Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

NME Heat

Temoje atsakymų: 9

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Nuotrauka

Baigia šaudyt fejerverkai, nutyla Heat teminė daina ir ringo viduryje su mikrofonu rankose stovi ponas “amerikietiškos imtynės” Jonas Radzevičius:
– Labas vakaras ponios ir ponai, džiugu jus visus čia matyti susirinkusius, taip žinoti, kad prie televizirių ekranų mus stebi visa Lietuva. NME jums yra paruošusi dar vieną nuostabų vakarą tad stebėkite mūsų šou, o dabar paprašysiu jūsų audringų ovacijų, nes į ringą ateis mūsų generalinis vadybininkas Marcus Ulivieri kuris turi labai svarbų pranešimą!
Pradeda groti daina Fellicita ir visi laukia GM. Tačiau jis nesirodo. Arenoje kyla sąmyšis. Ulivieri vis dar nesirodo. Radzevičius dar kartą praneša:
– Ponios ir ponai, padarykime audringus plojimus, jis jų nusipelnė! Maaarcuuuus Ulivieriiii!
Tačiau GM nepasirodo. Jau baigė groti ir jo daina. Tiek minioje žiūrovų tiek tarp NME darbuotojų matosi kažkoks sąmyšis. Ir staiga titantrone vaizdas iš arenos koridorių!
Spoiler'is

The Shadow vs. Sin
First Blood match

Spoiler'is

Rodomi užkulisiai.
Spoiler'is

Rodomas koridoriumi einantis Marcus Jamison:
Spoiler'is
Rūbinė
Spoiler'is

Mr.Hardcore vs. H'edge vs. FnT.
Triple Threat match

Spoiler'is

Ekranuose pretendentas į NME sunkiasvorių titulą – Bottom. Jis sako:
Sveiki visi! Aš esu Bottom, pirmasis NME tapržemyninis čempionas ir būsimas NME sunkiasvorių čempionas. Turiu jums visiems svarbų pranešima. Veiksmus, kuriuos jūs skaitote nMo forume, saugiai aprašo treniruoti profesionalai. Nebandykite to kartoti nei savo sąsiuviniuose, nei vadovėliuose. Elkitės saugiai, nebandykite to!

Spoiler'is

Impaler vs. David Hartnett vs. John Garret vs. Lord of Darkness
Fatal Four-Way match

Spoiler'is

Ekranuose Susan Styles:
Spoiler'is

Marcus Jamison vs. Jason Speed
No-DQ match

Spoiler'is

Nuotrauka

Nuotrauka

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
  • 106 Pranešimai:
0
NU p*** jobbinau paciame trumpiausiame matche koki esu skaites per e-fed paciam didziausiam sios lygos jobberiui, kuris varo ant bookeriu, raso nelogiskus, gramatiskai neteisingus ir tikrai blogesnius promo. Negana to dar tesiamas feudas, kai aiskiai buvo pareiksta is musu abieju puses kad mes daugiau nenorim feudinti, beto as esu intercontinental turnyre, o shadow nera. Idomu jus bent skaitot promo? nes man po paskutiniu dvieju triuskinamu pralaimejimu nebekyla rankos ka nors rasyti, o tuo labiau stengtis, akivaizdu ka bebuciau parases, buciau jobbines ziauriai. Nematau kaip dar testi feuda, ziauriai sunervinote, nors mano promo yra mano galva visai neblogi (slaptos zinutes/raudoni zodziai, logisku klaidu stengiuosi nedaryti, gramatika visada istaisau) bet jau esu didziausias lygos jobberis. Nesakiau nieko kai per rr matcha buvau ismestas per pora sekundziu, kai kiti, neparase promo zmones, gavo daugiau demesio, bet sitas heat buvo tiesiog ziaurus.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Nusprendziau ir as paskaityti show :) Pakomentuosiu tik keleta dalyku.
Visu pirma tas backstage su sheskiumi ir highsayman. Nu cia tai geras ;DD Vienas geriausiu mano matytu Backstage EVER. Jau taip puikiai parasytas. Priverte nusijuokti :D Isvaziavo i Juros svente ;D nu vienu zodziu pasakiskas Backstage. Liko Sheskius be mergu, ziuresim ar liks ir be pergales per MOW :) kolkas labiausiai Damanes ir Sheskiaus kova intriguoja. Nes ten kur Sheskius ten visada idomios dvikovos. Kitas dalykas ka noriu pazymeti tai Sheskiaus kalba. Vel puikios mintys. Neisivaizduoju kas galetu pasipriesinti jam. Na pasipriesinti taip, bet kas galetu laimeti pries ji. Daznai kalbas skaitau is reikalo. O sia kalba skaiciau su malonumu. Tai puikiausias kalbos pavizdys. Kai jautiesi lyg kine ir girdetum puikaus aktoriaus zodzius kurie smeigia tau i sirdi ir ju nebeina isimti. Puikios frazes ir pan. dabar suprantu, kad pries si zmogu neturejau galimybes laimeti per Unforgettable visiskai :) Ne tik kad jis tada turejo uzbaigti karjera, bet del to, kad ir jo kalbos ispudingiausios kokias man yra teke skaityti. Na ir main event'as. Skaiciau nepilnai visa. Man patiko :) Puikiai uzbaigtas show. JC puikiai pasirode. Irgi malonu buvo skaityti. Is tikruju nezinau net ka palaikyti JC ar JS per MOW :) smagu, kad prisimenamas vis dar atsuktuvas is FEE laiku :) istriges atminty. Galima pabrezti, kad Speed'o ir MJ fjudas ta karta ir tais laikais buvo vienas geriausiu ir iki siol senbuviu gerai prisimenamas.

Nuotrauka

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąKakashin, 2009-07-27, 23:24, pasakė:

NU p*** jobbinau paciame trumpiausiame matche koki esu skaites per e-fed paciam didziausiam sios lygos jobberiui, kuris varo ant bookeriu, raso nelogiskus, gramatiskai neteisingus ir tikrai blogesnius promo. Negana to dar tesiamas feudas, kai aiskiai buvo pareiksta is musu abieju puses kad mes daugiau nenorim feudinti, beto as esu intercontinental turnyre, o shadow nera. Idomu jus bent skaitot promo? nes man po paskutiniu dvieju triuskinamu pralaimejimu nebekyla rankos ka nors rasyti, o tuo labiau stengtis, akivaizdu ka bebuciau parases, buciau jobbines ziauriai. Nematau kaip dar testi feuda, ziauriai sunervinote, nors mano promo yra mano galva visai neblogi (slaptos zinutes/raudoni zodziai, logisku klaidu stengiuosi nedaryti, gramatika visada istaisau) bet jau esu didziausias lygos jobberis. Nesakiau nieko kai per rr matcha buvau ismestas per pora sekundziu, kai kiti, neparase promo zmones, gavo daugiau demesio, bet sitas heat buvo tiesiog ziaurus.

I feel your pain. Nesakau, kad man taip yra nutike cia NME, taciau kitose efduose buvo panasiu situaciju... Thats a f*cked up feeling.
Na vnz as nesu tas, kuris cia gali kazka pakeisti, tikiuosi visam tam yra priezasciu ir viskas bus geruoju isspresta :). Bet prisipazinsiu ( kaltas!), dar neskaiciau jusu dvieju kalbu, tad ir negaliu labai objektyviai vertinti...

Na o del pacio show, pirma kova tikrai trumpa, kaip suprantu cia turbut del tos domo situacijos su jo pc, na ka ir bepadarysi... Sekancios man dvi kovos tikrai patiko, NME classic stiliumi, geri jokes ir seip gera nuotaika. Backstage visi nerealus, bravo. Good job. Interviu velgi man patiko o seskiaus kalba tikrai puiki. Main event man irgi isimne, ir ne vien del to, kad ten buvo iveltas MJ, o tiesiog malonu matyti toliau vystomus fjudus, jason vs jason, ir senas geras mj vs speed. ganetinai linksmas show.

Šį pranešimą redagavo Infest: 2009-07-27, 22:45

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Intriguojantis pradžios segmentas, galima gal buvo kur nors giliau į Heat jį grūsti, o į open‘ingą ką nors kito įdėt, tačiau realiai tinka ir taip – iškart „makes you wonder“ ar tolesnėje šou dalyje tai bus adresuota.

First blood match: gal kiek užkliuvo kiek per dažnas tikrinimas to kraujo, čia, aišku, TNA įtaka (IMO), nes jiems aš irgi tą patį priekaištą tokio tipo kovose visada turiu. Pakaktų manau vizualios teisėjo apžiūros, be tuo rankšluosčio. Na čia tik šitoks priekaištas.

Toliau mano rašytas segmentas(išskyrus paskutines tris eilutes ;D) – palieku jūsų teismui. Jei teigiamai įvertinsit, bookeriai gal leis dažniau parašinėt. :)
Bottom – MJ segmentas intriguojantis, gerai, kad jau iš anksto buildinamas jų mačas artėjančiam PPV.
Tikrai juokingas segmentas rūbinėje, gal ypatingai nieko neimprove‘ina, tačiau spalvingumo event‘ui tikrai suteikia – daugiau jų.

Triple Threat match: „prirejus“ ; „desnia“ ; „kambus“ ; „pragrojama“ ; „sprosta“ ; „ziuri i oponenta arba jei iseina pirmas yra susikaupes ir pasiruoses artejanciai kovai“ <--- ??? ; „uzliba“ . Čia penkiose eilutėse tiek „smagumo“ :DDDDD Pati kova tikrai nuotaikinga ir gana gerai parašyta – užskaitom.

„Don‘t do this at home“ irgi kaip spalvingumo suteikiančiam epizodui tik +
Sekantis Šeškiaus segmentas tikrai naudingas – ne tik užhype‘ina artėjančią kovą, tačiau ir suteikia informacijos naujiems, su wrestler‘iu nesusipažinusiais kovotojais.

Fatal Four-Way match: gera kova, visą laiką buvo lengva sekti kas vyksta, įdomi eiga ir pnš. Impaler gal tik dar labiau pasquashint buvo galima, kaip kalbos neparašiusį ;P

Toliau dar vienas informatyvus segmentas, PPV hype‘inimo dėlei – priekaištų neturiu.

No-DQ match: „asilo burete“ lol... Įdomi kova, kaip ME gal nieko per daug „ypatingo“ , bet savaitiniam šou tinka.

Citata

NU p*** jobbinau paciame trumpiausiame matche koki esu skaites per e-fed paciam didziausiam sios lygos jobberiui, kuris varo ant bookeriu, raso nelogiskus, gramatiskai neteisingus ir tikrai blogesnius promo.

Na dabar jūsų kalbas tik dar kartą peržvelgiau, bet, jei neapgauna atmintis, kai jas pilnai skaičiau, jo kalba nebuvo labai "žiauriai" prastesnė šiuo atveju, nors dėl fakto, kad reikėjo feud'ą užbaigti pilnai sutinku. Cheer up - pergalės čia, kaip ir real PW dar ne viskas. Dar galiu pridėti, kad bent jau man asmeniškai tavo promo tikrai įdomu skaityti - something original. :)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-07-28, 01:03, pasakė:

Triple Threat match: „prirejus“ ; „desnia“ ; „kambus“ ; „pragrojama“ ; „sprosta“ ; „ziuri i oponenta arba jei iseina pirmas yra susikaupes ir pasiruoses artejanciai kovai“ <--- ??? ; „uzliba“ . Čia penkiose eilutėse tiek „smagumo“ :DDDDD Pati kova tikrai nuotaikinga ir gana gerai parašyta – užskaitom.

čia jų entrance, kurių net neskaičiau, tiesiog copy-paste... Na, bet kai perskaičiau, tikrai pradėjau juoktis :) šitiek klaidų vienam sakiny :)

Nuotrauka

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0
Toks pastebejimas, imo neblogai butu ir toliau prie kiekvieno show daryti po poll'a ( balsavima ), panasiai kaip ir per pirma ( po sugryzimo ) NME show.

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-07-28, 01:03, pasakė:

Impaler gal tik dar labiau pasquashint buvo galima, kaip kalbos neparašiusį ;P

Alio aš iš vis nesuprantu kaip aš dar šiame HEAT'e buvau. Gi sakiau Walleriui kad pirmasis heatas buvo pirmas ir paskutinis kol kas. O as kazkaip ir dar kitam show sudalyvaut spejau. Idomu.. idomu..

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
  • 572 Pranešimai:
0
Pradžia jau trumpesnė... hm... Na suprantuma, nes jug Wallerio nėr :) Šiaip tokia pradžia manau turi ir minusų ir pliusių. Minusas dėl paprastumo(tai tik mano nuomonė). Pliusas, nes yra iberiamas dar veinas žiupsnelis intrigos į didelį NME puodą :)
Pirma dėl kovų apskritai labai malonu, kad NME beveik nėra tų single matchų, bet vėlgi manau, kad kai kurie single matchai įneštu į NME dar šiek tiek realistiškumo.
'''Pirma kova ir FS matchas, kaip openeriui šiek tiek neįprasta. Bet kova vėli buvo gera. Vėlgi dėl eiliškumo. Kaip suprantu kai kurie visai kitaip tą eiliškumą suprantu nei aš na, bet man ši kova buvo eiliška ir man joje viskas patiko. Tik turbūt kaip ir visiem šiek tiek patrigdė tas kraujo tikrinimas, galbūt taip buvo, nes nelabai užteko minčių kovai ? Na, tas pats vistiek tai jau ne mano reikalas :)
'''Backstage pirmas kaip gal ir koks naujo fuedo kūrimas, tai beabėjo gerai, dėl antro, nemanau ar išvis jis buvo reikalingas.
'''Antra kova, kaip TT buvo geras ir kaip pats matchas buvo taip pat geras. Nežinau ką šiam ir sakyt. Viskas atlikta gerai ir tvarkingai. Tikiuosi skaityt daugiau kovų kaip ši NME "tvirtovei".
'''Fu*k This Shi*! Gerają prasme beabėjo :) Seniai jau laukiau kol NME taip bus ir pagaliau sulaukiau. Tikiuosi sulauksim ir su kitais wrestleriais tokių pranešimų :)
'''Tikras sukčius tas Maniakas :D ;D Geras, linksmas BS, linksmai skaitėsi ir šiaip dieną praskaidrino :)
'''Trečia kova. Jautėsi eiliškumas ir viskas kas gera. Pati kova vertė vis greičiau spaudinėt action tagus ir greičiau skaityt. Tik tas Impaler'io nesusipratimas...
'''Tokie interviu kaip šis na man asmeniškai jau pradėjo pabosti, manau gal geriau būtų kokį linksmesnį sagmentą idėtm na, bet tai mano pačio problemos, ne jūsų.
'''ME. Vėlgi man šiek tiek jau pabodo tas Jasonų fuedas, pats matchas kaip ME gla šiek tiek per lėkštas nors nereikia iš savaitinio show didesnio ME tikėtis, na bet čia manau pati NME administracija pripratino po NME sugryžimo, kad savaitinių show, ME būna "užturbunti".
Bendras show įvertinmas 8,4/10. Tvirtas, geras show. Ne bomba, bet ir ne lėkštas. Kaip savaitiniui show tai kaip tik :D
P.S. Iškart atsiprašau, kad neparašiau komentaro dar Heat kur RR matchai buvo. Greitu laiku parašysiu.

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1
per daug neišsiplėsiu kaip dariau ankstesniuose komentaruose, tiesiog sakau kad šitas šou kaip "in emergency" suėjo puikiai. Backstage, kaip visad, daug ir gerų, kurie tik pagyvina viską ir liepia tiesiog skaityti toliau, sekti šou... Visai patiko padeti rašyti šou trečios kovos pradžią... Kaip jau sakiau, suėjo viskas puikiai, sheshkiaus kalba tiesiog pribloškėkogero geriausia mano skaityta kalba... Ai, užkliuvo tas FS mačo tikrinimas... ir dar, bacstage su rankų laužimu unreal!!!!
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0