Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-04-27, 18:58
Answer vs. FnT
John Rambo vs. The Maniac
Viena vakaro kovu taip pat bus:
Jaged "Razzor" Dwansoon & The Maximus vs. Giunter Tische & Gerd Schlangsteiger
Du federacijos gerieciai, kaunasi su dviem lygos blogio isikunijimais. Kovotojas iskovojes teise susikauti del to cempiono titulo dabar susikaus su jo sajungininkais. Na o The Maximus tiesiog nekantrauja iskarsti kailius Nacistinem kiaulem. Kas bus toliau - laukite ir pamatysite.
2009-04-27, 19:07
Ne į temą | Argi negalima gražiai visko parašyti? Daug lengviau skaityti. Be to, kodėl visada temos vadinasi vienaip, o tu jas kitaip rašai? Na vėlgi, ne reikšmingiausias dalykas, bet man svarbus |
Kzkas, 2009-04-27, 20:04, pasakė:
Tai pirma pasiskelbkit kaip Tag-Team, o po to ir dės jus
Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-04-27, 19:08
2009-04-27, 19:21
SmS, 2009-04-27, 20:07, pasakė:
Ne į temą | Argi negalima gražiai visko parašyti? Daug lengviau skaityti. Be to, kodėl visada temos vadinasi vienaip, o tu jas kitaip rašai? Na vėlgi, ne reikšmingiausias dalykas, bet man svarbus |
Tai pirma pasiskelbkit kaip Tag-Team, o po to ir dės jus
Buvo sakyta Unbroken Sake jie ten viska tarsis tai galvojau, kad pasake...
2009-04-27, 19:25
2009-04-27, 19:28
2009-04-28, 06:29
Lyncaz, 2009-04-27, 20:54, pasakė:
o man čia dabar toks klausimas pakilo... gal ir pavėluotai bet... kodėl tas turnyras vadinas "didysis nusivylimas"?
Ne į temą | Todėl, kad čempionas sužinojęs oponentą nusivils. Nu tokia idėja pavadinimo, kad kai kam teks nusivilti. |
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0