Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Four ways to Darkness

Temoje atsakymų: 14

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Arenoje šiek tiek pritemsta, prie Enterance ramp'os pradeda kilti dūmai, pasigirsta Children of the corn theme, ties antru posmu iš dūmų išlenda LOD. Šį kartą vienas. Skambant muzikai jis iš lėto eina link ringo, priėjęs įsliuogia į jį. Iš savo apsiausto kišenės išsitraukia mikrofoną, pasisuka į publiką ir ima kalbėti:
-Taigi, kaip ir žadėjau, aš ateinu pakalbėti su jumis apie savo kovą, per artimiausią Heat, taip taikliai pavadintą „Fatal Four-Way match“ – keturi skirtingi keliai, keturios asmenybės – praeities žvaigždė Impaler, dabar gi judantis ant pralaimėjimų bangos, David Hartnett, ironiškai pasivadinęs "The Winner" , taip – savitaiga gana pravartus dalykas, tačiau, drauguži, vien jos šiame versle neužtenka.
LOD nusišypso. Keli žmonės publikoje ima ploti, patenkinti replika apie savo nemėgstamą imtynininką.
-Žinoma, nereikia pamiršti ir naujoko John Garret – dar nespėjusio pilnai pajusti skausmo ir kančių, kurias šis pasaulis, į kurį jis tik įžengė, jam gali pasiūlyti ir aš su malonumu būsiu tas, kuris prisidės prie jo svajonių apie šviesią ateitį sunaikinimo. Aš, jūsų visų mylimas ir gerbimas – Lord of Darkness. Keturi keliai, kurie susikryžiuos šį sekmadienį per kovą, po kurios pralaimėjusieji turės žengti žingsnį atgal ir iš šalies žiūrėti kaip jų viltys ir svajonės pamažu slysta iš rankų, o protą užvaldo begalinis nusivylimas ir tūkstančiai šnabždesių, grasinančių nusmukdyti į apatijos, o gal ir pamišimo bedugnę.
Vaikinas nužingsniuoja į ringo vidurį, atsisėda ant grindinio ir atsiremia alkūnėmis į kelius.
-Kiekvienam iš trijų mano priešininkų pralaimėjimas reikštų sąstingį sielos gelmėse, tačiau ne man, mielieji. Aš šioje kovoje neturiu ko prarasti, bet kuriuo atveju iš jos išeis mažiausiai dvi nusivylusios personos – priklausomai nuo to ar man bus leista padėti galutinį tašką, ir nors aš, žinoma, daug mieliau stebėčiau kaip neperžvelgiama tamsa pasiglemžia tris sielas vietoje dviejų, tačiau bet kuriuo atveju aš būsiu tas, kuris laikys visus kozirius savo rankose, tas, kurio kaladėje gulės dešimt papildomų tūzų, tas, kuriam sėkmė bus neišvengiamybė, o ne atsitiktinumas. Mano mintys dabar koncentruotos ties ateinančiu turnyru, nes būtent ten aš įgysiu didžiausią turtą, kokį tik galima turėti, tačiau tai nereiškia, kad aš praleisiu progą įsimesti į savo tuštybių maišą kelias papildomas sielas.
LOD pasuka galvą įėjimo rampos link.
- Aš galėčiau paporinti savą istoriją apie kiekvieno iš mano priešininkų betikslę egzistenciją, ir ji tikriausiai būtų šimtu procentų teisinga, tačiau šį kartą aš būsiu dosnus ir prieš atlikdamas tai suteiksiu jiems progą patiems išsakyti savo požiūrį į artėjantį mačą.
Vaikinas išsitiesia ringe ir užsimeta koją ant kojos.
-Tik neužtrukite per ilgai, mano brangioji manęs laukia vietoje, kur kas malonesnėje nei ši ir aš nepasirengęs aukoti savo amžinybės ilgai laukdamas kol jūsų bailios asmenybės sukaups drąsos stoti prieš savo teisėją.
LOD suneria rankas už galvos ir užsimerkia.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75
Arenoje pasigirsta LimpBizkit-Gimme The Mic.Pasirodo David Hartnett ir letai pradeda eiti link ringo,ilipes i ringa gauna mikrofona ir pradeda sneketi:

Fatal Four-Way Match.NME vadovybe ir toliau man meta didziausius issukius.Ir turiu pasakyti man,tai patinka.Man patinka buti didziausiu ivykiu sukuryje,o sis match’as per sekanti HEAT ir bus didziausias ivykis,bei proga “apsilti” pries Intercontinental turnyra.Ir ka gi,mes turime siame match’e-John Garrett,zmogus kuris nera vertas daug demesio.Tai tik storasiknis nevykelis su kuriuo as pasielgsiu taip pat kaip ir per preitos savaites Battle Royal.John’ai,sakai turejai sunkia vaikyste,neturejai Ferrario ir mokejai paskutinius centus,kad treniruotumeisi su treciarusiais treneriais-ka gi uzjauciu tave,nes man buvo velniskai malonu tureti Ferrari,treniruotis su geriausiais treneriais,dulkinti graziausias merginas ir gyventi dideliuose rumuose.Tavo “liudnos” istorijos niekam neidomios.Zmonems reikia tvirtu asmenybiu,o ne verkslenanciu,storu idiotu.LOD?Kas per velnias tu esi?Sakai esi Lord of Darkness?As tavo inicialus linkes sifruoti kiek kitaip-LORD OF DUMBASSES..(Hartnett garsiai juokiasi,o ziurovai garsiai ji nusvilpineja ir rodo didele neapykanta)Tu manai esas tamso valdovas?C’MON,baik zaisti vaikiskus zaidimus.Jei nori kazka isgasdinti eik i atrakcionu parko siaubo kambari kur galesi gasdinti mazus vaikus.Tokiems kaip tu vieta butent ten.O kur gi tavo drauguze?Gal vakar ja per stipriai “isbarskinai”,kad siandien nebesugeba pasirodyti?Sakyk,o kai jus dulkinates ji nusiima apsiausta ar ji tokia baisi,kad tu liepi jai visa laika ji uzsideti??(The Winner placiai sypsosi,o visa arena su didele neapykanta skanduoja YOU SUCK!)Impaler.Taip, siam zmogui as jauciu pagarba.Pirmasis NME Heavyweight cempionas,su kuriuo man jau teko susidurti praeita savaite.Impaler yra galingas,bet nera man neikandamas.Tai as jau irodziau eliminuodamas ji is Battle Royal praeita savaite.Ta pati as planuoju padaryti ir sikart.Impaleri-tu esi stiprus,vertas pagarbos varzovas,bet si sekmadieni tu krisi.Krisi taip smarkiai ir taip stipriai,kaip dar niekad nesi krites.As tau,tai pazadu,nes tu esi mano taikinys nr.1 siame match’e.Mano tevas yra medziotojas ir megsta savo auku galvas pasikabinti musu viloje kaip trofejus.Impaler-tu esi mano trofejus,nes as megstu medzioti didziausius taikinius.Tu buvai NME “top guy”,todel tu esi mano taikinys.As medzioju tik didziausius zverius,todel Impaler si savaitgali saugokis,nes tu visa laika busi mano taikiklyje.Is pradziu as pasalinsiu sau is kelio riebalais apaugusi juocki,veliau-azijieti vaidinanti Jack’i Chan’a,o kai mudu liksime vieni du,akis i aki,as tau parodysiu kaip kovoja tikri nugaletojai.

David Hartnett veidas pasidaro ledinis,jis numeta mikrofona,uzsilipa ant ringo virviu ir leti iskelia abi rankas i virsu.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Malyna112

Baltas diržas

• Naujokai
  • 36 Pranešimai:
0
Suskamba Leonido Rudenko - Destination ir rampoi pasipila dumai ,ir letai izengia i arena John’as Garret’as ,kuris iskelia dvi rankas i virsu ir juda link ringo ,ilipes i ringa uzlipa ant ringo kampo ir dar karta iskelia dvi rankas i virsu ir ziurovu minia skanduoja Destroyer, Destroyer! Pasiima mikrofona ir pradeda kalbeti.

-As klausausi ,ir girdziu vel tik jusu pagyruniskas kalbas kurios yra vertos didelio apvalaus nulio ,jus kalbate taip ,kaip atrodo ,kad jau ta kova ivykus ,ir jus ja visi laimejot.Bet nebukit tokie naivus ,nes zinot ,jog si vakara laimes tik vienas ,o ne du ir ne trys ,kaip jus isivaizduojat.Matau jog jusu laki vaizduote jums piesia nuostabia ateiti ,kurioje laikysit visus NME titulus ,bet kaip ir dar karta sakiau to nebus ,ir tai padarys tik vienas is visu NME kovotoju ,gal tai busiu as ,o gal bus kas kitas ,niekas negali zinoti kaip kas bus ateityje. O beto galbut as neesu tas pats stipriausias, tas pats neiveikiamiausias kovotojas siame biznije, taciau kaip esu minejas jau pries tai, jus nesate regeje zmogaus kuris taip myli si sporta! Ir vien su ta meile ir ugnimi sirdyje as esu daug pajegesnis uz visus kitus vis dar besisukancius siame versle!Bet as vistiek nesigyriu kaip jus ,kad laimesiu ta kova uztikrintai ,nes visiem gali pasisekt ,ir bet kas is musu gali laimeti ,todel bukim bedni ,bet teisingi.Laiko klausimas mano “biciuliai” kada busit sugniuzdyti ,ir pradesit verkti kaip vaikas norintis mamos papo ,saugokit savo nugaras ,nes vienas netikslus judesys ar veiksmas gali jums kainuoti sios kovos pralaimejima ,po kurios tikriausiai rasysit atleidimo lapeli NME federacijai ,kvaili vaikisciai…
-Taigi David Hartnett tu mane vadini nevykeliu ir daug demesio nevertu juodasikniu ,taciau ar prisimeni kas vyko praeitoje savaiteje ,kada pirma karta susutikom akis i aki ,tu i mane ziurejai kaip vaikas ,is kurio atimiau saldaini ,ir tuo metu gavai spinbusteri ,gulejai leizgyvis ir nieko negalejai padaryti ,kai as karaliavau ringe keleta minuciu ,taip as nelaimejau tos kovos taciau irodziau ,kad neesu visiskas liurbis kaip tu kuris ,po kiekvieno atlikto veiksmo guli ringo kampe ,ir laukia progos kada eliminuoti kuri nors varzova ,tai tik irodo koks tu esi silpnas fiziskai ,ir bejegis protiskai…Taigi tu pats matei ,jog tavo taktika buvo beviltiska ,todel tu ir pralaimejai eilini karta ,kaip pralaimesi ir dabar ,as nezinau ar laimesiu sia kova ,bet tikrai esu uztikrintas ,kad jos nelaimesi ir tu ,tu busi mano taikinys numeris vienas sioje kovoje ,kurioje visas mano demesys bus atkreiptas i tave ,ir tu brangiai sumokesi uz tuos apgailetinus zodzius kuriuos man pasakei ,tai buvo tavo klaidingas pasirinkimas arogantiska kiaule ,ir beto tavo nickas The winner skambantis labai juokyngai ,tikrai nepuosia taves ,nes tu visad pralaimi ,taigi ateityje as tau patariu pasivadinti The “Loser”.(Publika Juokiasi)
-Impaler kiek zinau esi buves NME sunkiasvoriu cempionu ,ir titula laikei tikrai nemaza laika ,bet supranti tai buvo praeitis ,dabar yra dabar ,ir tu nebeesi tas kuris buvo anksciau ,dabar tu esi kazkoks kerepla kuris kolkas neparodo nieko ipatyngo…Turbut tavo sloves laikai tau patiko ,bet déjà turiu tave vel nuvilti ,jog tai baigesi , ir jaigu si heata visdar neparodysi nieko gero ,is taves liks tik meslo kruva ,ir tavo vietoi tada jau deciau parasa ant atleidimo lapelio ,taigi ruoskis kovoi buves cempione ,parodysi ka moki…
-O tu Lord of Darkness sakai man jog esu nepatyres to skausmo ir kanciu siam pasauli? Zmogau atsigauk nuo pigiu narkotiku ,kurie tave taip velka “kovotojau” ,as jug jau visam pasauliui sakiau ,jog esu tai patyres ,nuo pat savo niurios vaikystes ,kurioje kaip ir sakiau as neturejau nieko ,nei pastoges ,nei vandens,nei maisto ,taciau as cia ir esu pasiruoses iskarsti mamyciu suneliams kailius ,taigi ruoskit savo riebias siknas ,kuriuos spirges si heata!

Šį pranešimą redagavo Malyna112: 2009-07-23, 11:19

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
LOD atsimerkia, pakyla nuo ringo ir pasirąžo. Nusišypso.
-Pagaliau sulaukiau kažkokio atsako, jau maniau, kad begulėdamas šiame ringe pradėsiu leisti šaknis. Kitą vertus, pasirodydami čia ir stodami prieš mane jūs įrodėte, kad nesate absoliutūs bailiai ir nevykėliai ir kažkur, tolimose žemėsi gal būt dar negalutinai užgesęs šviečia jūsų vilties žiburėlis ir dėl to jūs, kaip būsimi tamsos trofėjai nusipelnote keleto papildomų žodžių iš mano lūpų, skirtingai nei Impaler, kuris tikriausiai dabar namie šveičia dulkes nuo savo praeities titulų ir lieja ašaras dėl pralaimėjimų prieš Bottom ir per Battle royal. Nenustebčiau jeigu jis apskritai nepasirodytų šios savaitės kovoje.
LOD pasisuka David Hartnett.
-David, David, David, tu švaistaisi skambiais žodžiais tačiau tavo balse aš jaučiu baimę. Baimę, kad eilinį kartą nepavyks patvirtinti savo „Winner“ statuso, kad eilinį kartą pergalės ir šlovė liks tik naivia iliuzija. Pasipūtimu tu bandai pridengti šią tamsią paslaptį, bandai vyti tas mintis šalin, tačiau jos vis sugrįžta. Po kiekvieno pralaimėjimo. Vėl, vėl, vėl. Tu tikriausiai ir pats supranti, kad tai negali ilgai tęstis – anksčiau ar vėliau tavi demonai paims viršų ir tu amžiams įstrigsi tarp jų gniaužtų. Taip... Šis pralaimėjimas tau bus skaudesnis nei kitiems, daug skaudesnis, vidinis konfliktas tavo prote beveik jaučiamas ore...
LOD ceremoningai įsmeigia žvilgsnį David į akis ir giliai įkvepia.
-Ir aš tavęs už tai nekaltinu. Iki tol, kol atidarei duris į tikrąjį pasaulį tu kaip maža princesė buvai lepinamas ir saugomas tėvų turtų. Tu, kaip ir pats paminėjai, gaudavai viską, ko tik užsigeisdavai ir dėl to viduje likai silpnas ir trapus. Čia negalioja tavo taisyklės. Tu neišpirksi savo kelio iš demonų gniaužtų, nes materialinės vertybės jiems nerūpi. Jie ateina tavęs, David‘ai, ateina tavęs jau šį sekmadienį.
Vėlgi girdisi plojimai, nors publika ne viską, ką kalba LOD, aiškiai supranta, tačiau jie pasirengę palaikyti bet ką, kas eina prieš pasipūtėlį Hartnett. Tamsos valdovas tuo tarpu pasisuka įėjimo ramp‘os link, kur ką tik dingo John’as Garret’as.
-Kas liečia tave, John‘ai, man būtų buvę daug maloniau, jei tau būtų užtekę tvirtybės priimti mano žodžius akis į akį, tačiau tai tavo pasirinkimas, kuris man mažai ką reiškia. Taigi, John, tu puoli grūsti mano žodžius atgal man į burną, tačiau nė sekundei nesustoji pamąstyti, kad tas, kuris pergudravo ir pavergė patį kūrėją nelinkęs švaistytis nepagrįstais kaltinimais ir grasinimais. Leisk man pacituoti...
LOD nutaiso rimtą miną ir ore išvynioja įsivaizduojamą popieriaus rulonėlį.
-Lord of Darkness, didingiausias iš didingiausių, palaimintas tamsos ir išaukštintas jos galios, stovėdamas šiame ringe pravėrė savo lūpas ir ištarė: „-Žinoma, nereikia pamiršti ir naujoko John Garret – dar nespėjusio pilnai pajusti skausmo ir kančių, kurias ŠIS pasaulis, į kurį jis TIK įžengė, jam gali pasiūlyti ir aš su malonumu būsiu tas, kuris prisidės prie jo svajonių apie šviesią ateitį sunaikinimo.“
Vaikinas suvynioja įsivaizduojamą popieriaus rulonėlį ir įsideda jį į kišenę. Šypsodamasis mirkteli kamerai.
-Nejaugi tu tikrai manei, John, kad aš kažką tokio, apimdamas visą jo gyvenimą galėčiau pasakyti žmogui, kuris tikriausiai yra vyresnis už mane? Ir kvailiui aišku, kad aš kalbėjau apie profesionalių imtynių pasaulį, tačiau, regis, tu paprasčiausiai aklai šoki ant kiekvienos progos paverkšlenti apie savo, ak apgailėtiną likimą, šį kartą žengdamas žingsnelį netgi toliau ir viską išpūsdamas, antai, visi pasveikinkite žmogų, kuris pirmasis istorijoje sugebėjo išlikti gyvas be pastogės, vandens ar maisto, pagal šį pareiškimą aš susidarau įspūdį, kad tu gyvenai oloje ir mitai akmenimis.
LOD garsiai nusikvatoja iš savo paties sąmojo, keletas žmonių publikoje prisijungia prie jo, tačiau šį kartą girdisi ir keli nepritarimo šūksniai. Vaikinas pakėlęs antakius pasisuka į juos.
-Kas gi čia, ar jūs irgi su vargšeliu John dalinotės šia dalia? Tada atleiskite man už neišprusimą, nemaniau, kad tokie dalykai yra fiziškai įmanomi.
LOD vėl prunkšteli ir perbraukia sau per plaukus. Išraiška jo veide surimtėja.
-Kaip bebūtų, John, nežinau iš kokio urvo tu išlindai, man ir nerūpi, tačiau galbūt tau reikėjo jame ir likti, nes tos kančios, kurias ten patyrei yra NIEKAS, palyginus su tomis kurias tu patirsi kai tamsa užvaldys tavo protą ir tu būsi nutemptas atgal ten, iš kur ir atėjai, ir tavo siela bus amžiams įkalinta savigailos pelkėje iš kurios išlipti šį kartą tu jau neturėsi jokių šansų.
Vaikinas atsidūsta ir apsižvalgo.
-Na ką gi, šiam kartui tiek, ir taip priverčiau per ilgai laukti savo dailiąją kompanionę. Jei kuris nors iš mano oponentų dar turės ką nors pasakyti aš pasižadu išklausyti jo verkšlenimo, kad ir koks apgailėtinas jis būtų ir galbūt net pasiųsti jam papildomą žinutę per alternatyvų šaltinį, bet vargu ar tai, ką jūs galite man pasakyti bus pakankamai konstruktyvu, kad jūs būtumėte verti nors papildomos sekundės mano dėmesio, taigi, ilgiau negaišdamas, sakau – iki.
LOD numeta mikrofoną šalia David Hartnett kojų ir skambant muzikai palieka areną.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąMalyna112, 2009-07-22, 12:49, pasakė:

-As klausausi ,ir girdziu vel tik jusu pagyruniskas kalbas kurios yra vertos didelio apvalaus nulio ,jus kalbate taip ,kaip atrodo ,kad jau ta kova ivykus ,ir jus ja visi laimejot.Bet nebukit tokie naivus ,nes zinot ,jog si vakara laimes tik vienas ,o ne du ir ne trys ,kaip jus isivaizduojat.Matau jog jusu laki vaizduote jums piesia nuostabia ateiti ,kurioje laikysit visus NME titulus ,bet kaip ir dar karta sakiau to nebus ,ir tai padarys tik vienas is visu NME kovotoju ,gal tai busiu as ,o gal bus kas kitas ,niekas negali zinoti kaip kas bus ateityje. O beto galbut as neesu tas pats stipriausias, tas pats neiveikiamiausias kovotojas siame biznije, taciau kaip esu minejas jau pries tai, jus nesate regeje zmogaus kuris taip myli si sporta! Ir vien su ta meile ir ugnimi sirdyje as esu daug pajegesnis uz visus kitus vis dar besisukancius siame versle!Bet as vistiek nesigyriu kaip jus ,kad laimesiu ta kova uztikrintai ,nes visiem gali pasisekt ,ir bet kas is musu gali laimeti ,todel bukim bedni ,bet teisingi.Laiko klausimas mano “biciuliai” kada busit sugniuzdyti ,ir pradesit verkti kaip vaikas norintis mamos papo ,saugokit savo nugaras ,nes vienas netikslus judesys ar veiksmas gali jums kainuoti sios kovos pralaimejima ,po kurios tikriausiai rasysit atleidimo lapeli NME federacijai ,kvaili vaikisciai…
Labai originalu :P

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-07-22, 14:47

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Ne į temą
Talking about timing:
Valhalas Posted Today, 15:46
Lyncaz Posted Today, 15:46
Atsižvelgiant į tai kiek rašiau kalbą prieš ir po Malyna post - that's freak-in magic ;D

Malyna112

Baltas diržas

• Naujokai
  • 36 Pranešimai:
0
Lyncaz ,ar nematei jog neuzskaite tos mano kalbos ,tai ir nukopijavau. :P

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
Idomu kas butu,jei PWrestleriai savo nesuprastus promo kartotu po 2 kartus? :P

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75
David Hartnett pakelia numesta mikrofona ir pradeda kalbeti:

Labai jaudinanti kalba LOD.Gaila tik,kad negirdejau puses to ka tu snekejai,nes ziurejau i blondine is trecios eiles su trumpu sijoneliu.Idomu kas stave ismoke taip “nuostabiai” sneketi?Turbut prisiziurejai fantastiniu siaubo filmu ir elgiesi taip pat kaip ir demonai is tu filmu?Labai originalu.Labai.Pasiilgai savo drauguzes,o gal vis del to pabegai is ringo samoningai,nes bijai buti sudraskytas dar nesulaukus sestadienio?Asmeniskai man realesnis atrodo antrasis variantas(Publika boo’ina Hartnett’a).Kas liecia tave “Fat Ass”,tai man nera noro su tavim daug sneket ir kazka aiskint,nes kaip sakiau tu tik storasiknis idiotas kuris neturi jokiu perspektyvu ir talento,bet vis del to kai ka tau paaiskinsiu.Sakai as taves issigandau?Taip storasikni,turi puikia vaizduote ir turbut sapnuose regi daug “graziu” dalyku.Sakai myli si sporta?Greitai nustosi ji myleti,nes greitu laiku atsidursi invalido vezymelyje ir galesi dalyvaut nebent parolimpinese zaidynese.(Hartnett su pasitenkinimu veide sypsosi,o arena netveria pykciu ir boo’ina ji)Patikek manim-pro-wrestlingas ne tau-jis skirtas,atletams,zmonems kurie turi talenta,turi perspektyvas ir svarbiausia-yra nugaletojai.Tu neatitinki nei vieno is siu punktu.Pazadu tau viena dalyka-si sekmadieni as asmeniskai sukisiu tavo buka galva tau i tavo stora subine ir tuomet galesi grizti i savo kaima ir plauti indus kokiam nors vietiniam restorane,bei stebeti per televizoriu mano pergales ir girtis visiems,kad kazkada su siuo zmogumi stovejai viename ringe..(Ziurovai skanduoja YOU SUCK! taip garsiai kaip dar niekad nera skandave)As suprantu viena dalyka-jus visi iki vieno galit manes nekesti,galit nusvilpineti mane,keikti,vadinti pasiputusiu,jaunu,turtingu teveliu vaiku,bet man,tai visiskai nerupi,nes jus visi esat nevykeliai kurie atejo cia su savo mazameciais kvailais vaikais pasiziureti i savaitgalio pramogas,bet as jums visiems pazadu viena dalyka-si sekmadieni as surengsiu toki sou kokio jus niekada nesapnavote.Si sekmadieni niekas nepades mano varzovams-nei Garret’ui jo lasiniai,nei Impaleriui jo praeities titulai,nei LOD jo “galios” ir maldos ivairiems dievams.Si sekmadieni po match’o jus visi isvysit tik viena dalyka-Radzevicius savo rankoje laikys mikrofona ir po match’o istars siuos zodzius-“The Winner of this match DAAAAAVVVIIIIID HAAAARTNEEEETT!!!!

Hartnett iskelia 2 rankas i virsu,placiai sypsosi,uzgroja jo muzika ir jis palieka arena,o ziurovai skanduoja GO HOME!
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Malyna112

Baltas diržas

• Naujokai
  • 36 Pranešimai:
0
-The “winner” juokdari ,kiek gali jau kartu kalbet apie tas kaukias ,ar apie filmus kuriu prisiziureje esam iki soties ,tu kalbi visokias blevyzgas ,kurios visiskai neturi reiksmes ,kaip pvz tavo koki penkta karta sakyta fraze prisizurejai siaubo filmu ir elgiesi kaip demonas is filmo ,nu tai tu suprask zmogau ka tu sneki ,nes is taves paprasti zmones juokiasi koks tu esi naivus ir juokyngas ,tau reiketu cirke dirbt ,butum klounas superinis ,linksmintum zmones (John’as nusisypso) dirbtum su bezdzionem ,papugom ,tai va apgalvok toki pasiulyma ,nes kitos iseities as tavo ateityje nematau visiskai... Beto kiek klausiau taves ir tavo nesamoniu ,tai girdejau ,kad sakei jog esu storasiknis nygeris ,liurbis ,bet as tau vieninteli ir paskutini karta pakartosiu ,jog tas storasiknis nygeris ismals tau tavo ispudruota veida ,nes jug manau visi zino ,jog tu tepiesi pudra kaip ir tavo motina (publika juokiasi) ,nes manau ,kad visi yra pastebeja ,kad tavo veidas visalaika blizga kaip pas moteri…Taigi moteriske po sios kovos reikies dar dadet keleta sluoksniu spakliaus ,kad nesimatytu dailiosios melynes tavame veide…Bet tu tikriausiai net neissivaizduoji kaip as laukiu tos akimirkos ,kada susitiksim ringe akis I aki ,ir kaip tu ziuresi gailestingu snukiu I mane ir prasysi ,kad pasigaileciau tavo veidelio…Tu pries mane esi tarsi vaikas is kurio atimiau saldaini ,tu esi bejegis,nevykelis ,primetantis kad tu belekoks axujenas ,bet taciau taip nera ,tu tik isivaizduoji savo nakties sapna ,is kurio dar nespejai net atsibusti…
-Ai beto The “wineri” pamirstu tau vis priminti ,kad tavo pavadinimas juokyngai skamba wineris ,tai jaigu tu nugaletojas ,tai kodel royal rumble kovos nelaimejai?Tai va pasikeisk I loozeri tau labiau tiktu ir dar ant ferrario savo prisirasyk The “loozer” (publika vel juokiasi ,matos jog kolkas siandien John’as geros nuotaikos ;D Poto atsisuka I lod ir pirstu pabaksnoja I lod peti)…
-Kagi ,o tu LOD esi lyg isiterpes I tamsuju ir blogio pasauli ,kur manai jog esi valdovas ,taciau as tavo karalysteje iziebsiu sviesa ir sunaikinsiu tavaji naivu pasauli…Taciau pats zinai ,kad neesi toks kokiu cia prisitatei ,nes tas tavo vadinamasis blogio ir tamsos pasaulis yra juokyngas kaip ir tu.Poto tu sakai jog mano prota uzvaldys tamsa ,bet zinai jog to nebus ,as ismusiu skyle sienoi ,ir iseisiu aukstai iskeles galva ,o jus liksit puti savo paciu tamsiajame pasaulyje ,kuriame jum niekas nepades ,nebus jusu tarnaiciu,ar tevu kurie jus is ten istrauks ,ir jis nebebus jusu ,o bus mano ,tavo pacio tamsos pasaulis prazudys tave su mano pagalba ,tu ir juokdarys the winer si heata suklupsit pries mane ,jusu nauja karaliu ,jus busit mano marionetes ,kurias betkada benoredamas sunaikinsiu iki skausmo,ir asaru ,kurios tekes jusu raudonu veidu…
-Taigi mano mieli “biciuliai” as matau jog esate nusiteike tik pergalei ,ir jau tikriausiai nebemiegat naktim ,ir netgi uzsiimdami sexu galvojat tik apie viena dalyka tai pergale sioje kovoje ,kurioje is keturiu gladiatoriu liks tik vienas pats stipriausias ir nuozmiausias...Tu the “wineri” tai jaibohu greitai isprotesi ,as galiu drasiai teigti ,kad esi beprotis ,nes pas tave galvoje vien tik wrestlingas ,tu zmogau prabusk is to rojaus kur ten esi dievas ,nes cia tu absoliutus nulis ,kuris man nesudaro net jokios reiksmes ,as tau iskarsiu kaili ir man pakaks ,nes tu esi tas kuris uzsitrauke mano nemalone ,as darysiu viska ,kad tave suzlugdyciau ir tu busi psichologiskai palauztas sioje kovoje ,nes tu vel eilini karta nelaimesi ,o poto dar karta ir dar karta pralaimesi…Kada tu busi sugniuzdytas galutinai ,tu pagaliau pakeisi savo mastyma ,ir gal pagaliau suaugsi ir pripazinsi pralaimejimus ,nes dabar tu to dar nesupranti visiskai…Zinoma malonu pajusti pergales skoni ,taciau suprask pergales skirtos ne tau…
Taigi man jau jusu snukiai igryso ,ir atsibodo cia man su jumis padugnem kalbet ,tai as jau kaip ir eisiu ,viska issiaiskinsim rytojaus heate…

John’as Garret’as numeta mikrofona ir palieka ringa skambedamai Leonido Rudenko – Destination.

Šį pranešimą redagavo Lix: 2009-07-26, 14:18
Stengiames nesikeikti. +20% ispejimo.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Ne į temą
Malyna112 Jei jau parašei pirmos kalbos pabaigoje, kad palieki ringą tai kam vėliau tą faktą nutrini? Ypač kai jau dieną prieš savo parašytoje kalboje aš į tą faktą specifiškai atsižvelgiau: "Tamsos valdovas tuo tarpu pasisuka įėjimo ramp‘os link, kur ką tik dingo John’as Garret’as." Rašyk tada geriau, kad ekrane pasirodo vaizdas ir kalbi iš kokio backstage tokiom situacijom geriau, o ne tokias nesąmones daryk, matai juk, kad dvi skirtingos istorijos dabar kaip taip pakeitei gaunasi...

Malyna112

Baltas diržas

• Naujokai
  • 36 Pranešimai:
0
Tai tu suprask ,jog as savaji wrestleri valdau ,o ne tu ,ir as nerasiau jog kazkur isejau ir pns ,tai cia taspats kaip ir kad negalima rasyt kad dauzai kitus ,cia jau tavosios problemos. :D

Šį pranešimą redagavo Malyna112: 2009-07-25, 23:51

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Rodyti pranešimąMalyna112, 2009-07-26, 00:51, pasakė:

Tai tu suprask ,jog as savaji wrestleri valdau ,o ne tu ,ir as nerasiau jog kazkur isejau ir pns ,tai cia taspats kaip ir kad negalima rasyt kad dauzai kitus ,cia jau tavosios problemos. :D

Ne į temą
Tai kaip aš turiu traktuoti "John’as Garret’as numeta mikrofona ir palieka ringa skambedamai Leonido Rudenko – Destination." ? Man tau nueinančiam per muziką šaukt savo kalboje? Jei parašei, kad palikai ringą tai reiškia, kad palikai, kas per editinimai seno post, kai atsakymas jam jau parašytas? Ir jei jau valdom tik savus tai kaip tu man baksnoji į petį, jeigu aš aiškiai parašiau: "LOD numeta mikrofoną šalia David Hartnett kojų ir skambant muzikai palieka areną." ? Nepagarbą tiek sau, tiek man tokiu poelgiu tik parodei daugiau nieko.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75
Ne į temą

Rodyti pranešimąMalyna112, 2009-07-26, 00:51, pasakė:

Realiai labai negraziai pasielgei,Valhalas teisus-jei palikai ringa,tai reiskia palikai ir jokiu editinimu negali buti.Juk kiekvienas atsizvelgia i,tai ar kazkieno char'as vis dar ringe ar ne,nes tada ir kalba skiriasi

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2009-07-26, 00:18

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Malyna112

Baltas diržas

• Naujokai
  • 36 Pranešimai:
0
Gerai kita karta butinai atsizvlegsiu i tokius dalykus. ;)

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0