Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Brawl 2

Temoje atsakymų: 14

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1

BWE BRAWL
Antroji laida

Labas vakaras ponios ir ponai. Šiandien mes žiūrėsime antrąjį BWE BRAWL epizodą.
Kamera praeina pro Šiaulių arenoje sėdinčius žmonės. Visi jie šūkauja iš pasitenkinimo, laimingi, kad galės šiandien pamatyti daugelį kovotojų viename ringe. Šiandien mūsų lauks dvi kovos dėl The Great Dissapointment patekimo į finalą turnyro. Answer vs. FNT, Maniac vs. John Rambo ir perliukas: Lygos blogis – Arijų rinktinė, Gerd Schlangsteiger ir Giunter Tische prieš Jagged Razzor Dwansoon ir lygos tikrąjį Lietuvį – The Maximus. Visi žiūrovai alpsta iš laimės na ir štai laikas pradėti šiandienos šou!

Spoiler'is

John Rambo vs Maniac
Great Disappointment qualifying match

Spoiler'is
Vyru tualetas:
Spoiler'is

Answer vs. FnT.
Great Disappointment qualifying match

Spoiler'is

Šeškiaus kabinetas
Spoiler'is

Gerd Schlangsteiger, Giunter Tische vs. Jagged Razzor Dwansoon, The Maximus

Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Šnypas: 2009-05-01, 19:49

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Viskas gerai išskyrus šiuos dalykus:
Backstage su Answer ir šeškium. Nesupratau kuris ten gale kurį lazdavojo ir kuris iš jų masturbuojas? :D
Čia nelabai esminis dalykas, bet vistiek galėjo būt kiek kitaip. t.y. antros kovos galas. Visų pirma, kaip kalbos neparašęs Answer (jei jau jis laimi) tai tokiu atveju galėjo (turėjo) būt koks DQ ar count-out. Ir po kovos galėjo padaryt kokią intrigą (ten kur Maniac sveikino) nes jie dabar kausis tarpusavy, o čia seka žodžiai "ar pavyks juos kam nors sustabdyti" :D
Ir pabaigai, tai čia jau didžiausia mano matyta nesąmonė... Naciai pralaimėjo? kai buvo visa galva aukštesni? Skaičiau šiai kovai skirtas kalbas ir tikrai nemaniau, kad Maximus su tuo Dwansoon turi šansų laimėti... Čia net Maniac būtų sutikęs, kad naciai turėjo laimėti...

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-05-01, 20:49

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Um... BS? Galejau parasyt kalba, laimet kova, bet specialiai to nedariau, kad butu lygu ir abu galetume su Answer parasyt kalbas, bet vietoj to, kad kova butu nukelta i kita sav ( abu su Answer to norejome) sia kova laimejo Answer ( nors abu neparasem kalbu ) ir dar Domaz sake, kad cia nesvarbu ar tu legenda ar naujokas..Nu jo... Jei cia butu anger managament tai postas butu 3x ilgesnis vien del keiksmazodziu, nes as db tikrai susiparines...

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

Rodyti pranešimąfanatix, 2009-05-01, 21:59, pasakė:

Um... BS? Galejau parasyt kalba, laimet kova, bet specialiai to nedariau, kad butu lygu ir abu galetume su Answer parasyt kalbas, bet vietoj to, kad kova butu nukelta i kita sav ( abu su Answer to norejome) sia kova laimejo Answer ( nors abu neparasem kalbu ) ir dar Domaz sake, kad cia nesvarbu ar tu legenda ar naujokas..Nu jo... Jei cia butu anger managament tai postas butu 3x ilgesnis vien del keiksmazodziu, nes as db tikrai susiparines...
Jus neparasete kalbu, be jokiu svarbiu priezasciu, ir manote kad cia mes turetume prisitaikyti prie jusu salygu ir nukelti kova? Jei neparasot kalbos, tada vertinsim pagal jusu ankstesnes kalbas. Answer kalbos buvo geresnes negu tavo anksciau, vadinasi jis ir nusipelno laimeti. Jeigu butum parases geresne kalba dabar, tai butum laimejes tu ir nesvarbu ar tu naujokas ar ne.
Paaiskink man kodel mes padareme klaida nenukeldami kovos? Tipo mes esame kazkokie jusu tarnai, kurie dirba tik jums, kurie turi taikytis prie jusu? O tu nepamanai kad vis delto yra atvirksciai. Mes rasome kovas, mes atsakingi kaip viskas vyks sou. Ir mes suteikiame proga pasireiksti per ji. Ir jeigu tu nepanaudoji progos, tai cia tavo beda, o ne musu.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Nezinau kaip reaguociau jei buciau pralaimejas, bet dabar paskaicius ka domas parase tenka su juom sutikti. Negalime sujaukti jiems visu planu, bet zinoma tas pralaimejimas fnt nezinau kaip cia traktuojamas, taciau ta taisykle kad ziuri i ankstesnes kalbas netgi gera galbut :D vers kovotojus kiekviena savaite rodyti geras kalbas

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Show nekomentuosiu, bet vis dėlto yra ką pasakyti.

Kodėl Refresh apskritai kandidatuoja į Brawl diržą, jei jis jau dvi savaites iš eilės nerašo kalbų? Jis visiškai dėjęs, tai kodėl jam reikia kažką duoti, kad ir menkiausią šansą??

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Show buvo vėlgi vidutinis ,bet esu nepatenkintas dėl Main Evento. Naciai mano nuomone(ir atrodo netik mano) ten turėjo varžovus nugalėti. Kas patinka tai tie ilgi ižanginiai backstage.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3
Dar noriu pasakyti, kad jeigu vyksta koks nors nesvarbus macas ( ne del titulo, ne del patekimo kur nors, o tik siaip susijes su siuzetu), tai tada zinokit, kad ne visada turi nugaleti geriausias. Kartais, tiesiog del siuzeto sumetimu, ivyks kitaip, kad storyline butu geriau buildinamas.

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Vidutiniškas šou. Pasiūlymas: Norėtųsi, kad per tuos 2 savaitės šou būtų skirta dėmesio kiekvienam vykstančiam feud'ui. Ar koks Backstage ar dar kas. Nes dabar daugiausia dėmesio skiriama vos keliems feud'ams. O kiti yra nustumti į šalį. Tai koks tada feud'as, jei išvysime tik mačą (kulminaciją), be jokių papildomų angle.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimądomaz, 2009-05-02, 09:54, pasakė:

Dar noriu pasakyti, kad jeigu vyksta koks nors nesvarbus macas ( ne del titulo, ne del patekimo kur nors, o tik siaip susijes su siuzetu), tai tada zinokit, kad ne visada turi nugaleti geriausias. Kartais, tiesiog del siuzeto sumetimu, ivyks kitaip, kad storyline butu geriau buildinamas.
OH MY GOD... Tu atrodo sakei, kad turi patirties..? Štai, pasimokyk iš svetimų (dabar jau ir iš savos) klaidų.
http://www.nmo.lt/NME-Heat-t3730.html
Man TNZ ir vis dar primena šią klaidą :D

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Ne į temą
pamenu ta NME show.. sokiravo tas dalykas kai man Vilus ar kazkas pasake, kad tokie dalykai NME dedas..

Šį pranešimą redagavo Lix: 2009-05-03, 12:59
Dedame offtopic tagus. Dekui.

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Ne į temą
Uzsukau paziureti, kas cia per gincas, nes pasidare paciam idomu. Nezinau, gal kam mano nuomone rupi siuo klausimu, tai as noriu pasakyti, kad visiskai palaikau fanatix. Abu kovotojai norejo, kad kova butu perkelta ir manau niekas netrugde tam ivykti, juolabiau, kad PPV tik geguzes 23 d., dar subuildinti Answer/Maniac - Naciai feud'a laiko butu uzteke, net ir viena savaite perkelus sia Zygio kova. Paskutiniais NME show as isvis darydavau toki dalyka - jei paskelbiu kova ir niekas neparaso kalbos, as tos kovos net nededu i show. Tiktais NME greit uzsidare ir sis dalykas nespejo isivyrauti. Bepigu zygiui sakyti, kaip viskas yra gerai, kai pats gavo pergale siaip sau. Bet tau, zygi jau tai iprasta, isn't it? :) juokauju, zinoma.
O kas del to "nevisada turi laimeti geriausias", tai that's fn' ridiculous. Tuo wrestlingas ir turi skirtis nuo e-fed'o, kad nesvarbu, kokio laimetojo nori bookeris, laimetoja diktuoja kalbos. Kam tada tas kalbas rasyti? Jeigu tu nori geresne kalba parasiusi zmogu pavaizduoti kaip silpnesni, tai neatimi is jo pergale, nes neva toks storyline, o ieskai kitu budu, kaip tai padaryti, pvz post-match beatdown, taciau pergale turi imti tas, kuris parase geresne kalba ir ne kitaip.
Kai ne vienas kovotojas neparaso kalbos, tai mano nuomone, reiktu rinktis is 2:
a) Tiesiog nedaryti tos kovos / neideti jos i show
b) kovos baigtis turetu buti no contest, double DQ ar pan., kitaip tariant - non-finish.
A variantas, mano nuomone geresnis, nes jei neparasei kalbos, tau nevieta buti isvis to show spotlight'e, o jei imant B varianta, vis tiek neparases gautu kazkoki demesi. Anyway, abu variantai yra tikrai geresni nei vertinimas pagal senesnes kalbas. Tai pvz., jei as kovoju su Jordan Derek ir jis isvaziuoja, neparaso kalbos, o as ja tingiu rasyti, tai tureciau laimeti vien todel, kad anksciau rasiau labai geras kalbas? Nesamone.

Issakiau savo nuomone, tikiuosi domaz, bus protingas zmogus, kokiu as ji laikau ir dabar man nekibs i atlapus, kaip toks vienas "kitas bookeris".

P.S. ta NME nesamone, tai buvo visiskas slamstas ir tai buvo Lynco darbas!!! As tuo metu atostogavau Ispanijoj ir negalejau niekaip sustabdyti to pajaco siautejimo... :) Neabejoju, kad dauguma tai prisimena, bet del viso pikto, kad akmuo ne i mano, o i pajaco darza kristu.

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0
Ne į temą
Show vidutiniskas ,kas man patinka Brawl tai backtage, tik kam refreshas kisamas i ,bet tikekimes ,kad kita savaite jis parasys gera kalba ,dar kas blogai tai ME as perskaiciau gryzes nqaciu kalba tikrai gera kalba ir tkrai geresne , todel jai snypas nepyks noriu ,kad pakeistume laimetoja per ME ,nes naciai tikrai nusipelne.

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-05-03, 09:43, pasakė:

Ne į temą
Uzsukau paziureti, kas cia per gincas, nes pasidare paciam idomu. Nezinau, gal kam mano nuomone rupi siuo klausimu, tai as noriu pasakyti, kad visiskai palaikau fanatix. Abu kovotojai norejo, kad kova butu perkelta ir manau niekas netrugde tam ivykti, juolabiau, kad PPV tik geguzes 23 d., dar subuildinti Answer/Maniac - Naciai feud'a laiko butu uzteke, net ir viena savaite perkelus sia Zygio kova. Paskutiniais NME show as isvis darydavau toki dalyka - jei paskelbiu kova ir niekas neparaso kalbos, as tos kovos net nededu i show. Tiktais NME greit uzsidare ir sis dalykas nespejo isivyrauti. Bepigu zygiui sakyti, kaip viskas yra gerai, kai pats gavo pergale siaip sau. Bet tau, zygi jau tai iprasta, isn't it? :) juokauju, zinoma.
O kas del to "nevisada turi laimeti geriausias", tai that's fn' ridiculous. Tuo wrestlingas ir turi skirtis nuo e-fed'o, kad nesvarbu, kokio laimetojo nori bookeris, laimetoja diktuoja kalbos. Kam tada tas kalbas rasyti? Jeigu tu nori geresne kalba parasiusi zmogu pavaizduoti kaip silpnesni, tai neatimi is jo pergale, nes neva toks storyline, o ieskai kitu budu, kaip tai padaryti, pvz post-match beatdown, taciau pergale turi imti tas, kuris parase geresne kalba ir ne kitaip.
Kai ne vienas kovotojas neparaso kalbos, tai mano nuomone, reiktu rinktis is 2:
a) Tiesiog nedaryti tos kovos / neideti jos i show
b) kovos baigtis turetu buti no contest, double DQ ar pan., kitaip tariant - non-finish.
A variantas, mano nuomone geresnis, nes jei neparasei kalbos, tau nevieta buti isvis to show spotlight'e, o jei imant B varianta, vis tiek neparases gautu kazkoki demesi. Anyway, abu variantai yra tikrai geresni nei vertinimas pagal senesnes kalbas. Tai pvz., jei as kovoju su Jordan Derek ir jis isvaziuoja, neparaso kalbos, o as ja tingiu rasyti, tai tureciau laimeti vien todel, kad anksciau rasiau labai geras kalbas? Nesamone.

Issakiau savo nuomone, tikiuosi domaz, bus protingas zmogus, kokiu as ji laikau ir dabar man nekibs i atlapus, kaip toks vienas "kitas bookeris".

P.S. ta NME nesamone, tai buvo visiskas slamstas ir tai buvo Lynco darbas!!! As tuo metu atostogavau Ispanijoj ir negalejau niekaip sustabdyti to pajaco siautejimo... :) Neabejoju, kad dauguma tai prisimena, bet del viso pikto, kad akmuo ne i mano, o i pajaco darza kristu.

Ne į temą
Supranti, as tai blogiausiai pasijauciau, kai galejau parasyt belenkokia kalba ir turbut laimet, bet norejau but saziningas ir pamates kad Answerio nera on, jos neberasiau...Cia kaip sakoma, nori kaip geriau, iseina kaip visada...

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

Rodyti pranešimąfanatix, 2009-05-03, 21:20, pasakė:

Ne į temą
Supranti, as tai blogiausiai pasijauciau, kai galejau parasyt belenkokia kalba ir turbut laimet, bet norejau but saziningas ir pamates kad Answerio nera on, jos neberasiau...Cia kaip sakoma, nori kaip geriau, iseina kaip visada...
man tavo logika nepatinka. Tipo jei matai kad nera priesininko kalbos, tai nerasai is vis? Tai gal tada niekas apskritai kalbu nerasykime. Jeigu yra tokios normos, kad kiekvienas turi parasyti po kalba tai kiekvienas tu normu turi laikytis. Ir nereikia cia isvedineti kazkokiu garbes dalyku, kad jei tas neparase tai as irgi neparasysiu. Pats kaltas Answer kad neparase, ir jei tu butum dares taip kaip taisyklese lemta tai jisai butu nukentejes nes jisai pats nusizenge joms.

Butu gerai kad dar kai pasakot, kad show jum nepatinka, pasakytumet savo pasiulimus kaip ji deretu gerinti. Nes pvz as tai nesuprantu ar cia kovu kokybe kalta, ar bukinimo nesamones, ar sprendimai, ar siaip neitraukimas kokiu kovotu i visuma. Jei nepasakot, tai as nezinau ka ir kur tobulinti tai gausis taip kad show ir liks toks koks jisai dabar yra. Tad bukite geri pasiulimu duokite, o ne: NO COMMENTS...

Kas del tu kovos nugaletoju tai as kartais nesuprantu kodel jus taip i galva imat kas laimi tas kovas, o kas ne ( jeigu tos kovos neturi jokios dideles reiksmes). Supraskite, kad visos sitos kalbos veltui tikrai nenueina, ir jus rasydami jas tik didinate savo sansus ateityje patekti i main eventa, auksto rango turnyra ar panasiai. Ir jei viena savaite nelaimite, tai nereiskia kad viskas. Gi kartais reikia kovotoja subuildinti ateinanciam PPV, tad reikia kartais ir siuzetiniu pergaliu skirti. Ir beto cia nera ta situacija kai pergale duota tam kuris nieko nepadare. Snypo ta kalba tikrai buvo nebloga.

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-05-04, 12:41

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0