis veiksmas
Speed pašaipiai ragina jį.
Sekantis veiksmas
M.J. prieina.
Sekantis veiksmas
Ir ištiesia ranką.
Sekantis veiksmas
Ar Speed ją paspaus?
Sekantis veiksmas
Ar jis sutiks kovoti garbingai?
Sekantis veiksmas
Speed pažiūri į M.J. ranką.
Sekantis veiksmas
Nusišypso.
Sekantis veiksmas
Smūgis į M.J. veidą.
Sekantis veiksmas
Dar vienas.
Sekantis veiksmas
Ir dar vienas.
Sekantis veiksmas
Ketvirtas - M.J. negali apsiginti.
Sekantis veiksmas
M.J. nejučiomis atsiduria prie virvių.
Sekantis veiksmas
Speed griebia M.J.
Sekantis veiksmas
Nustuma į virves.
Sekantis veiksmas
Irish-Whip.
Sekantis veiksmas
M.J atsimuša į kitas virves.
Sekantis veiksmas
Speed įsibėgėja.
Sekantis veiksmas
Running Crossbody.
Sekantis veiksmas
M.J. pargriaunamas ant nugaros, o Speed ant jo guli.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
Kickout!
Sekantis veiksmas
Speed atšoka.
Sekantis veiksmas
Jis atsikelia.
Sekantis veiksmas
Tą patį daro ir M.J.
Sekantis veiksmas
Speed nori pulti jį.
Sekantis veiksmas
Bet nespėja - M.J. jau ant kojų.
Sekantis veiksmas
Speed kiek pasimetęs.
Sekantis veiksmas
M.J. žiūri į savo amžinąjį oponentą.
Sekantis veiksmas
Fanai kol kas nelabai aktyvūs.
Sekantis veiksmas
Speed eina link M.J.
Sekantis veiksmas
Ir jie abu susikabina.
Sekantis veiksmas
M.J. nesunkiai laimi šią minidvikovą.
Sekantis veiksmas
Speed parverčiamas ant žemės.
Sekantis veiksmas
Tačiau Jason iš kart keliasi ir puola Marcus Jamison.
Sekantis veiksmas
Jie vėl susikabina.
Sekantis veiksmas
Ir vėl Jamison parodo savo pranašumą.
Sekantis veiksmas
Jis konvertuoja susikabinimą į Headlock.
Sekantis veiksmas
Speed'ui ištrūkti bus sunku.
Sekantis veiksmas
Speed atsiklaupia ant vieno kelio.
Sekantis veiksmas
Pop Legendos inicialus nešiojantis kovotojas dar stipriau suspaudžia Headlock'ą.
Sekantis veiksmas
Speed mąsto ką daryti.
Sekantis veiksmas
Kaip galima galvoti, kai tave smaugia nežmoniškai atletiškas, didelis ir galingas juodaodis imtynininkas?
Sekantis veiksmas
Todėl Speed nieko neišmąstęs smūgiuoja alkūne Jamison į pilvą.
Sekantis veiksmas
Šis kiek atleidžia smaugimą.
Sekantis veiksmas
Speed dar sykį alkūne smūgiuoja į varžovo pilvą.
Sekantis veiksmas
M.J. jau beveik paleidęs Jason'ą.
Sekantis veiksmas
Ir trečias kirtis iš alkūnės.
Sekantis veiksmas
M.J. nebenulaiko oponento.
Sekantis veiksmas
Speed ištrūksta.
Sekantis veiksmas
Jis iš kart atsimuša į virves.
Sekantis veiksmas
Bėga į Jamison'ą.
Sekantis veiksmas
Šuolis.
Sekantis veiksmas
Bicycle Kick!
Sekantis veiksmas
Connects!
Sekantis veiksmas
M.J. krenta ant nugaros.
Sekantis veiksmas
Speed nusileidęs ant kojų nieko nelaukia.
Sekantis veiksmas
Angry Stomp!
Sekantis veiksmas
Antras.
Sekantis veiksmas
Trečias.
Sekantis veiksmas
Ketvirtas.
Sekantis veiksmas
Penktas.
Sekantis veiksmas
Speed apspardęs The King nueina link turnbuckles.
Sekantis veiksmas
Peržengia antrą virvę.
Sekantis veiksmas
Atsistoja ant apron'o.
Sekantis veiksmas
Deda kairę koją ant antros virvės.
Sekantis veiksmas
Kitą taip pat užkelia ant antrosios ringo virvės.
Sekantis veiksmas
Kairę koją deda ant trečios ringo virvės nuo kampo į kairę.
Sekantis veiksmas
Jamison pamažu keliasi.
Sekantis veiksmas
Dešinę padeda ant trečios ringo virvės į dešinė nuo turnbuckles.
Sekantis veiksmas
Speed atsitupia.
Sekantis veiksmas
Piktdžiugiškumo pilnos akys laukia kol Marcus atsistos.
Sekantis veiksmas
M.J. atsistoja, bet jis dar nusisukęs nuo Speed'o.
Sekantis veiksmas
The King atsisuka.
Sekantis veiksmas
Speed atsistoja, atsispiria.
Sekantis veiksmas
Diving Spear!
Sekantis veiksmas
Yra!
Sekantis veiksmas
Iš kart Speed griebia M.J. koją ir ją užverčia taip prispausdamas pečius prie ringo mat'o.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Petys pakeltas.
Sekantis veiksmas
Speed pyksta.
Sekantis veiksmas
Keikia teisėją.
Sekantis veiksmas
Fanai skanduoja You suck!.
Sekantis veiksmas
Speed atsistoja.
Sekantis veiksmas
Pradeda rėkti "Shut the f*** up!"
Sekantis veiksmas
Fanai dar labiau pradeda staugti.
Sekantis veiksmas
Regis nulėks arenos stogas.
Sekantis veiksmas
M.J. pasinaudodamas virvėmis sugeba atsistoti.
Sekantis veiksmas
Masters Of War main event'o dalyvis ilsisi ir laukia tinkamos progos atakai.
Sekantis veiksmas
O Speed tuo tarpu konfliktuoja su fanais.
Sekantis veiksmas
Jason nutaria grįžti prie M.J.
Sekantis veiksmas
Jis atsisuka.
Sekantis veiksmas
O ten jau lyg greitasis traukinys atlekia Marcus'as.
Sekantis veiksmas
Speed nespėja net aiktelti.
Sekantis veiksmas
Big Boot to face of Speed!
Sekantis veiksmas
Pastarasis "pabučiavęs" M.J. batą krenta ant žemės.
Sekantis veiksmas
M.J. iš kart pakelia Speed.
Sekantis veiksmas
Įspraudžia Speed'o galvą sau tarp kojų.
Sekantis veiksmas
M.J. iškelia rankas.
Sekantis veiksmas
Fanai į tai reaguoja teigiamai.
Sekantis veiksmas
M.J. pirštu parodo į fanus.
Sekantis veiksmas
[action]Užsiverčia jį į Powerbomb poziciją.[/action]Griebia Speed pilvą.
[action]Ir visiems aišku kas dabar bus...[/action]
[action]...Powerbomb![/action]
[action]M.J. išmetęs Speed'ą ant nugaros dar nebaigia savo pasirodymo.[/action]
[action]Jis dar sykį pakelia Jason'ą.[/action]
[action]Apglebia pilvą ir rankas.[/action]
[action]Belly To Belly Suplex![/action]
[action]Nice![/action]
[action]Speed skaudžiai permetamas ant žemės.[/action]
[action]M.J. griebia Speed'ą už kojos.[/action]
[action]Nutempia į ringo vidurį.[/action]
[action]Atsigula ant jo.[/action]
[action]Užverčia koją.[/action]
[action]Ir laiko prispaudęs pečius.[/action]
[action]Teisėjas skaičiuoja pin'ą.[/action]
[action]1![/action]
[action]2![/action]
[action]Ar bus trys?[/action]
[action]Ne, Speed sugeba pakelti pečius![/action]
[action]M.J. panosėje pasako anglišką žodį kurį moka turbūt beveik visas pasaulis "F***".[/action]
[action]Bent jau aš asmeniškai nepažįstu tokių kurie jo nežino.[/action]
[action]M.J. atsistoja.[/action]
[action]Stomp'as Speed'ui į šoną.[/action]
[action]Ir trečias.[/action]
[action]M.J. griebia Speed'ą už kaklo.[/action]
[action]Turbūt norėjo imti už plaukų, bet prisimė, kad Speed jų neturi. [/action]
[action]Padeda jam atsistoti.[/action]
[action]Speed bejėgiškai muistosi.[/action]
[action]Smūgis kumščiu į Speed'o veidą.[/action]
[action]M.J. pabučiuoja savo kumštį.[/action]
[action]Ir įteikia trečiąją "dovanėlę".[/action]
[action]Speed išsilaiko ant kojų.[/action]
[action]Tačiau labai gražiai svirduliuoja.[/action]
[action]Ko jis šiandien gėrė? Ai, kefyro...[/action]
[action]M.J. pasitiki savimi.[/action]
[action]Jo veide šypsena.[/action]
[action]Tačiau Speed netikėtai greit prasiblaivo.[/action]
[action]Ir Mongolian Chop į M.J. krūtinę![/action]
[action]Dar vienas Mongolian Chop - M.J. rėkia iš skausmo.[/action]
[action]Speed kilsteli jo ranką.[/action]
[action]Ir trečiasis Mongolian Chop'as![/action]
[action]Speed nueina M.J. už nugaros.[/action]
[action]Stveria jo rankas.[/action]
[action]Apsisuka - ar bus Fast Death?[/action]
[action]Ne, M.J. stuma Speed'ą į virves.[/action]
[action]Jason į jas įsikabina.[/action]
[action]O M.J. pribėga ir apglėbia Speed'o liemenį.[/action]
[action]Free hugs campaign tęsiasi.[/action]
[action]Ne, Speed tvirtai įsikibęs į virves.[/action]
[action]Lyg varnalėša...[/action]
[action]M.J. dar kartą bando atlikti German SUplex.[/action]
[action]Neišeina.[/action]
[action]Speed nežiūrėdamas atgal spiria į M.J. koją.[/action]
[action]Dar kartą.[/action]
[action]Ir dar.[/action]
[action]M.J. griūna susiėmęs už dešinės kojos į kurią ir spardė Speed'as.[/action]
[action]Speed atsisuka į gulinį oponentą.[/action]
[action]Ir pradeda juoktis.[/action]
[action]Speed'as griebia jį už galvos ir pakelia.[/action]
[action]Užsikelia ant pečių į Fireman's Carry poziciją.[/action]
[action]Pradeda sukinėtis.[/action]
[action]M.J. koja kliudo teisėjo galvą.[/action]
[action]Teisėjas griūna.[/action]
[action]Speed neišlaiko M.J.[/action]
[action]Ir nuleidžia jį ant kojų.[/action]
[action]Tačiau M.J. griūna, skaudanti koja neleidžia jam išstovėti.[/action]
[action]Teisėjas guli kampe užsikniaubęs galvą.[/action]
[action]M.J. guli ringo viduryje ir laikosi už skaudančios kojos.[/action]
[action]Speed naudojasi proga.[/action]
[action]Jis peržengia antrą ringo virvę ir iššoka iš ringo.[/action]
[action]Palenda po apron'u.[/action]
[action]Išlenda.[/action]
[action]O rankoje jis laiko...[/action]
[action]...atsuktuvą![/action]
[action]Oh my f***ing God![/action]
[action]Revanšas artėja.[/action]
[action]Speed įsliuogia į ringą.[/action]
[action]Atsistoja.[/action]
[action]Ramiai prieina prie M.J.[/action]
[action]Spyris šiam į galvą.[/action]
[action]M.J. apsvaigtsa.[/action]
[action]Trečias spyris.[/action]
[action]M.J. guli lyg be samonės.[/action]
[action]Speed pakelia dešinę M.J. koją kuri skauda.[/action]
[action]Iškelia atsuktuvą į viršų.[/action]
[action]Sušunka "Į sveikatą!".[/action]
[action]O ne, o ne...[/action]
[action]Žaisti su atsuktuvais pavojinga.[/action]
[action]Tačiau čia jau atbėga Jason Clue![/action]
[action]Jis išdrįso nutraukti šį "romantišką" momentą![/action]
[action]Ir pribėga prie Speed'o.[/action]
[action]Jis visu kūnu nustuma Speed ir susiremia su juo kaktomuša![/action]
[action]Speed kuris centimetrais žemesnis kiek išsigandęs, jis pametė atsuktuvą ant žemės.[/action]
[action]Jo veidas nervingas.[/action]
[action]O Clue veide įniršio liepsna.[/action]
[action]Abu kovotojai stovi ir žiūri vienas kitam į akis.[/action]
[action]Clue nutaria nebelaukti.[/action]
[action]Jis greitai atsigula ant žemės ir išsiridena iš ringo.[/action]
[action]Speed nieko nesupranta.[/action]
[action]Jis piktai nužvelgia Clue.[/action]
[action]Po to prieina prie gulinčio M.J.[/action]
[action]Pakelia dešinią koją.[/action]
[action]Pažiūri ant žemės.[/action]
[action]Ten nėra atsuktuvo![/action]
[action]Speed pažiūri į Clue.[/action]
[action]Clue iškelia atsuktuvą ir sušunka "Šito ieškai?".[/action]
[action]Speed veide įsiūtis.[/action]
[action]Tačiau jį pakeičia išgąstis kai pajunta, kad jo liemuo apglėbiamas.[/action]
[action]M.J. jau atsigavęs.[/action]
[action]Jis nepaleidžia Speed'o ir su skaudančia koja sugeba atsikelti.[/action]
[action]Dar vienas German Suplex![/action]
[action]M.J. vėl keliasi ir kartu kelia Speed'ą.[/action]
[action]Ir trečiasis, tik šį kartą German Release Suplex![/action]
[action]Speed persiverčia ore ir nusileidžia ant žemės veidu![/action]
[action]Nose Bleed Territory atliktas![/action]
[action]M.J. pažiūri į Clue.[/action]
[action]Jason žiūri į Marcus Jamison.[/action]
[action]Jamison kažką mąsto.[/action]
[action]Jis mato Clue rankose atsuktuvą.[/action]
[action]M.J. sugrįžta prie Speed.[/action]
[action]Jis nušlubuoja link jo.[/action]
[action]Griebia Speed'ą už kaklo.[/action]
[action]Pakelia.[/action]
[action]Smūgis.[/action]
[action]Smūgis.[/action]
[action]Teisėjas atsigaivalioja.[/action]
[action]Teisėjas jau ant kojų.[/action]
[action]Speed nusvirduliuoja link jo.[/action]
[action]M.J. atšlubuoja.[/action]
[action]Galingas smūgis į Speed veidą.[/action]
[action]Bet Speed pasilenkia.[/action]
[action]Ir kumštis pataiko į teisėjo veidą.[/action]
[action]K.O.[/action]
[action]Teisėjas nokdaune - jis guli be samonės.[/action]
[action]M.J. atsiprašinėja, nes šis smūgis buvo visiškai netyčinis.[/action]
[action]Jamison atsisuka.[/action]
[action]O ten jau Speed.[/action]
[action]J-HeadKicker![/action]
[action]M.J. nenugriūna.[/action]
[action]Speed apeina iš už nugaros.[/action]
[action]Apsisuka.[/action]
[action]Fast Death![/action]
[action]Yra![/action]
[action]Speed mato, kad teisėjas neglai produktyviai dirbti.[/action]
[action]Todėl išlipa iš ringo.[/action]
[action]Prieina prie komentatorių stalelio.[/action]
[action]Clue netoliese, tačiau nieko nedaro.[/action]
[action]JS nustuma operatorių nuo kėdės.[/action]
[action]Pakelia ją.[/action]
[action]Suskleidžia.[/action]
[action]Clue viską tik stebi iš šalies.[/action]
[action]Speed prieina prie ringo.[/action]
[action]Padeda kėdę ant krašto.[/action]
[action]Pats užlipa ant apron'o.[/action]
[action]Peržengia antrą virvę.[/action]
[action]Pakelia kėdę.[/action]
[action]Ir atsirėmęs laukia kol M.J. atsikels.[/action]
[action]The King pamažu pradeda keltis.[/action]
[action]Speed piktai nusijuokia.[/action]
[action]M.J. jau ant kojų.[/action]
[action]Jis atsisuka į Speed'ą.[/action]
[action]M.J. apsvaigęs, išsisukti jam nepavyks![/action]
[action]Speed iškelia kėdę.[/action]
[action]Smūgis į M.J. galvą![/action]
[action]Tačiau kažkas laiko kėdę.[/action]
[action]Tai Clue![/action]
[action]Clue ištraukia kėdę iš Speed gniaužtų.[/action]
[action]Ir nušoka nuo apron'o ant žemės.[/action]
[action]Speed rėkia ant Clue.[/action]
[action]"Gražink kėdę, asilo burete tu!".[/action]
[action]O Clue iškelia vidurinį pirštą ir sako "Va, fakin, b***!"[/action]
[action]Speed atsisuka.[/action]
[action]O M.J. jau blaivas![/action]
[action]Speed gauna spyrį į pilvą.[/action]
[action]Jis susilenkia.[/action]
[action]M.J. suima Speed'ą į savo finisher'į.[/action]
[action]Blood Hound![/action]
[action]Yra![/action]
[action]Pin.[/action]
[action]Teisėjo tai nėra![/action]
[action]Griebia teisėją už pakarpos.[/action]
[action]Nutempia prie M.J. ir Speed'o.[/action]
[action]Clue rėkia "Count!".[/action]
[action]Teisėjas lėtai skaičiuoja.[/action]
[action]1![/action]
[action]...[/action]
[action]...[/action]
[action]...[/action]
[action]2![/action]
[action]...[/action]
[action]...[/action]
[action]...[/action]
[action]3![/action]
[action]Viskas.[/action]
[action]Pergalė M.J. rankose.[/action]
[action]Ji niekur nebepabėgs.[/action]
[action]M.J. susiėmęs už skaudamos kojos nuskambėjus jo theme'ui išeina.[/action]
[action]O ringe Clue nueina prie Speed'o.[/action]
[action]Muzika nutyla.[/action]
[action]M.J. nebėra.[/action]
[action]Clue pakelia Speed'ą.[/action]
[action]Savo ranką uždeda Speed'ui už kaklo.[/action]
[action]Speed'o ranką uždeda sau už kaklo.[/action]
[action]Iškelia![/action]
[action]Forgotten![/action]
[action]Naujas Clue finisher'is atliktas.[/action]
[action]JC stovi apžergęs jį kojomis.[/action]
[action]Ir sako.[/action]
[action]"2 : 1 - tavo naudai.".[/action]